2014 Şubat Anneleri

Ay canım kıyamam sana..Allah mekanını cennet etsin anneciğinin..ben de kızların şikayetlerini okuyunca benimkiler uzakta ben napiim hep yalnızım dedim kendi kendime ..sonra da çok şükür en azından sağlıktalar hayattalar dedim..ben de yıllar önce babamı kaybettim ama hiç bişey anneye benzemez..lütfen üzme kendini Rabbim ve bebeğine sağlık versin.Her eş anlayışlı olmuyor malesef...ben Adanada yaşıyorum yakınsak gönüllü teyzesi olurum onun:)

Amin canım.. senin de babacığının mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.Ben istanbul'dayım canım ama onca mesafeyi aşan samimiyetine minnettarım.sıcacık içtenlikle yazılmış mesajın için sonsuz teşekkürler.. bil ki senin bebişinin de İstanbul'da bi teyzesi var:)))

tüm msjı alıntılıyor diye kesmiştim bu sefer de kime cvp verdiğim belli olmadı limonportakalcığım çok tşk ederim:))

ya kızlar ben 16. haftamdayımda cinsellik ıstegım yok normal mi bu donemde gecicek mi zamanla olsa bıle adapte olamıorum cok zorlanıoruz cok sıkı o kısım ve cok ta rahatsız edıcı

kuzumm hormonlarımız bir garip durumda,aklımız bebekte.isteksiz olman bence normal.sıkma canını

kızlar akşam yemeğinden sonra tansiyonum düştü çok kötü oldum.bayılcaktım nerdeyse..yemekten sonra olması tuhafıma gitti böyle bişey yaşadınızmı hiç..çok endişelendim.

Eğer yemeği hızlı yediysen kan şekerin birden yükselmiştir o yüzden halsizlik yapmıştır.

Günaydın anneler

Gunaydinnnn. Hastanedeyim. Bugun gosterirse bebegimin cinsiyetini ogrenecegim. Umarim herrrrr sey yolundadir

Günaydın ;

bugün hava istanbul için bir garip yağmur yağdı yağacak

cinsiyetlerini öğrenmeyenler kalmasın artık ama yeter alışveriş detaylarına girelim

Günaydın ;

bugün hava istanbul için bir garip yağmur yağdı yağacak

cinsiyetlerini öğrenmeyenler kalmasın artık ama yeter alışveriş detaylarına girelim
Hadi insallah ya :) daha hic bi sey almadim. Kendimi bebek magazalarindan uzak tutmaya calistim , bakalim daha ne kadar dayanacagim :)

günaydınnnnnnn annelerrrrr ve güzel bebişleri...bugün görüş günümmmm....minnoşumu görcemmmmm...saat 2 olsun bi an önce yaaaaaa

günaydın kızlar..
güzel bir duş alıp kahve yaptım.canım kahvaltı yapmak istemiyor..oğluşuma kahvaltı yaptırcam acıkmasını bekliyorum..sonra yemeğe girişeceğim..bugün pek işim yok..belki komşuya oturmaya giderim..

dün benim oğlanın bebeklik giysilerini ayıkladım..Allahtan yeşil almışım çoğunlukla..babasına gösterdim bak ne kadar çok takım var diye..ben prensesime yenilerini alıcam bunları zorda kalınca giydirirsin dedi..gelecek ay bir kesinleşse kız olduğu gidip evi pembeyle dolduracağım valla..

gunaydın tatlı anneler
nasıslınız biz bugün daha iyiyiz sabah tartıldım yarım kilo vermişim toplamda 3,5 almıştım tekrar 3 olmuş aslında sevindim fakat birazda endişelendim :26::26:
bel ağrım çok çok azaldı bugün daha dinamik hissediyorum kendimi düne göre daha iyiyim

jack bize haber ver oldumu tatlım

Günaydın canlar :)
Bugün günlerden bebiiiiiş :))
Nasipse inşallah gösterecek cinsini yavrucum.
Jackim frostumla aynı saatte randevumuz :)
Eğer doktor izin verirse gece Balıkesir yolcusuyuz eşim izne çıktı sonunda 2 hafta keyif yapacağım şükür sonunda :)

vermez miyim kuzum fotolarımızla geliriz inşallahhh

bu arada beğen butonu yerinde duruyo fakat görünmez olmuş....üzerine gelince görünüyo

adalyy hadi seninde şimdiden gözün aydın hem bebik içn hem izin için çok uzakmı sizin ordan balıkesir ? kaç saat? annenleremi gideceksin
vermez miyim kuzum fotolarımızla geliriz inşallahhh

bu arada beğen butonu yerinde duruyo fakat görünmez olmuş....üzerine gelince görünüyo

tamam tatlım bekliyor olacağız

evet butonu tadilata almışlar dün

Hepsi birbirinden güzel canım. İyi günlerde özene bezene giydir inşallah yavrunu. O beşiktaşlı zıbını eşim görmesin olmayan bütün servetini verir onun için.

Canım bende hiç sormadan doktorum saydı ilişki serbest içine boşalabilir v.s diye. Sakıncalı olduğunu duymadım ve okumadım hiçbir yerde. Yine bi doktoruna danış bakalım ne dicek.

ya kızlar ben 16. haftamdayımda cinsellik ıstegım yok normal mi bu donemde gecicek mi zamanla olsa bıle adapte olamıorum cok zorlanıoruz cok sıkı o kısım ve cok ta rahatsız edıcı

Canım normal pozisyonda bende zorlanıyorum. Hatta o şekilde ilk denememizde kanamam olmuştu. Daha sonra hakimiyeti ben aldım elime. İnan daha kolay oluyor.

Merhaba hanımlar benide aranıza alırmısınız hamileliğin 20.haftasındayım doğumum 11 şubatta bekleeniyor cinsiyeti erkek ismini henüz karar veremedim herkese merhabaa

Hoşgeldin bakalım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Kızlar toxsoplasma 0.233 negatifmi oluyor?negatifse bu iyi bişeymi.netten tahlil sonuçlarıma baktımda.dr haftaya gidicem.merak ettim..tecrübenizi paylaşın lütfen..

Negatif iyi birşey canım ama benim test sonuçlarım evde, değerleri hatırlamıyorum. Akşama yazarım sana..

Günaydınnnnnnnn. Hadi bakalım hasretle bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…