Bence bu durumlar da en iyisi olabildiğince uzak durmak madem birşey diyemiyorsun laf işitme bari ayda bir iki gün gidin yeter her zaman öyle olmuştur ne kadar her istediklerini yapar bir dediklerini iki etmezsen o kadar kötü olursun tabi bu söylediğim kıymet bilmeyen insanlara karşı..
Benimkilerini bi isteme,nişan, düğün de gördüm bir de 3 günlüğüne evime geldiler o zaman bir de bizim aramız uzak baya onlar Sivas da biz İstanbul'dayız..Ohh valla en iyisi bence uzak olmak..
Çok üzüldüm yaa eşlerinizin daha hiç görmediğini söyleyince eşinin işinden dolayı falan mı?Aslında haftasonu da gidebilirsiniz özel hast. Cumartesi günü de açık oluyor götür kızz görsün yavrusunu o da resimle falan olacak iş değil geçen gün hareketlerini izledik allahım o kadar sevindik ki eşimle o anları birlikte yaşamak çok güzel ve özel bir duygu tabiki işi falan varsa o da çok zor inş gidersiniz birlikte bir gün[/COLOR][/SIZE][/FONT]
hıh bence de....benim kayınvaldem çok iyi insandır fakat hep uyarıcı haldedir yani biri eve gelince hemen uyarır aman şunun elini öp şunu ver felan ay sanki ben düşünemiyorum.....zaten benim örf adetimde büyüklerin eli öpülür ki ben güler yüzlü bir insanımdır ve gerçekten yaşlıların tanimasam da elini öperim ve bunu bildiği halde her seferinde uyarır artık patladım eşime söyledim dedim anneni lütfen uyar ben çocuk değilim....belki gerçekten hoşgeldin demek istemediğim biri var olamaz mı neden sürekli kontrol ediyor dedim ve eşim uyarmış bir daha da uyarmadı birşey demedi....rabbim huyunu değiştirmesin çok tatlı bir kayınvaldem var ama hepimiz ayrı karakteriz bana uyan başkasına uymayabiliyor ne kadar uzak o kadar az beklenti....ayyyyyyyyyy acaba ilerde benim oğlum olursa o da mı benden kaçacak bir gelin alıp ühüüüüüüüüüüü((((((((((( bir de ben ketum kayınvalde olurum en laf sokanından anammmmm
hıh bence de....benim kayınvaldem çok iyi insandır fakat hep uyarıcı haldedir yani biri eve gelince hemen uyarır aman şunun elini öp şunu ver felan ay sanki ben düşünemiyorum.....zaten benim örf adetimde büyüklerin eli öpülür ki ben güler yüzlü bir insanımdır ve gerçekten yaşlıların tanimasam da elini öperim ve bunu bildiği halde her seferinde uyarır artık patladım eşime söyledim dedim anneni lütfen uyar ben çocuk değilim....belki gerçekten hoşgeldin demek istemediğim biri var olamaz mı neden sürekli kontrol ediyor dedim ve eşim uyarmış bir daha da uyarmadı birşey demedi....rabbim huyunu değiştirmesin çok tatlı bir kayınvaldem var ama hepimiz ayrı karakteriz bana uyan başkasına uymayabiliyor ne kadar uzak o kadar az beklenti....ayyyyyyyyyy acaba ilerde benim oğlum olursa o da mı benden kaçacak bir gelin alıp ühüüüüüüüüüüü((((((((((( bir de ben ketum kayınvalde olurum en laf sokanından anammmmm
Benim de canım kahvaltı yapmak istemedi bir bardak süt içeyim dedim iğrendim midem kalktı zorla içtim yaa ben süt-yoğurt yiyemiyorum önceden de hiç sevmezdim hala öyle peynir de sevmiyorum hepsini gözümü kapayım çiğnemeden yutuyorum valla zorla
Benim doktorum da Decavit verdi daha başlamadım bakalım nasıl birşey..Ben öyle birşey yaşamdım canım her zamanki gibi sadece bazen kabız gibi oluyorum bazen ishal (çok afedersin) anlamadım yediklerimden mi acaba bilemedim..
iyiyim bende canım ne zamandır giremedim ya evet büyüdü valla göbişim şişti bayağı bulantım yok ama istahimda yok ya bir şey yiyemiyorum valla
hımss demekki herkeste farklı oluyor,ben kan ilacı da alıyorum ondan da olabilir artık doktoruma da sorarım salı günü....yediklerine bağlı olabilir güzelim,hamilelik bağırsakları çok etkileyen bir süreç bazıları hiç sorun yaşamıyor ama ben zaten normalde de kabızlık sorunu çekerdim ıkınarak hergün anca yapardım şimdi gün aşırı yapabiliyorum ama bildiğin oturuyorum 10 dk felan:))) süt katiyetle içemiyorum çok midem bulandı...ben kii mantı hastasıyımdır ama yoğurttan dolayı ondan bile midem bulanıyor....
kilo aldın mı peki güzelim????
Evet canım işinden dolayı normalde pazar günü izin yapıyor ama hafta içi izin alabilmek için pazar günü de çalıştı.Ama yine boşa gitti cumartesi hiç çıkamaz çıkabilse yarın ki randevuya gelecek ama nasip olmadı bir türlü işteNasipse bir sonra ki randevuya artık.
hımss demekki herkeste farklı oluyor,ben kan ilacı da alıyorum ondan da olabilir artık doktoruma da sorarım salı günü....yediklerine bağlı olabilir güzelim,hamilelik bağırsakları çok etkileyen bir süreç bazıları hiç sorun yaşamıyor ama ben zaten normalde de kabızlık sorunu çekerdim ıkınarak hergün anca yapardım şimdi gün aşırı yapabiliyorum ama bildiğin oturuyorum 10 dk felan:))) süt katiyetle içemiyorum çok midem bulandı...ben kii mantı hastasıyımdır ama yoğurttan dolayı ondan bile midem bulanıyor....
Anladım canım o da zor evet eşim hep şu ult aletleri satılmıyor mu bir tane eve alalım diyip duruyodu keşke satılsa da her istediğimiz de aşıp bakabilsek ne güzel olurdu
İnş gidersiniz canım çünkü erkek milleti görmeden etmeden birşey anlamıyorlar biz anneyiz biz de doğuştan var ama onlar sonradan ediniyor işte hatta erkekler doğduktan 6 ay sonra anca baba olduklarının farkına varabilirlermişBu konuya nerden geldim bilemdim ama neyseee
sana vermem ben kızımı vermem :)sen cadı kaynan olucan tabi alacak götürecek uzak olsun gelinimde olursa haddini bilsin üstüne düşeni yapsın sıkıya fıkıya gerek yok onların yuvası ayrıdır artık yani
Bence kendi oğlun olunca da onlara çok karışmamak gerek diyorum ama dayanabiir miyiz bakalım hep kendi kav mizi yeriyoruz ama bakalım biz nasıl olacağızSen böyle dil pabuç gibi olursa anaamm gelin yandı bence valla bence dua et gelinin sana benzemesin eheueu Yoksa oğlunun yüzünü yukarda dediğim gibi ayda-yılda bir görürsün
Şaka tabi, bunlar da sıpaşar bi büyüsün bakalım ona varana kadar neler yaşayacağız..
hahah o zaman sen benim kızımı da almazsın sonuçta anası ben olacam öyle evladım büyüklerin yanında yatma gülmeye gelemez:)))) bir şey söylersen cevap verir hatta vermezse ayy niye ezdiriyorsun kendini diye ben kızarım:)))) haa tabi hakaret etmisine asla izin vermem çok kızarım öyle saygısızlık yapamaz kv sine ...... ama oğlum olursa alırım senin kızını bak kaçışın yokk sana benzer gelin nerde bulacam ben eee ne demişler anasına bak kızını al kenarına bak bezini al:)))))
kıs ben buldum köylü bir gelin alacam gak diyince susacak guk diyince kalkacak:))))yok yok yazık elin kızını ezemem başkasının evladı bir yerde oğluma ve bize emanet olacak ama saygısızlık etmediği sürece sorun yaşamam böyle cıvıl cıvıl olmalı gezmeyi tozmayı bilmeli,en az benim gibi bir gelin olmalı...ben kayınvaldeme hep saygılıyım sorunum varsa eşime söylerim ama yok eşimin babannesi yok halası yok danası onları söz sahibi etmem üzerimde....ama zoeyay ben buldum çareyi oğlum olursa spsenin kızını alacam o sessiz olur:))))))))))))))
Anladım canım o da zor evet eşim hep şu ult aletleri satılmıyor mu bir tane eve alalım diyip duruyodu keşke satılsa da her istediğimiz de aşıp bakabilsek ne güzel olurdu
İnş gidersiniz canım çünkü erkek milleti görmeden etmeden birşey anlamıyorlar biz anneyiz biz de doğuştan var ama onlar sonradan ediniyor işte hatta erkekler doğduktan 6 ay sonra anca baba olduklarının farkına varabilirlermişBu konuya nerden geldim bilemdim ama neyseee
yoruldum biraz ara vereyim dedim ve e bebeğe baktım biraz
speedy kronik diğer ilgilenenler güzel bence kullanışlı uzun süre yatabileceği hemde sağlıklı (ahşap çünkü) bir beşik gördüm b tarz bişi düşünebilirsiniz yanınıza yatak odasına yani
Baby&Plus Basic Çam Ağacı Beşik 60x120cm - e-bebek.com
bunu bide süslettinizmi ne harika bişi olur maviyse mavili tüllerle yada pembeli süpper olur bence
İlla ki vardır o aletlerden de evde olsa var ya ayyy kalkmayız ki başından seyret dur ondan sonraBenim ki Allahtan ilk başından beri karnımda bir canlı olduğunun ve onu baba yapacak olmasın farkında her fırsatta konuşur eder ama görememesi beni de üzüyor malesef.Olsun kısmet ne zamansa artık.
bak sennnn:) hayırlısı bakalım kızım benim kadarda olmasın ama bilemiorum rahat bırakacaksan kızımı veririm olabilir
Bilim bunlardan da düşündüm ama benim yatak odamda bu beşiği koyabilecek kadar boşluk yok. Yatak odamın şeklini değiştirip ayakucuma koyabilirim ama oda çok mantıksız geliyor şu an. Ayak ucuyla çocuk odası arasında bir duvar kalıyor çünküBuna benzer ikea da çok güzel ürünler var
kıs kaç para o alet benim matematiğim yetmedi....eşime söylesem psikoloğa götürür beni saçmaladım diye:)))))))) bir de mahallenin karıları toplanır etrafıma bana da bak birşey var mı diye al sana alternatif tıp:))) bakarım biraz dul avrat otuyla kişnişi kaynat iyi gelir derim töbeeeeeeeeee:)))))))
:)))) bırakacam söz:)))))) erkek olursa tipi bana benzerse ve ten rengi çok yakışıklı olur,kız olursa da fiziği bana benzesin:)))))) çünkü eşimin bacakları çok kalındır bence bir erkeğe yakışmayacak durumda bu yüzden tipi bana benzesin diyorum ama kızımında tipi babasına benzerse sarışın çok hoş hatun olur da bacak kalınlığı problemi ve güneşte kızarma bronzlaşamama problemi çeker:)
Allahseni napmasın gitmiş bulmuş cihazzoeyay al canım ikinci el orta halli işini görebilecek bir USG cihazı markası fena değil fiyatı markasını göre iyi
Kullanılmış Mindray, DP-8800 Plus, Ultrason, Teşhis for Satış - 439027403
kıs ben buldum köylü bir gelin alacam gak diyince susacak guk diyince kalkacak:))))yok yok yazık elin kızını ezemem başkasının evladı bir yerde oğluma ve bize emanet olacak ama saygısızlık etmediği sürece sorun yaşamam böyle cıvıl cıvıl olmalı gezmeyi tozmayı bilmeli,en az benim gibi bir gelin olmalı...ben kayınvaldeme hep saygılıyım sorunum varsa eşime söylerim ama yok eşimin babannesi yok halası yok danası onları söz sahibi etmem üzerimde....ama zoeyay ben buldum çareyi oğlum olursa spsenin kızını alacam o sessiz olur:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?