2014 Şubat Anneleri

Bende henüz başlamadı.Yağlanmaya devam bende.Domuz yağı söyledim bulgaristan gelecek bir arkadaşa iyi geliyormuş

Son düzenleme:

Pöfffff valla takıyorum biraz ister istemez. Ama normal ben zaten full basen bi insandım. Nereye gidecek o kilolar mecbur error veriyor vücut.
Göbekte bişey yok bacaklar çatlıyor. Bende tam olarak bunu bekliyordum ama görünce üzüldüm işte.
Yapcak bişey yok. En aza indirmeye çalışıcaz artık..

aynen öyle canım çatlayacaksak yapacak fazla bişey yok bende elimden geldiğince sürüyorum bebek yağı acıbadem sütü falan

hiç düşünme bile olacağı varsa oluyor istediğini sür istediğin kadar dikkat et farketmiyor

valla benim canım da neler almak istiyo ama eşimle didişmekten alamıyoruz daha...dün dedim ki kartımı ver de alışveriş yapayım...niye sadece senin cocugun mu beni neden dıslıyosun...birlikte niye beğenmiyoruz diye bi başladı.....amaaannnnn

inşalak canım yaaa...içmeye korkar oldum artık

Bir de hemşire meyve suyuyla tüketirsen emilimini arttırır dedi canım.
İlk gün zorluyor biraz istersen meyve suyuna karıştır iç.
Ben sabahları bol bol peynir tükettiğim için kalkar kalkmaz içiyorum. Ofise gelince kahvaltı yapıyorum. En az yarım saat olsun arada dedi..

Kesin İsviçreli bilim adamlarının işi bu kesin
Töbe töbeeeeee

MERAKLIlar gelsinler türklerde zaten göstermeye pek meraklı

eşin de haksız sayılmaz ki ! adam heves ediyordur birlikte alın biz herşeyini birlikte aldık o benden hevesli kulak çöpü bile aldı

internetten aldıklarımı da watsuptan yollarım güzel mi diye güzel dese de demese de alırım ama fikrini alıyrum genelde :)

sevgili kocam evdeki bütün ekmeği tost yapıp yemiş
ben de tost ekmeği ile kahvaltı etcem
allam ne ters yaşıoz ya aradım açmadı bi açsın naptın dicem ekmekleri

proletim günaydın,
ben de sabah peynir, süt yediğimden kahvaltıdan 1 saat sonra içiom demiri.doktor öyle yap demişti.dediğin gibi meyve suyuyla içilince emilim artarmış,

Seninki yine iyi kuzum. Benim herif hergün dışarıda kahvaltıya 2-3 lira veriyordu evde tost yapıp yesene dedim akşamları bana yaptırıyo şimdi Demez olaydım

proletim günaydın,
ben de sabah peynir, süt yediğimden kahvaltıdan 1 saat sonra içiom demiri.doktor öyle yap demişti.dediğin gibi meyve suyuyla içilince emilim artarmış,

Aaaaa sabah aç karnına yazdılar bana. Kahvaltıdan sonra da içibiliyor muyuz?

birini alta koy içine peynir falan hazırla üstüne yeniden ekmek koy kapat tost yap
1 tane yetmeyecek 2*3 tane aynısından yap eşine zor gelmiştir kesin

tamam canım dediğin gibi yaparım bende

evet tatlım haklı da ona kalsa daha bişey alacağı yok bende heves ediyorum...yok bu pahalı bu söyle bu böyle karısıyo her şeye...beğendiğini alsın ben bişey demiyorum ki...ne fiyatına ne rengine ne sekline.istedigni alsın ama bana da laf söylemesin yani....ya da güzelce belirtsin fikrinin kırarak değil

ne düşüncesizler yarabbimmm

yakında büyük bebek mağazası yok mu gidin alışverişe birlikte bakın alın o beğendiğini de alsın sende al
ama yok hala o pahalı bu öyle diyorsa bırak mağaza da eşini

bunlara şirket girişinde simit açma poğaça verilio hergün ama yağlı diye yemio beyim
tost ekmeği kullanıodu ama buara kilosuna dikkat edio
tam ben alırken kiloları
tam buğdaya geçtik ondan yapıo tostu
hadi yaptın hepsini yapma
etti telefonu 3 4 dilimcikti yedim diyo şimdide
sanki ben 1 ekmek yiyiom 3 dilim tost ekmeği yerdim bende hay allam ya
birini alta koy içine peynir falan hazırla üstüne yeniden ekmek koy kapat tost yap
1 tane yetmeyecek 2*3 tane aynısından yap eşine zor gelmiştir kesin

tost ekmeğini ısıttım normal ekmek yaptım
çare fazla düşünmedn yemek

muhabbete doyum olmaz amma iş vakti ütü yapayım ben şimdi

Son düzenleme:
yakında büyük bebek mağazası yok mu gidin alışverişe birlikte bakın alın o beğendiğini de alsın sende al
ama yok hala o pahalı bu öyle diyorsa bırak mağaza da eşini

öyle yapınca da hep tehdit hep tehdit diyo

e napim ama haketmiyo mu sence

e bebek mağazasına gidecez haftasonu.bir de hani toptan alındığında indirim yapan bi yer var dedim ya burda...oraya bakcazzz..

bu haftasonu kesin bişiler alcam kuzuma...lc den 1 çıtçıtlı bile olsa alcam valla

bu arada lc de 2 li çıtçıtlı yeni sezon 8 tl miş.dün arkadaşım aradı da yeri de güzeldi dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…