2014 Şubat Anneleri

Bana "sabah kahvaltısından 1 saat sonra 1 bardak suyla, ya da unutursan öğle yemeğinden 1 saat sonra 1 bardak suyla iç" dedi doktor canım.

afiyet olsun bebiş aç kalmasın

ütü deme ya evde dolu ütü var kaç gündür kaçıyorum ama bugün mecburi
bende mecburi yoksa ortada duruo böyle herşey

çıtçıtın yerimi güzelmiş

diyerek çook iğrenç bi espiri yapıp bu kez kaçıom haha

kimisi hiç gitmez kimisi gidince ne var ne yok almak ister bu erkeklerin orta yolu yok sanırım

selam canlar sabahtan beridir işlere boğulmuştum neyseki bitirdim acele olanı şimdi rahatım bir müddet siz nasılsınız bakalım

JACKim kızın hayırlı olsun başka yeni haber varmıydı göremedim ya kusura bakmayın :26::26:

ferrum fort canım ilacın adı.doktor bunu yazdı, vitamin olarak da decavit (elevit ishal yapmıştı değiştirdik)

Anladım canım. Benimkisi "oligofer fol" tekrar okudum şimdi prospektüsünü. Tercihen sabahları kullanımı uygundur yazıyor. Ben böyle devam edeyim bakalım. Rahatsız ederse danışırım doktora. Teşekkür ederim.

Hoşgeldin bblim.

günaydın hoşgeldin bbilim,
iyi diyelim iyi olalım, benim de bu hafta salı gününden pilim bitti, nasıl bitecek bu hafta bilmiyorum.iş çok yoğun değil şükür ki.
jackimizin kızı, adally nin de oğluşu oluyor dün bu haberler vardı...

hoşbuldum canım, nasılsınız ya bayanlar iki gündür sizden çok uzak kaldım kendimi tuhaf hissediyorum

hoşgeldin canım

gördün mü bilmem adaly nin de oğluşu oluyor

cinsiyet öğrenmeyen kalmadı dimi ?

ikizlerimizin cinsiyeti ne acaba ?

ikisini kertelim o zaman beşir kertmesi olsunlar

saol bbilimimmm canım benimmmmciciler alcam artık kızceme

benim sansıma e bebekte bişicik yokkk

Son düzenleme:
slm annişlerr şu ilaç işini bi daha yazabilirmisiniz yaa benim gyno ferro sanol ve decavit var ben hep yatmadan içiyom ikisini de sizler nasıl kullanıyorsunuz yanlış mı yapıyorum:18:

evet ya tuanaydı galiba anneleri, sağlıkları ve keyifleri yerindedir inşallah...ben ikiz çok istiodum ne yalan söyleyeyim, ama kısmet

inşallah sağlıkla büyüsünler

bizim ikiz riskimiz vardır ama bakımı zor ya ne biliyim Rabbim verirse tabi kabul ama büyüyene kadar da zor oluyor

ya kızlar işin stresini kaldıramıyorum artık aslında çok yoğun bir işim yok ama iş oluncada stesli bir işim var dosya hazırlıyorum mesela çok dikkat gerektiriyor bi yanlışda bi dolu suçlama falan, iş yerimdekilerde uyuz zaten çoğu
şu ocak ayı gelseydi ya hayırlısıyla
kaldıramıyorum artık iş hayatını havlu atıcam ama biraz daha dişimi sıkayım diyorum

hoşbuldum canım, nasılsınız ya bayanlar iki gündür sizden çok uzak kaldım kendimi tuhaf hissediyorum

Arayı 1 dk da kapatırsın canım sen Bak hepimiz rapor veriyoruz tecrübeli anneye

ikisini kertelim o zaman beşir kertmesi olsunlar

Olsa olsa KK kertmesi olur burdakiler

slm annişlerr şu ilaç işini bi daha yazabilirmisiniz yaa benim gyno ferro sanol ve decavit var ben hep yatmadan içiyom ikisini de sizler nasıl kullanıyorsunuz yanlış mı yapıyorum:18:

Benim bildiğim demir ilaçları sabah içiliyor canım. Ferro Sanol u bende kullandım. Sabah aç karnına yazmıştı doktor da eczane de..Bir danış istersen doktoruna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…