sonunda başardımmmticker yaptım henüz cinsiyeti bilmiyorum bebişim kızsa zemin yine mavi olur bebişi pembe tavşanlı yaparım...maviyi seviyorummmm...kışın doğacak ..kış temalı ticker
Ben yazmıştım cnm doktor çok uğraştı ense kalınlığı için çikolatadan kıpır kıpır olmuştu2li test için gidiyosan çikolata veya tatlı bişey yeme tavsiye etmem..yinede sen bilirsin tabi..
merhaba bebek programında da söylediler.bi dahakine bende yicem.bi ay sonra yani
güzeller günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım.ben artık bulantıları geçtim direk çıkartıyorum aman bu daha rahat valla.içinde kayanyıp duracağına.şu doktora giderken çikolata işini ende yapmak istiyorum ama birisi yazmıştı sanki ikili test için gittiğinde hareketlerinden doktor ense kalınlıgını zor ölçtü diye.sizce yiyim mi yemeyimmi:)
şu uyku hali geçicekmi acaba :44:
yoksa 9 ay böyle devam mı edecek :26:
yeni müdür gelmek üzere ben uyku halindeyim toparlanamıyorum
bu arada talı yiyemeyip erkek olduğunu öğrenen var mı
hayırlı olsun minik erkeğin.favorim:kerem ve mete.anlamları da çok güzel.Arkadaşlarımmm bebişimin cinsiyeti belli oldu şimdi sıra geldi isim bulmaya.. Ne kadar zormuş isim olayı :\ Şimdilik gündemimizde olan isimler "mete,kerem,toprak,kıvanç,yağız,güven." Siz de fikirlerinizi söyler misiniz hangisi daha güzel?
merhabalar
dün gece sahura kalktım eşime bişeyler hazırlamak için. Tuvalete gittim adet başlarkenki gibi idrardan sonra kurularken hafif kırmızımsı bişeyler gördüm. Haftasonu olduğu için bi yere de gidemedm. Sadece bi kez oldu sonra normale döndü. Nedeni ne olabilir tahmini olan varsa çok sevinirim endişelendim baya
güzeller günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım.ben artık bulantıları geçtim direk çıkartıyorum aman bu daha rahat valla.içinde kayanyıp duracağına.şu doktora giderken çikolata işini ende yapmak istiyorum ama birisi yazmıştı sanki ikili test için gittiğinde hareketlerinden doktor ense kalınlıgını zor ölçtü diye.sizce yiyim mi yemeyimmi:)
Arkadaşlarımmm bebişimin cinsiyeti belli oldu şimdi sıra geldi isim bulmaya.. Ne kadar zormuş isim olayı :\ Şimdilik gündemimizde olan isimler "mete,kerem,toprak,kıvanç,yağız,güven." Siz de fikirlerinizi söyler misiniz hangisi daha güzel?
merhaba arkadaslar.Bugun farkinda olmadan bir işki tane ici cok iyi pismemis ve pemve bir iki kofte yedim.Ondanmi yedigim baska birseydenmi bilmiyorum eve geldince midem agridi.Demin ishal olmusum.Cok korkuyorum bebegime birsye olmusmudur diye( Yarinda bayram nedeniyle memlekete yola cikiyoruz diken ustundeyim ne olur bana dua edin ne yapicam ben birsye olduysa (
bence erkek seninki=)
Kızlar selam,
2 hafta sonra bugün ilk kez çalar saatle uyanıp işe geldim.
Belim çok ağrıyor. Yatmaya fazla alıştım sanırım.
Var mı sizin de bel ağrılarınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?