kızımın halasının bir tanesi çok güzel ona benzerse başıma bela alırım diyorum bazen kendi kendime
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ya ya anaya ya babaya benzeyecek tüpçüye benzemeyeceğine göre diyorum eşime
oğlunun ismini sen mi koydn canım ? bizimde adeni dayısı duruyu da halası buldu bize sundular eşimle benim de içimize sindi
evet oğlumun adını ben koydum ve büyük çabalar sonucu
OĞLUMUN ADI İLİM
pek duyulmamış hatta ozamana kadar bizim ailenin hiç duymadığı bir isim olunca kimse benimsemedi istemedi ama ben çok direttim bu olacak diye hatta bir mahkeme maceramaız oldu ismimizi değiştirdik sonraikinci doğarsa bunuda sen koy demiştim eşime taaaa ozman şimdi o yüzden inat edemicem
ama ben İLKE istiyorum ilk başta o olmazsa DOĞA veya NİL olabilir sanırım kısa isim seviyorum ben
ömer yağız güzel bir isim ilerde birde oğlun olursa ona koyarsınız inş.ilim ismi cidden çok değişik bir isimmiş ismi ile yaşasın prens
mahkemede naptınız sonradan isim hoşunuza gitmed i mi
ilke ismi ile çok güzel ve anlamlı olur
oğlum olsaydı biizmde ömer yağız olacaktı
ömer yağız güzel bir isim ilerde birde oğlun olursa ona koyarsınız inş.
sağol tatlım şimdi oğlumun adını duyan çok güzel bir isim diyor bende çok seviniyorumben zaten kızda olsa ilim koyacaktım
Ayy bende deli gibi isim düşünüyorum. Eşim Öykü istiyor, çok sevdim ama bende senin gibi Doğa'ya taktım şu aralar. Soyismimiz Güneş ya uyumlu olur diye düşünüyorum ama bakalım ne olacak.
ömer yağız güzel bir isim ilerde birde oğlun olursa ona koyarsınız inş.
sağol tatlım şimdi oğlumun adını duyan çok güzel bir isim diyor bende çok seviniyorumben zaten kızda olsa ilim koyacaktım
bunu kucağımıza alalım 2. düşünmek bile zor geliyor bana :2: hamilelik beni çok yordu yeni yeni tadını çıkarıyorm
Bende düşünmüyorum ikinciyi
Bende düşünmüyorum ikinciyi
kızçeler isim demişiniz ya bizde buara düşünüyoruz
yani ben bakıyorum bi kaç tane beğendim
eşim hiç beğenmio:S
ben tarık eymen dedim eymeni sitelerde okumuştum burdada söylenmişti zaten
tarık ı biraz garipsediler arkadaşlarım:) eşimde eymen demek zor dıo eğmen anlarlar oyle yazarlar dio
ama ikisinin anlamıda çok güzel tarık kuranda da geçio
böyle karizması olan büyüncede yakışcak isim olsun diyorum
eşime sen daha iyisini bulana kadar onu tarık eymenim diye sevcem dedim bende
kızçeler isim demişiniz ya bizde buara düşünüyoruz
yani ben bakıyorum bi kaç tane beğendim
eşim hiç beğenmio:S
ben tarık eymen dedim eymeni sitelerde okumuştum burdada söylenmişti zaten
tarık ı biraz garipsediler arkadaşlarım:) eşimde eymen demek zor dıo eğmen anlarlar oyle yazarlar dio
ama ikisinin anlamıda çok güzel tarık kuranda da geçio
böyle karizması olan büyüncede yakışcak isim olsun diyorum
eşime sen daha iyisini bulana kadar onu tarık eymenim diye sevcem dedim bende
2. çocuk zamanı gelince içimize yeniden heves gelir herhalde tek çocuk olmasını istemem çünkü kardeşimi dünyalara değişemem
Bi beş sene düşünmem sanırım ben.Şu anki fikrim tek çocuktan yana ama fikrim değişirsede 4-5 sene sonra
Bende 5 yıl sonra düşünüyorum daha erken düşünemiyorum
Alışverişler, cinsiyetler, isimler, bebek odaları, tuzlamalar vs vs...
Neler konuşulmuş öyle kızlar :)
Bende bugün arkadaşıma gittim.Martta doğum yaptı sezeryanla.Bir hafta onda kalmıştım az çok elim onda alıştı bazı şeylere.
Uzun zamandır da görmemiştim özlemişim Ece Beren hanımefendiyi :) Bir gülücükler bir mızmızlanmalar doyulmuyor :)
Üstüne bir.de görümcesi geldi bebeğiyle daha 2,5 aylık Ömer Yağız beyefendi bir saçlı bir saçlı simsiyah maşallah :)
Bir çok nasihat bir çok ipucu aldım taze annelerden kafayı dağıttım rahatladım biraz.
Seneye üçlersiniz bebekleri sizkahvelerinizi içerken onlar oynar
bize de var mı tiyolarAlışverişler, cinsiyetler, isimler, bebek odaları, tuzlamalar vs vs...
Neler konuşulmuş öyle kızlar :)
Bende bugün arkadaşıma gittim.Martta doğum yaptı sezeryanla.Bir hafta onda kalmıştım az çok elim onda alıştı bazı şeylere.
Uzun zamandır da görmemiştim özlemişim Ece Beren hanımefendiyi :) Bir gülücükler bir mızmızlanmalar doyulmuyor :)
Üstüne bir.de görümcesi geldi bebeğiyle daha 2,5 aylık Ömer Yağız beyefendi bir saçlı bir saçlı simsiyah maşallah :)
Bir çok nasihat bir çok ipucu aldım taze annelerden kafayı dağıttım rahatladım biraz.
Eymen olsun ya da çınarBen bu iki ismi çok seviyorum
Bi beş sene düşünmem sanırım ben.Şu anki fikrim tek çocuktan yana ama fikrim değişirsede 4-5 sene sonra
Onların ki oynar benimki ancak bakar
bize de var mı tiyolar
bencede güzel isimler bakalım kocam neler önerecek onun kileri merak ediyorum
buarada ikinci çocuğu ben istiyorum eşim pek istemio ama
tek çocuk olmasın bebeğim büyüyünce
ama ardarda yapamam ne maddi olarak ne de beden olarak buna müsait değilim
5 ayş ara olabilir yada biri okula başlar diğeri gelir bilmiyorum şuanlık bunu sağlıkla dopurma peşindeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?