BEL AĞrısı bende de var , kuyruk sokumuma kadar iniyor hatta o ağrı
halsizlik yorgunluk zaten fazlasıyla vareşim temizlik konusunda elinden geldiği kadar yardım ediyor Allah razı olsun
Aynen benim de öyle. Bazen bacağıma bile vuruyor. Yatakta dönemiyorum sağımdan soluma.
Bayram temizliği falan yapamıcam bu bayram. Kimse kusura bakmıcak arık :s
canım yaa senn soruyu sormayı unuttum ben bebeği görünce herşeyi unutuyom eşimde kızıyo tüh ya onu sorcaktım bunu sorcaktım diyorum ense kalınlığı 0,8 geldi yarında kan sonuçlarını alcaz inş sen ne zaman gitmeyi planlıyosun
canım sen yeme ama cantana al. doktor hareketlenmesini isterse yersin bana öle yaptı doktorum
kızlar selam, elevit adlı vitamin hapı ishal yapıyor mu diye sormuştum cevap veren olmadı,
dün akşamdan beri bu tarz bir sıkıntı var ne yazık ki...
kızlar selam, elevit adlı vitamin hapı ishal yapıyor mu diye sormuştum cevap veren olmadı,
canım bazı gebeliklerde olabiliormus bendede oluo
Kızlar bir sorum olacak.
Haftam şuan 11+4. İkili tarama testi için 17 Ağustosa randevu aldım. Doktorumu değiştirdiğim için daha erkene bulamadım.
O tarihte 13+2 veya pazartesiye kalırsa tahliller 13+4 olacak. Bi yakınım daha hamile en sağlıklı ölçümün 12.haftada olduğunu söylemişti. Sizce geç kalmış olur muyum?
Kızlar bir sorum olacak.
Haftam şuan 11+4. İkili tarama testi için 17 Ağustosa randevu aldım. Doktorumu değiştirdiğim için daha erkene bulamadım.
O tarihte 13+2 veya pazartesiye kalırsa tahliller 13+4 olacak. Bi yakınım daha hamile en sağlıklı ölçümün 12.haftada olduğunu söylemişti. Sizce geç kalmış olur muyum?
Kızlar bir sorum olacak.
herkese merabalar..çok halsiziim ,sürekli uyumak istiyorumm...evi afedersiniz b..k götürüyo napcam be yaaaaaa
canım benide cok kötü yaptı isal gibi ama böyle bağırsaklarım cok hareketlendimidem bi garip oldu.sonra dr ile konuştum alma eğer öyleyapıyorsa dedi ben oyüzden kullanmıyorum
millet yanıyor ben donuyorum iyimi yananlar gelin bana misafirliğe:) bizim buralar yayla gbi zaten evde güneş almıor tam ben üşüyorum:) canım acaip türk kahvesi çekiyorrrrrrrrrr normalde günde 2 kere falan içerdim.ama haile kaldığımdan beri azıma sürmedim aslında bir kere içilebilir diyorlar ama hiç riske atamam :)
Kızlar bir sorum olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?