adalyy hadi seninde şimdiden gözün aydın hem bebik içn hem izin için çok uzakmı sizin ordan balıkesir ? kaç saat? annenleremi gideceksin
tamam tatlım bekliyor olacağız
evet butonu tadilata almışlar dün
Günaydın anneler :)
Günaydın canlar :)
Bugün günlerden bebiiiiiş :))
Nasipse inşallah gösterecek cinsini yavrucum.
Jackim frostumla aynı saatte randevumuz :)
Eğer doktor izin verirse gece Balıkesir yolcusuyuz eşim izne çıktı sonunda 2 hafta keyif yapacağım şükür sonunda :)
Evet canım annemlere gideceğiz.Maksimum bir aksilik olmazsa ki Allah korusun 6 saat sürüyor.Umarım olmaz demez :)
Evet canım annemlere gideceğiz.Maksimum bir aksilik olmazsa ki Allah korusun 6 saat sürüyor.Umarım olmaz demez :)
bi günaydın da benden
bbilim çiçemm daha iyi olmana çok sevndm
adally hajımmm göüzümn nuruu dört gözle bekliyoruz cinsiyeti
jackommmm prensesini yirimmmmm
babbocum cinsiyeti öğrenince yoldan çıkıyosun hemen :) otomatik bişi
sgun speddy prolet
günaydın anneler nasılsınız bugün..bugün sanırım bebiş görüş günü bende bebeğimi görücem hayırlısıyla kontrolümüz var..adally ve jack frost cinsiyet haberlerinizi bekliyoruz selam söyleyin kuzularınıza
bizde seni yeriz ki hüzün teyzeeeee
nasılsın kusummmm
adaly doktor beni bursaya yollamadı eylül başında 5.ay ilk 3 ay gibi riskli aydır dikkat ister falan dedi
özel araba ile gidecekseniz belki izin verir ama
söyleriz tabi teyzesiiiiii
ayy cok heyecanlıyım yaaa.gelişimi falan iyidir inşallah....iyi desin o bile yeter aslındaaaa2 gündür pek hissedemiyorum zaten
havalar serinleyince o da anası gibi uyuyo sürekliii
günaydın canım
aDaLLy immmmmmm evet aynı saatte gidip su cinsiyet işini kesinleştircez inşallah dimi
inş. hayır demez ki diyeceğini sanmıyorum 2-3 saat arayla mola vermenizi önerecektir sadece
olmaz demez yahuuu.olmaz derse de ki olummmmmm kaç haftadr bi cinsiyet söylemedin akıllı ol
adaly doktor beni bursaya yollamadı eylül başında 5.ay ilk 3 ay gibi riskli aydır dikkat ister falan dedi
özel araba ile gidecekseniz belki izin verir ama
jackom dün çok yoruldum ama şükür iyiyim.sağ göğsümda çatlak olmuş ona üzüldüm biraz.sen nasılsın.bebişi görmeyeli senin çok oldu ha
yok be güzelimmm kişiye göre hamileliğie göre değişir o.ben ağustosta uçakla istanbula,berlin e ,arabayla 6 saatte trabzona gittim ve hepsine dooktorum izin verdi
iyidir annesi merak etme gidince onu kocaman görüceksin ne kadarda büyümüş diyeceksin hatta maşallahuyusunda büyüsün içinde sağlıkla
Artık biri bize birşeyler söylesin değil mi yavrucum :)
Artık biri bize birşeyler söylesin değil mi yavrucum :)
Otobüsle gideceğiz ki zaten 2 saatte bir otobüs duruyor yaklaşık olarak umarım uygun görür canım ya :)
direk tehtid moduna geçmem için hiç bir engelim yok nihahhha :)
yok canım kendi arabamızla değil otobüsle gideceğiz ben yine de şansımı deneyeyim değil mi :)
iyiyim ben kuzum....çok şükür.
cok oldu yaaa...bugün 38.günama sağ salim kavuscaz inşallahhh
çatlaklardan bende korkuyorum yaaa ve işin kötüsü hiçbişey yapmıyorum henüzzz:18:bugün sorcam doktora....lierac diye bi krem var ya ona iyi diyolar ama cok pahalı yaaaa....bir de minicik nereye kadar alcam ben onu....alcam yine de ama haftada 2 kez onu kullancam diğer günler kakao yagı,kayısı yagı ve badem yagı karıştırıp sürcem.tabi doktor da uygun görürse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?