2014 Şubat Anneleri

Evet canım annemlere gideceğiz.Maksimum bir aksilik olmazsa ki Allah korusun 6 saat sürüyor.Umarım olmaz demez :)

Günaydın anneler :)

günaydın canım

aDaLLy immmmmmm evet aynı saatte gidip su cinsiyet işini kesinleştircez inşallah dimi

bi günaydın da benden
bbilim çiçemm daha iyi olmana çok sevndm
adally hajımmm göüzümn nuruu dört gözle bekliyoruz cinsiyeti
jackommmm prensesini yirimmmmm
babbocum cinsiyeti öğrenince yoldan çıkıyosun hemen :) otomatik bişi
sgun speddy prolet

bizde seni yeriz ki hüzün teyzeeeee

nasılsın kusummmm

adaly doktor beni bursaya yollamadı eylül başında 5.ay ilk 3 ay gibi riskli aydır dikkat ister falan dedi
özel araba ile gidecekseniz belki izin verir ama

günaydın anneler nasılsınız bugün..bugün sanırım bebiş görüş günü bende bebeğimi görücem hayırlısıyla kontrolümüz var..adally ve jack frost cinsiyet haberlerinizi bekliyoruz selam söyleyin kuzularınıza

bugün sitelerde bişey beğenemedim ya artık güzel şeyler gelmiyor yada bizim eksikler bitti ihtiyacım olmuyr

söyleriz tabi teyzesiiiiii

ayy cok heyecanlıyım yaaa.gelişimi falan iyidir inşallah....iyi desin o bile yeter aslındaaaa 2 gündür pek hissedemiyorum zaten

havalar serinleyince o da anası gibi uyuyo sürekliii

bizde seni yeriz ki hüzün teyzeeeee

nasılsın kusummmm
jackom dün çok yoruldum ama şükür iyiyim.sağ göğsümda çatlak olmuş ona üzüldüm biraz.sen nasılsın.bebişi görmeyeli senin çok oldu ha
adaly doktor beni bursaya yollamadı eylül başında 5.ay ilk 3 ay gibi riskli aydır dikkat ister falan dedi

yok be güzelimmm kişiye göre hamileliğie göre değişir o.ben ağustosta uçakla istanbula,berlin e ,arabayla 6 saatte trabzona gittim ve hepsine dooktorum izin verdi

söyleriz tabi teyzesiiiiii

ayy cok heyecanlıyım yaaa.gelişimi falan iyidir inşallah....iyi desin o bile yeter aslındaaaa 2 gündür pek hissedemiyorum zaten

havalar serinleyince o da anası gibi uyuyo sürekliii

iyidir annesi merak etme gidince onu kocaman görüceksin ne kadarda büyümüş diyeceksin hatta maşallah uyusunda büyüsün içinde sağlıkla

günaydın canım

aDaLLy immmmmmm evet aynı saatte gidip su cinsiyet işini kesinleştircez inşallah dimi

Artık biri bize birşeyler söylesin değil mi yavrucum :)

inş. hayır demez ki diyeceğini sanmıyorum 2-3 saat arayla mola vermenizi önerecektir sadece

Otobüsle gideceğiz ki zaten 2 saatte bir otobüs duruyor yaklaşık olarak umarım uygun görür canım ya :)

olmaz demez yahuuu.olmaz derse de ki olummmmmm kaç haftadr bi cinsiyet söylemedin akıllı ol

direk tehtid moduna geçmem için hiç bir engelim yok nihahhha :)

yok canım kendi arabamızla değil otobüsle gideceğiz ben yine de şansımı deneyeyim değil mi :)

iyiyim ben kuzum....çok şükür.

cok oldu yaaa...bugün 38.gün ama sağ salim kavuscaz inşallahhh

çatlaklardan bende korkuyorum yaaa ve işin kötüsü hiçbişey yapmıyorum henüzzz:18:bugün sorcam doktora....lierac diye bi krem var ya ona iyi diyolar ama cok pahalı yaaaa....bir de minicik nereye kadar alcam ben onu....alcam yine de ama haftada 2 kez onu kullancam diğer günler kakao yagı,kayısı yagı ve badem yagı karıştırıp sürcem.tabi doktor da uygun görürse

kızlar dün ayaklarım pide gibi oldu :d
ayakkabım sıktı bide topukluydu
haftalık vurulduğum iğneyi yaptırmaya gittim özel hastanenin aciline.hemşire iğneyi vurmaya başlayınca ilça çok yağlı olduğu için enjektörün dibi çıktı ilacın yarısından çoğu döküldü.umut hemen gidip bir tane daha aldı.bir yerine iki iğne olduk eve geldiğimde yorgunluk ve ağrıdan yemek yemeyip azcık uyuyam dediğim gibi bir baş ağrısı tuttu aman ellllammmm bir de üstüne sağ memişte çatlağı gördüm .dün kötü bir gündü :18::18::18:

geç tabi.ben neler tasarladıydım ama doktorum direk cinsiyeti söyleyince yanımda getirdiğim döner pıçaaanı çıkarmadım

yavrumm anında oldu yaa oysa bepanthol kullanıyordum.berline gidince ucuzdur burda deyip aldıydım ama nanay
38 gün nası sabrettin kuzummm.ben olsam ki öyle yaptım yazın giliden başka doktora giderdim.şimdi bile düşünmüyor değilim

Kızlar yaaaa

Sırtımda bişey çıktı sivilce midir çıban mıdır belli değil..
Akşam kocama sıktırmaya çalıştım o kadar acıyor ki dokunamadı bile. Ağlıcaktım acıdan. Gece yatamıyorum o tarafa.
Ne yapıcam ben bu meletle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…