- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Spidi demirkapıda nerde var mobilyacı belki pazar günüde oraya gideriz
Sanki birinciyi doğurduk rahatladık ikinciyi düşünmeye başladık
ya ben bi mendil bile almadım henüz bizimde ikinci oluyor kısmetse, fazla mı heyecansızım bu sefer tecrübeli miyim çözemedim kendime hamile kıyafeti bakıyorum o başka
bi de bizde de hazır oda var..ondan tül perde, halı derdi yok bilm gibi bir de bekliyorum daha cinsiyet de öğrenmedim..Kızsa kıyafetlerin de çoğu hazır olacak.
Gerçi biz var ya 2. yi daha düşünmüyoruz diyerekten bir sürü eşyayı çıkarmıştık elden, ama yine de var hala tabi birşeyler.
Ama en basitinden anakucağı, puset almalıyız! Baston var ama
canlarımmm bugün kış hazırlıkları nedeniyle görüşemedik
selamlar
bugün kontrole gittik ikili test sonuçları hersey normalmiş ve cinsiyet kesinleşti oğluşumuz olacak allah nasip ederse
günaydın kızlarrrr.....nasılsınız?yüzümde yastık iziyle işe geldim daha geçmedi yaw
Günaydın ;
sabah yine uyumakla uyumamak arasında kalktım geldim
dün üşüttüm mü ne olduysam artık felaket gaz sancısı çekiyorum
bizim bebito artık geceleri kendisini babasına hissettiriyor her gece onu hissederek uyuyoruzhadi yatın artık der gibi.
günaydın
valla bende üşüttüm galiba .dün duş aldım.incecik ipli bluz sort giyip uyudum pencereler acık....üşütmüşüm galiba.karnım agrıyo ve gaz sancım var benimde
ya bu hamile kıyafetleri ne kadar pahalı....butikbebden bişeyler bakim dedim o ne öyle yaaa....bi tane elbise beğendim ama diktirsem 20 tl tutar en fazla.60 küsür istiyo höh
Eki Görüntüle 793023
beğendiğim elbise bu diktirebilirim aslındaböyle kumaş cok annemde ve kv de de... sizce nasıl kızlar:26:
günaydın kızlarrrr.....nasılsınız?yüzümde yastık iziyle işe geldim daha geçmedi yaw
Günaydın ;
sabah yine uyumakla uyumamak arasında kalktım geldim
dün üşüttüm mü ne olduysam artık felaket gaz sancısı çekiyorum
bizim bebito artık geceleri kendisini babasına hissettiriyor her gece onu hissederek uyuyoruzhadi yatın artık der gibi.
dün onca yer gezdim hamile pant. için sonunda başka bir lcw denediğim pantalonu aldım bide bahçıvan aldım
kalan 5 ayımı bu ikisi ile geçirebilirim hala azcık büyük lastiği falan ama olsun.
demirkapı modesa diye geçiyor edirnekapı metrobüs durağının alt kısmında kalıyor çok kolau bir yerde arabayla giderseniz girişine bırakır yürüyerek gezersiniz
Havalar soğudu artık dikkat etmek lazımSabah hırka vardı birde şal örtündüm ancak ısındım Burda herkes hissetmekten bahsedince gece rüyamda elimle bebeği hissettiğimi gördüm
Bende alcam bahçıvan çok seviyorum onuda mı lcw den aldın ben göremedim orda :26::26::26:
Maskoya gideriz pazar günü ordanda oraya geçeriz
Günaydın kızlarrrrrrr.
Ofiste klimalar bozukk. Yancaz galiba bugün.. :18:
Kızlar ben ikinci gebeliğim olduğu için bebeğin hareketini hissedenlerdenim hergün en az bir iki kere hissediodum ama dün gün boyu hiç bişi hissetmedim korku kapladı içimi telaşlanmak için erken mi ??? Çikolata yedim yattım ama yok yok yokk
Günaydın kızlarrrrrrr.
Günaydın kızlarrrrrrr.
Kızlar ben ikinci gebeliğim olduğu için bebeğin hareketini hissedenlerdenim hergün en az bir iki kere hissediodum ama dün gün boyu hiç bişi hissetmedim korku kapladı içimi telaşlanmak için erken mi ??? Çikolata yedim yattım ama yok yok yokk
dikkat et canım ben artık kısa kollu bişeylerler yatmıyorum ve battaniye örtüyorum bizim ev zaten serin yatılmıyor.
elbise den sıkıldım artık evdekiler oluyor onun için pantalon aldım diktirme ihtimalin var ise modeli gayet hoş kendine göre diktirirsin
diğerinin resmini bulamadım klasik bahçıvan
Eki Görüntüle 793024
bende ceketle geldim işyerinde şalım var daha sıkı olup dikkat etmek istiyorum bu kışı hasta olmadan atlatmam lazım yoksa yatak döşek kalıyorum
Evet sanırım yeni gelmiş diğer 2 şubede görmedim bende internete baktım modeli de yok çok rahat bugün paça boyu gelsin hemen giyeceğim
naber kıj kronikdelican
Ben atlattım şükür hastalığı daha hasta olmam sanırım.Mevsim geçişlerinde hasta oluyorum sadece ben. Dikkat et sende çok fena oluyor ilaç alamıyorsun kendiliğinden geçsin diye bekliyorsun
Bende bakayım bahçıvan.Bir yerde sormuştum 110 tl demiştiSen kaça aldın
İyi ne olsun başım ağrıyorSen nasılsın
bende alerjik bronşit var bide ufacık grip felaketle sonuçlanıyor ve ilaç almadna da zor geçer
aklım çıkıyor gögsümü falan üşütücem diye
69 TL aldım canım gayette güzel 5 ay idare eder zaten
iyiyim bende kuzum azcık karnım agrıyo işte benimdeçalışmak istemiyom yawwww.
Hava sıcak mı İstanbul çok serin bugün
Bence içerde keyif yapıyordur stres yapma kendine
klima bugün açmadık camlar yeter li oluyor
ben üflerim burdannnn proletimmm
canım bende 2 haftadır hiisediyorum ama bi gün cok fena oynuyo gün boyu hissediyorum mesela sonra 2 gün cıt yok....bir şey yoktur inşallah.hemen aklına kötü seyler getirme
hayırlı olsun canım...bahcıvan bende istiyorum da düzgün bişi bulamadım daha.
naber kıj kronikdelican
Senin daha dikkatli olman gerekValla kendini azcık halsiz hissetsende gitdoktora rapor al yorma kendini
Fiyatıda iyiymiş bende bakayım
Karın ağrısına sıcak su iyi gelir.Su şişesine sıcak su koy havluya filan sar koy karnınaBende çalışmak istemiyorum
Sıcak canım İzmir.
bu karın ağrısı o karın ağrısı değil kuzum.tuvalete çıkınca geçer....bekliyom ki gelsinnnn
Kızlar,
Butik bebe'de sepeti doldurdum sabah sabah.
10'lu takımlar 19 TL. %100 pamuk da diyor. İçime kuşku düştü. Çok incedir dimi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?