2014 Şubat Anneleri

ben de öğretmenim ama ücretli aranıza alın beni de yazık bana dışlamayın branşım matematik liselilere giriyorum canlarım onlar benim bu sene ayrı kalcaz

kız ne akıllısınız mis gibi mesleğinizi bulmuşsunuz maşallah:) ben öyle pişmanım ki öğretmen olmadığıma. annem öğretmen ve hep köylerde çalıştı, 40 yaşında şehre gelebilmişti. belki de ondan etkilendim bilmiyorum. ama süper meslek:)

Adana yanıyoooooorrrrrrrrrrr:18::18::18: dün pazara gidememiştik eşimle,şimdi aldı beni kışlık buzluğa koymak için sebze falan aldık....normalde sabah serinliğinde ofise geliyorum,aksam sıcak hafşflemişken eve geçiyorum.ofiste klima gün boyu calısıyo.sıcagı hiç hissetmemiştim bu kadar....ama bi pazara gidip geldim bas ağrım başladı,midem bulandı ve basım döndü

kızlar işler beni bekliyor ama hiç yapasım yok şimdi bi dosya aldım o bana bakıyor ben ona böyle yapasım var tüm işlere

benimde hiç çalışasım yok bbilimimmmm...sabahtan beri yoğun calıstım aslında....şimdi kılımı kıpırdatasım yok

bu arada tuzlama olayı bizde de var ve bende tuzlatcam kesinlikle...inanıyorum ben ona.....zarar verecek derecede yapılmıyor zaten...bildiğiniz tursu tuzuyla değil ki cildine zarar versin.....valla kardeşlerime,bana,anneme,teyzelerime,halalarıma,cevremdeki herkese yapılmış kimsenin cildine de bir sey olmamış.:26:

kv delerde de bal sürülürmüş her tarafına....o da bal sürücem diyoooo

bende tam soda içiyordum
afiyet olsun tatlım benimde midem yanıyor ve soda fena gelmiyor

sana da afiyet olsun canım soda olmadı buzlu dondurma

yemeden yanında yat bebeğin

ben yavaştan yavaştan başladım işlere şuan dosyalama yapıyorum poffffffffffffff

bizdede tuzlama var balım aynen zaten kültürlerimiz yakın zaten bizde tuzlanmışız bişi olmamış şükür

canım baş ağrısı için biraz buz koysan kafana sıcak fena çünkü

ben ocağa kadar bekleyemiycem, 32.haftada aralık ortası gibi ayrılacam herhalde...

aslında kafamı kızdırırlarsa bende öyle yapcam tamamen iş yerimin iyi niyetine bağlı
bakarım anşalamıyoruz şiddetli geçimsizlikten boşol boşol boşol derim patrona

sana da afiyet olsun canım soda olmadı buzlu dondurma

yemeden yanında yat bebeğin

inşallah

aynen kuzum.... elimi yüzümü yıkadım basıma su tuttum klimayı da açtım...ohhh accık kendime geldimmm

Çok yorgunum Ayşem zorlaniyorum kiz adana guzeldi ya:) benim kocam Adana liya ilk gittim

Şimdilik bu kadarız. Geneli 1 yaş. Hastane çıkışlarını falan bana beğendircekmiş. O yüzden burdan başlamış anacım

Eklentiler

• $20130903_140959.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $20130903_141026.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $20130903_141156.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $20130903_141219.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $20130903_141238.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $20130903_140959.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $20130903_141026.webp
    17 KB · Görüntüleme: 69
  • $20130903_141156.webp
    22 KB · Görüntüleme: 62
  • $20130903_141219.webp
    21 KB · Görüntüleme: 71
  • $20130903_141238.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
kızlar selaam. neler yapıyorsunuz iyi misiniz bugün? gene alışverişler yapılmış gene ciciler alınmış, kız anaları bizi çatlatıcaksınız yaa erkekler için bu kadar sevimli şeyler yok ama benim içim buruluyo baktıkça yaa

benim dünden beri karnımın alt kısmında thaf kımıl kımıl bişeyler var bağırsak mı bebek mi anlayamadım:) derinden geliyor sanki bilemedim ki nedir:26: sizde ne var ne yok hareketler var mı varsa neye benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…