Bende kilo almadım henüz
Ancak eve gelebildim canlar....Yavrumun cinsiyetini öğrendim kızlar...Gayet sağlıklıymış neler yiyip de gittim dönüp dönüp duruyor... 2.kez erkek annesi olacağım hayırlısıyla...Pipiyi gördük kabak gibi ortada K.valde bir daha bakın nolur diyor:)))))) kız ümidiyle benimle gelmişti ama Bizim ailede de eşimin ailesinde de kız yok...Hayırlı olsun yavrum da gerisi boş yeniden oğlan anası oluyorum heytttt.... Kaldım ben üç erkeğin arasında:18::18::18:
bunun içinde dolap büyüyen beşiğin altında ek bi yatak yeride var.oyuncak dolabı ve şifonyeri diğer modelleri pahalı ama bu uygun pembeliside var.link vereyimnerden buldun bunu gerçekten 3 kapılı dolap bakınca fiyatlar 3-4 bin ya puff oda yapıp yapmamaya bişle karar veremiyorum ama canım çok istiyooooooooooneyden buldun bunu link atın güzel şeyler bulunca
kızlar bide ben nerdeyse hergün dondurma yiyorum bi zararı olurmu bebeğime :131:
bunun içinde dolap büyüyen beşiğin altında ek bi yatak yeride var.oyuncak dolabı ve şifonyeri diğer modelleri pahalı ama bu uygun pembeliside var.link vereyim
Meltem .
bende normalde tatlı çok severim ekşi hayatta yemezdim ama hamile kaldıktan sonra acayip ekşi yemeye başladım kız olur diye bekliyodum ama tersi çıktı:) tatlı olarak sadece dondurma yiyorum oda 2 haftadır yemeye başladımniye olsun ki buzlu yemede bol sütlü dondurma neden zararlı olsun en güzel tatlı dondurma tabi kendini rahatsız hissedersen yemezsin ben kışın bile yerim ama ben hamile kaldıgımdan beri pek yiyemiyorum yani canım istemiyo tatlıdan buz gb soğudum bi yere gittim mi ilk dondurma profidirol künefe isterdim :)) hatta kumpirin üstüne künefe yerim öyle bi damak tadı yaniama hamile kaldıgımdan beri hep ekşi ve acı istiyo canım benimki ayşe seninki hakkımıydı :))
bunun içinde dolap büyüyen beşiğin altında ek bi yatak yeride var.oyuncak dolabı ve şifonyeri diğer modelleri pahalı ama bu uygun pembeliside var.link vereyim
Meltem .
bide ciciland var ordada her ay bi oda indirimde bulunduğun şehirde varsa bakabilirsin.çileğe baktım ama pahalı geldi bana orasısaol canım baktıgın başka siteler varsa link at bende mobilya bulamıyorum 3 kapaklı olsun istiyorum en az o 2 kapaklılara sıgmıyo eşyalar
kızlar bide ben nerdeyse hergün dondurma yiyorum bi zararı olurmu bebeğime :131:
bende normalde tatlı çok severim ekşi hayatta yemezdim ama hamile kaldıktan sonra acayip ekşi yemeye başladım kız olur diye bekliyodum ama tersi çıktı:) tatlı olarak sadece dondurma yiyorum oda 2 haftadır yemeye başladım
bende öyle düşünüyodum ama eşim çok istiyo böyle mavili yoksa beyaz daha mantıklı fiyat bende broşür var orda yzıyo nette yazmıyo galibafiyatları nerde yazıyo canım pembeside güzelmiş ben de böle pembeli istiyorum ama acaba 2. cocuk erkek olursa benim 2 oda yapma şansım yok acaba beyaz mı alsam eşyalarla pembeleştiririm cibinlikle felan diyorum ama cok kararsızım bu konuda
4 kilo verdim hamile kaldıktan sonra alırım inş biraz ama çok deil:) ben 2 günde bire indireyim dondurmayı:)Zararı olmaz ama dondurmanın fazlası kilo yapar demişti bana drum
seninki tutmuş ama benimki olmadı ekşi yedim hakkı oldu:))ramazanda ben limon yiyoru yemekte ama böle şapur şupur eşimde elimden alıp tatlı ye tatlı diyip duruyodu bende boşuna ugraşma bu ayşeeeeeeeeee diyodum
noldu canım sorabilirsinYa kızlar biride benim şu derdime cevap verse ya buraya ne yazdıysam hiç doğru dürüst cevap alamadım şimdiye kadar kimseden istifa edecem ben şubat anneleri toğinden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?