4 kilo verdim hamile kaldıktan sonra alırım inş biraz ama çok deil:) ben 2 günde bire indireyim dondurmayı:)
ilk 3 ay doğru düzgün yiyemedim bulantım olmadı çok ama iştahsızlık oldu bende5. Aydan itibaren istemesekte alacağız bende şimdiye kadar iki kilo aldım ama ben hiç mide bulantısı yaşamadım sen aradaki farkı kapatmak için kışa kadar dondurma yiyebilirsin:)
Ya kızlar biride benim şu derdime cevap verse ya buraya ne yazdıysam hiç doğru dürüst cevap alamadım şimdiye kadar kimseden istifa edecem ben şubat anneleri toğinden:)
Kesik kesik ama deli gibi uyku uyumuşum
Bu ne ola ki diyeceğim ama sanırımn kurtlarım yüzünden 4 kez otobüse binmemden kaynaklı, tabi güneşte geçmiş olabilir kafama
Canım senin derdinin devası belli.
1. yatarayak birşey yeme sadece içebiliosan süt iç yoksa bi kase yogurt
2. 3 felak+3nas+7 ayetelkürsi oku kendini yavrunu allaha emanet et gerisini olmuş bil.
3. her derdinin devası kendi içinde bunu unutma
4. hiçbiri işe yaramazsa sıcak banyoyu dene ama çok sıcak değil... muju muju
Yatarak bişey yeyip içmiyorum boğazıma kaçıyor:)geceden beri okumadığım dua kalmadı her akşam yatmadan önce ılık duş alıyorum ve yatarken sütte içiyorum
kesin hamilesingene göremedin he kesin öğrendin masus sölemiyosun dimi çatlayalım diye
kız inadına benziyo bakalım içinden en geçiyosa o olsun cnaım bende evde oldummu koca gün uyuk vaziyetteyim namaz kılıp yemegimi yiyorum burnumu bile cıkartmazsam dışarı kk ya bakıyorum uyuyorum çiftliğime bakıyorum uyuyorum uyumasamda yatayım istiyorum
Vallaha mı hamileyim hay ağzın bal yesin
Öğrensem neden söylemiyim kız deli miyim ben ( az yok değil kabul ) bu bilinmezlik beni öldürüyor :)))
Al benden de o kadar işte yemek uyku yemek uyku ala ala 2,5 kilo almışım ona rağmen
:)) anlamlarınada önem veriyorum tabiki ama hareketli olması hiç sorun deil:) koşarım ben peşinden:) tombikkuş tşk ederim bu arada yardımcı olduğn için:)
tam erkek bebek göbeği:)
Vallaha mı hamileyim hay ağzın bal yesin
Öğrensem neden söylemiyim kız deli miyim ben ( az yok değil kabul ) bu bilinmezlik beni öldürüyor :)))
Al benden de o kadar işte yemek uyku yemek uyku ala ala 2,5 kilo almışım ona rağmen
ehehehe kusum yatarak değil yatarayak yani yatmadan 3-4 saat oncesini kastediorum :))) allah seni naapmasın güldürdün beni. o zaman sana başka bir tavsiye evdeki sarı ampülleri beyazlarıyla değiştir ben hamıle değildim ama boyle bişi oldu ampulle gecti ehehehehe herkes güldü ama işe yaradı he bir de şey olabilir gün içinde çok uyuyorsan da oluyo hamıleyken ablama oluodu uykuyu kesince geçti. kendini aşırı yoruosan da olabilir. o zaman ben cok huzursuz uyuyorum ve en son en iyi ihtimalle uyurken totoyu kapat eheheheh he bi de şeyi de unutmamak lazım atlarımız ne demiş kılavuzu karga olanın burnu .oktan kurtulmaz :) kılavuz benım yanı şu an burnunu kolla derim :)))
artık kız umutlarım bitti agatombik ve sipidi sizi topikin en göbüşlüleri ilan ediyorum laurana ile ben de fıs göbüşler olarak geliyoruz
hüzünbazım valla kes artık umudunu demekki bebek pipili içerde untup da çıkmazsa sen de erkek anası olcan
Ahandta bir oğlan anası daha bu haberden sonra kendimi .topiğin delisi ilan ediyorum
bende ilk iki hamileliğimde böyle hızlı kilo aldım.ne yapayım iştahımı kontrol edemiyordum.57 olan ben 70 li rakamları gördüm maalesef.koca göbeğimle geziyorum artık.sizler daha bilinçlisiniz bence kontrol edersiniz.Ben 14+3 um ve ne yazik ki 5 kg aldim(
annem de senin k.valide gibi ikinci pipiyi görünce inanamamıştı,dört erkek torunu oldu.ikinciler daha bir tatlı oluyormuş ama.inşaallah benim gibi üçüncüde nasip olur sana da.Ancak eve gelebildim canlar....Yavrumun cinsiyetini öğrendim kızlar...Gayet sağlıklıymış neler yiyip de gittim dönüp dönüp duruyor... 2.kez erkek annesi olacağım hayırlısıyla...Pipiyi gördük kabak gibi ortada K.valde bir daha bakın nolur diyor:)))))) kız ümidiyle benimle gelmişti ama Bizim ailede de eşimin ailesinde de kız yok...Hayırlı olsun yavrum da gerisi boş yeniden oğlan anası oluyorum heytttt.... Kaldım ben üç erkeğin arasında:18::18::18:
kendinden emin konuştuysa doğrudur.benim dr.12+5 de emin bir şekilde söyledi ama resmen bacak arsından baktı çıkıntı vardı bir de ben anlamamıştım.arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.16.haftada dr gittim ultrason muayenesi 3-4 dk sürdü.bebek çok hareketli ve arkası dönük kafasını sağ kasığa sokmuş yaramaz dedi.3d ultrasonla baktı.cinsiyetini sordum hiç dur bir bakim demeden kesinlikle kız dedi..eee şimdi bende şüphede kaldım doğru tahminmi acaba diye bugün bebişe bişeyler alim dedim kızmı gerçekten acaba şüphede olduğum için o güzelim kızçe kıyafetlerinden alamadım gittim unisex aldım yine(sizce 3-5 dakikada bebek çok hareketli ve arkası dönükken 100/100 cinsiyet belirleyebilirmi dr..fikrinizi söyleyin kızlar sizce napim alimmi pembişli cicileri yoksa biraz dahamı sabrediyim
canım ben Bakırköy ethica hastanesinde ali paşa beye gidiyorum tavsiye ederim çok iyi anlayışlı bir adam tek sorunum kısık sesle konuşuyor benim kulaklar duymadığı için pür dikkat dinlemek zorunda kalıyorumlepi lepii doktorun kim lepi seni memnun gördüm doktorunun yeri nerde bi bisim bi adres lütfen....
Arkadaşlar hala düzenli gittiğim bi doktor yok ya avrupa yakasında doktoru olan yokmu ya memnun oldugu? yardım edın şu ikicanlıya :)
canım benim arkadaş göğüslerine geç kullandı şimdi emzirirken çok canı acıyormuş bir de dizlerinin arkasına sür orası da çatlıyormuşCanım ben bildiğin has zeytinyağına başladım :) krem gibi avucuma sürüp ordan göbişime, popoma ve üst bacak kısmına sürüyorum. Annem göğsüne de sür diyo ama o kısma şimdilik girmiyorum :)
kız olunca basenlerde oluyo kilo genelde erkekte karında oluyo ben öyle biliyorum yanirica ederim canım ne demek zaten branşımız da aynıymış sevindim branştaşımla karşılaştığıma :)
ayy neden öle diyosunuz yaa önden bakınca gayet yayvansivri göbekle kız doğuran çok gördüğüm gibi yayvan göbekle erkek doğuran da çok gördüm şekil mekil hepsi eğlenmek için vesile
kızz seninki göstermedi demek bidaha nezaman gitcen
artık kız umutlarım bitti aga
yavrum senin bebiş doğunca popişine bi ısırığı haketti yaa
Eki Görüntüle 791935
ahada 17+0 ben +bebiş+göbüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?