2014 Şubat Anneleri

bende geldim kızlar
KRONİKİM bende görmek istiyorum hani nerde yaaaaaaaaaa ??????????

HUZUNBAZ takım çok hoş canım güle güle yatsın oğluş gemici modellerini çok beğenirim hep

bbilimim senin bel ağrısıyla ilgili de aşağıdaki yazanları uygulayabiirsen rahatlıcan inşallah canım...benim de alt bölgede çatı genişlemesine bağlı ara ara sızlama türünde ağrılar oluyor.geçen haftalarda da kuyruk sokumum ağrıyordu, yürürken bile sızlıyordu.ortası boş olan oturma simidi ile çok rahatladım. demek ki sandalye çok sert olunca kuyruk sokumuna baskı yapıyor.

Bel ağrısı çekiyorsanız almanız gereken önlemler şunlardır:

•Otururken, belinizin arkasıyla koltuğunuz arasında hiçbir boşluk kalmamalıdır. İşyerinizde, evinizde, arabanızda oturduğunuz heryerde bu kural geçerlidir. Koltuğunuz buna uygun değilse sürekli yanınızda bulundurduğunuz sert bir yastığı (bu katlanmış bir nevresim de olabilir) belinizle koltuğunuz arasına koyarak bu boşluğu doldurmalısınız.
•Birşey almak için eğilirken bu işlemi belinizi bükerek değil, bacaklarınızı dizlerinizden bükerek yapmalısınız.
•Yatağınız ortopedik özellikler taşımıyorsa (ortopedik yatak, nispeten sert olan bir yataktır ve yattığınızda içine gömülmezsiniz) yatağınızı değiştirin.
•"Karnınız çıktıkça" bu belirginleşmeye direnmeyin. Karnınızı içeriye çekerek gizlemeye çalışmak yerine bırakın dışarı çıksın ve büyüyen karnınızdan gurur duyun.
•Alçak topuklu ayakkabılar tercih edin. Yüksek topuklu ayakkabılar gibi hiç topuğu olmayan düz ayakkabılar da belinizin zorlanmasına neden olabilir.
•Günlük yürüyüşler yapmayı ihmal etmeyin.
•Oturduğunuzda dizlerinizin kalça seviyenizden yüksek olması için bir tabure kullanın.

daha almadık kuzummmm
sen nasıl oldunnn tatlım
biraz daha iyiyim son bir saattir taze sıkılmış meyve suyu falan söyledim buryaa onu içtim daha iyiym canım sen nasılsın

kronik hepsi harika çorapları elbiselerine bittim güzel günlerde giysin inşallah

Hepimiz mutlulukla giydirelim inşallah

kadınların genin de var buu
elbiselerini yerim ben pembiş pembiş.kurban olurum bennnn
sağlıkla mutlulukla kullan kuzumm

tatlım öyle bir komşu bendede olsa ben de bunlaırdımmmm

Bencede... Hepimiz mutlu huzurlu kullanalım inşallah

kızlar benı daha cok aranıza alın ben neden mutlu degılım sureklı degısıyor ruh halim neden bebısıme ozenmıorumm gecıcek mı bunlar 16hafta oldum ndn alısamıyorum bıseylere korkuyorumm

canım önerilerin için sağol ama bir kaçını yapıyorum zaten
bel yastığım var iş yerinde taaa oğluma gebeyken almıştım inanılmaz faydalı bişi herkese tavsiye ederim.
bişey almak için eğilirken genelde öyle yapıyorum zaten
yatağım ortopedik değil ama bunu değiştirme imkanım yok şuan için
karnımı çok öne yitiyorum aksine hatta bazen diyorum 9 aylık gibi yürüyorum sanırım diyorum kendime
düz ayakkabı giymemeya özen gösteriyorum şuan ayağımdakinin topuk kısmı 2 cm önü 0,5 cm gibi bişi
yürüyüş kesinlikle yapamıyorum öncedende yapamazdım zaten yürüyünce belim kopuyo adeta
ayağımı sürekli değilse bile gün içinde pcnin kasasına uzatıyorum altta o var bugün yine yayılmış otururken basıldım patron içeri girdi zor toparlandım ya

durn cnaqım geçmiş olsun yat dinlen tabi daha önemlisimi var şuan
neden oldu peki kanama
canım çok teşekkür ederim bir anda oldu zaten düşük riskim olduğundan ve bebek aşağıda olduğundan hiçbir şey yapmıyordum bir anda geldi kanama anlamadım bende. ağır kaldırsam ev işi yapsam yada ne bilim zorlanacak bişeyler yapsam tamamda yapmadım olacağı varmış.

Durincim cok gecmis olsun.Iyice dinlenip,bol bol dua et icini ferah tut canim.Allah'im hayirli gunler gostersin hepimize.
Amin canım benim sende dualarını eksik etme nolur.

kızlar benı daha cok aranıza alın ben neden mutlu degılım sureklı degısıyor ruh halim neden bebısıme ozenmıorumm gecıcek mı bunlar 16hafta oldum ndn alısamıyorum bıseylere korkuyorumm

Beslenmene dikkat etmiyormusun acaba.Bir yerde okumuştum bebek annedeki vitaminleri aldığı için annede vitamin eksikliğine bağlı depresyon belirtileri olabiliyormuş :26::26::26:

wallahi cok guzel hepsi masallah bak nsl ozendım smdi bende sanırım bnmkıde kız yrn kesınlesır sanırım

Beslenmene dikkat etmiyormusun acaba.Bir yerde okumuştum bebek annedeki vitaminleri aldığı için annede vitamin eksikliğine bağlı depresyon belirtileri olabiliyormuş :26::26::26:

aynı ywrdemı okumusuz kı bende okumustum onu aslında normalden cok cok daha ıyı beslenıyorum yazmıstım oncedende sanırım tayınımız cıktı yenı sehır yenı ew yalnızlık hamılelık heralde etken. cicilerin cok guzelllll

english home dan yorgan yüzü fikri neydi kızlar ben orayı kaçırmışım bilen varsa söyleyiversin

Kronik cicilerin cok datluuuu
sağlıkla giysin meleğin inşallah
bu arada şu beğen butonunu kim çaldıysa yerine koysun
beğenemiyoruz yawww sinir oldum

kroniikkkk aynı mağazalara bakmışız:))))))))))))) birçoğu bana çook tanıdık geldiii:))) maşallah çok tatlılar hepsii yaaa...ben kendimi sıkıcam 30.haftaya kadar,hastane çıkışımı aldım oturdum aşağıı haa bir de ordan burdan gelen örgü yelekler var ve çook tatlılar:)

Kızlar dün birinin akıntısı vardi kimdi hatırlamıyorum var mi acaba haber

spsemmm selam canımm nasılsın bugün? o akıntı bana kalırsa normal...bu haftalarda akıntı çoğalırmış haaa bir keresinde ilişkiden tam 2 saat sonra benden de sıvı boşaldı sanki ve açıkçasıı korkmadım bile gayet normal buldum sonuçta nasıl desem ayıp ama spermin çıkması lazım bi yerdee....hemen kalkmama ve banyo yapmama rağmen birşey görmemiştim 2 saat sonra tüm çamaşırım ıslanmıştı resmen ohhh çok şükür demiştim içimde kaldı diye sinirleniyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…