kızlar selaam. neler yapıyorsunuz iyi misiniz bugün? gene alışverişler yapılmış gene ciciler alınmış, kız anaları bizi çatlatıcaksınız yaa erkekler için bu kadar sevimli şeyler yok ama benim içim buruluyo baktıkça yaa
benim dünden beri karnımın alt kısmında thaf kımıl kımıl bişeyler var bağırsak mı bebek mi anlayamadım:) derinden geliyor sanki bilemedim ki nedir:26: sizde ne var ne yok hareketler var mı varsa neye benziyor
kızlar selaam. neler yapıyorsunuz iyi misiniz bugün? gene alışverişler yapılmış gene ciciler alınmış, kız anaları bizi çatlatıcaksınız yaa erkekler için bu kadar sevimli şeyler yok ama benim içim buruluyo baktıkça yaa
benim dünden beri karnımın alt kısmında thaf kımıl kımıl bişeyler var bağırsak mı bebek mi anlayamadım:) derinden geliyor sanki bilemedim ki nedir:26: sizde ne var ne yok hareketler var mı varsa neye benziyor
hepsi çok çok güzel sağlıklı günlerde giyer inş.
ama ben ennnnnnn çooooooookkkkkkkk uğur böcülü olanı beğendimmmmm
PROLET BİR YAŞ YAZ İÇİN BİRAZ BÜYÜK OLMAZMI İLK YAZI İÇİN YANİ İKİNCİSİ İÇİNSE BİRAZ KÜÇÜK OLMAZMI ?????????????
tabi bebek çok iri olmassa ikinci yazında 1 yaşda giyebilir ama ne biliym bence küçük olur
ya doktoru aradım midem bulanmanya başladı diye.dr mideni üşütmüşündür dedi geçmezse serum takarız gelirsin dedi 17 haftada mide bulanmaz diyor sekreteri sanki ben yalan söylüyorum.hiç iştahım yok offff
Canım şimdi tekrar baktım sadece pembe tulum ve yeşil elbise 1 yaş. Beğendiğin uğur böcekli 3 yaş. Diğerleri 2'ymiş. Annem bayağı ileriye gitmiş. Pamidor daki görevli yardımcı olmuş. Tahmini doğumu söyleyince. Bilmiyorum canım. Yaşayıp görcez
Ama çok indirim varmış pamidorda. Bunların tamamını 60 liraya almış annem. Yakınınızda varsa bi gidin bakın bence. İlerleyen haftalarda kendim de gidicem.
onlara bakarsak 4. aydan sonra kusulmaz ama ben kusuyorum 5.ayımdayım
ya birşey olmadığını bilsem çekicem ama korkuyorum bebeğe bişey olmasın diye.ultrasonada çağırmadı ki.merak ediyorum.acaba saçları çıkmayamı başladı
Şimdilik bu kadarız. Geneli 1 yaş. Hastane çıkışlarını falan bana beğendircekmiş. O yüzden burdan başlamış anacım
Güle güle giydirmek nasip olsun inşallahBende haftaya eklicem her şeyi :122::122::122:
maşallah annaneye ileri görüşlü kadınmış
o dediğim mazayı ilk duruyorum ben burda yok malesefama fiyatları iyimiş
canım benim arkadaş göğüslerine geç kullandı şimdi emzirirken çok canı acıyormuş bir de dizlerinin arkasına sür orası da çatlıyormuş
ocak ayı için tezkere sayıyoruz bizde
tezkereme 130 gün kaldı gibi bir ticker varsa yapalım alta yaaaaaaaa
cute çok geçmiş olsun tatlım çürükmü var dişinde ?özel sektordeyım fena hadle dıs agrısı cekıyorum pc elımde buz kalıbıyla bakıyorum gelen gecen vah vah yapıyor bana
halbusı bısey yaptıgım yok burayı okuyorum
benim böyle dertlerim yok tatlım ya bizim ikinnci olduğu içinkimse konuşmuyor...
bebek odası için boya , tül , halı falan baktınız mı kızlar
benim böyle dertlerim yok tatlım ya bizim ikinnci olduğu için
kimse konuşmuyor...
bebek odası için boya , tül , halı falan baktınız mı kızlar
Biraz baktim ama izmitten su mobilyayi begendim
Meltem .
ama asil istanbul modokodan bakicam eminim daha cok cesit bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?