2014 Şubat Anneleri

Mideniz bulanıyorsa bir tutam toz kahve yiyin. Az once internette okudum.ben midem eksiyince yapiyordum ayni seyi :)) cok iyi geliyordu.

BEL AĞrısı bende de var , kuyruk sokumuma kadar iniyor hatta o ağrı

halsizlik yorgunluk zaten fazlasıyla var eşim temizlik konusunda elinden geldiği kadar yardım ediyor Allah razı olsun

BEL AĞrısı bende de var , kuyruk sokumuma kadar iniyor hatta o ağrı

halsizlik yorgunluk zaten fazlasıyla var eşim temizlik konusunda elinden geldiği kadar yardım ediyor Allah razı olsun

Aynen benim de öyle. Bazen bacağıma bile vuruyor. Yatakta dönemiyorum sağımdan soluma.
Bayram temizliği falan yapamıcam bu bayram. Kimse kusura bakmıcak arık :s

Aynen benim de öyle. Bazen bacağıma bile vuruyor. Yatakta dönemiyorum sağımdan soluma.
Bayram temizliği falan yapamıcam bu bayram. Kimse kusura bakmıcak arık :s

evet bide bizim bebek sürekli sol da artık düz yatmaya alıştım sırt üstü ancak rahat ediyorum..
bayram temizliği hiç düşünmüyorum bile nasılsa gelen giden olmıyor evimi biraz toplayacak bugün eşim kalanını da artık akşamları yaparım geniş çaplı temizlik olmaz

kızlar selam, elevit adlı vitamin hapı ishal yapıyor mu diye sormuştum cevap veren olmadı,
dün akşamdan beri bu tarz bir sıkıntı var ne yazık ki...

masallah arkadaslar ne kadar cok cınsıyet ogrenen olmus
ya suan bebegımın saglıgından sonra en merak ettııgım sey cınsıyetı
bırde hıc belırtı yasamyorum ne aserme ne kusma ne uyku tahmınde yurutemıyorum bu yuzden.
rabbım saglıkla kavustursun hepımızı ınsallah.

olsun canım benim sorun değil valla artık ben pazartesi gidicem geçsede kısmet artık zaten yaptırmak yaptırmamakta kafamı karıştırdı hayırlısı olsun.bugün 11+6 yım o zaman 12+6 olcak heralde olur .inşalalh herşey yolunda çıkar seninde.valla o ense kalınlığını falan bilmiyorumki ben ne kadar olması gerekiyor hangi değerler normal iii bilmiorum bebeğim

millet yanıyor ben donuyorum iyimi yananlar gelin bana misafirliğe:) bizim buralar yayla gbi zaten evde güneş almıor tam ben üşüyorum:) canım acaip türk kahvesi çekiyorrrrrrrrrr normalde günde 2 kere falan içerdim.ama haile kaldığımdan beri azıma sürmedim aslında bir kere içilebilir diyorlar ama hiç riske atamam :)

Kızlar bir sorum olacak.
Haftam şuan 11+4. İkili tarama testi için 17 Ağustosa randevu aldım. Doktorumu değiştirdiğim için daha erkene bulamadım.
O tarihte 13+2 veya pazartesiye kalırsa tahliller 13+4 olacak. Bi yakınım daha hamile en sağlıklı ölçümün 12.haftada olduğunu söylemişti. Sizce geç kalmış olur muyum?

aslında doktorlar 12-14. haftalar arası yapılabileceğini söylüyor.
Ama benim doktorum tam 12. hafta içindeyken gelmemi söyledi , yani o haftasonu gelmemi bile kabul etmedi canım
Daha sağlıklı bilgi alınıyor dedi.

bende 2+6 da gidicem bilen biri aydınlatsın bizi:)

2li tarama testi eskiden 9-11 haftalar arasında yapılıyorsu.şimdi ise 11-14. haftalarda yapılıyor.oyüzden bı sıkınttı olucanı düşünmüyorum için rahat olsun

kızlar selam, elevit adlı vitamin hapı ishal yapıyor mu diye sormuştum cevap veren olmadı,
dün akşamdan beri bu tarz bir sıkıntı var ne yazık ki...

canım benide cok kötü yaptı isal gibi ama böyle bağırsaklarım cok hareketlendimidem bi garip oldu.sonra dr ile konuştum alma eğer öyleyapıyorsa dedi ben oyüzden kullanmıyorum

canım benide cok kötü yaptı isal gibi ama böyle bağırsaklarım cok hareketlendimidem bi garip oldu.sonra dr ile konuştum alma eğer öyleyapıyorsa dedi ben oyüzden kullanmıyorum

geçmiş olsun canım, muhtemelen içindeki bir mineral ya da vitamin fazla geliyor dengeyi bozuyor. yerine muadili bir vitamin olsa ya da yan etkisi bir an evvel geçse...

aslında bebeğe bi zararı olduğundan değil de bize zararı olabiliyomus.tiryakiysen günde bir bile içebilirsin dedi dr.um.ama içmezsen daha iyi dedi.

bende 13+2 de yaptırdım canım.bi sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…