2014 Şubat Anneleri

amaa akıl alabilirim.
mesela şimdi siz 0-3 ay
3-6 ay
ve 6-9 ay için kaçar giysi aldınız zıbın falan
bi kaç yerde okudum ilk 3 ay beebk çok hızlı büyürmüş oyüzden 5 6 parça zıbın yetermiş
hırka yaptırırkm anneme diyodum ama kullanışlı olurmu bebek giyebilir mi bilemedim bi yerde giyemedi demiş biri
erkek çocuk da kilotlu çorap giyermi

Doktoruna güven derim, bence tamamdır. Hayırlı olsun Onlar uzman sonuçta ultrason incelemede, 4 dk. da çok kısa değil ki, belkide senin arkası dönük sandığın önüydü :) Bende öyle oluyor mesela, ben izliyorum aa kafası diyorum yok karnı diyor, eli diyorum ayağı diyo gibi gibi

günaydın hamişler:) ayyyyy kilo muhabbeti açılmış ya bende 3 kilo aldım napcam dikkat etsem nasıl edicem napıcam almayanları çok kıskanıyorum ben yaaa

anlatayımda gülün benim kafa tümden gittti kızlar:) dün okula pantolonun önünü arka yapıp giyip gitmişim hamile pantolonuya ondan becerebilmişim arada arkadaşın evine gittik uzandım elimi cebe sokuyorum baktımki arkaya gidio ayyyyy sıyırdım dün geldim neyse 6 gibi eve gelebildim eşim aradı ne yemek yapalım napcaz die canım hiçbişey istemiyor evdede hiçbişey yok dedim adam hazır bişiler getirdi şimdi açtım dolabı bi tencere yemek varmış:) oy ki oyyyy

günaydın hamişler:) ayyyyy kilo muhabbeti açılmış ya bende 3 kilo aldım napcam dikkat etsem nasıl edicem napıcam almayanları çok kıskanıyorum ben yaaa

ah sen bir de bana sor tatlım ya zaten zayıflamak için çok uğraştım diyetler spor salonları falan o kadar dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum

evet canım ilk tetanoz aşısını oldum 2.si bir ay sonra şeker yükleme testi de yaptırmam gerekiyormuş kolum ağrıyo ama çocuklar aşı vurulunca hasta gibi olur ya aynen öyleyim :)

geçmiş olsun canım demek ağrı yapıyor ha bende artık o zaman geldiğinde okuldan yarım st iizn alıp gidicem napim.bu arad tuz neden yasak canım ya benim tansiyonum düşük olduğu için hep tuz yiyorum

biliiim yukardaki sorular tecrubeli anne olrak senin cevap vereceğin cinsten sankim hee
bi el at bana hacı yaa

evet canım ilk tetanoz aşısını oldum 2.si bir ay sonra şeker yükleme testi de yaptırmam gerekiyormuş kolum ağrıyo ama çocuklar aşı vurulunca hasta gibi olur ya aynen öyleyim :)

tetanoz için erken değilmiydi? kaçıncı haftalarda yapılıyorki bana doktor demedi daha

evet ilk 3 ay için alacağım kıyafetlerin çok olmasına gerek yok geçen bende yazmıştım burda 3 tulum 3 de hastane çıkışı tarzınsa alt üst takım yeterli (tüm parçalardan bahsetmiyorum) 0-3 ay için bunlar yeterli bence
3-6 ay için de biraz almak gerek kanımca ve yazlık değilde daha mevsimlik şeyler almak gerek çünkü bebekleri hemen açmak zor olur böyle kısa kollu değilde penye uzun kollu şeklinde daha iyi olur kanımca

ve kilotlu çoraba gelince benim oğlum hiç giymedi sevmedi sıkıldı hep bende giydirmedim zaten ben çok kalın giydiren bir anne değilim aslında öyle kat kat lahana gibi giydirmeye karşıyım bide bizim bruda derlerki erkek çocuk sıcağı sevmez çok giydirme derler bizde öyle yaptık

kızlar sizce bu pançolar kullanışlımıdır?
9,90 tl miş.

Eki Görüntüle 792121
hoş duruyor ama hangi ay için alacaksın ikinci kışı için alacaksın kullanışlı olabilir ama ilk kışda zaten bunu kullanamaz

neredeyse 5 aylık olacağız güzelim, 3 kilo çok normal...zaten sağlıklı besleniyorsan sıkıntı yok, artık bundan sonra popolara, bacaklara deil bebişe kilo alacağız:)

aynen valla.kocaya da diyemiyorum çek diye.bin laf edecek şimdi foto mu eklicen oraya hadi erkek varsa zart zurtttkendi basımıza idare ediyoruz.aynalar saolsun

ayyyyyyyyyyy bende yükledimya bitane ayyyyyyyyyy gün boyu surat yaptı manyahhhhh erkekler

Bu arada tetenoz aşısından korkmayın her bünyede sorun yaratmıyor ben oğlumda olduğumda çok rahattım o gün ne ateş ne kol ağrısı yaşamadım ama bunları yaşayan annelerde varmış

bu arad benim resmimi yüklediğimde karnın nasıl çıkmış demiştinizya kızlar:) dün okulda bir allahın kulu anlamdı hamile olduğumu:) hatta yüzüm çöktüya birisi zayıflamışsın dedi tabi bol giydiğimdende olabilir

canım ilk ay bebek kusacak ıslatacak falan filan 5*6 parça bana kalırsa yetmez
sürekli kıyafet değişimi olacak abartıp çok almaya da gerek yok ama

Öyle tabi. Bizim şefin kendi gibi bünyesi de ters

herkesin aynı olmuyor gerçekten kimisi baştan alıyor kimisi sondan

kızlar sizce bu pançolar kullanışlımıdır?
9,90 TL miş.

Eki Görüntüle 792121

modeli güzel ama 2015 yılında güzel durur bu kış bunu giydirip nereye götürebilirsin ki

biliiim yukardaki sorular tecrubeli anne olrak senin cevap vereceğin cinsten sankim hee
bi el at bana hacı yaa

tetanoz için erken değilmiydi? kaçıncı haftalarda yapılıyorki bana doktor demedi daha

bilmiyorum ki canım haziranda bugüne gün verdi dr um gittiğimde aşı sürprizi ile karşılaştım 20. hafta falan diyor google amcada ama 2 ay önceden bu tarihi verdi

neredeyse 5 aylık olacağız güzelim, 3 kilo çok normal...zaten sağlıklı besleniyorsan sıkıntı yok, artık bundan sonra popolara, bacaklara deil bebişe kilo alacağız:)

inşalalh öyle olur çiçem yaaaaaaaaaaaaaa ben almıyım.

ayyyyyyyyyyy bende yükledimya bitane ayyyyyyyyyy gün boyu surat yaptı manyahhhhh erkekler

arkadaş olalım
buarada niye surat yapıo foto çekince yaa
benimki her hafta çekio
bugün gene çektik hiç laf etmez gelin ben çekeyim bee erkeğin nazıda hiç çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…