2014 Şubat Anneleri

Günaydın ;

sabah yine uyumakla uyumamak arasında kalktım geldim
dün üşüttüm mü ne olduysam artık felaket gaz sancısı çekiyorum
bizim bebito artık geceleri kendisini babasına hissettiriyor her gece onu hissederek uyuyoruz hadi yatın artık der gibi.

dün onca yer gezdim hamile pant. için sonunda başka bir lcw denediğim pantalonu aldım bide bahçıvan aldım
kalan 5 ayımı bu ikisi ile geçirebilirim hala azcık büyük lastiği falan ama olsun.

Spidi demirkapıda nerde var mobilyacı belki pazar günüde oraya gideriz

demirkapı modesa diye geçiyor edirnekapı metrobüs durağının alt kısmında kalıyor çok kolau bir yerde arabayla giderseniz girişine bırakır yürüyerek gezersiniz

Sanki birinciyi doğurduk rahatladık ikinciyi düşünmeye başladık

rahat mı battı ne oldu ki...

2. daha rahat olunuyor sanırım teyzem de öyle doğumuna 1,5 ay kaldı oda yapacak hala ben çıldırıyorum :26:

canlarımmm bugün kış hazırlıkları nedeniyle görüşemedik

darısı başıma ya bişeyler yapmam lazım benim de

selamlar
bugün kontrole gittik ikili test sonuçları hersey normalmiş ve cinsiyet kesinleşti oğluşumuz olacak allah nasip ederse

minik bamya hayırlı olsun ailesine

günaydın kızlarrrr.....nasılsınız?yüzümde yastık iziyle işe geldim daha geçmedi yaw

günaydın

valla bende üşüttüm galiba .dün duş aldım.incecik ipli bluz sort giyip uyudum pencereler acık....üşütmüşüm galiba.karnım agrıyo ve gaz sancım var benimde

ya bu hamile kıyafetleri ne kadar pahalı....butikbebden bişeyler bakim dedim o ne öyle yaaa....bi tane elbise beğendim ama diktirsem 20 tl tutar en fazla.60 küsür istiyo höh

beğendiğim elbise bu diktirebilirim aslında böyle kumaş cok annemde ve kv de de...sizce nasıl kızlar:26:

Son düzenleme:
Kızlar ben ikinci gebeliğim olduğu için bebeğin hareketini hissedenlerdenim hergün en az bir iki kere hissediodum ama dün gün boyu hiç bişi hissetmedim korku kapladı içimi telaşlanmak için erken mi ??? Çikolata yedim yattım ama yok yok yokk

dikkat et canım ben artık kısa kollu bişeylerler yatmıyorum ve battaniye örtüyorum bizim ev zaten serin yatılmıyor.

elbise den sıkıldım artık evdekiler oluyor onun için pantalon aldım diktirme ihtimalin var ise modeli gayet hoş kendine göre diktirirsin

diğerinin resmini bulamadım klasik bahçıvan

günaydın kızlarrrr.....nasılsınız?yüzümde yastık iziyle işe geldim daha geçmedi yaw

Havalar soğudu artık dikkat etmek lazım Sabah hırka vardı birde şal örtündüm ancak ısındım Burda herkes hissetmekten bahsedince gece rüyamda elimle bebeği hissettiğimi gördüm

Bende alcam bahçıvan çok seviyorum onuda mı lcw den aldın ben göremedim orda :26::26::26:

Maskoya gideriz pazar günü ordanda oraya geçeriz

bende ceketle geldim işyerinde şalım var daha sıkı olup dikkat etmek istiyorum bu kışı hasta olmadan atlatmam lazım yoksa yatak döşek kalıyorum

Evet sanırım yeni gelmiş diğer 2 şubede görmedim bende internete baktım modeli de yok çok rahat bugün paça boyu gelsin hemen giyeceğim

Günaydın kızlarrrrrrr.

Ofiste klimalar bozukk. Yancaz galiba bugün..
:18:

Hava sıcak mı İstanbul çok serin bugün

Bence içerde keyif yapıyordur stres yapma kendine

Günaydın kızlarrrrrrr.

Ofiste klimalar bozukk. Yancaz galiba bugün..
:18:

ben üflerim burdannnn proletimmm

canım bende 2 haftadır hiisediyorum ama bi gün cok fena oynuyo gün boyu hissediyorum mesela sonra 2 gün cıt yok....bir şey yoktur inşallah.hemen aklına kötü seyler getirme

hayırlı olsun canım...bahcıvan bende istiyorum da düzgün bişi bulamadım daha.

naber kıj kronikdelican

Ben atlattım şükür hastalığı daha hasta olmam sanırım.Mevsim geçişlerinde hasta oluyorum sadece ben. Dikkat et sende çok fena oluyor ilaç alamıyorsun kendiliğinden geçsin diye bekliyorsun

Bende bakayım bahçıvan.Bir yerde sormuştum 110 tl demişti Sen kaça aldın

bende alerjik bronşit var bide ufacık grip felaketle sonuçlanıyor ve ilaç almadna da zor geçer
aklım çıkıyor gögsümü falan üşütücem diye

69 TL aldım canım gayette güzel 5 ay idare eder zaten

Senin daha dikkatli olman gerek Valla kendini azcık halsiz hissetsende gitdoktora rapor al yorma kendini

Fiyatıda iyiymiş bende bakayım

iyiyim bende kuzum azcık karnım agrıyo işte benimde çalışmak istemiyom yawwww.

Karın ağrısına sıcak su iyi gelir.Su şişesine sıcak su koy havluya filan sar koy karnına Bende çalışmak istemiyorum

Son düzenleme:
Hava sıcak mı İstanbul çok serin bugün

Bence içerde keyif yapıyordur stres yapma kendine

Sıcak canım İzmir.

klima bugün açmadık camlar yeter li oluyor

Etrafımda cam yok canım ya yoksa bende razıyım ama ofisin tam ortasındayım bunalım gerilim daralım geçicek sanırım bugün :26:

Ehehehehhee. Hafif bir esinti geldi sanki

bu karın ağrısı o karın ağrısı değil kuzum.tuvalete çıkınca geçer....bekliyom ki gelsinnnn

Kızlar,

Butik bebe'de sepeti doldurdum sabah sabah.
10'lu takımlar 19 TL. %100 pamuk da diyor. İçime kuşku düştü. Çok incedir dimi bunlar?

Sıcak canım İzmir.

İstanbula gel ben üşüyorum şu an

bu karın ağrısı o karın ağrısı değil kuzum.tuvalete çıkınca geçer....bekliyom ki gelsinnnn

Belki onada yardımcı olur

Kızlar,

Butik bebe'de sepeti doldurdum sabah sabah.
10'lu takımlar 19 TL. %100 pamuk da diyor. İçime kuşku düştü. Çok incedir dimi bunlar?

Bence sezon sonu ürünlerdir 19 tl çok ucuz :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…