ben derslerin başlamasından açıkçası çok korkuyorum çünkü stres yapıyorum zarar vercek diye bir de en önemlisi yorgunluğu var ben öğretmen odasında sandalyeye uzatcam valla ayağımı yoksa davul gibi olcakKızlar okuldan geldim şimdi bacaklarim soba borusu gibi olfu ayaklarım erkek ayağı kafarkasiklarim acaip ağrıyor ben napcam bide ders baslarsa
ben dondurma yararlı diye biliyorum akrabamızın oğlu 2 diş ile doğdu dr calsiyum çok olunca çok nadir olsa da böyle doğan bebekler var demiş ne yedin dedim bol bol dondurma süt yoğurt dedikızlar bide ben nerdeyse hergün dondurma yiyorum bi zararı olurmu bebeğime :131:
Kızlar nasılsınızz.. Benim akşamları karnım sabahkinin 2 katı oluyor sizin de öyle mi.. Gazdan mı acaba .bir de birkaç gündür akşqmları kasılmamı desem hareket mi desem bişeyler hissediyorum, bizimkine akşamları bişeyler oluyor:) umarım doğunca da böyle geceleri kudurmaz:)
kızlar artık çatlak kremi kullanmaya başlıcam öneriniz var mı
Günaydınlar güzel anneler
Günaydın ;
sabah otobüs beklerken çok üşüdüm zaten hapşuruyorum
bu akşam çıkışta ilk işim gidip kendime pantalon tarzında bişey almak olacak
hayırlı günler inşallah
Akşamları ve sabahları soğuk oluyor artıkBende üşüyorum şal alıyorum artık yanıma
işyerine bende getirdim akşamları için burası akşam iyi oluyor ama anladım ki artık sabahları ceket hırka falan giymem lazım:44:
Evet dikkat etmek gerek artık
izmirde oturuyorum ben evim ucyol tarafinda ama isim izmirin disinda yazibasi- torbalida gelis gidisim kolay olsun diyede burda yakinda acilan bir ozel hastaneye gidiyorum. Medifema Aysel hanima muayene oluyorum.
bende medifema ya gitmeyi düşünüyorum nasıl memnunmusun doktordan varmı daha önce doğum yaptırdığı tanıdığın konuşma forsatı bulduğun kimse yeni hastane olduğu için ben çekimser kaldım birde yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmıymış hastanede hiç biliyomusunn...
Gunaydin herkese. Ben 4 gundur coook kotuyum.bogazim agiriyordu.sonra grip oldum.sonra da oksurmeye basladim.gece de atesleniyorum.yatamiyorum artik. Ne yapayim bilemedim
Doktora gideyim mi? Gitmeden once benim doktoru arayayim mi acaba?
Günaydın kuzularrrr ve anneleriiiiiyisinizdir inşallahhh
foto ekledim...ofiste çektim şimdi anca bu kadar oldu minicik aynada
Günaydınnnnnnnnn
Kızlar bu sabah tartıldım ve tartıda 78'i gördüm. Gözlerim tam da böle oldu4 kilo almışım. Artistlik yapıyordum herkese 3 ayda 1,5 kilo aldım diye. 1 ayda 2,5 almışım. An itibariyle yağmurlar başlayana kadar her akşam yürücem. Kocam şimdiden yanımda küçük kalıyo. Zaten boylarımız hemen hemen aynı. Kilo olarak da aynıyız şuan ama onun kemikleri ağır ben iri duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?