ben de öğretmenim ama ücretli aranıza alın beni de yazık bana dışlamayınbranşım matematik liselilere giriyorum canlarım onlar benim bu sene ayrı kalcaz
bende tam soda içiyordumharbiden he aslında ana sayfaya yapacaksın nasılsa hemen hemen herkes ocak ayında çıkacak
nasıl yapılır ki acaba
yemekten sonra midemyanıyor ve bulanıyor soda içiyorum
kızlar işler beni bekliyor ama hiç yapasım yok şimdi bi dosya aldım o bana bakıyor ben onaböyle yapasım var tüm işlere
bende bu akşam inşallah bişey bulabilirim kendime göre akşam olsa da çıksam işten de sıkıldım zaten
hamile blzumum vardı bak iyi getirdin aklıma onu giyeyim
bende ocak ayına gün sayıyorum
bende tam soda içiyordum
afiyet olsun tatlım benimde midem yanıyor ve soda fena gelmiyor
benimde hiç çalışasım yok bbilimimmmm...sabahtan beri yoğun calıstım aslında....şimdi kılımı kıpırdatasım yok
bu arada tuzlama olayı bizde de var ve bende tuzlatcam kesinlikle...inanıyorum ben ona.....zarar verecek derecede yapılmıyor zaten...bildiğiniz tursu tuzuyla değil ki cildine zarar versin.....valla kardeşlerime,bana,anneme,teyzelerime,halalarıma,cevremdeki herkese yapılmış kimsenin cildine de bir sey olmamış.:26:
kv delerde de bal sürülürmüş her tarafına....o da bal sürücem diyoooo
ben yavaştan yavaştan başladım işlere şuan dosyalama yapıyorum poffffffffffffffAdana yanıyoooooorrrrrrrrrrr:18::18::18: dün pazara gidememiştik eşimle,şimdi aldı beni kışlık buzluğa koymak için sebze falan aldık....normalde sabah serinliğinde ofise geliyorum,aksam sıcak hafşflemişken eve geçiyorum.ofiste klima gün boyu calısıyo.sıcagı hiç hissetmemiştim bu kadar....ama bi pazara gidip geldim bas ağrım başladı,midem bulandı ve basım döndü
benimde hiç çalışasım yok bbilimimmmm...sabahtan beri yoğun calıstım aslında....şimdi kılımı kıpırdatasım yok
bu arada tuzlama olayı bizde de var ve bende tuzlatcam kesinlikle...inanıyorum ben ona.....zarar verecek derecede yapılmıyor zaten...bildiğiniz tursu tuzuyla değil ki cildine zarar versin.....valla kardeşlerime,bana,anneme,teyzelerime,halalarıma,cevremdeki herkese yapılmış kimsenin cildine de bir sey olmamış.:26:
kv delerde de bal sürülürmüş her tarafına....o da bal sürücem diyoooo
ben ocağa kadar bekleyemiycem, 32.haftada aralık ortası gibi ayrılacam herhalde...
ben ocağa kadar bekleyemiycem, 32.haftada aralık ortası gibi ayrılacam herhalde...
sana da afiyet olsun canımsoda olmadı buzlu dondurma
yemeden yanında yat bebeğin
ben yavaştan yavaştan başladım işlere şuan dosyalama yapıyorum poffffffffffffff
bizdede tuzlama var balım aynen zaten kültürlerimiz yakın zaten bizde tuzlanmışız bişi olmamış şükür
canım baş ağrısı için biraz buz koysan kafana sıcak fena çünkü
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.
Anneannesi kızıma bir sürü cici almış.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.
Ananeler bizden daha hevesliler
neler almış bakalım
nerde nerde görmek istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayırlı olsun proletim...güle güle giysin cicilerini..anneanneye de maşallahhh
ayy yeni iş dönemi hadi hayırlısı spsem...gerçi adana kebabından sonra sana sıkılmak müstehap:))))) nasıl gidiyor hamilelik?
sıkma canını güzlelim ara ara bana da oluyor hatta dün öyle sayılırdım ama sıcaktandır dedim kötü şey düşünmedim akşama doğru geçti hatta dana gibim yedim:))))))))) bende de acaip bağırsak açılması var mesela ilk başlarda hergün çıkamazdım wcye şimdi hergün saati bilem şaşmıyor:))) rahmimiz büyüyor yaa hem de hızla işte vucudun verdiği tepkiler diye düşünüyorum....eğer yarın da aynı şiddetle devam ederse git doktoruna güzelim...
Şimdilik bu kadarız. Geneli 1 yaş. Hastane çıkışlarını falan bana beğendircekmiş. O yüzden burdan başlamış anacım
Eki Görüntüle 792436 Eki Görüntüle 792437 Eki Görüntüle 792438 Eki Görüntüle 792439 Eki Görüntüle 792441
Şimdilik bu kadarız. Geneli 1 yaş. Hastane çıkışlarını falan bana beğendircekmiş. O yüzden burdan başlamış anacım
Eki Görüntüle 792455 Eki Görüntüle 792457 Eki Görüntüle 792458 Eki Görüntüle 792460 Eki Görüntüle 792461
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?