kadınların genin de var buuEşin haklı olabilir.Pahalıyı bulmada ustayımdır
Kizlar cok bunaldim(
bende geldim kızlar
KRONİKİM bende görmek istiyorum hani nerde yaaaaaaaaaa ??????????
HUZUNBAZ takım çok hoş canım güle güle yatsın oğluş gemici modellerini çok beğenirim hep
biraz daha iyiyim son bir saattir taze sıkılmış meyve suyu falan söyledim buryaa onu içtim daha iyiym canım sen nasılsındaha almadık kuzummmm
sen nasıl oldunnn tatlım
sagol canım bugun çok zorlandım anlattım durumu bir bir patronlarıma sağolsunlar izin verdiler yarın rapor alıcam .
amin canım hepimiz Allah'a emanet olalım inşallah.
sağol canımmm.
rica ederim canım umarım senin durumda geçicidircanım kendine dikkat et bahsettiğin durum plesanta periva dedikleri durum sanırım
daha önce bunu yaşamış kişilerden bilgi almanı öneririm sana, bunu yaşayıp bebeğini sağlıklı doğran bi dolu anne var onlarla fikir alışverişinde bulun başka topictede varlar canım
bilimcimmm sağol canım önerini dikkate aldım teşekkür ederim.
Bunlar kıyafetlerimiz.
Eki Görüntüle 798469 Eki Görüntüle 798482 Eki Görüntüle 798483 Eki Görüntüle 798484 Eki Görüntüle 798485 Eki Görüntüle 798486 Eki Görüntüle 798487 Eki Görüntüle 798502 Eki Görüntüle 798503 Eki Görüntüle 798504 Eki Görüntüle 798505 Eki Görüntüle 798481 Eki Görüntüle 798480 Eki Görüntüle 798470 Eki Görüntüle 798471 Eki Görüntüle 798472 Eki Görüntüle 798473 Eki Görüntüle 798474 Eki Görüntüle 798475 Eki Görüntüle 798476 Eki Görüntüle 798477 Eki Görüntüle 798478 Eki Görüntüle 798479 Eki Görüntüle 798506
Bunlar battaniyelerimiz ve pikemiz
Eki Görüntüle 798507 Eki Görüntüle 798508 Eki Görüntüle 798509 Eki Görüntüle 798510 Eki Görüntüle 798511
Bunlar da beslenme ve temizlik eşyalarımız
Eki Görüntüle 798512 Eki Görüntüle 798513 Eki Görüntüle 798514
Eki Görüntüle 798515
Bilimin tavsiyesini dinleyip eve gelecek misafir bebekler için english homeda satılan yorgan yüzü aldım 8 tl.Toz pembe düz mevresim ve bebek yastığıda yaptırıp gelen misafirlere vermek üzere kaldırcamFena görünmüyor değilmi
Eki Görüntüle 798516
Küvetimiz,alt değiştirme bezlerimiz ve ıslak mendillerimizde hazır
Kronik tümü hepsi birbirinden güzel
sağlıkla giydirmek nasip olur inş. evet o dediğin ürünlerde çok güzel yorgan yüzü olan
fakat görüyorumki hastane çıkışı dışında şeylerde almışsın hani sadece acil ihtiyaç alacaktıninsan görünce dayanmıyoru demiiiiiiiiiii
kronik hepsi harika çorapları elbiselerine bittim güzel günlerde giysin inşallah
kadınların genin de var buu
elbiselerini yerim ben pembiş pembiş.kurban olurum bennnn
sağlıkla mutlulukla kullan kuzumm
tatlım öyle bir komşu bendede olsa ben de bunlaırdımmmm
biraz daha iyiyim son bir saattir taze sıkılmış meyve suyu falan söyledim buryaa onu içtim daha iyiym canım sen nasılsın
sagol canım bugun çok zorlandım anlattım durumu bir bir patronlarıma sağolsunlar izin verdiler yarın rapor alıcam .
sağol canımmm.
rica ederim canım umarım senin durumda geçicidir
Kronik tümü hepsi birbirinden güzel
sağlıkla giydirmek nasip olur inş. evet o dediğin ürünlerde çok güzel yorgan yüzü olan
fakat görüyorumki hastane çıkışı dışında şeylerde almışsın hani sadece acil ihtiyaç alacaktıninsan görünce dayanmıyoru demiiiiiiiiiii
Mağazaya girince bir şey alıp çıkıyor insan.Birde annem aldı çoğunu,arkadaşım hediye getirdi en baştaki hastane çıkışını,stajyer almış bir hediye yengem yelek verdi vs söz konusu bebek olunca herkes hevesleniyor Yorgan yüzüde fena değil dimi.
bbilimim senin bel ağrısıyla ilgili de aşağıdaki yazanları uygulayabiirsen rahatlıcan inşallah canım...benim de alt bölgede çatı genişlemesine bağlı ara ara sızlama türünde ağrılar oluyor.geçen haftalarda da kuyruk sokumum ağrıyordu, yürürken bile sızlıyordu.ortası boş olan oturma simidi ile çok rahatladım. demek ki sandalye çok sert olunca kuyruk sokumuna baskı yapıyor.
Bel ağrısı çekiyorsanız almanız gereken önlemler şunlardır:
Otururken, belinizin arkasıyla koltuğunuz arasında hiçbir boşluk kalmamalıdır. İşyerinizde, evinizde, arabanızda oturduğunuz heryerde bu kural geçerlidir. Koltuğunuz buna uygun değilse sürekli yanınızda bulundurduğunuz sert bir yastığı (bu katlanmış bir nevresim de olabilir) belinizle koltuğunuz arasına koyarak bu boşluğu doldurmalısınız.
Birşey almak için eğilirken bu işlemi belinizi bükerek eğil, bacaklarınızı dizlerinizden bükerek yapmalısınız.
Yatağınız ortopedik özellikler taşımıyorsa (ortopedik yatak, nispeten sert olan bir yataktır ve yattığınızda içine gömülmezsiniz) yatağınızı değiştirin.
"Karnınız çıktıkça" bu belirginleşmeye direnmeyin. Karnınızı içeriye çekerek gizlemeye çalışmak yerine bırakın dışarı çıksın ve büyüyen karnınızdan gurur duyun.
Alçak topuklu ayakkabılar tercih edin. Yüksek topuklu ayakkabılar gibi hiç topuğu olmayan düz ayakkabılar da belinizin zorlanmasına neden olabilir.
Günlük yürüyüşler yapmayı ihmal etmeyin.
Oturduğunuzda dizlerinizin kalça seviyenizden yüksek olması için bir tabure kullanın.
canım çok teşekkür ederim bir anda oldu zaten düşük riskim olduğundan ve bebek aşağıda olduğundan hiçbir şey yapmıyordum bir anda geldi kanama anlamadım bende.
durn cnaqım geçmiş olsun yat dinlen tabi daha önemlisimi var şuan
neden oldu peki kanama
Amin canım benim sende dualarını eksik etme nolur.Durincim cok gecmis olsun.Iyice dinlenip,bol bol dua et icini ferah tut canim.Allah'im hayirli gunler gostersin hepimize.
Kuzummm çok teşekkür ederim ilgin alakan için Allah razı olsun içimi ferahlattın yarından itibaren 1 hafta raporluyum dinlenicem bol bol inşallah kuzucuğum sağlıklı bir şekilde doğar cumartesi günü randevumdada umarım herşey yolunda gider.öpüyorum çok.sagol canım bugun çok zorlandım anlattım durumu bir bir patronlarıma sağolsunlar izin verdiler yarın rapor alıcam .
sağol canımmm.
durincim,
dr.kağan k.tepenin sayfasında seninle ilgili olabilecek bir yazı buldum. canını sıkma, görülebilen bir durummuş ileriki haftalarda değişiyormuş plasentanın yeri. geçmiş olsun canım...
Bu gebelik haftasında ya da daha önce yapılan bir ultrasonda doktorunuz size "bebeğin eşi biraz aşağıda..." gibi bir şey söylemiş olabilir. Burada kastedilen "eş", bebeği besleyen plasenta adlı yapıdır. Bu yapı, gebelik ilerledikçe yer değiştirmeye devam eder ve genellikle 24. haftaya kadar rahim içindeki gerçek yerine ulaşır. "Eş aşağıda" demek, plasenta doğum kanalı girişine yakın, ya da bu kanalı kapatıyor demektir. Yanda miyadında bir bebekte plasentanın bulunduğu pozisyonu bebeğin sırtının hemen arkasında, kordon çıkışıyla birlikte görüyorsunuz.
İlk gebeliğini yaşayan anne adaylarında ender görülen ve "placenta previa" ("önde gelen plasenta") adı verilen durum kendini beklenmedik zamanlarda oluşan kanamalarla gösterir.
İlk gebeliğinizse ve "eşiniz aşağıdaysa" biraz daha sabredin, birkaç hafta içinde bu durumun ortadan kalkma ihtimali yüksektir. Yine de bir kanama şikayetiniz olduğunda doktorunuza başvurmayı ihmal etmeyin.
kızlar benı daha cok aranıza alın ben neden mutlu degılım sureklı degısıyor ruh halim neden bebısıme ozenmıorumm gecıcek mı bunlar 16hafta oldum ndn alısamıyorum bıseylere korkuyorumm
Beslenmene dikkat etmiyormusun acaba.Bir yerde okumuştum bebek annedeki vitaminleri aldığı için annede vitamin eksikliğine bağlı depresyon belirtileri olabiliyormuş :26::26::26:
Kronik cicilerin cok datluuuu
sağlıkla giysin meleğin inşallah
bu arada şu beğen butonunu kim çaldıysa yerine koysun
beğenemiyoruz yawww sinir oldum
Kızlar dün birinin akıntısı vardi kimdi hatırlamıyorum var mi acaba haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?