2014 Şubat Anneleri

lepican bal ı neden tüketmemek lazım sence

OZAMA BEN DE KIZARTIP KOYİM BİRAZ POŞET POŞET HEVES ETTİM KIŞIN İYİ OLUR BİŞZDE SEVERİS PQTLICAN HATta şimdi yarığını yaptım yedim

aynen kuzum ben az almaktanda çoğu tercih ederim.veririm sonra.
oğluna isim buldunmu yafrum

yook nerdee,benmki vakit çok dio ben de adı bebek mı olcak oğlumun diom
yani ingilizlerin de deiği gibi it is a boy tatlım hala

kızlar ya erzinden limon geldi fakat çok fazla ne yapacağımı şaşırdım:44: Kışa nasıl saklayabiliirm acaba kışlık limon olur mu? Burdada kimse tanıdığım yok verecek evde bozulacak ya

annem limon şurubu yapardı eskiden, konsantre halde onu yazın sulandırıp içine buz atıp içerdik çok leziz olurdu tarifini bilmiyorum ama google amcama sorsan söyler belki

huzunbazzzzzzzzz bebişinimi özledim bacım

lepican bal ı neden tüketmemek lazım sence

bence o kısımda sapıtmışlar:)
yani bal doğal şeker belki fazlasını yememek gereklidir
ilk doğan bebeklered de 1 yaşa kadar verilmio galba

hüzünbazım şimdi biyerde okudum sahte ballar ppiyasa çok fazla ya
bunlar gelişimi negatif etkliomuş gözde körlük vs
ama sahteler için geçerlidir heralde

Son düzenleme:

ahahah isimsiz kahraman diyosun

şimdi biraz kışlık hazırlıklara baktım da bende

kırmızı biber közleyip kavanoza koyucam sirkeli çok severim

bide patlıcan biber kabak kızartıp atıcam özellikle patlıcan onları buzdolabı poşetine koyarım

geçen közledim bisürüden minicik çıkıo:)
hiç verimli yiyecek değil bu kırmızı biber

kızlar alınan kilolardan bahsetmişsiniz
önceleri demiştim ya göbekli ve kiloluyum diye
dün gittik 4.ay bitti ve an itibariyle 500gr almışım
bebik 178gr kalanı su rahim falan derken ben almamışım
ama sizin kilolara göre çok az benimki
gerçi doktorçum iyi kilosu bebişin ama kiloluyum diye yememezlik yapma dedi

geçen közledim bisürüden minicik çıkıo:)
hiç verimli yiyecek değil bu kırmızı biber

aynen ama çok seviyorum ben sirkeli kırmızıbiberi kabuğunu yerken soyun diyor başında soysam fena olmaz aslında
o arada da soğur soğumasın da yazmış int baktım

anladım çözülmesi uzun olmuyor mu ?
bide soğukken mi sıcakken mi atıyorsun

Benim buzdolabım o konuda iyi çok uzun sürmüyor çözdürmek senin ki uzun sürüyorsa biraz daha uzun bekletirsin.....Yok soğuyor biraz bekletiyorum öyle koyuyorum bu arada birazda közleyip koyacağım..Közlenmeiş patlıcanın dışına köfte içi gibi iç hazırlayıp patlıcanların tamamı kapanacak şekilde iyice sıvıyorum sonra fırına atyorum çok güzel bir yemek oluyor..

he yaa.özledim valla. :)
doğrudur kuzummm
bal deresi 7 kg bal + çatal kaşık seti+meyve bıçağı seti+kargo+polen 100 tl ye veriyo

aynen ama çok seviyorum ben sirkeli kırmızıbiberi kabuğunu yerken soyun diyor başında soysam fena olmaz aslında
o arada da soğur soğumasın da yazmış int baktım

Canım biberleri közledikten sonra bi poşete koy ağzını bağla beklet yarım saat. Sonrasında dokunmanla soyulması bir oluyor.

Canım biberleri közledikten sonra bi poşete koy ağzını bağla beklet yarım saat. Sonrasında dokunmanla soyulması bir oluyor.

tarifte fırından çıkar çıkmaz kavanoza koyun yazıyor sıcaklığını kaybetmemesi gerek
soyarak geçireceğim zaman da soğur muhtemelen onun için kabuklu atmak zorunda kalıcam

tarifte fırından çıkar çıkmaz kavanoza koyun yazıyor sıcaklığını kaybetmemesi gerek
soyarak geçireceğim zaman da soğur muhtemelen onun için kabuklu atmak zorunda kalıcam

Benim annem yapıyor canım aynısını. Hatta yağlı turşu diyoruz biz ona. Soyup kavanozlara koyup sirke ve birkaç diş sarımsak, bazen de defne yaprağı ekliyor. Sonra kaynatıp ters çeviriyor kavanozları. Hiç bozulma olmadı.

Son düzenleme:
canlarım akşama misafirliğe gitcez şimdi çıkıyorum biraz daha ev işine devam,otur kalk iş yaptığım için 1 saatlik iş tüm günümü alıyor:44:
hepinizi öpüyorum şimdilik eğer işlerimi bitirirsem uğrarım yine hamarat hatunlar sizi kışlık hazırlığı yapıyorsunuz haaa ahh ahhh bir ben tembel çıktım aranızdaa,neyse güzellerim hepinizi çookk öpüyorum canlarım benim iyiki varsınızz....ohhh mesajları düzeltmeyi de öğrendimm artık çeşit çeşit takılıırm

kızlar benim alt karnımda çok küçük tekmele r hissediyorum olabilir miki.öle sölendiği gbi balık kayması gbi bir durum yok da böle pıt pıt vuruyor gbi olabilirmi bana mı öle geliyor:)

Canım şimdi annemi aradım sordum senin için, soyup koymak istiyorsa kavanozları kaynatsın diyor. Sıcağı sıcağına koymanız esprisiyle kaynatmanın esprisi aynı sebeptenmiş. Bpzulmasın diye

sağol canım tamamdır o zaman yaparken ikisinden birini denerim
yarın alırım pazardan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…