ben 25 tl ye tüm agda yaptırıyorum canım yakullanma onları bosver...bi dahakine ağdacıya git 5 dk da Beşiktaş
bende bu hafta gidicem büyük rahatlık valla...doğuma kadar da gitmeyi düşünüyorum....tek aklıma takılan ben göbeğimi de aldırıyodum hamile olduğumu öğrendiğimden beri aldırmıyorum...dr a gittiğimde soracaktım unuttum yaa:26: kuafördeki kadın da 4.aydan sonra göbek alınıyo dedi ama ben bi sorayım dr a dimi
bacağı pek tüylü değil biraz batık oluşmuştu makinadan bende kendimce onları temizlerim diye düşünmüştüm işte kendimce kaldım öle:)
Bacaklardaki batığa tek çözüm banyo sırasında kese yapmak
Bacaklardaki batığa tek çözüm banyo sırasında kese yapmak
kızlar maşallah baya yazmışsınız yine
detaylı USG ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar yaptıracakmısınız ??
ayyyyyyyyyy aynen çok kötü ya detaylar dip köşe annem gelip yapıcam dedi 4 stlik yoldan kadıncağıız getiremem iş yapmaya kıyamam ya hasta zaten napıcam bilmiorum okul açılmadan hergün bişiler yapcam artık
bide böle evde çok kalabalık birikti gibime geliyor atasım var herşeyi kocam yokken bir atma işlemi yapıcam gerçi çöpü dökerken yakalıo beni ama napimmmm:) kalabalık:temizlenmeyen ev demek bence kalabalık istemedğim ve sevmediğim halde nasıl oluyor anlamıyorum
canım bendede batık çok istersen sürekli kese yap olunca oluyor bu meret
yapısal bir durum bence
Benim eşimde kırmızıyı sevmediYa gri yada siyah olacak :26::26::26:
siyah için rengi atar diye düşündüm güneşte falan belki gri dediğin bizimki gibi mi başka gri var mı ?
1012 ürünün mavi ve grisi varmış sadece
Gri dediğim sizinkinden. Siyahıda var diye hatırlıyorum ben :44::44::44:
Eklerim tabii canım. Yaş ve cinsiyet belliyse onları da yazarsan sevinirim. Hoşgeldin aramıza...
ayyyyyyyyyyy bebek arabasına gcık olurdum kızlar böle en daracık yerlere sokan bazı kadınlar yüzünden boş bebek arablarını yada artık 4-5 yaşına gelmiş çocukları gezdirenler yüzünden o yüzden hiç acele etmiorum galiba araba için tabi şu an uzaktan konuşuyorum ama ben kanguruyu çok seviyorum
Kanguru 6 aydan sonra kullanılabiliyor diye biliyorum ben.Oturma pozisyonuna benzediği için altı aydan sonrasına kullanılması öneriliyor. Kanguruda bana çok gereksiz geliyor.:44::44::44:
anladım sizinde kız gri pembe olabilir
ama siyahı beğendiyseniz o ayrı ben görmedim vardır belki de adam bilmiyor da olabilir
işte şu ana uzaktan sölüyorum ama daha rahat hareket edersin gbime geliyor kalabalıksız ama görücez bakalım
kendi doktoruma gidicem yeniden test yaptırıcam bunlar nerde yaptırdı belli değil testi.
arabayı unkapanı alt geçidi saraçhaneden aldık 550 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?