son aylarda daha çok alınıyor canım
amin inşallah
benim de annem alıyor sürekli
arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.16.haftada dr gittim ultrason muayenesi 3-4 dk sürdü.bebek çok hareketli ve arkası dönük kafasını sağ kasığa sokmuş yaramaz dedi.3d ultrasonla baktı.cinsiyetini sordum hiç dur bir bakim demeden kesinlikle kız dedi..eee şimdi bende şüphede kaldım doğru tahminmi acaba diye bugün bebişe bişeyler alim dedim kızmı gerçekten acaba şüphede olduğum için o güzelim kızçe kıyafetlerinden alamadım gittim unisex aldım yine(sizce 3-5 dakikada bebek çok hareketli ve arkası dönükken 100/100 cinsiyet belirleyebilirmi dr..fikrinizi söyleyin kızlar sizce napim alimmi pembişli cicileri yoksa biraz dahamı sabrediyim
geçmiş olsun ne aşısı oldun kuzum, tetanoz mu?
günaydın hamişler:) ayyyyy kilo muhabbeti açılmış ya bende 3 kilo aldım napcam dikkat etsem nasıl edicem napıcam almayanları çok kıskanıyorum ben yaaa
evet canım ilk tetanoz aşısını oldum 2.si bir ay sonra şeker yükleme testi de yaptırmam gerekiyormuş kolum ağrıyo ama çocuklar aşı vurulunca hasta gibi olur ya aynen öyleyim :)
biliiim yukardaki sorular tecrubeli anne olrak senin cevap vereceğin cinsten sankim heesağol tatlım
evet canım ilk tetanoz aşısını oldum 2.si bir ay sonra şeker yükleme testi de yaptırmam gerekiyormuş kolum ağrıyo ama çocuklar aşı vurulunca hasta gibi olur ya aynen öyleyim :)
evet ilk 3 ay için alacağım kıyafetlerin çok olmasına gerek yok geçen bende yazmıştım burda 3 tulum 3 de hastane çıkışı tarzınsa alt üst takım yeterli (tüm parçalardan bahsetmiyorum) 0-3 ay için bunlar yeterli benceamaa akıl alabilirim.
Mesela şimdi siz 0-3 ay
3-6 ay
ve 6-9 ay için kaçar giysi aldınız zıbın falan
Bi kaç yerde okudum ilk 3 ay beebk çok hızlı büyürmüş oyüzden 5 6 parça zıbın yetermiş
hırka yaptırırkm anneme diyodum ama kullanışlı olurmu bebek giyebilir mi bilemedim bi yerde giyemedi demiş biri
erkek çocuk da kilotlu çorap giyermi
hoş duruyor ama hangi ay için alacaksın ikinci kışı için alacaksın kullanışlı olabilir ama ilk kışda zaten bunu kullanamaz
günaydın hamişler:) ayyyyy kilo muhabbeti açılmış ya bende 3 kilo aldım napcam dikkat etsem nasıl edicem napıcam almayanları çok kıskanıyorum ben yaaa
aynen valla.kocaya da diyemiyorum çek diye.bin laf edecek şimdi foto mu eklicen oraya hadi erkek varsa zart zurtttkendi basımıza idare ediyoruz.aynalar saolsun
amaa akıl alabilirim.
mesela şimdi siz 0-3 ay
3-6 ay
ve 6-9 ay için kaçar giysi aldınız zıbın falan
bi kaç yerde okudum ilk 3 ay beebk çok hızlı büyürmüş oyüzden 5 6 parça zıbın yetermiş
hırka yaptırırkm anneme diyodum ama kullanışlı olurmu bebek giyebilir mi bilemedim bi yerde giyemedi demiş biri
erkek çocuk da kilotlu çorap giyermi
Öyle tabi. Bizim şefin kendi gibi bünyesi de ters
biliiim yukardaki sorular tecrubeli anne olrak senin cevap vereceğin cinsten sankim hee
bi el at bana hacı yaa
tetanoz için erken değilmiydi? kaçıncı haftalarda yapılıyorki bana doktor demedi daha
neredeyse 5 aylık olacağız güzelim, 3 kilo çok normal...zaten sağlıklı besleniyorsan sıkıntı yok, artık bundan sonra popolara, bacaklara deil bebişe kilo alacağız:)
ayyyyyyyyyyy bende yükledimya bitane ayyyyyyyyyy gün boyu surat yaptı manyahhhhh erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?