2014 Şubat Anneleri

Aden ismi ibranice yani tevratta geçiyormuş kuranda geçen adn yani cennet demek adn demek aden ise Allahın lanetlediği anlamındaymış

Anladım canım. Sadece Duru koysan? 2 isim mi istiyorsunuz?
Bence Duru harika bir isim.

Günaydın canım. Gelmiş geçmiş olsun diyelim..

Anladım canım. Sadece Duru koysan? 2 isim mi istiyorsunuz?
Bence Duru harika bir isim.

Günaydın canım. Gelmiş geçmiş olsun diyelim..

bencede tek isim güzel
ben iki isim hiç sevmiyorum şahsen birisi duplör kalıyor hiç söylenmiyor bile

sağol tatlım umarım geçmiş olur

Duru ismi de güzel ama aden ile kulağıma hoş geliyor sanki

niye söylemedin kız o zaman :2::2:

Ben aden düşündüğünüzü hatırlamıyorum inan Geçenlerde burayada kopyaladım kötü anlamaları olan isimleri sonra vazgeçtim belki doğru değildir diye sildim keşke silmeseymişim :26::26::26:

günaydın annelerle bebişleri,

şu çatlaklar mevzusu ile ilgili dün bir sey oldu, lavaboya gitmiştim, karnımı hafif kaşıyınca bir baktım her iki tarafta da 4' er tane pembe çizgi! ben tırnak izim mi yoksa çatlak mı diye içim içimi yerken, akşam ışığın altında bir baktım yoklar.tırnak izimmiş meğer. ama korktum ve çatlak için sabah-akşam günde 2 defa yağlanmaya karar verdim. kıyafetimin kirlenip kirlenmemesi umurumda değil valla. bir de dün hamile yogasına gidince hoca "sen kilo mu aldın" diye sordu hemen, farkında değildim hiç bugün sabah bir tartıldım 74.
belki biliyorsunuzdur aranızda en hızlı kilo alan bendim, 68 ile başlayıp 5 kilo alarak 12. haftada 73 olmuştum. 7 haftadır beslenmeme dikkat ediyor,kilo almıyordum.şimdi bu 1 kilo fena oldu...neyse bu hafta karbonhidratı iyice azaltıcam,biraz sebze yemeği yapayım bari...

bencede tek isim güzel
ben iki isim hiç sevmiyorum şahsen birisi duplör kalıyor hiç söylenmiyor bile

sağol tatlım umarım geçmiş olur

Bende 2 isim düşünüyordum canım hamile kalmadan önce ama şimdi tek isim taraftarıyım. Dediğin gibi karmaşa yaşanıyor sürekli. Çocuğun da yaşlıların da kafası karışmasın

Nasıl başardın canım 7 hafta kilo almamayı. Ben durduramıyorum boğazımı yaaa

canım gidiyormusun hamile yogasına bende dün biraz araştırdım burda yapan bir yer varmış onunda seansları bana uymadı hafta içi ve akşam 6 da başlıyormuş oysa ben burdan 6 da çıkıyorum birde yeri bize çok uzak

bence eski aldığın kiloları unut tatlım şuandan sonra hatta 12.haftadan sonra 1 kilo almanda çok çok normal

diğer isminide çok benimsersin inan ama biraz açılırsın belki ağlayabiliyorsan ağla
ben dün ağladım o kadar sanki biraz iyi geldi bana

ağlayınca rahatlıyor insan hakikaten, ben de bazen duşta bebişe şarkı söylerken ağlarken buluyorum kendimi:)
valla repertuar geniş, 70'li yılların hit pop parçalarından başlıyorum, karadeniz türküleriyle bitiriyorum resitalimi:)

Günaydın cici anneler..
dün akşam eşimle yaşanan ufak bi tartışmadan sonra ağlama krizi ve sonucunda kasılmamla hastanede bulduk kendimizi..
çok şükür herşey yolunda , kas kasılması dedi doktor.
miniğinde oturur pozisyonda keyfi yerindeydi
Ama biraz aşağıdaymış , 24. haftaya kadar normalmiş.
O zamana kadar yukarı çıkması gerekiyor küçük hanımefendinin..

diğer isminide çok benimsersin inan ama biraz açılırsın belki ağlayabiliyorsan ağla
ben dün ağladım o kadar sanki biraz iyi geldi bana

işyerindeyim yoksa şuanda hıçkıra hıçkıra ağlayabilirim

2 isim olsa da ikisi de kullanılacak zaten nasıl başlanırsa öyle gidiyor ben yada eşim tek hittap edersek herkes öyle söylüyor

Ben aden düşündüğünüzü hatırlamıyorum inan Geçenlerde burayada kopyaladım kötü anlamaları olan isimleri sonra vazgeçtim belki doğru değildir diye sildim keşke silmeseymişim :26::26::26:

o liste de yoktu o gün eklediğinde de görmüştüm zaten int bakınca sadece 1 sitede yazıyor kötü anlamı diğerlerinde hala cennet bahçesi yazıyo

neyse isim arayalım bakalım ne bulacağız

Son düzenleme:

canım bence böyle tam emin olamadığın isimler konusunda türk dil kurumuna sormakta fayda var fakat dini anlamlı isimler içinse diyanate sor derim çünkü nette felaket bilgi kirliliği var birisi bir isim üretiyor af edersin bi tarafından sonra ona bir anlam yazıyor karşılığında yok cennet bahçesi yok cennette bir ağaç gidip gören yok tabi diğer insanlarda ona inanıyor doğru söylediğini var sayıp

o yüzden o tarz isimlerde diyanete danışmak en doğrusu en azından araçpa da ne anlama geldiğini bilirsin

Son düzenleme:

Evet dün gece diyanetin sitesine de baktık yorum yoktu
sonra inat ettik kuranı kerimden detayını gördük zaten adn cennet bahçesi demek ama aden yahudilerin kitabında geçiyor

en azından farkettik olumlu tarafından bakayım bari duruma

1 aydır gidiyorum canım,inanılmaz rahatladığımı hissediyorum.bizim burada da yoga academi var ama saatleri bana uymadı.(antalya'da çokça Türk erkekle evli rus hanfendi var,bu hanfendiler en lüks semtlerde oturuyor,çalışmıyor,ve devamlı çocuk doğuruyor:) saatleri bu hanfendilere göre ayarlanmış galib), haftaiçi ve sabah 10 bucukta!
ben de butik bir kurs buldum, ona gidiyorum, eşler ya da anneniz de gelebiliyor, onlara ilave ücret alınmıyor. dersler 1.5 saat sürüyor ders başı 30 TL. haftada 2 kez gidiyorsun.aslında 1 ay gitsen bile olur hareketleri öğrenip evde de uygulayabilirsin. ben açıkçası başka hamişlerle de tanışırım diye düşünmüştüm ama şu an tek öğrenciyim:)
devamlı oturulan ve stresli bir işte çalıştığım için böyle bir seye ihtiyacım vardı , iyi oldu.

canlarımmm günaydınnn
dün gecegözyaşları sel olmuş desenize
hormonlarımız sağolsun
sipidi ben aden isminin ibranice olduğunu biliyordum ama senin yada eşinin kültüründen bir parça olabilir diyebirşey demedim.sadece duru yada elif duru da güzel aslında
lipicim benim sağ memiş zönk diye iki yerden çatladı aman dikkat :)

günaydın sana da canım,
bu haftalardan sonra yavaş yavaş yukarı çıkarmış diye okumuştum ben de bir yerde, geçmiş olsun

yok kız yahudilerin kitabında yazdığını görünce zaten direk vazgeçtik
Elif ismini eşim çok istiyor ama ailede 2 tane olduğu için ben istemiyorum

Geçmiş olsun amelie. Benimde biraz aşağıdaymış çıkmasını bekliyoruz bizde

burdakide yoga akademi dün sordum seansları p.tesi çarşamba cuma 18 dediler oysa birde hafta sonu seansı olsaysı belki olna katılırdım

benimde kas ağrılarım çok oluyor lip normaldede pek hareketli biri değildim ben sürekli oturarak çalıştığımız ve işe giderken bile yürümediğimiz için kaslarımda tembellik var pc başında olduğumdan dolayı özellikle omuz ve sırt kaslarım çok tembel durumda
şuan oralar ağrımıyor gerçi ama her akşam yatağa yattığımda bacak kaslarım ağrıyor böyle uyuşmuş gibi çok değişik bir ağrı şekli sonra kalkıyorum yataktan 2-3 dakika bacak kaslarımı çalıştıracak hareketler yapıyorum öyle uykuya dalıyorum başka türlü ağrı var

kaslarımız oksijeni az alıyor birde gevşiyorlar ya çalıştırmak gerek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…