aşk olsun
öyle pek umutlanma ben oğlumunkileri çıkardımda geçen 3 tane almıştım toplamda hastane çıkışı birini vermiştim ihtiyacı olan birini diğeri pert olmuştu sadece teki eh durumdaydı oda zaten beyaz renk
bide 2 tulum fena durumda değil giyilir onlarda yeşil ve sarı renk
ama oğlum çok uzun olmasada o tulumları uzun giyse onlarda pert olurdu kesinyıkanmaktan çok yıpranıyorlar
kızlar şu nasıl Baby Trend Kız Kapşonlu Eşofman Takımı Pembe - e-bebek.com 9-12 ay için alsammı diyorum
hafta sonu eşime e bebeğin mazasına gidelim bi kaçta başka mazaya gidelim dedim oralı olmadı
bende dedim ben ozaman netten halledeyim hepsini dedim tamam öyle yap dedi, adam bana ruhsatı verdi sonuna kadar kullanmamak olmaz demi
birde şu varmış Baby Trend Kız Kapşonlu Eşofman Takımı Pembe - e-bebek.com
ay ben senin o tatlı oğluşunu öperim ama:)
herif yatırıyor yatırmasına da, eski evimizde yatak odası batı cephedeydi, tüm sıcağı emiyordu akşama kadar, geceleri de sıcak uyutmuyordu, ben de yattığım yere bir tas su dökülmüş gibi terlemiş halde uyanıyordum. tabi terleyince su içiliyor, sonra wc derken...sabah ezanını buluyordum. bu yeni taşındığımız evde de yine kesin 1 kez wc, 1 kez de sabah 6 da çöp kamyonunun sesi.dün de 5 civarı ezana uyandım, ondan sonra da uyku tutmuyor işte. kış gelirse biraz rahat ederim diye umutlanıyorum...gerçi bebiş doğunca o da uyutmayacak, ayy yavrum benim, sağlıkla doğsunlar da hepsi...
inşallah canım benimm
günaydın minnoş bebesini yediğimmm
dene kuzum dene.ayy ben cok korkuyorum yaaa.....:18opo çatlak zaten tamamen...bari göbüşte falan olmasın
Spidi blogunda alışveriş listesini bulamadım ya :44::44::44: Bugün liste yapmayı düşünüyorum
kızlar şu nasıl Baby Trend Kız Kapşonlu Eşofman Takımı Pembe - e-bebek.com 9-12 ay için alsammı diyorum
hafta sonu eşime e bebeğin mazasına gidelim bi kaçta başka mazaya gidelim dedim oralı olmadı
bende dedim ben ozaman netten halledeyim hepsini dedim tamam öyle yap dedi, adam bana ruhsatı verdi sonuna kadar kullanmamak olmaz demi
birde şu varmış Baby Trend Kız Kapşonlu Eşofman Takımı Pembe - e-bebek.com
benimle de paylaşırsan sevinirimmm
Spidi blogunda alışveriş listesini bulamadım ya :44::44::44: Bugün liste yapmayı düşünüyorum
Bi liste yapabilirsem paylaşırım
Bi tanıdıkla çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.
Sözde 5'te çıkacaktım. Hafta başından beri kargo 5,5 tan önce gelmiyor. Kaç defadır arıyorum şubeyi komşumuz çalışıyor orda. İşe alınmasına da ben sebep olmuştum. Abla her akşam mesai yapıyorum resmen kurye beklerken diyorum. "Hadi len, nolcak" diyor. Benim görevim onların keyfini beklemek ya. Bişey de diyemiyorum büyüğüm. Başkası olsa gösterirdim ben ona.. Şube müdürünü istedim zaten o aldı telefonu.
bende yapmaya baslayım....birleştirince bişiler çıkar o zaman
Bende nefret ederim tanıdıkla iş yapmaktan o yüzden işyerinde eleman filan aranırsa hiç yakınıma söylemem
Spidinin liste güzel bir kaç liste daha bakıp eksik varsa eklicem.Sende yap fikir alışverişi yaparuz
Sağolasın kuzum aradım taradım bulamadımBen bi çalışma yapıp liste hazırlayım cumartesi gidiyoruz annemle eminönüne
listeye baktımda atlet ve kilot çok gerekli değil bence çıtçıtlı badi giydiriliyo neticede bence atlet ve kilotu eleyin yeni doğan için
badiyi atana kadar hatta bence hiç gereği yok badiyi atmasıda wc alışkanlığı kazandığı zaman demek buda en az 2 yaş
listeye baktımda atlet ve kilot çok gerekli değil bence çıtçıtlı badi giydiriliyo neticede bence atlet ve kilotu eleyin yeni doğan için
badiyi atana kadar hatta bence hiç gereği yok badiyi atmasıda wc alışkanlığı kazandığı zaman demek buda en az 2 yaş
yapayım tatlım da diğer listeler doğru aslınd aben sadece luzumsuz gördüklerimi yazsamtecrübeli anne sende bi liste yapsan da faydalansak
Bu iç çamaşırı olayı benim içinde bir probleme dönüştü.Şimdi ben 3-6 ay için elbise aldım bebeğin bezi olcak kilot giydirilirmi elbisenin altına :44::44::44:
Bu iç çamaşırı olayı benim içinde bir probleme dönüştü.Şimdi ben 3-6 ay için elbise aldım bebeğin bezi olcak kilot giydirilirmi elbisenin altına :44::44::44:
yapayım tatlım da diğer listeler doğru aslınd aben sadece luzumsuz gördüklerimi yazsam
bence giydirilmez tatlım ya benimki erkekti gerçi elbise olayı yoktu bizde ama badinin rengi güzel olursa birde üzerine kilota gerek varmı bence yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?