2014 Şubat Anneleri

yemekten sonra canım tatlı istiyor nedense normalde ağzıma sokamıyorum her gün öğle yemeğinden sonra 1 parça çikolata yiyorum.
az bişey de fındık aldım ikindiye kadar idare eder

Tesekkurler tombikkus.
Herhalde boyle bir zamanda rahat olup pozitif dusunmek ve herseyi okumamak gerekiyor. Senin beslenme tarzina benziyor benimkisi. Artik yavastan farkli tarifler gelistirmeye baslayayim kendime

aslında en iyisi kime kırılıyorsan ona söleyeceksin ben diyemem kimseye bişey kendimi yiyorum eşime patlıyorum olan bize oluyor .zaten öle lafını sakınmayınca kıymetli oluyorsun sonra eşimle aram bozuluyor ama onada demsem patlarım e ona diyincede savunmaya geçiyor olan bize oluyor

bu yüzden mutlaka söylemekte fayda var...geçen kayınvaldem kendi huyunu çok sevdiğini kimseye bir laf etmediğini kırmadığını söylüyor...ama çok ezildi bu yüzden her lafı yuttu gitti başka odalarda ağladı ben biliyorum....dedim ki ben de mi senin gibi ezileyim,gidip başka odalarda mı ağlayayım??? aman kızımm sen kendini ezdirir misin hiç dedi:)))) valla dedim ben kendi huyumu seviyorum kime ne hissediyorsam söylüyorum bir Allahın kulu da laurana arkamdan şunu dedi diyemez çünkü ne ise yüzüne söylüyorum işine gelirse....keşke herkes bana karşı da öyle olsa kimin ne olduğunu bilsem öyle yüzüme ne şekersin diyim arkamdan amannn ne çok gülüyor,konuşuyor öyle ayıp demesin duyarsam çıldırırım ve nasıl o insana saygı beslerim dedim haklısın diyor....artık korkusundan mı onay verdi gerçekten haklı bulduğu için mi bilemiyorum:)

Buna da şükür benim eşim daha hiç göremedi

Çok üzüldüm yaa eşlerinizin daha hiç görmediğini söyleyince eşinin işinden dolayı falan mı?Aslında haftasonu da gidebilirsiniz özel hast. Cumartesi günü de açık oluyor götür kızz görsün yavrusunu o da resimle falan olacak iş değil geçen gün hareketlerini izledik allahım o kadar sevindik ki eşimle o anları birlikte yaşamak çok güzel ve özel bir duygu tabiki işi falan varsa o da çok zor inş gidersiniz birlikte bir gün
Ben de 9. haftada boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben de kendiliğinden düşme gibi bir durum da yoktu çünkü boş gebelikte bünye kendini gerçekten hamile hissediyor kese falan kocaman olmuştu için de bebek var gibi Ama kısmet imtihan dediğin gibi doktor 3 ay bekleyin dedi bekledik muayeneye falan gitmedik 4. ay ilk denemede hamile kaldım çok şükür rabbim o günleri bir daha yaşatmasın çok zor gerçekten...
Bir de dediğin gibi beterin beteri var benim etrafımda örnekleri çok o yüzden hep rabbime şükrttim 12-13 hatta daha çok yıldır evli olup da daha yeni tüp bebekle hamile kalanlar var çok şükür ki biz kendiliğinden hamile kaldık hayırlısyla da kucağımızza alırız inş sağlıklı bir şeklde..

Allah mutluluğunun daimliğini nasip etsin canım çok sevindim
sağlıklı olsun sağlıklı doğsun insallah
bu sene kız bolluğu var benimde 4 arkadasım kız doğurucak suanda hamileler allah tüm istyenlere versin
bak endiselerin vardı cinsiyeti bile belli oldu...kızımızın...
sağlıcaklada doğucak insallah

şimdilik iyi gibi güzelim tabi mide bulantıları olacak o kadar....ama paranoyak gibiyim sonuçta doğana kadar elimden hiçbirşey gelmeden bekleyecem....rabbim üzmesin hiçbirimizi ve evladımızla imtihan etmesin...

tabi olacak o kadar dikkat et ama kısıtlama kendini dualarınla temiz kalbinle bebişini koruyosun sen zaten.amin canım kimseyi evladıyla imtihan etmesin

bende artık susmuycam diyorum ama yok ya yapamam galiba diyemem zaten öle bişi yapasram kendi annem babm çok kızar bana malesef eşime sölemesem ölüyorum ona söleyincede aramız açılıor yok ben yanlış anlamışım yok şöle yok böle sonundada ben suçlu oluyorum çünkü şikayet pozisyonnunda oluyorum ya benide kp bir kere çok kırdı biri varken yapmıo yalnız kalınca adam inceden laf sokup duruor halbuki yani ne yapcam daha bilmiyorum en ufak bi saygısızlığım yok,herşeyi fazlasıyla yapıorum ki o kadarki arkadaşlarım yuh artık bu devirde bu kadar gelinlikmi yapılır diolar ama gene böle işte yaranamıyorum.ama çok soğudum bende

Bence bu durumlar da en iyisi olabildiğince uzak durmak madem birşey diyemiyorsun laf işitme bari ayda bir iki gün gidin yeter her zaman öyle olmuştur ne kadar her istediklerini yapar bir dediklerini iki etmezsen o kadar kötü olursun tabi bu söylediğim kıymet bilmeyen insanlara karşı..
Benimkilerini bi isteme,nişan, düğün de gördüm bir de 3 günlüğüne evime geldiler o zaman bir de bizim aramız uzak baya onlar Sivas da biz İstanbul'dayız..Ohh valla en iyisi bence uzak olmak..

orda neden gidemiyorsun canım ya sonuçta ii hissetmiyorsun öle şeymi olur nasıl bakmazlar

Spse yaklasik aralik ayindan beri burdayim ve dile hakim degilim. 20 yada 28. Haftaya kadar olan sorunlarda ( cok rahatsizlik veren agrilar sancilar vs) ebene basvuruyosun. Tel no var fakat onunla telefonda anlasacak insan yok! Saglik sistemi bizimki gibi ama anladigim kadariyla elini kolunu sallayarak hastaneye gidemiyorsun. Aile hekimin sevk ediyor ve hastaneden belli tarihe randevu veriyorlar.
Tr'deki doktorumun onerdigi bir isim vardi fakat Londranin en pahali kliginde calisiyor sanirim. Yanlis hatirlamiyorsam scan £100 onu yorumlatmak £400 gibi kalmis aklimda. :/
AMA kaygilarim devam ederse en azindan esime ebeyi arama gorevini vericem.

aynen uzak olmak en iyisi ama şu an aramız 5 st falan işte çok uzak değil daha uzak bi yerlere gitmek istiyorum.normalde eşimi hiç arayıp sormazlardı eşimde öle durmadan arayan bi tip değil evlendik olay başladı niye aramıyormuşuzda niye aramıyormuşuz ya önceden olmayan olay evlenince kıymete bindi.benim annem babam hiç öle beklemez kandilde bile arar kutlarlar yani o arasın demezler hayır önceden öle olsada evlenince bozulsaanlıycamda işte anlamıyorum amannnn.evlenmeden daha beni görmeden anneler gününde bablar gününde hediye aldım gönderdim teşekkür bile etmediler.şimdide hep istem hep sitem böle yapıncada ben hiç aramak istemiyorum

ALLAH yardımcın olsun güzelim çok zor ya.eşinde napsın artık halletsin bi şekilde gurbette çok zor ben türkiyede olduğum halde gurbet zor oluyor ALLAH A emanet ol

ya biraz da yapı meselesi bu işler,eğer içindekini söyleyip sonra pişman olacaksan ya da korkacaksan geri adım atacaksan hiç söyleme...lafının arkasında durabileceksen söyle hissettiklerini....bu durumda sen biraz görmezden geleceksin mecbur.....duymaz olacaksın....

evet aslında ne kadar şükretsek az bak doğal yolla hamile kalabiliyoruz...rabbim çok aratmadan verdi evladımızı...Allaha emanetiz her şekilde sonuçta doğana kadar her zaman risk içindeyiz bunu da dualarla içimizi ferah tutmayla atlatabiliriz...ayyy yemek yedim şimdi acaip midem bulandı hani vitamin ilacını alınca bulanmayacaktı???? bir de çok afedersin benim dışkımda koyulaşma oldu ilaçlardan dolayı böyle birşey yaşayan var mı?

iyiyz tatlım sen nasılsın bakem:) uzun zamandır göremiyoruz seni,maşallah bebişin baya büyümüş:))) mide bulantıların nasıl peki?

iyiyim bende canım ne zamandır giremedim ya evet büyüdü valla göbişim şişti bayağı bulantım yok ama istahimda yok ya bir şey yiyemiyorum valla

Anladım canım umarım kısa sürede gidersiniz oradan..Hak edene hakettiği gibi davranmak lazım sana nasıl davranıyorlarsa sen de onlara öyle davran bence..

Anladım canım umarım kısa sürede gidersiniz oradan..Hak edene hakettiği gibi davranmak lazım sana nasıl davranıyorlarsa sen de onlara öyle davran bence..

inşalalh düzelir bende akıllanırım biraz eşimi çok seviyorum onunla ilgili bişi yok ama bu aile konuus çok zor

amin canım inşallah.......çok sağol.....bizim ocak anneleri topiğinde de erkek bolluğu var.. benim işyerimde de öyle hamilelerin hemen hepsi erkek bekliyorr =)) sağlıklı olsunda inşallah hiç farketmez Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeter ki dileyen isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh

Son düzenleme:

Benim de canım kahvaltı yapmak istemedi bir bardak süt içeyim dedim iğrendim midem kalktı zorla içtim yaa ben süt-yoğurt yiyemiyorum önceden de hiç sevmezdim hala öyle peynir de sevmiyorum hepsini gözümü kapayım çiğnemeden yutuyorum valla zorla
Benim doktorum da Decavit verdi daha başlamadım bakalım nasıl birşey..Ben öyle birşey yaşamdım canım her zamanki gibi sadece bazen kabız gibi oluyorum bazen ishal (çok afedersin) anlamadım yediklerimden mi acaba bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…