2014 Şubat Anneleri

speedy nin profilinin altındaki şu söz beni bitirdi:

"Anne olunca anlarsın diyordun ya ilk hissettiğim anda anladım ANNE"

ben bu gidişle ağlak bir anne olucam, duygulanmaya başladım iyicene, doğum hikayeleri okurken, akşam haberlerini izlerken gözlerim doluyor hep.eskiden hiç ağlamazdım. sizde durumlar nasıl ?

beni ANNE kelimesi bile ağlatabilir

ve anneme inanılmaz düşkün oldum eskiden böyle değildim

Günayddın melekler bbilimin dediğine katılıyorum atlet ve külot kullanılmıyor kız elbiseleri için külotlar var onlardan bahsetmiyorum...
Şu çıtçıtlı badyler varya yazın tek başına kışın içlik olarak epey kullanışlı ben oğlumdan bolca saklamıştım şimdi yeni oğluşum kullanacak kısmetse...Onlardan lazım büyük boy uzun kollu, yarım kollu, kolsuz gibi neticede bunlar da atlet külot...Zaten siz almasanız bile hediye olarak geliyo siz bari eve sokmayın hiç işe yaramıyor....

kızlar canlarrr günaydınnnnnnnnn
öğleden sonra üçlü test sonucunu almaya gideceğiz
en büyük korkum kromozomal bir hastalık.doktorum yüksek çıkarsa amniyosentez den bahsettin
bakalım sonuçlar ne olacak
speddy kilotlara bayıldımmmmm

Bencede gerek yok ya Eşim kilotsuz olur mu dior

bende böle fırfırlı donlardan alırım ama klasik kilot almam sanırım

İnşallah hayırlı haberler alırsın

inşallah sonucun muhteşem olur

beni de sardı heycan haftasonu 4 lü test sonucumu alacağım:2:

Giyim için ; giyimlerimiz için tık tık

* ağız silme mendili ( 20 tane var ) BUNU EVDE YAPABİLİRSİNİZ PENYELERDEN AMA YİNEDE MALİYETLİ DEĞİL
* Hastane çıkışı
* Pijama
* Zıbın ( mevsime göre )
* tulumlar
* Alttan çıtçıtlı badiler
* Hırka , yelek
* Ev patiği
* Önlük
* ince kalın battaniyeler
* Atlet GEREKSİZ
* Şapka bere KIŞLIK BİR ADET OLUR BELKİ AMA İLK BAŞTA İHTİYAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BİZİM BEBELER İÇİN ÇÜNKÜ BATTANİYEDE OLACAKLAR
* Çorap burada
* Önlük
* Patik
* Pratik Alt açma

Anne ihtiyaçları ;

* Hijyenik kadın pedi
* Gögüs pedi tık tık
* Gögüs kremi tık tık
* Emzirme sütyeni BUNUDA GEREKSİZ BULUYORUM
* Hamile külodu
* Gögüs pompa seti İLK BAŞTA İHTİYAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BEBEBK BOL BOL EMZİRİLİRSE SÜT ZATEN 2 GÜNE GEŞECEKTİR
* Önden açılan gecelik yada pijama ÖNDEN AÇILAN ÇOK KULLANIŞLI OLMUYOR ÇÜNKÜ ÖNDEN AÇTIĞINIZDA MEMENİZ ORTADA KALIYOR OYSA NORMAL PİJAMALARI ALTTAN AÇTIĞINIZDA MEMENİZ GÖZÜKMEZ SADECE BEBEK ALTINDAN EMER (TECRÜBEYLE SABİTTİR)
* Terlik
* Emziren annelere özel çay

o nasıl filimdi yahu hühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kelebegin rüyası.... izlemeyenler izlesin mutlaka bu sene oscar adayımız

ben yatım uyim öğlen uykusu yapalım güzelleşelim bu arada ben dün akşam yaglanıp yattım zeytin yağ sürücem heryerime yüzümde pıtır pıtırdı dün akşam sürdüm bugün yumuş yumuş olmuşum heryerime sürüyorum zeytin yagını

Önümüzdeki pazartesi kontrole gideceğim bebeğin cinsiyetini kesin öğreneceğim. Ayrıntılı ultrason yapılacak umarım güzel sonuçlar alırım.

Bebeğin cinsiyeti kesinleşmediği kıyafet gibi şeylere hiç bakmadım.
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

pijama da bence alttan emzirmek daha olur teyzemin sezeryan sonrası canı çıkmıştı gittik üstte 3*4 düğmesi olan pijama aldık ancak öyle rahat etti şimdi bunda akıllandı gecelik ve yine öyle pijama aldı

dikişlerden alttan açınca göbeği de açıldı gaz sancısı yaptı :2: epey hastane de yatmıştı o gazı çıkarana kadar

sezeryan da gaz çıkmadan hastaneden çıkamıyorsun ne komik

Arkadaşın dediği gibi sembolik olarak bir adet don alalım lk alışverişi don olsun ki donansın ömür boyu:))))))

Sen varyaaa adamın dibisin aga.ay lav yu

bide

şu ağız silme mendilleri hazırları 10 tanesi 7 lira mı öyle bişey kumaş kalitesini bilmiyorum ama yapamayacak olanlar öyle alabilir dantelli de üstlelik

benim ananem eşimin teyzesi oyaladı sağolsunlar rengarenk oldu 30 tane olmuştr biz yıkama da , ağzını silme de ve altını temizlerken genelde onu kullanıyoruz daha yumuşak oluyor onun için çok yaptık. rengine göre ayırıp kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…