ben de istemiyorum moralim bozulsun ya da stres olmak ama elimde değil işte.. şimdi siz böyle diyince içim gitti ben meleğimi üzüyorum diye.. hiç ona kıyabilir miyim kıyamam kuzuma hep aklıma geliyo ağladıkça üzüldükçe o da üzülüyo biliyorum ama engel olamıyorum bazı şeylere
Aynen şu an acaip sinirliyim ama sırf bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum ben ne kadar uğraşsam da sağolsun babasının hiç umurunda değil insan bana kızdıysa da bebeği için sinirlendirmez alttan alır dimi yok bunda öyle birşey....Üstelik bir değil iki değil sonra da hiçbirşey yapmamış gibi ben ne dedim ki şimdi şaka yapmıştım diyip yanıma gelmesi yok mu iyice sinir ediyoAma neyse bebeğim var sakin ol...
Aynen şu an acaip sinirliyim ama sırf bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum ben ne kadar uğraşsam da sağolsun babasının hiç umurunda değil insan bana kızdıysa da bebeği için sinirlendirmez alttan alır dimi yok bunda öyle birşey....Üstelik bir değil iki değil sonra da hiçbirşey yapmamış gibi ben ne dedim ki şimdi şaka yapmıştım diyip yanıma gelmesi yok mu iyice sinir ediyoAma neyse bebeğim var sakin ol...
Noldu çiçemmmm neden sinirlendin
ne çok sayfa olmuş hepsini tam okuyamadım okul telaşımız olduğu için sık giremiyorum herkes iyidir umarım öpüyorum canlar
evet çok fazla sayfa olmuş takip etmek zor valla
günaydın ;
kızıma yeni isim bulmam lazımofff yaaa
ben de istemiyorum moralim bozulsun ya da stres olmak ama elimde değil işte.. şimdi siz böyle diyince içim gitti ben meleğimi üzüyorum diye.. hiç ona kıyabilir miyim kıyamam kuzuma hep aklıma geliyo ağladıkça üzüldükçe o da üzülüyo biliyorum ama engel olamıyorum bazı şeylere
günaydın ;
kızıma yeni isim bulmam lazımofff yaaa
Neden :26::26::26::26::26:
gunaydın herkeseeeeeeeeeee nasılsınız kızlar ben dün çok kötüydüm hormonlardan sanırım ağladım durdum akşam bugün daha iyiymumarım bi aksilik çıkmaz bugün işle ilgili
speedy sıkma canını tatlım daha güzel isimler bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?