Seninki yine iyi kuzum. Benim herif hergün dışarıda kahvaltıya 2-3 lira veriyordu evde tost yapıp yesene dedim akşamları bana yaptırıyo şimdiDemez olaydım
Aaaaa sabah aç karnına yazdılar bana. Kahvaltıdan sonra da içibiliyor muyuz?
bende mecburi yoksa ortada duruo böyle herşeyafiyet olsun bebiş aç kalmasın
ütü deme ya evde dolu ütü var kaç gündür kaçıyorum ama bugün mecburi
öyle yapınca da hep tehdit hep tehdit diyo
e napim ama haketmiyo mu sence
e bebek mağazasına gidecez haftasonu.bir de hani toptan alındığında indirim yapan bi yer var dedim ya burda...oraya bakcazzz..
bu haftasonu kesin bişiler alcam kuzuma...lc den 1 çıtçıtlı bile olsa alcam valla
bu arada lc de 2 li çıtçıtlı yeni sezon 8 tl miş.dün arkadaşım aradı da yeri de güzeldi dedi...
Bana "sabah kahvaltısından 1 saat sonra 1 bardak suyla, ya da unutursan öğle yemeğinden 1 saat sonra 1 bardak suyla iç" dedi doktor canım.
öyle yapınca da hep tehdit hep tehdit diyo
e napim ama haketmiyo mu sence
e bebek mağazasına gidecez haftasonu.bir de hani toptan alındığında indirim yapan bi yer var dedim ya burda...oraya bakcazzz..
bu haftasonu kesin bişiler alcam kuzuma...lc den 1 çıtçıtlı bile olsa alcam valla
bu arada lc de 2 li çıtçıtlı yeni sezon 8 tl miş.dün arkadaşım aradı da yeri de güzeldi dedi...
bende mecburi yoksa ortada duruo böyle herşey
çıtçıtın yerimi güzelmiş
diyerek çook iğrenç bi espiri yapıp bu kez kaçıom haha
İlacının adı ne peki canım? aynı ilaç mı?
ferrum fort canım ilacın adı.doktor bunu yazdı, vitamin olarak da decavit (elevit ishal yapmıştı değiştirdik)
selam canlar sabahtan beridir işlere boğulmuştum neyseki bitirdim acele olanı şimdi rahatım bir müddet siz nasılsınız bakalım
JACKim kızın hayırlı olsun başka yeni haber varmıydı göremedim ya kusura bakmayın :26::26:
selam canlar sabahtan beridir işlere boğulmuştum neyseki bitirdim acele olanı şimdi rahatım bir müddet siz nasılsınız bakalım
JACKim kızın hayırlı olsun başka yeni haber varmıydı göremedim ya kusura bakmayın :26::26:
Anladım canım. Benimkisi "oligofer fol" tekrar okudum şimdi prospektüsünü. Tercihen sabahları kullanımı uygundur yazıyor. Ben böyle devam edeyim bakalım. Rahatsız ederse danışırım doktora. Teşekkür ederim.
Hoşgeldin bblim.
günaydın hoşgeldin bbilim,
iyi diyelim iyi olalım, benim de bu hafta salı gününden pilim bitti, nasıl bitecek bu hafta bilmiyorum.iş çok yoğun değil şükür ki.
jackimizin kızı, adally nin de oğluşu oluyor dün bu haberler vardı...
hoşgeldin canım
gördün mü bilmem adaly nin de oğluşu oluyor
cinsiyet öğrenmeyen kalmadı dimi ?
ikizlerimizin cinsiyeti ne acaba ?
hoşgeldin canım
gördün mü bilmem adaly nin de oğluşu oluyor
cinsiyet öğrenmeyen kalmadı dimi ?
ikizlerimizin cinsiyeti ne acaba ?
saol bbilimimmm canım benimmmmciciler alcam artık kızceme
benim sansıma e bebekte bişicik yokkk
evet ya tuanaydı galiba anneleri, sağlıkları ve keyifleri yerindedir inşallah...ben ikiz çok istiodum ne yalan söyleyeyim, ama kısmet
hoşbuldum canım, nasılsınız ya bayanlar iki gündür sizden çok uzak kaldım kendimi tuhaf hissediyorum
ikisini kertelim o zaman beşir kertmesi olsunlar
slm annişlerr şu ilaç işini bi daha yazabilirmisiniz yaa benim gyno ferro sanol ve decavit var ben hep yatmadan içiyom ikisini de sizler nasıl kullanıyorsunuz yanlış mı yapıyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?