2014 Şubat Anneleri

evet oğlumun adını ben koydum ve büyük çabalar sonucu
OĞLUMUN ADI İLİM
pek duyulmamış hatta ozamana kadar bizim ailenin hiç duymadığı bir isim olunca kimse benimsemedi istemedi ama ben çok direttim bu olacak diye hatta bir mahkeme maceramaız oldu ismimizi değiştirdik sonra ikinci doğarsa bunuda sen koy demiştim eşime taaaa ozman şimdi o yüzden inat edemicem
ama ben İLKE istiyorum ilk başta o olmazsa DOĞA veya NİL olabilir sanırım kısa isim seviyorum ben

ilim ismi cidden çok değişik bir isimmiş ismi ile yaşasın prens
mahkemede naptınız sonradan isim hoşunuza gitmed i mi

ilke ismi ile çok güzel ve anlamlı olur

oğlum olsaydı biizmde ömer yağız olacaktı

Son düzenleme:
ömer yağız güzel bir isim ilerde birde oğlun olursa ona koyarsınız inş.
sağol tatlım şimdi oğlumun adını duyan çok güzel bir isim diyor bende çok seviniyorum ben zaten kızda olsa ilim koyacaktım

Ayy bende deli gibi isim düşünüyorum. Eşim Öykü istiyor, çok sevdim ama bende senin gibi Doğa'ya taktım şu aralar. Soyismimiz Güneş ya uyumlu olur diye düşünüyorum ama bakalım ne olacak.

Ayy bende deli gibi isim düşünüyorum. Eşim Öykü istiyor, çok sevdim ama bende senin gibi Doğa'ya taktım şu aralar. Soyismimiz Güneş ya uyumlu olur diye düşünüyorum ama bakalım ne olacak.

öyküde güzel aslında ya doğada güzel ikiside güzel seninde benim gibi isim konusunca acayip takıntın yoksa yazar kura çekersiniz olmazsa

bunu kucağımıza alalım 2. düşünmek bile zor geliyor bana :2: hamilelik beni çok yordu yeni yeni tadını çıkarıyorm

kızçeler isim demişiniz ya bizde buara düşünüyoruz
yani ben bakıyorum bi kaç tane beğendim
eşim hiç beğenmio:S

ben tarık eymen dedim eymeni sitelerde okumuştum burdada söylenmişti zaten
tarık ı biraz garipsediler arkadaşlarım:) eşimde eymen demek zor dıo eğmen anlarlar oyle yazarlar dio
ama ikisinin anlamıda çok güzel tarık kuranda da geçio
böyle karizması olan büyüncede yakışcak isim olsun diyorum
eşime sen daha iyisini bulana kadar onu tarık eymenim diye sevcem dedim bende

Eymen artık çok duyulan bir isim eşin ilk kez duyduğu için garipsemiştir
kulağı alışınca sevmeye başlar eymen ismi benim de hoşuma gidiyor

Alışverişler, cinsiyetler, isimler, bebek odaları, tuzlamalar vs vs...
Neler konuşulmuş öyle kızlar :)
Bende bugün arkadaşıma gittim.Martta doğum yaptı sezeryanla.Bir hafta onda kalmıştım az çok elim onda alıştı bazı şeylere.
Uzun zamandır da görmemiştim özlemişim Ece Beren hanımefendiyi :) Bir gülücükler bir mızmızlanmalar doyulmuyor :)
Üstüne bir.de görümcesi geldi bebeğiyle daha 2,5 aylık Ömer Yağız beyefendi bir saçlı bir saçlı simsiyah maşallah :)
Bir çok nasihat bir çok ipucu aldım taze annelerden kafayı dağıttım rahatladım biraz.

Eymen olsun ya da çınar Ben bu iki ismi çok seviyorum

2. çocuk zamanı gelince içimize yeniden heves gelir herhalde tek çocuk olmasını istemem çünkü kardeşimi dünyalara değişemem

Bi beş sene düşünmem sanırım ben.Şu anki fikrim tek çocuktan yana ama fikrim değişirsede 4-5 sene sonra

Seneye üçlersiniz bebekleri sizkahvelerinizi içerken onlar oynar

bize de var mı tiyolar

Eymen olsun ya da çınar Ben bu iki ismi çok seviyorum

Bi beş sene düşünmem sanırım ben.Şu anki fikrim tek çocuktan yana ama fikrim değişirsede 4-5 sene sonra

bencede güzel isimler bakalım kocam neler önerecek onun kileri merak ediyorum

buarada ikinci çocuğu ben istiyorum eşim pek istemio ama
tek çocuk olmasın bebeğim büyüyünce
ama ardarda yapamam ne maddi olarak ne de beden olarak buna müsait değilim
5 ayş ara olabilir yada biri okula başlar diğeri gelir bilmiyorum şuanlık bunu sağlıkla dopurma peşindeyim:)

Onların ki oynar benimki ancak bakar

Seninkileride oynatırlar onlar

bencede ard arda olmasın ya kardeşimle aramda bir yaş var çocuk açısından hiç iyi olmuyor Birde ard arda doğunca sanki ilk çocuğa haksızlık oluyor gibi geliyor bana. Bizden ve çevremden gözlemdiklerim kadarıyla en az 3 yaş olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…