sağol bitanem
seninki kesinleştimi ne zaman gidecektin doktora
hala hapşurmaya devam acaba zencefil içsem bişey olur mu ya
Bilmiyorum ki ya insanda korkuyor birşey yemeye içmeye. Sen ıhlamur iç istersen ballı ıhlamur yap
Jack göbeğin nasıl büyümüş
ay kızlar alışverişe daldım sizi boşladım pardon
nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
PROLET tatlım bende bir ayda 2,5 kilo aldım bende endişeliyim birazcık 12 haftaya kadar yarım kilo almıştım ama şimdi 3,5 olmuş bileyani bu ara hızlı alınıyor demekki
SPEEDY ben kızımın bir yaşına kadar tüm ihtiyaçlarını almayı planlıyorum öyle karar verdim yani belkide 1,5 yaşına kadar çünkü iş yerinden doğumdan sonra ücretsiz izin talep edeceğim öyle olursa kızım 8-9 aylık olana kadar çalışmam ve bu sürede maddi açıdan zorlanmayalım diyorum
1-1,5 yaşına kadar kaygısız olmak istiyorum o yüzden
baktım internette adet söktürücü özelliğinden dolayı doktora sormadan içmeyin diyrneyse içmeyelim napalım ılık su içer boğazımı yumuşak tutarım
bende öyle çıkacağım ücretsiz izin talep edeceğim
ama düşünüyorum da hiç mi bişey almayacağım o zaman kızımayine heves edip alacağım sonuçta
pembe elbiseyi çok beğendim açık pembesine baktım sonra vazgeçtim
Bilmiyorum ki ya insanda korkuyor birşey yemeye içmeye. Sen ıhlamur iç istersen ballı ıhlamur yap
tatlım ben alamayabilirim yada istediğim şeyleri alamaya bilirim, bizim ev borcumuz var çünkü kıpırdamak bile zor olabilir bizim için
Nasılsın ekim
günaydın kızlar sağlık ocağına gidip geldim aşımı oldum artık tuz yasak zaten yemiyordum aile üyelerim de hamilelikte tuz sıkıntısı yaşadığı için daha nasıl azaltacağım bilmiyorum
bebişin kalp atışlarını da dinledim acaba eve de öyle bi alet mi alsam ne hiç kulağımdan çıkarmam :)))))))))))
ay kızlar alışverişe daldım sizi boşladım pardon
nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
PROLET tatlım bende bir ayda 2,5 kilo aldım bende endişeliyim birazcık 12 haftaya kadar yarım kilo almıştım ama şimdi 3,5 olmuş bileyani bu ara hızlı alınıyor demekki
SPEEDY ben kızımın bir yaşına kadar tüm ihtiyaçlarını almayı planlıyorum öyle karar verdim yani belkide 1,5 yaşına kadar çünkü iş yerinden doğumdan sonra ücretsiz izin talep edeceğim öyle olursa kızım 8-9 aylık olana kadar çalışmam ve bu sürede maddi açıdan zorlanmayalım diyorum
1-1,5 yaşına kadar kaygısız olmak istiyorum o yüzden
Allah yardımcımız olsun bizim de 7 yıl borcumuz varbende o eklediğimi alıyorum ya aklımda kalmasın
İyi ediyorsun canım. Bizim de şuan epey borcumuz var. Doğuma kadar onları bitirmek hedefimiz. O yüzden sıkıyorum dişimi. Eksikleri son dk aldırırım annemlere diye
Bu arada şimdi bizim şefle konuştum. O da 1 yıl önce doğum yaptı. İlk 4 ay 10 kilo aldım sonraki aylarda 3 kilo aldım sadece dedi. Demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Sıkacağız dişimizi
sizede kolaylık versin tatlım
güle güle giysin bebikin
ben yaz sezonu kapattım sanırımbebik için bi kaç tşört alırsam tamamdır diye düşünüyorum
İyi ediyorsun canım. Bizim de şuan epey borcumuz var. Doğuma kadar onları bitirmek hedefimiz. O yüzden sıkıyorum dişimi. Eksikleri son dk aldırırım annemlere diye
Bu arada şimdi bizim şefle konuştum. O da 1 yıl önce doğum yaptı. İlk 4 ay 10 kilo aldım sonraki aylarda 3 kilo aldım sadece dedi. Demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Sıkacağız dişimizi
sizede kolaylık versin tatlım
güle güle giysin bebikin
ben yaz sezonu kapattım sanırımbebik için bi kaç tşört alırsam tamamdır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?