2014 Şubat Anneleri

hakkaten anormaliz bu ara

hani ilgisiz dedin ya jackim benim herif hep ilgisiz ya
adama benle ilgilen deyince aklına direk sex geliyor o yüzden bu ara benle ilgilen demeyede korkuyorum ben

keşke benimkinin de aklına o gelse.....yok anam bacım konuşturma beni

KRONİKKKKKKKKK tatlım butik bebede BEBECİ mazasında kundak battaniyede var

haksever ben öperim onun totosunu yaaaaaaaaaaa

hani ilgisiz dedin ya jackim benim herif hep ilgisiz ya
adama benle ilgilen deyince aklına direk sex geliyor o yüzden bu ara benle ilgilen demeyede korkuyorum ben

hahhaaa yaaaaaaaaaaa aynen yaa :)) biizmkide çok çalışıyo araba aldı diger arabamızda duruyo onu satmaya ugraşıyo bi yandan berber bi arkadaşı var arabayı onun dükkanın önüne koymuş geceleride arayan oluyo oraya gidiyo bende söleniyorum hep yanlızım hasta oluyorum ilgisizlikten diyehemen sıkıştırmaya çalışıyo bu sıcakta pöffffffffffff diyorum diyo sende ne istedini bilmiyosun ilgiyi şey sanıyolar ya

amaan aslında bize mi öyle gelio bilmem artık
bazen ben de öyle düşünüyorum
hamileyiz ya daha fazla ilgilense nolur diyorum
sonra beyninin etini yiyorum
öyle ama artık birine bişey demeye korkuyorum

istanbulda demir kapı biz öyle alacağız beyaz olacak komple diğer eşyalarla renklendirme yapacağız
tamam tamam geri aldım töbe töbe aa
ben onun totosubu yiyim hemi
ay hiç erkek giysisi bakan yok aranızda farkındamısınız

yok öyle bizim hamiş kardeşimize iş yığmak falan! ayağını denk alsın,

eooo yokh oyle şeyler hamiş bacımıza iş yıkmakh falan

kızlar ya daha öncede söylemiştim kızıma alt açma dikicem yani ben dikmeyi çok istiyorum seviyorum dikme işini falan

sizde hangisi daha hoş arılımı uğur böcülümü ben uğur böcülü dikmeyi planlıyorum hem daha kolay geliyor hemde daha şık sanki siz ne dersiniz ??

ebizimki kız ama
seninkine erkek derlerse ben sana erkek giysileri önerir atarım burda resmini olurmu balım

ben arı maya yı daha çok beğendim yüzü falan daha güzel sanki.

aynen ya ilk doktora gittiğimiz de belki dedim biraz yasaklar doktorda eşimle anlaşmalı falan sanırım
hiç yasağa gerek yok herşey yolunda dedi
kaçmak değil ama bazen nedense yeteeeeer diyesim geliyor :26:

benim doktorda yasaklamadı ya önceden telefon edip konuşsammı bu defa acaba :44::44::44::44:

kızlar kafanıza ne takılırsa 2013 şubat anneleri topiğine yazabilirsiniz elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırız oooo çok şey canım ben istanbulda yazıyorum 8 şubatta doğum yaptım hemen sıralıyım

iç zıbın onun üstüne hastane çıkışının üstünü altına patikli alt tabii içine çorap onun üstüne hastane çıkışının altı üstüne yelek bizim kız çok saçlı olduğu için şapkasınıda çıkarmadık çokta giydirmeye alıştırmayın derim ne kadar giydirirseniz o kadar hassas olur çocuk bebişlerinizi kocaman öpüyorummmm

arı sanki erkek olur gb geliyo bana

ugur böcüü olsun kırmızı sıyah hem şık olur aslında bebek arabasına göre renkleerni ayarla çünkü bunlar alt açmadan çok bebk arabalarında yatırmak için kulllanılıyo yani ben hep ablamdan görümcemden öyle gördüm

çok sağol tatlım şapka konusunda sana katılıyorum bizde oğluma iki gün dışında giydirmedik şapkayı çok alıştırmamak lazım bebikleri sıcağa
teşekkürler

haahaha eşin valla şoka girer herhalde
doğumu kolaylaştırırmış onun için yasaklamasın kullanmış gibi oluyorum ama olsun
ay evet kolaylaştırıyor ya bu doğru yani benimki doğmuyo diye strese girmiştim sonra o iş akşamına sancı

benim oğlumdan bi tane var yeşil renk bebek arabasına/taşıma koltuğuna onu koyarım büyük ihtimal
bunu ev için yapcam ben
bende uğur böcülü düşünüyorum kırmızı kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…