bugün sonunda bizim velet kendini gösterdi:) oğluşumuz geliyorinsan bir tuhaf oluyor her aşamasında..:) değişik bir mutluluk bu
Geçmiş olsun canım..daha önce belinde rahatsızlık var mıydı..bu aralar sabah uyandığımda bende de oluyor bel ağrısı..
Pastan süperr görünüyorr..canım benim annem de ailem de eşimin ailesi de başka şehir de istese de gelemezler yardıma, ben de herşeyimi kendim yapıyorum ama kendimi çokyormuyorum..eşyaların yerini drğiştirmen çok tehlikeli..akşam eşine yaptırsaydın..korkutmak gibi olmasın ama gebelikte tehlikeli dönemin geçmesi diye bişey yoktur..bir arkadaşım 6 aylık hamileyken duvar silicem diye kanaması olmuştu sonra hep yatarak geçirdi hamileliğini.. İnan değmez sen de çok yorma kendini..herkes hamile olduğunu biliyor..eminim kimse senden mis gibi ev çeşit çeşit yemek beklemiyordur..
Canım çok geçmiş olsun mümkünse rapor dicektim ama özel sektör zordur bilirim..eve gider gitmez yatarak dinlen..kötü bişey olsa kanamam devam ederdi..bir arkadaşımın aynen kanaması,oldu onun ikizlerden biri aşağıya inmiş senin gibi, tekrar kontrole gittiğinde kardeşinin yanına çıkmıştı..seninki de çıkar inş..
Ay canım kıyamam sana..Allah mekanını cennet etsin anneciğinin..ben de kızların şikayetlerini okuyunca benimkiler uzakta ben napiim hep yalnızım dedim kendi kendime ..sonra da çok şükür en azından sağlıktalar hayattalar dedim..ben de yıllar önce babamı kaybettim ama hiç bişey anneye benzemez..lütfen üzme kendini Rabbim ve bebeğine sağlık versin.Her eş anlayışlı olmuyor malesef...ben Adanada yaşıyorum yakınsak gönüllü teyzesi olurum onun:)
Geleyim hemenadanada yqşıyorum ben ya sen..Aynen canım yaa..bi de benim eşim sağolsun hazır da yemez gerçi şuan ben de yemiyorum ama çalışırken de sinirederdi beni..senin bi de ufaklık varsa işin daha da zor..
ya kızlar ben 16. haftamdayımda cinsellik ıstegım yok normal mi bu donemde gecicek mi zamanla olsa bıle adapte olamıorum cok zorlanıoruz cok sıkı o kısım ve cok ta rahatsız edıcı
kızlar akşam yemeğinden sonra tansiyonum düştü çok kötü oldum.bayılcaktım nerdeyse..yemekten sonra olması tuhafıma gitti böyle bişey yaşadınızmı hiç..çok endişelendim.
Hadi insallah ya :) daha hic bi sey almadim. Kendimi bebek magazalarindan uzak tutmaya calistim , bakalim daha ne kadar dayanacagim :)Günaydın ;
bugün hava istanbul için bir garip yağmur yağdı yağacak
cinsiyetlerini öğrenmeyenler kalmasın artık ama yeteralışveriş detaylarına girelim
Hadi insallah ya :) daha hic bi sey almadim. Kendimi bebek magazalarindan uzak tutmaya calistim , bakalim daha ne kadar dayanacagim :)
gunaydın tatlı anneler
nasıslınız biz bugün daha iyiyiz sabah tartıldım yarım kilo vermişim toplamda 3,5 almıştım tekrar 3 olmuş aslında sevindim fakat birazda endişelendim :26::26:
bel ağrım çok çok azaldı bugün daha dinamik hissediyorum kendimi düne göre daha iyiyim
jack bize haber ver oldumu tatlım
adalyy hadi seninde şimdiden gözün aydın hem bebik içn hem izin için çok uzakmı sizin ordan balıkesir ? kaç saat? annenleremi gideceksinGünaydın canlar :)
Bugün günlerden bebiiiiiş :))
Nasipse inşallah gösterecek cinsini yavrucum.
Jackim frostumla aynı saatte randevumuz :)
Eğer doktor izin verirse gece Balıkesir yolcusuyuz eşim izne çıktı sonunda 2 hafta keyif yapacağım şükür sonunda :)
vermez miyim kuzum fotolarımızla geliriz inşallahhh
bu arada beğen butonu yerinde duruyo fakat görünmez olmuş....üzerine gelince görünüyo
Bunlar kıyafetlerimiz.
Eki Görüntüle 798469 Eki Görüntüle 798482 Eki Görüntüle 798483 Eki Görüntüle 798484 Eki Görüntüle 798485 Eki Görüntüle 798486 Eki Görüntüle 798487 Eki Görüntüle 798502 Eki Görüntüle 798503 Eki Görüntüle 798504 Eki Görüntüle 798505 Eki Görüntüle 798481 Eki Görüntüle 798480 Eki Görüntüle 798470 Eki Görüntüle 798471 Eki Görüntüle 798472 Eki Görüntüle 798473 Eki Görüntüle 798474 Eki Görüntüle 798475 Eki Görüntüle 798476 Eki Görüntüle 798477 Eki Görüntüle 798478 Eki Görüntüle 798479 Eki Görüntüle 798506
Bunlar battaniyelerimiz ve pikemiz
Eki Görüntüle 798507 Eki Görüntüle 798508 Eki Görüntüle 798509 Eki Görüntüle 798510 Eki Görüntüle 798511
Bunlar da beslenme ve temizlik eşyalarımız
Eki Görüntüle 798512 Eki Görüntüle 798513 Eki Görüntüle 798514
Eki Görüntüle 798515
Bilimin tavsiyesini dinleyip eve gelecek misafir bebekler için english homeda satılan yorgan yüzü aldım 8 tl.Toz pembe düz mevresim ve bebek yastığıda yaptırıp gelen misafirlere vermek üzere kaldırcamFena görünmüyor değilmi
Eki Görüntüle 798516
Küvetimiz,alt değiştirme bezlerimiz ve ıslak mendillerimizde hazır
hadi yaa neden acaba??? ben doktoruma sadece ilişkiye girebilirmiyim dedim serbest tabii dedi o kadar ben de boşalma durumunu sormadım güzelim....utanıyorum bir yerde bayan da olsa....gerçi ilişkiden sonra organım resmen çook ağrıdı aşağı düşecek zannettim ama kasıklarım değil işte dış kısmı ağrıdı 1 saat sonraa....oturunca birşey yoktu ama ayaktayken aman amaaannnn bir daha gündüz yapmicam dedim içimden....yapıp uyucam ağrı da gider heraldee töbeeee:)))
ya kızlar ben 16. haftamdayımda cinsellik ıstegım yok normal mi bu donemde gecicek mi zamanla olsa bıle adapte olamıorum cok zorlanıoruz cok sıkı o kısım ve cok ta rahatsız edıcı
Merhaba hanımlar benide aranıza alırmısınız hamileliğin 20.haftasındayım doğumum 11 şubatta bekleeniyor cinsiyeti erkek ismini henüz karar veremedim herkese merhabaa
Kızlar toxsoplasma 0.233 negatifmi oluyor?negatifse bu iyi bişeymi.netten tahlil sonuçlarıma baktımda.dr haftaya gidicem.merak ettim..tecrübenizi paylaşın lütfen..
Günaydın canlar :)
Bugün günlerden bebiiiiiş :))
Nasipse inşallah gösterecek cinsini yavrucum.
Jackim frostumla aynı saatte randevumuz :)
Eğer doktor izin verirse gece Balıkesir yolcusuyuz eşim izne çıktı sonunda 2 hafta keyif yapacağım şükür sonunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?