2014 Şubat Anneleri

iikisi aynı odada mı kalacak nasıl plan yaptın

canım zaten bir süre bizimle kalacak yeni bebek belki 2,5-3 yaşına kadar, yeni bebeğe bir şifonyer alacağım ilk etapta beşiğimiz zaten var
3 yıl sonrada gerisini düşünürüz artık bakalım ergenlik çağına kadar birlikte aynı odada kalabilirler sorun yok bence
öyle işte bakalım artık

off kızlar ya bugünlerde çok sinirliyim ya kız kardeşlerim geldiler abla ne oldu sana ya her şeye bağırıp kızıyorsun hiç birşeyi beğenmiyorsun diyorlar anlamadım bende bir değişiklik yok diyorum ama içimde hep sıkkın ne oldu bana ya sizde böyle bir durum var mı normal mi acaba normalde sakin anlayışlı biriyim ama kardeşlerim değiştin diyo :26::26::26::26:

3 yaş uzun değil mi peki ? oğlunda mı öyle yattı sizinle ?
1 yaşından sonra ayırmayı düşünüyorum ama bakalım şartlar ne gösterecek inşallah istediğim gibide olur

sonrasında ikisi için güzel oda dizaynları oluyor bi duvarpembe bir duvar mavi yataklarını da önüne koyarsın mesela
çok güzel olur bizde senelerce birlikte aynı odada büyüdük alışıyorsun

hormonların etkisinden olabilir çok normal canım ama kendini fazla strese sokma

gebeyimden ondan deseydin
hormonlar kolaymıki ya

evet oğlumda 3 yaşa kadar yattı,
aslında benim için kriter geceleri uyanmadan deliksiz uyumasıydı yoksa şu yaş bu yaş diye takıntım yoktu 3 yaştan sonra gece hiç uyanmadan yatmaya başladı bende ozaman ayırdım odasını benim oğlumun birde kaşıma huyu vardı mesela gece uyanınca elimi kaşıcak illa e düşün kendi odasında bunu yapmamız çok zor oluyordu bizim odada ise tam yanımdaydı beşiği kolumu uzatıyordum o kaşırken bende uyuyordum

bu çocukların ilginç fanzatileri beni öldürüyor
benim yiğenimde parmak arasına kadar kaşındırır öyle uyurdu ve asla yapmadan uyutamazdın

E supermis o zaman ben su boya olayini biraz arastirip istedigim boyayi kullandirayim

canım fiyatı da pahalı benim yaptıracağım mobilya da seninki ile birebir aynı

raf
şifonyer
3 kapılı gardolap
büyüyen beşik

2100 TL yaptırıyorum demirkapıda yapıp kuracak gidip bakıcaz beğenmediğimiz yeri baştan yapacak

bu çocukların ilginç fanzatileri beni öldürüyor
benim yiğenimde parmak arasına kadar kaşındırır öyle uyurdu ve asla yapmadan uyutamazdın

aynen kimisi annesinin saçıyla oynuyor kimisi kulağıyla
kimisi battaniye emiyor falan çok enteresanlar ya benimki kolumu yara etmişti kaşımaktan o yara 6 ay falan kapanmamıştı çünkü sürekli kaşıyıp kopariyordu ne zaman emziği attık kaşıma huyumuzuda bıraktık çok şükür
emziğide 3 yaşına kadar emdi zaten ama sadece geceleri uykuya dalarken gündüzleri emmiyordu sonra bir gün emziği dişiyle koparmış dedim bak oğlum artık büyüdün dişlerine emzik dyanmıyor yok dedi yenisini istiyorum gittik bi tane daha aldık onuda kopardı sonra dediki ben istemiyorum

2100 iyide 4500 banada pahalı geldi açıkcası şimdi yaptıacak olsam o kadar veremezdim herhalde :26::26:

bizimkiler neler yapacak acaba çok komikler
kuzenin kızı da emziğin etrafına saçını doluyordu bıyık gibi insanın midesi falan kalkar hiç rahatsız da olmuyordu

2100 iyide 4500 banada pahalı geldi açıkcası şimdi yaptıacak olsam o kadar veremezdim herhalde :26::26:

4500 bana da pahalı sanırım marka olduğu için midir bilmiyoruım ama bende sanırım vermezdm limitim 2500 dü oda en en en yüksek

valla bilemiyorum canım ne yapacak bu karnımdaki sıpa sağlıklı olsun birde akıllı uslu bir bebek olsun diyorum abisi gibi inş.da öyle olur aminnnnnnnnnnnnnn
birde şu ara kime benzicek takıntısı var bende :26::26: Allahım beni affet ama tamamen uygun kıyafet seçiminden dolayı, koyu renk bişi alırken 40 kez düşünüyorum çok esmer olurda bu renk boğarmı acaba diye

bende düşünüyorum bizim kesin esmer olur eşim ve ailesi öyle ben buğday tenliyim bir tek bizde abim sarı diyorum bide ona çekerse

uslu bebekler olurlar inşallah

SPEEDY İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ TATLIM ??????????????
bize her gören soruyor isim ne olacak diye

ismimiz % 99 ADEN DURU olacak nasip olurda koyarız inşallah

ya halasına çekerse diyormusun sende

amin tatlım inş.
isminizde çok güzelmiş inş. sağlıkla doğar sağlıkla yaşar aden duru
bende isim sorunca eşim koyacak diyorum ama bir yandanda ne koyacaj acaba :18::18: diye korku oluştu içimde
eşime sordum geçen ne düşündün diye benla dalga geçiyor eski isimleri söylüyor pakize diyor şaziye diyor

kızımın halasının bir tanesi çok güzel ona benzerse başıma bela alırım diyorum bazen kendi kendime
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ya ya anaya ya babaya benzeyecek tüpçüye benzemeyeceğine göre diyorum eşime

oğlunun ismini sen mi koydn canım ? bizimde adeni dayısı duruyu da halası buldu bize sundular eşimle benim de içimize sindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…