Hangi kampanyada
Bende koymayım o zaman hiç koymadım allahtan henüz.Çok sıcak banyoda yapmam.
Aziz uygunsa idili düşünemiyorumGörmedim Allahım bir gün bakmıyorum bakmadığım herşey kampanyada oluyor o günde
aslında bana komisyon vermeleri gerek bu sitelerin bedava reklam yapıyorum satışa yardımcı oluyorum
güle güle giysin bebekin çok yakışır prensese bunlar
Beni çok pis gaza getiriyorsun yavrum. Aldım gitti. 1 tane daha vardı onu eledim. bunları aldım
Eki Görüntüle 793038 Eki Görüntüle 793039
estagfurllah bilimim yaaaa...ne cehaleti bizde yeni öğrendik nolcak
çatlak kremi....dün teyzemle konuştum da cok küçük ve cok pahalı ama iyi bi krem dedi....en azından haftada 2 kez onu kullan....diğer günler de kakao yağı,kayısı yağı ve badem yağını karıştırıp sür dedi....dr u söylemiş ona da bunları....yalnız kakao yağının sıvı olanı gerçeği değilmiş margarin gibi olanı varmış.eritiyomussun o daha doğal ve gercekmiş
Neden
Bilim günaydın
speedyim alışverişl yapmışsın kendine bahçivanmı aldın ??
bahcıvana gebelerde bende seviyorum güzel görünüyorda wcye giderken pantolona göre daha zor olacağını düşünüyorum öyle oluyormuki ??
bu arada jackim, kronikim,proletim,speedyim haksever hepinizini seviyorum canlar online olupta adını yazamadığım diğer topikdaşlarım(şeçim konuşması gibi oldu )
lip seni unuttum sanma sadece görmedim senide seviyorum
speedyim alışverişl yapmışsın kendine bahçivanmı aldın ??
bahcıvana gebelerde bende seviyorum güzel görünüyorda wcye giderken pantolona göre daha zor olacağını düşünüyorum öyle oluyormuki ??
Bende ondan korkuyorum ama bu kiloyla buharlaşmam bikaç ayı bulur herhalde
Bende koymayım o zaman hiç koymadım allahtan henüz.Çok sıcak banyoda yapmam.
geçmiş olsun, geçen perşembe gece bende öyle bir sancı çektimki sorma iki saat kıvrandım hayır gaz olduğunu bilmesem doğum diye giderdim hastaneyedün gece çok fena gaz sancısı çektim, 3.30 'da uyandım, uyumam 5.30'u buldu nerdeyse...siz rahat uyuyabiliyor musunuz? ben evlendiğimden beridir deliksiz uyumadım desem yeridir.
Bence de. Biz bu siteleri senden haberdar edelim.
Annemle kayınvalidem birer tane hastane çıkışı alcaz biz dediler. Onlara da kalitelisini aldırırım
estagfurllah bilimim yaaaa...ne cehaleti bizde yeni öğrendik nolcak
çatlak kremi....dün teyzemle konuştum da cok küçük ve cok pahalı ama iyi bi krem dedi....en azından haftada 2 kez onu kullan....diğer günler de kakao yağı,kayısı yağı ve badem yağını karıştırıp sür dedi....dr u söylemiş ona da bunları....yalnız kakao yağının sıvı olanı gerçeği değilmiş margarin gibi olanı varmış.eritiyomussun o daha doğal ve gercekmiş
kız butik bebede işte bi tane beşik kampayası var o
http://............../Urun/ar-butik/incili-body şuna baksanıza ya buna bu para verilirmi yapması okadar kolayki al 5tl lik düz beyaz badiyi azcık kurdela ve inci al sana aynısı
geçmiş olsun, geçen perşembe gece bende öyle bir sancı çektimki sorma iki saat kıvrandım hayır gaz olduğunu bilmesem doğum diye giderdim hastaneye
oğlumda karnıma eğilmiş kardeşine diyorki kardeşim kardeşim orda gaz yapma sen orda gaz çıkarıyorsun annem burda ağrı çekiyor diyor
gece uykularım delik deşik benimde
ama seninki neden evlendiğindne beri kız herifmi yatırmıyor
bari renk söyle ona göre alsınlar birine lila de diğerine beyaz falan aynı renk olmaz hiç olmassa
bugün giyemeedim yarın giyer denerim ama sanmıyorum dün bana çok rahat geldi pantalon
bende hepinizi seviyorum.
başbakan konuşması gibi olmuş oyları bana verin size havuz yaptıracağım
çok güldüm ya
sıcak banyoyu çocuk isterken duydum yumurtaları mı spermleri mi çabuk öldürüyormuş falan
tamam görürsem söylerim tatlım neyseki benim bunlarla işim yok oğlumda 15 kilo aldım çatlamadım bundada çatlamam herhalde
günaydınlar...
Bende deneyim bunu
NAsıl ezdin beni şu an
bahçıvan tarzı salopeti ben de çok beğenirdim ama ben zaten iriyarıyım, bir de onu giysem bizim beyin yanında güreşçi gibi olurum iyice, ben de hamile gömleği için internete bakıyorum ama hiç indirime girmiyor bunlar. 1 gömlek almıştım, en az 1 tane de uzun kollu lazım sonbahar için.
hamamı da çok severim ama hamilelere yasak olduğunu biliyorum, valla şöyle bir kese attırıp sonrasında köpüklenmeyi çok özledim.
aşk olsunBende deneyim bunu
NAsıl ezdin beni şu an
Onları da ben beğencem ki.Annem de kayınvalidem de korkuyorlar, hiçbişeyi beğenmiyormuşum. Kendim seçecekmişim. Onlar ödicekmiş. Canıma minnet
Zaten birini krem tonları almayı düşünüyorum dediğin gibi. İlerde oğlum olursa o da giyer. Yazık 60-70 lira çöpe gitmesin 2 ayda..
geçmiş olsun, geçen perşembe gece bende öyle bir sancı çektimki sorma iki saat kıvrandım hayır gaz olduğunu bilmesem doğum diye giderdim hastaneye
oğlumda karnıma eğilmiş kardeşine diyorki kardeşim kardeşim orda gaz yapma sen orda gaz çıkarıyorsun annem burda ağrı çekiyor diyor
gece uykularım delik deşik benimde
ama seninki neden evlendiğindne beri kız herifmi yatırmıyor
bari renk söyle ona göre alsınlar birine lila de diğerine beyaz falan aynı renk olmaz hiç olmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?