2014 Şubat Anneleri

ya evet ben de babet giyiyordum, ortopedik bir ayakkabı almanın vakti geldi

bana kalsa aksama kadar dizlerimde battanıye elimde sıcak ballı süt çişe bile gitmeyebilirim inan :))

al benden de o kadar:)
yalnız ben de ballı sütü çok severim, kışın favori içeceğimdir, sütü ılıkken içine bal karıştırmak gerekiyormuş, sıccak olmayacak yani, bilgin olsun canım

Valla ben de kilolu basladim 1.60 boy 63.8 kg la basladim simdi 69 kg im yani 5.2 kg almisim biri bana dur demelii(

selam, ben de 168 boy 68 kg ile başladım, şu an 73 kg. ama 5 haftadır kilomu sabitledim. hamurişi-kızartma-tatlı yemiyorum. cildim bile düzeldi. yürüyüşe başladım. gerçi sen de çalışmaya başlayınca o tempoda aşırı kilo almazsın ama yediklerine de dikkate etmek gerekiyor. bir de birdenbire kilo alınca bel, omurga, bacaklar mahvoluyor. biraz da sağlık için sağlıklı beslenmek lazım.

ben hareketli olsun istiyorum anasınıfı öğretmeni olmama rağmen çok uslu çocuk sevmiyorum:)) sevmiyorum çok sessiz çocukları ardayla çağan arasındayız bakalım artık hangisine karar vercez:)

Evet evet haklisin ben de almak istemiyorum ama evde yat yat dimdi okul basladi ins yuruuuse de basliycam havalar serinliyor bskalim ben de sabitlemeye calisicam boyle olmaz cunku

çağan'ın anlamı mulu gün bayrammış o yüzden hoşuma gitti

Bese ksfar is yaptım kuxu ya evrak falan ah nerde ole okul

Ancak eve gelebildim canlar....Yavrumun cinsiyetini öğrendim kızlar...Gayet sağlıklıymış neler yiyip de gittim dönüp dönüp duruyor... 2.kez erkek annesi olacağım hayırlısıyla...Pipiyi gördük kabak gibi ortada K.valde bir daha bakın nolur diyor:)))))) kız ümidiyle benimle gelmişti ama Bizim ailede de eşimin ailesinde de kız yok...Hayırlı olsun yavrum da gerisi boş yeniden oğlan anası oluyorum heytttt.... Kaldım ben üç erkeğin arasında:18::18::18:

Sabır cnm maalesef bu aylarda hiç düşünmüyorlar herşeyi, karnın burnuna gelecek anca öyle..Önceki hamileliğimde barut oluyordum bana iş geldikçe

walla isim koyacak olan arkadaş anlamlarına da bakıp öyle karar versin ben anlamlarına değil çocukların davranışlarına nasıl yansıdığına göre değerlendirdim. uyarması bizden. :)

:)) anlamlarınada önem veriyorum tabiki ama hareketli olması hiç sorun deil:) koşarım ben peşinden:) tombikkuş tşk ederim bu arada yardımcı olduğn için:)

Geçmiş olsun cnm bizde ailecek bi kırıldık döküldük..Mandalina mı dedin??? Çıktı mı o yahu???

Kızlar bu iç sıkıntısını nasıl gideririm ya boğazımı sıkıyorlar sanki nefes alamıyormuşum gibi oluyor ölüyorum sandım gece sabaha kadar uyumadım sizlerdede oldumu bu haftalarda normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…