2014 Şubat Anneleri

kızlar benim alt karnımda çok küçük tekmele r hissediyorum olabilir miki.öle sölendiği gbi balık kayması gbi bir durum yok da böle pıt pıt vuruyor gbi olabilirmi bana mı öle geliyor:)

Al işte aynı ben. Bende öyle bişeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi diye geçiştiriyorum. Hemşire bağırsak hareketine çok benziyor dedi. Genelde de o kıpırtıdan sonra gaz çıkartıyorum..Hayallerim suya düşüyor.
Zaten artık hissediyor musun diyenlere ahanda söyle bakıyorum
Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu

kızlar benim alt karnımda çok küçük tekmele r hissediyorum olabilir miki.öle sölendiği gbi balık kayması gbi bir durum yok da böle pıt pıt vuruyor gbi olabilirmi bana mı öle geliyor:)
evet büyük olasılıkla aynen bu bahsettiğin bebeğindir
Canım şimdi annemi aradım sordum senin için, soyup koymak istiyorsa kavanozları kaynatsın diyor. Sıcağı sıcağına koymanız esprisiyle kaynatmanın esprisi aynı sebeptenmiş. Bpzulmasın diye

canım bişi merak ediyorum bu közlenmiş biberi kışın nasıl yiyorsunuz yada yemeğin içinemi koyuyorsunuz veya yanında salata gibimi tüketiyorsunuz ?
biz hiç yapmayızda bunu o yüzden sordum

bende gidem :) bu ka miskinlik yeterrr
sende iyiki varsın kuzummm
canlarımmm görüşürükkk

prolet yeri aynı yerse genelde canım gün içinde birden çok defa oluyorsa aynı yerden, bebek olma olasılığı daha yüksek bence

ben bide kırmızı biber , havuç minik minik doğrayıp buzluğa atıyorum yemeklerin içine pratik oluyor

son 1,5 saat

sağol canım tamamdır o zaman yaparken ikisinden birini denerim
yarın alırım pazardan

Bence yarısını soy yarısını soyma kuzum. Hangisi daha çok hoşuna giderse bundan sonra onu yaparsın.

Biz sirkeli turşu dışında közleyip soyup direk da kavanozlara koyuyoruz.
Onu sarımsaklı yoğurtla, nareksili, zeytinyağlı v.s şeklinde meze olarak veya doğrayıp tavada kızartıop üzerine yumurta kırıp kahvaltılarda yiyoruz canım. Zor zamanlarda öğlen veya akşam yemeği bile olabiliyor

prolet yeri aynı yerse genelde canım gün içinde birden çok defa oluyorsa aynı yerden, bebek olma olasılığı daha yüksek bence

Bende öyle diyorum ama genelde birkaç dk sonra gaz çıkartıyorum canm. Tam gazwoman oldum bu kızçe yüzünden. Eşimle aramızda seviye falan kalmadı

canım ne seviyesi zaten eşle aranda ayıp falan olmaz seviye meselesi değil yani bu, ben böyle görüyorum en azından ayrıca gazı bende çok yapıyorum

anladım canım biberi bende normalde közlenmişini severimde ama bizim için akşam yemeği olmaz o
eşim kıyması veya sucuğu olmayan yumurtaya yumurta demez malesef

Bizimki her türlü yumurtayı sevdiğinden sıkıntı olmaz herhalde canım.
Tabi ben yine de akşam yemeğinde pek yapmıyorum. Evde hiçbişey olmadığında yapardı annem. Çok da severim

evet ona gidiyorum sendemi anteptesin ve aynı doktoramı gidiyoruz

ben de antepteydım bı aralar severim orayı

ben hiç sormadım odalarına baktım küvez var mı dedim ama fiyatı bılmıyorum...bi de benım doktor çok sevıyeli espri falan yok ...ıyı kotu cart curt bıtıyo...

aynen benden bı tane canım benım yalnız değilsin imrenerek okuyorum

benım de hafıf hafıf sancım var korkuyorum

bende her gün içiyorum ama soda sindirimi kolaylaştırdığı için mideyi tembelleştirir diye duydum
bazen soda yerine elma yiyorum aynı görevi görsün diye

sodayı hiç sevmem ama hergun yarım ben de ıceyim...

bende her gün içiyorum ama soda sindirimi kolaylaştırdığı için mideyi tembelleştirir diye duydum
bazen soda yerine elma yiyorum aynı görevi görsün diye
.Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.

sırf bu nedenlerden ötürü tüketiorum ben çünkü doğru düzgün vitamin alamıyorum süt içemiyorum maden suyundaki kalsiyum hatrı sayılır miktarda,
bence her yemekten sonra içilmediği sürece mideyi tembelleştirmez
ayrıca mide yanması için başka çaremde yok elma benim mideme çöküyor

hangi ara burdaydın canım ?

ben de 6 yıldır bankadayım, önceden 1.5 yıl özelde çalışmıştım canım.banka olduğu için aldığım ücret üzerinden yatıyor.aynı seyleri yaşıyoruz seninle, benim için de bir kurtuluş olacak diye düşünüyorum. burada müşterileri avutacağıma sinir stres olacağıma evde yavrumu avuturum diye düşünüyorum. valla henüz kesin bir karar vermesem de ücretsiz izinden sonra yerimi değiştirmeye kalkıp başka şube/bölüme göndermeye kalkarlarsa tazminatımı yakmak pahasına ayrılırım. ama aynı yerde devam etme şansım olursa gittiği yere kadar devam etmek isterim canım, kazancı iyi çünkü. benim eşim hiç para biriktiremez mesela, o harcamaları yapar ben de birikimi yaparım. bu yüzden benim mutlaka öyle ya da böyle çalışmam lazım. ama burada ama başka yerde ama devlette memur olarak...

bu arada senin ücretini asgariden gösterip de hakkını yiyenler kazandıkları parayı helaliyle yiyemeyecekler, kul hakkını yemenin günahı büyüktür.Yavrularımız kısmetli gelir inşallah duam, Allah başka güzel kapılar açar bizlere...

anladım tatlım haklısın ama tazminatını yakma derim nap yap al onlardan hakkını yedirme
bak mesela 6 ay ücretsiz izin hakkımız varya onu vermeyi red ederlerse biz işten ayrılsak bile haklı olarak iş yerinden ayrıldığımız için aynen bizi çıkarmışlar gibi hak elde ediyoruz.
ben bunu kullanmayı düşünüyorum şu aşamada açıkcası
canım devlet memurluğu şansın varsa çalış çabala kullan bence bunu

öncelikle bu ay sonundan önce müdür müsvettesiyle şu SSKmı kendi ücretimde yatırma işini konuşacağım bakalım ne dicekler

Speedy nerden yolladın o linki. Ağzımın suyu aktı. Neler yapmış o öyle yaaaa

dimi hepsi harika valla bende bayıldım

bebeğin kemiklerine ciddi etkisi oluyormuş neyse günde 1 tane içeriz o zaman
yanmaya da dondurma iyi geliyor bana

bbilimcim bugün bizde de aynı seyler yaşandı desem inanır mısın gülüm? müdür olmadığı zaman bazı tipler arazi hastayım ustayım,işim var ayağına, öğleden önce gelmiyorlar. ne ayıp ama ya! el insafff!
o senin dediğin getir götür yapan elemanlardan bize de çok gelir, çok iyi tanırım onları. finans işlerinde spontane belgeler çıkabiliyor,senin önceden tahmin edemediğin şeyler olabiliyor. onun görevi bu, yapmak zorunda. sen asaletini koru hayatım, az kaldı diye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…