Kızlar,
Butik bebe'de sepeti doldurdum sabah sabah.
10'lu takımlar 19 TL. %100 pamuk da diyor. İçime kuşku düştü. Çok incedir dimi bunlar?
günaydın kızlar
sakın hamileyken karnınıza sıcak su koymayın sıcak banyoyu bile önermiyoki doktorlar bu hatayı yapmayın sakın okudumda söylemeden edemedim
kelebegin rüyasını izliyorum sabah haberlerde oscar adayı oymuş türkiyeden ben izlememmiştim izlim bali bakim nasıl bişimiş
bi tanede öyle ince olsun ne olacakki sonra birde kaliteleisini alırsın
gunaydın bu arada herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlar
sakın hamileyken karnınıza sıcak su koymayın sıcak banyoyu bile önermiyoki doktorlar bu hatayı yapmayın sakın okudumda söylemeden edemedim
kelebegin rüyasını izliyorum sabah haberlerde oscar adayı oymuş türkiyeden ben izlememmiştim izlim bali bakim nasıl bişimiş
Senin daha dikkatli olman gerekValla kendini azcık halsiz hissetsende gitdoktora rapor al yorma kendini
Fiyatıda iyiymiş bende bakayım
Sıcak canım İzmir.
Etrafımda cam yok canım ya yoksa bende razıyım ama ofisin tam ortasındayım bunalım gerilim daralım geçicek sanırım bugün :26:
1:
kızlar alışveriş ve markalar konusunda bildiğim bi kaç şeyi paylaşayım
kaliteli ürünler; AZİZ BEBE, İDİL BEBE, NEVZAT BEBE, ALBİMİNİ, ABENTİNY
şimdilk aklıma bunalr geldi
idil bebe içlerinde en pahalı olan bu saydıklarımdan benim ona gücüm yetmiyor açıkcası
Neden
Bilim günaydın
speedyim alışverişl yapmışsın kendine bahçivanmı aldın ??
bahcıvana gebelerde bende seviyorum güzel görünüyorda wcye giderken pantolona göre daha zor olacağını düşünüyorum öyle oluyormuki ??
bu arada jackim, kronikim,proletim,speedyim haksever hepinizini seviyorum canlar online olupta adını yazamadığım diğer topikdaşlarım(şeçim konuşması gibi oldu )
Aziz bebede çok pahalı
Lierac indirime girdiğinde haber verir misiniz.e bebek ve butikbebeye üyeyim sadece orda da yok. başka hangi siteler var bilmiyorum zatensiz bakıyosanız ve görürseniz haber verirseniz sevinirim
günaydın kızlar
ilk aylar öyle çok aldım yattım ki şimdi dayanayım biraz diyorum çok çok kötü değilim zaten
buhar olma kız oturduğn yerde
speedyim alışverişl yapmışsın kendine bahçivanmı aldın ??
bahcıvana gebelerde bende seviyorum güzel görünüyorda wcye giderken pantolona göre daha zor olacağını düşünüyorum öyle oluyormuki ??
bu arada jackim, kronikim,proletim,speedyim haksever hepinizini seviyorum canlar online olupta adını yazamadığım diğer topikdaşlarım(şeçim konuşması gibi oldu )
Beni çok pis gaza getiriyorsun yavrum. Aldım gitti. 1 tane daha vardı onu eledim. bunları aldım
Eki Görüntüle 793038 Eki Görüntüle 793039
KORNİKKKKKKKKKKKKKKKKK
anne yani beşik de var butik bebede arıyordun ya
ben normalde bile koyulmaması gerektiğini biliyorum sıcak su torbasını ayaklarınıza koyun diyorlar regl sancısında
karında geçiyorsa kalın havluya sarıp yada havluyu ısıtmak lazım sanırım
aziz yine idile göre uygun birde sitelere daha çok giriyor kampanya yapıyor ama idilde onuda görmedim bu arada anne yanı beişiği gördünmü kız cibinliği falanda veriyorlarmış fiyata dahilmiş
cehaletimi mağzur gör de o ne markası balım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?