2014 Şubat Anneleri

selam kızlar bugün çıkışta arkadaşlar zorladı yemeğe gittik kötü kötü yolarda paldur küldür :) ben alışkın değilimya biyerlere gitmeye:) neyse rabbime emanet çukurlara düşe düşe gittik ama bişi olmaz inşalalh:)

biz de 3-4 yıl ara vermeyi düşünüyoruz canım, biri kreşe başladığında diğeri doğar, ya da kısmetse biri ünv. ye başladığında diğeri bitirmiş olur gibi bir düşüncemiz var. tabii Allah'ım daha öncesinde de verirse doğururum, kürtaja karşıyım.

cute çok geçmiş olsun tatlım çürükmü var dişinde ?

benim böyle dertlerim yok tatlım ya bizim ikinnci olduğu için

iikisi aynı odada mı kalacak nasıl plan yaptın

ya ben bi mendil bile almadım henüz bizimde ikinci oluyor kısmetse, fazla mı heyecansızım bu sefer tecrübeli miyim çözemedim kendime hamile kıyafeti bakıyorum o başka
bi de bizde de hazır oda var..ondan tül perde, halı derdi yok bilm gibi bir de bekliyorum daha cinsiyet de öğrenmedim..Kızsa kıyafetlerin de çoğu hazır olacak.
Gerçi biz var ya 2. yi daha düşünmüyoruz diyerekten bir sürü eşyayı çıkarmıştık elden, ama yine de var hala tabi birşeyler.
Ama en basitinden anakucağı, puset almalıyız! Baston var ama

sadece rahatsız olur merak etme:)
zıplayıp durmuştur

herkese merhaba bnde şubat annesi olacağım inşallah.
2010 mayıs dogumlu bir kızım var.
arada yazılarınıza baksamda düşük riskim olduğu için girip hiç yazmak istemedim
aralık ayında da bir düşük yaşadım malesef.3 aylıktı
neyse çok şükür şimdi herşey yolunda
mobilya için fiyatlar yazmışsınız oyzden yorum yazmak istedim
istanbulda oturanlar için anadolu yakasında pendikte erol mobilyayı öneririm
yeni taşındım yatak odamı ve kızımın dolabını oradan aldım hem inanılmaz ucuz hemde kaliteli.
kızımın dolabı belis beliste 1000 tl olan dolabı ordan 700 e aldım
üstelik istediğiniz tüm modelleri getirtebiliyorsunuz.mutlaka bakın
hiçbir sorun problem yok.fiyat farkı şaşırtmasın.

Yok kuzum yok bişicik olmaz :) bende pek çıkmıyodum dün çıktık gezmeye yolda uzun sürdü biraz, araba bayağı salladı, sanki içimde su dolu bi balon vardı da o sallanıyo gibi oldum :) alışıcaz artık :)

merhaba hamişler dedim ya tetanoz aşısı oldum akşama kadar hafif bi ağrı vardı şimdi ağrıyo ya kaldıramıyorum kolumu

selam kızlar anca geliyorum muhabbeti kaçırıyorum.sizin bebek tıkırtılarını okuyunca kendi dr.ma gitmeye utandım kalp atışını duyayım bari diye sağlık ocağına gittim.el dopleriyle yok 110 yok 120 saydı atışı,kendi dr.um 140 üstü söylüyordu dedim.yarın gel yine bakalım dedi.gitmeyeceğim ama.aşı için de 20. hft.gel birde kan idrar tahlili yapalım dediler.herkese iyi geceler.

selamlar
bugün kontrole gittik ikili test sonuçları hersey normalmiş ve cinsiyet kesinleşti oğluşumuz olacak allah nasip ederse

Kızlar ben ikinci gebeliğim olduğu için bebeğin hareketini hissedenlerdenim hergün en az bir iki kere hissediodum ama dün gün boyu hiç bişi hissetmedim korku kapladı içimi telaşlanmak için erken mi ??? Çikolata yedim yattım ama yok yok yokk

Gunaayydiinn herkesee nasilsinizz?bugun bas agrisiyla uyandim gecer ins.. bugun sinav gorevim olmadigi icin okul yok ama biraz temizlik yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…