- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hani ilgisiz dedin ya jackim benim herif hep ilgisiz ya
adama benle ilgilen deyince aklına direk sex geliyor o yüzden bu ara benle ilgilen demeyede korkuyorum ben
Kışın ben eşime arkadan sarılırım ve ayakları ayaklarıma değer.Ben uyuyunca o sıyrılır bendenYazın tek ayaklarla idare ediyoruz
Arkadaşın eşi doğum yaptı o izinde şimdi o yüzden izin alamıyorum ben maalesefAllahım inşallah grip olmam ya. Acaba hormonlardan dolayı sana ilgisiz geliyor olabilir mi :26::26::26: Dün eşim yemek yaptı yemeği az yapmış eşime kızdım bide ağladım.Bu aralar sapıtabiliriz
adama benle ilgilen deyince aklına direk sex geliyor o yüzden bu ara benle ilgilen demeyede korkuyorum ben
bir anda bizi gördüm valla tek olmadığımıza da sevindim
hakkaten anormaliz bu ara
keşke benimkinin de aklına o gelse.....yok anam bacım konuşturma beni
KRONİKKKKKKKKK tatlım butik bebede BEBECİ mazasında kundak battaniyede var
haksever ben öperim onun totosunu yaaaaaaaaaaa
amaan aslında bize mi öyle gelio bilmem artıkyok bebeğim tartışmadık da bu ara pek vurdumduymaz kendi halinde...uyuz oluyorum.ilgisizzz
Amin kuzum Amin....
günaydın delimmmmçok geçmiş olsun...izin vermezler mi dinlensen sen keşke ya....sabah haberlerde yaz gribi cıktı da sen aklıma geldin hemen
tamam tamam geri aldım töbe töbe aaöyle ama artık birine bişey demeye korkuyorum
istanbulda demir kapı biz öyle alacağız beyaz olacak komple diğer eşyalarla renklendirme yapacağız
ben onun totosubu yiyim hemibizde aynıyız ya sarılıp uyuyamayız benden kaynaklı öyle sarılınca kendimi boğulcak gibi hissediyorum
az önce çıkmamış link resmini atıyorum kızlar
Eki Görüntüle 788777 Eki Görüntüle 788776
yok öyle bizim hamiş kardeşimize iş yığmak falan! ayağını denk alsın,
bu ilgimi diyorum benim herife e napıym işte diyo
amaan aslında bize mi öyle gelio bilmem artık
bazen ben de öyle düşünüyorum
hamileyiz ya daha fazla ilgilense nolur diyorum
sonra beyninin etini yiyorum
tamam tamam geri aldım töbe töbe aa
ben onun totosubu yiyim hemi
ay hiç erkek giysisi bakan yok aranızda farkındamısınız
eooo yokh oyle şeyler hamiş bacımıza iş yıkmakh falan
kızlar ya daha öncede söylemiştim kızıma alt açma dikicem yani ben dikmeyi çok istiyorum seviyorum dikme işini falan
sizde hangisi daha hoş arılımı uğur böcülümü ben uğur böcülü dikmeyi planlıyorum hem daha kolay geliyor hemde daha şık sanki siz ne dersiniz ??
Eki Görüntüle 788787 Eki Görüntüle 788788
hahhaaa yaaaaaaaaaaa aynen yaa :)) biizmkide çok çalışıyo araba aldı diger arabamızda duruyo onu satmaya ugraşıyo bi yandan berber bi arkadaşı var arabayı onun dükkanın önüne koymuş geceleride arayan oluyo oraya gidiyo bende söleniyorum hep yanlızım hasta oluyorum ilgisizlikten diyehemen sıkıştırmaya çalışıyo bu sıcakta pöffffffffffff diyorum diyo sende ne istedini bilmiyosun ilgiyi şey sanıyolar ya
aynen ya ilk doktora gittiğimiz de belki dedim biraz yasaklardoktorda eşimle anlaşmalı falan sanırım
hiç yasağa gerek yok herşey yolunda dedi
kaçmak değil ama bazen nedense yeteeeeer diyesim geliyor :26:
benim doktorda yasaklamadı ya önceden telefon edip konuşsammı bu defa acaba :44::44::44::44:
kızlar kafanıza ne takılırsa 2013 şubat anneleri topiğine yazabilirsiniz elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırız oooo çok şey canım ben istanbulda yazıyorum 8 şubatta doğum yaptım hemen sıralıyımbu arada sana bişi danışmak isterim
hangi ilde yaşadığınıda bilmiyorum ama ben
ben gaziantepteyim mesela hatrı sayılır soğuk olur burası şubatta
oğlum ekim doğumlu o yüzden onu çok kalın giydirmemiştik fakat bunda nasıl giydireyim diye düşünüyorum ilk başlarda şöyle bi sıralama yaptım kendimce sırası ile
-çıtçılı badi
-üst içlik (düz beyaz olanalr varya ondan)
-hastane çıkışı üst parça
-altına bir patikli
-hastane çıkışının alt parçası
-üzerine çorap
en sonunda yelek (penye veya örgü)
tüm bunların üzerine tabiki dışarı çıkarken battaniye sarılacakta ev içi için yeterli olur sanırım bunlar ???
Bilim bu battaniyeler elyaflı mı ben ben polar gibi düşünmüştüm :44::44::44:
kızlar ya daha öncede söylemiştim kızıma alt açma dikicem yani ben dikmeyi çok istiyorum seviyorum dikme işini falan
sizde hangisi daha hoş arılımı uğur böcülümü ben uğur böcülü dikmeyi planlıyorum hem daha kolay geliyor hemde daha şık sanki siz ne dersiniz ??
çok sağol tatlım şapka konusunda sana katılıyorum bizde oğluma iki gün dışında giydirmedik şapkayı çok alıştırmamak lazım bebikleri sıcağakızlar kafanıza ne takılırsa 2013 şubat anneleri topiğine yazabilirsiniz elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırız oooo çok şey canım ben istanbulda yazıyorum 8 şubatta doğum yaptım hemen sıralıyım
iç zıbın onun üstüne hastane çıkışının üstünü altına patikli alt tabii içine çorap onun üstüne hastane çıkışının altı üstüne yelek bizim kız çok saçlı olduğu için şapkasınıda çıkarmadık çokta giydirmeye alıştırmayın derim ne kadar giydirirseniz o kadar hassas olur çocuk bebişlerinizi kocaman öpüyorummmm
ay evet kolaylaştırıyor ya bu doğru yani benimki doğmuyo diye strese girmiştim sonra o iş akşamına sancıhaahaha eşin valla şoka girer herhalde
doğumu kolaylaştırırmış onun için yasaklamasın kullanmış gibi oluyorum ama olsun
arı sanki erkek olur gb geliyo bana
ugur böcüü olsun kırmızı sıyah hem şık oluraslında bebek arabasına göre renkleerni ayarla çünkü bunlar alt açmadan çok bebk arabalarında yatırmak için kulllanılıyo yani ben hep ablamdan görümcemden öyle gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?