2014 Şubat Anneleri

aynen bahsettiğin gibi tatlı kımıldanma şeklinde yatıp uzanıncada böyle pıtpıt diye hafif tepikliyor

kız ben sizi unuturmuyum sizin için yani oğlan anneleri için erkek kıyafetleri paylaşcam burda

bizim dün hareketlerini eşim de hissetti çıldırdı
alt kısımda oluyor ama çok net bebek olduğu anlaşılıyor diğer haftalarda hissettiğim muhtemelen gaz sancısı falandı

PROLET BİR YAŞ YAZ İÇİN BİRAZ BÜYÜK OLMAZMI İLK YAZI İÇİN YANİ İKİNCİSİ İÇİNSE BİRAZ KÜÇÜK OLMAZMI ?????????????

tabi bebek çok iri olmassa ikinci yazında 1 yaşda giyebilir ama ne biliym bence küçük olur

hepsi çok çok güzel sağlıklı günlerde giyer inş.
ama ben ennnnnnn çooooooookkkkkkkk uğur böcülü olanı beğendimmmmm

Bendeeeeee.
Allam allam kocaman bezli götünü sallaya sallaya gezcek Allah'ın izniyle bunların içince.
İçim kıpır kıpır oldu

ya doktoru aradım midem bulanmanya başladı diye.dr mideni üşütmüşündür dedi geçmezse serum takarız gelirsin dedi 17 haftada mide bulanmaz diyor sekreteri sanki ben yalan söylüyorum.hiç iştahım yok offff

Canım şimdi tekrar baktım sadece pembe tulum ve yeşil elbise 1 yaş. Beğendiğin uğur böcekli 3 yaş. Diğerleri 2'ymiş. Annem bayağı ileriye gitmiş. Pamidor daki görevli yardımcı olmuş. Tahmini doğumu söyleyince. Bilmiyorum canım. Yaşayıp görcez
Ama çok indirim varmış pamidorda. Bunların tamamını 60 liraya almış annem. Yakınınızda varsa bi gidin bakın bence. İlerleyen haftalarda kendim de gidicem.

onlara bakarsak 4. aydan sonra kusulmaz ama ben kusuyorum 5.ayımdayım

maşallah annaneye ileri görüşlü kadınmış

o dediğim mazayı ilk duruyorum ben burda yok malesef ama fiyatları iyimiş

ya birşey olmadığını bilsem çekicem ama korkuyorum bebeğe bişey olmasın diye.ultrasonada çağırmadı ki.merak ediyorum.acaba saçları çıkmayamı başladı

bu haftalarda vucudu koruyucu tüy ile kaplanıyor ama saçlanması bildiğim kadarıyla son aylarda olıyor

Güle güle giydirmek nasip olsun inşallah Bende haftaya eklicem her şeyi :122::122::122:

Merakla bekliyoruz canım.

maşallah annaneye ileri görüşlü kadınmış

o dediğim mazayı ilk duruyorum ben burda yok malesef ama fiyatları iyimiş

Valla öyle yapmış canm. Söylüyorum bensiz bişey almayın diye ama dayanamamış mağazaya girince. Daha yeni doğan için bir sürü şey almış kadın uyarmış kışa denk gelecekse bunları kullanamaz diye bırakmış
Mağazalar buralarda varmış canım.

Son düzenleme:
ocak ayı için tezkere sayıyoruz bizde
tezkereme 130 gün kaldı gibi bir ticker varsa yapalım alta yaaaaaaaa

özel sektordeyım fena hadle dıs agrısı cekıyorum pc elımde buz kalıbıyla bakıyorum gelen gecen vah vah yapıyor bana
halbusı bısey yaptıgım yok burayı okuyorum

özel sektordeyım fena hadle dıs agrısı cekıyorum pc elımde buz kalıbıyla bakıyorum gelen gecen vah vah yapıyor bana
halbusı bısey yaptıgım yok burayı okuyorum
cute çok geçmiş olsun tatlım çürükmü var dişinde ?
kimse konuşmuyor...

bebek odası için boya , tül , halı falan baktınız mı kızlar
benim böyle dertlerim yok tatlım ya bizim ikinnci olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…