2014 Şubat Anneleri

Kızlar,

Butik bebe'de sepeti doldurdum sabah sabah.
10'lu takımlar 19 TL. %100 pamuk da diyor. İçime kuşku düştü. Çok incedir dimi bunlar?

bi tanede öyle ince olsun ne olacakki sonra birde kaliteleisini alırsın

gunaydın bu arada herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar

sakın hamileyken karnınıza sıcak su koymayın sıcak banyoyu bile önermiyoki doktorlar bu hatayı yapmayın sakın okudumda söylemeden edemedim

kelebegin rüyasını izliyorum sabah haberlerde oscar adayı oymuş türkiyeden ben izlememmiştim izlim bali bakim nasıl bişimiş

kızlar alışveriş ve markalar konusunda bildiğim bi kaç şeyi paylaşayım
kaliteli ürünler; AZİZ BEBE, İDİL BEBE, NEVZAT BEBE, ALBİMİNİ, ABENTİNY
şimdilk aklıma bunalr geldi
idil bebe içlerinde en pahalı olan bu saydıklarımdan benim ona gücüm yetmiyor açıkcası

günaydın canım..hakkaten ya benim doktorum da demişti öyle....sıcak banyo falan da yasak dedi.

bu rada bende izlememiştim dün eşime dedim indiriyor bugün izlerim aksam

bi tanede öyle ince olsun ne olacakki sonra birde kaliteleisini alırsın

gunaydın bu arada herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın bilimikom hosgeldin

Neden

Bilim günaydın

Senin daha dikkatli olman gerek Valla kendini azcık halsiz hissetsende gitdoktora rapor al yorma kendini

Fiyatıda iyiymiş bende bakayım

ilk aylar öyle çok aldım yattım ki şimdi dayanayım biraz diyorum çok çok kötü değilim zaten

Sıcak canım İzmir.

Etrafımda cam yok canım ya yoksa bende razıyım ama ofisin tam ortasındayım bunalım gerilim daralım geçicek sanırım bugün :26:
1:

buhar olma kız oturduğn yerde

speedyim alışverişl yapmışsın kendine bahçivanmı aldın ??
bahcıvana gebelerde bende seviyorum güzel görünüyorda wcye giderken pantolona göre daha zor olacağını düşünüyorum öyle oluyormuki ??

bu arada jackim, kronikim,proletim,speedyim haksever hepinizini seviyorum canlar online olupta adını yazamadığım diğer topikdaşlarım (şeçim konuşması gibi oldu )

Aziz bebede çok pahalı

Neden

Bilim günaydın

canım erken doğuma yol açabiliyor diye hatırlıyorum:26:

bende seni seviyorum ki çokcana hemde

Lierac indirime girdiğinde haber verir misiniz.e bebek ve butikbebeye üyeyim sadece orda da yok. başka hangi siteler var bilmiyorum zaten siz bakıyosanız ve görürseniz haber verirseniz sevinirim

Son düzenleme:

Zamanını boşa harcama derim canım. Biz eşimle izledik horul horul uyudu sinema da Bikaç güzel sahnesi var ama öyle ballandıra ballandıra anlatıldığı gibi hiç değil..

ilk aylar öyle çok aldım yattım ki şimdi dayanayım biraz diyorum çok çok kötü değilim zaten

buhar olma kız oturduğn yerde

Bende ondan korkuyorum ama bu kiloyla buharlaşmam bikaç ayı bulur herhalde

Bende seni bblimmmmmmmmm

KORNİKKKKKKKKKKKKKKKKK
anne yani beşik de var butik bebede arıyordun ya

Hangi kampanyada

ben normalde bile koyulmaması gerektiğini biliyorum sıcak su torbasını ayaklarınıza koyun diyorlar regl sancısında

karında geçiyorsa kalın havluya sarıp yada havluyu ısıtmak lazım sanırım

Bende koymayım o zaman hiç koymadım allahtan henüz.Çok sıcak banyoda yapmam.

aziz yine idile göre uygun birde sitelere daha çok giriyor kampanya yapıyor ama idilde onuda görmedim bu arada anne yanı beişiği gördünmü kız cibinliği falanda veriyorlarmış fiyata dahilmiş

Aziz uygunsa idili düşünemiyorum Görmedim Allahım bir gün bakmıyorum almak istediğim herşey kampanyada oluyor o günde

Son düzenleme:
cehaletimi mağzur gör de o ne markası balım :26:

estagfurllah bilimim yaaaa...ne cehaleti bizde yeni öğrendik nolcak

çatlak kremi....dün teyzemle konuştum da cok küçük ve cok pahalı ama iyi bi krem dedi....en azından haftada 2 kez onu kullan....diğer günler de kakao yağı,kayısı yağı ve badem yağını karıştırıp sür dedi....dr u söylemiş ona da bunları....yalnız kakao yağının sıvı olanı gerçeği değilmiş margarin gibi olanı varmış.eritiyomussun o daha doğal ve gercekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…