- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Kızlar günaydın,
Akşam moralim çok bozuldu.
Duş aldım çıktım, yağlanmaya başladım bi baktım ki. Basenlerimin yanlarında kırmızı kırmızı izlerrrr, çatlamaya başlamış.
Hemen koştum eşime çatlamaya başlamış diye, eeee sen çatlamıcak mı sanmıştın diyor. Çatlamasa iyi olurdu dedim, bence de ama normal bunlar üzülme falan dedi.
Bence de mi dedim? Çatlarsa sevmicen mi beni diye bi başladımSaçmalama benimle alakası yok. Baksana kendin ne kadar üzülüyorsun senin için diyorum diyo. Benim umrumda olmaz dedi. İçinden ne düşünüyor bilmiyorum ama üzüldüm :2:
benim de kaşınmalara devam ama hala çatlak yok 1-2 haftaya başlar gibi geliyor böyle kaşına kaşına kızıma ulaşıcam zaten yoksa.
eşinin de pek umursayacağını sanmam canım sende takma kafanakarnında can taşıyorsun ve o büyüdükçe olacak şeyler bunlar
Pöfffff valla takıyorum biraz ister istemez. Ama normal ben zaten full basen bi insandım. Nereye gidecek o kilolar mecbur error veriyor vücut.
Göbekte bişey yok bacaklar çatlıyor. Bende tam olarak bunu bekliyordum ama görünce üzüldüm işte.
Yapcak bişey yok. En aza indirmeye çalışıcaz artık..
Bende henüz başlamadı.Yağlanmaya devam bende.Domuz yağı söyledim bulgaristan gelecek bir arkadaşa iyi geliyormuş
dimi bende de öyle oluo doktor kan testi yaparkende usg de çıkan sonuca göre yorumluo yada hesap ettirio misal ikili test afp falan
maşallah jackim 9 gün he benimki de 5 gün önde gidiyo
boşuna değil ogöbüşler
bende bugün o hesapla 19+0 oldum
artık bacağıda boya katıolar galba baş popo değil bu hesap
eveet ben de bugün baktım butik bebeye
tam mevsimi olcak şeyler kalmamış yada kalan hoşuma gitmedi
bide geçen eşimle konuştum kaç tane alsak diye her dönemden en az 10 ar dedi
ne anlıosabilemedim ben de akıtır kokutur tükürür diye hergün en az 2 giysi olsun diyo bilmiş eşim
bende çok pahalı şeyler almam galba bu dönem için en fazla 3 ay giycekler zaten sonra koy hurca sakla
Bence doktoruna güven canım. Her iki testte de risk görünmüyorsa yoktur yavrunun bişeyi. Kendi kendini yıpratıp bebişini de üzme
Rica ederim canım. Bende hayvanların her türlüsüyle çok haşır neşir olduğumdan doktor istemeden yaptırdım testi. Rahatladım
Kuzum bende gynoferro içiyorve kusuyordum, bana da oligofer midir nedir ondan verdi. 4 gündür içiyorum hiçbir sorun yok çok şükür. Sende de olmaz inşallah..
sabah okudum işi gücü olmayan insanların işi bu ya adamlın orasına burasına bakarak kendilerine iş çıkarıyorlar
valla benim canım da neler almak istiyo ama eşimle didişmekten alamıyoruz daha...dün dedim ki kartımı ver de alışveriş yapayım...niye sadece senin cocugun mu beni neden dıslıyosun...birlikte niye beğenmiyoruz diye bi başladı.....amaaannnnn
inşalak canım yaaa...içmeye korkar oldum artık
Kesin İsviçreli bilim adamlarının işi bu kesin
Töbe töbeeeeee
valla benim canım da neler almak istiyo ama eşimle didişmekten alamıyoruz daha...dün dedim ki kartımı ver de alışveriş yapayım...niye sadece senin cocugun mu beni neden dıslıyosun...birlikte niye beğenmiyoruz diye bi başladı.....amaaannnnn
inşalak canım yaaa...içmeye korkar oldum artık
Bir de hemşire meyve suyuyla tüketirsen emilimini arttırır dedi canım.
İlk gün zorluyor biraz istersen meyve suyuna karıştır iç.
Ben sabahları bol bol peynir tükettiğim için kalkar kalkmaz içiyorum. Ofise gelince kahvaltı yapıyorum. En az yarım saat olsun arada dedi..
Bende henüz başlamadı.Yağlanmaya devam bende.Domuz yağı söyledim bulgaristan gelecek bir arkadaşa iyi geliyormuş
sevgili kocam evdeki bütün ekmeği tost yapıp yemiş
ben de tost ekmeği ile kahvaltı etcem
allam ne ters yaşıoz ya aradım açmadı bi açsın naptın dicem ekmekleri
proletim günaydın,
ben de sabah peynir, süt yediğimden kahvaltıdan 1 saat sonra içiom demiri.doktor öyle yap demişti.dediğin gibi meyve suyuyla içilince emilim artarmış,
Bir de hemşire meyve suyuyla tüketirsen emilimini arttırır dedi canım.
İlk gün zorluyor biraz istersen meyve suyuna karıştır iç.
Ben sabahları bol bol peynir tükettiğim için kalkar kalkmaz içiyorum. Ofise gelince kahvaltı yapıyorum. En az yarım saat olsun arada dedi..
MERAKLIlar gelsinler türklerde zaten göstermeye pek meraklı
eşin de haksız sayılmaz ki ! adam heves ediyordur birlikte alın biz herşeyini birlikte aldık o benden hevesli kulak çöpü bile aldı
internetten aldıklarımı da watsuptan yollarım güzel mi diye güzel dese de demese de alırım ama fikrini alıyrum genelde :)
evet tatlım haklı da ona kalsa daha bişey alacağı yok bende heves ediyorum...yok bu pahalı bu söyle bu böyle karısıyo her şeye...beğendiğini alsın ben bişey demiyorum ki...ne fiyatına ne rengine ne sekline.istedigni alsın ama bana da laf söylemesin yani....ya da güzelce belirtsin fikrinin kırarak değil
bunlara şirket girişinde simit açma poğaça verilio hergün ama yağlı diye yemio beyimSeninki yine iyi kuzum. Benim herif hergün dışarıda kahvaltıya 2-3 lira veriyordu evde tost yapıp yesene dedim akşamları bana yaptırıyo şimdiDemez olaydım
Aaaaa sabah aç karnına yazdılar bana. Kahvaltıdan sonra da içibiliyor muyuz?
birini alta koy içine peynir falan hazırla üstüne yeniden ekmek koy kapat tost yap
1 tane yetmeyecek 2*3 tane aynısından yap eşine zor gelmiştir kesin
tost ekmeğini ısıttım normal ekmek yaptım
çare fazla düşünmedn yemek
muhabbete doyum olmaz amma iş vakti ütü yapayım ben şimdi
yakında büyük bebek mağazası yok mu gidin alışverişe birlikte bakın alın o beğendiğini de alsın sende al
ama yok hala o pahalı bu öyle diyorsa bırak mağaza da eşini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?