2014 Şubat Anneleri

Bir umuttu bizi yaşatan

ehehe sömür bilim sömür

şimdiden böyle seslere hemen uyanıyorsaan maşallah tatlım
öp teyzesi öp

oğlu olcakların oğlu kıvanç tatlıtug a benzesin emi :))

kelebegin rüyasını izliyorum ya

inşallah canım benimm

günaydın minnoş bebesini yediğimmm

dene kuzum dene.ayy ben cok korkuyorum yaaa.....:18opo çatlak zaten tamamen...bari göbüşte falan olmasın

kuzum sen 48 kilo deil miydin, ne çatlağı olacak ayol sende, kaymak gibisindir benim yanımda... ben gelişme çağında birdenbire boy atıp kilo almışım, annem de farkına varmamış tabi çatladığımın...popo,basen çatlaktan geçilmiyor.

Çok güzelmiş ama mağazadan bakıcam ben

Bi tanıdıkla çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.
Sözde 5'te çıkacaktım. Hafta başından beri kargo 5,5 tan önce gelmiyor. Kaç defadır arıyorum şubeyi komşumuz çalışıyor orda. İşe alınmasına da ben sebep olmuştum. Abla her akşam mesai yapıyorum resmen kurye beklerken diyorum. "Hadi len, nolcak" diyor. Benim görevim onların keyfini beklemek ya. Bişey de diyemiyorum büyüğüm. Başkası olsa gösterirdim ben ona.. Şube müdürünü istedim zaten o aldı telefonu.

Bende nefret ederim tanıdıkla iş yapmaktan o yüzden işyerinde eleman filan aranırsa hiç yakınıma söylemem

bende yapmaya baslayım....birleştirince bişiler çıkar o zaman

Spidinin liste güzel bir kaç liste daha bakıp eksik varsa eklicem.Sende yap fikir alışverişi yaparuz

spidinin listesi aklımda zaten geçen baktım ona canım...bi kaç liste toplayı bakim dedim bende

listeye baktımda atlet ve kilot çok gerekli değil bence çıtçıtlı badi giydiriliyo neticede bence atlet ve kilotu eleyin yeni doğan için
badiyi atana kadar hatta bence hiç gereği yok badiyi atmasıda wc alışkanlığı kazandığı zaman demek buda en az 2 yaş

tecrübeli anne sende bi liste yapsan da faydalansak

Bu iç çamaşırı olayı benim içinde bir probleme dönüştü.Şimdi ben 3-6 ay için elbise aldım bebeğin bezi olcak kilot giydirilirmi elbisenin altına :44::44::44:

tecrübeli anne sende bi liste yapsan da faydalansak
yapayım tatlım da diğer listeler doğru aslınd aben sadece luzumsuz gördüklerimi yazsam
Bu iç çamaşırı olayı benim içinde bir probleme dönüştü.Şimdi ben 3-6 ay için elbise aldım bebeğin bezi olcak kilot giydirilirmi elbisenin altına :44::44::44:

bence giydirilmez tatlım ya benimki erkekti gerçi elbise olayı yoktu bizde ama badinin rengi güzel olursa birde üzerine kilota gerek varmı bence yok

ben külot aldım canım ilk doğduğnda giymez ama yazın elbise altına giydiririm yada çıtçıtlı badi bile olur ama kız çocuklarına çok sevimli külotlar var onlardan alacağım

atlet hiç almadım çıtçıtlı badi işimi görür ileri de ihtiyacım olursa bedenine göre alırım

o zaman söyle yapsan tatlım spidinin listesi gayet ayrıntılı hazırlanmış...ordan yola çıksan,o listeyi düzenlesen üzerini çizsen falan....sana zahmet olmazsa kendine göre ayarlayabilir misin onu

bu arada benim minnoşum hareket ediyo su an dün aksam eve gittim yemek yaptım...sonra kışlık malzeme alcam demiştim ya.domatesi soydum doğradım (6 kilo domates) normalde bişi değil ama tek olunca yordu resmen tekmeledi otur artık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…