2014 Şubat Anneleri

Aynen şu an acaip sinirliyim ama sırf bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum ben ne kadar uğraşsam da sağolsun babasının hiç umurunda değil insan bana kızdıysa da bebeği için sinirlendirmez alttan alır dimi yok bunda öyle birşey....Üstelik bir değil iki değil sonra da hiçbirşey yapmamış gibi ben ne dedim ki şimdi şaka yapmıştım diyip yanıma gelmesi yok mu iyice sinir ediyo Ama neyse bebeğim var sakin ol...

Noldu çiçemmmm neden sinirlendin

sakin kalmaya çalışıyorum ama her şey üstüme üstüme geliyo sanki kendimi çok savunmasız ve ne yapacağını bilmez hissediyorum belki de hormonların etkisidir bilmiyorum ama inşallah bebeğim etkilenmiyodur diye dua etmekten başka bir şey gelmiyo elimden

noldu kizlar ya uzulmeyin sinirlenmeyin.. bebislerimiz de uzulmesin..
az once annemle konustum, bi akrabamizin esi (yani hic tanismadik kendisiyle) trafik kazasinda vefat etmis,
onu soyledi sonra da ben uzulduysem diye bisuru guzel seyler filan soylemeye calisiyor.
ben de yani tanimadgm icin cok etkilenmedim dedim, demek ki dikkat etmemiz gerek kizceler..
ins Allahim daha buyuk dertler vermesin... oyle ufak seyleri cok buyutmeyelim ins.

bende çok ağladım az önce biz çok alınganız bence iyi bişi değil ya bebeklrde huzursuz oluyo evet ağladım ağladım şimdide çikolatayla oğlumu toparlamaya çalışıyorum

şu an çok mutluyum ve bi o kadar da heyecanlıyım çünkü biraz önce bebeğimin ilk tekmesini yedim inanılır gibi değil gece gece kaldırdı beni yataktan gerçekten çok farklıymış evet bu bebek diyebiliyosun gerçektende Allahım ne kadar da guzeldi ağlıcam galiba

Bebişinin cinsiyetini öğrenenleri görüyorum yakalayabildiklerimi beğeniyorum mobilden girmek cok zor inanın bu yüzden uzun müddet kalamiyprum burda ama cok istiyorum.. Neyse toptan herkese hayırlı olsun insallah
öğrebemeyebler de tez zamanda öğrenirler insallah.. Eşimle komik bi konusmamizi anlatayım size
Bigün ben bunun basinin etini yiyorum "acaba bebegimizin cinsiyeti ne olacak?" diye. Benimkinden müthiş cevap: "merak etme hayatım bak ben sana cevap vereyim. Ya kiz olucak yada erkek " demez mi? ben koptum dedim bravo beni cok aydinlattin tabi oglu olucagini ogrenince baktim güldü falan
3'lu tarama test sonuclarini aldik sükürler olsun hersey gayet normal ve yolunda.. Baska teste gerek yok dedi doktor.. Allah bebeklerimize saglik sıhhat versin insallah

gunaydın guzrl anneler nasılsınız?? birsey soracagım maden suyu iciyormusnz?? nezmn basladnz ıcmeye cok faydalı oldugunu biliyorum doktora sormayı unuttum

Günaydınlar

Sevilay maden suyu içmek gerek her gün ben içerken zorlanıyorum midem bulanıyor o yüzden her gün olmasada elimden geldiğince içmeye çalışıyorum

Günaydın CANLAR.....

Anlatmak istersen yaz canım. Biraz olsun hafifler belki üzüntün..

günaydın ;

kızıma yeni isim bulmam lazım offf yaaa

Aaaaaaa. Aden Duru'ya ne oldu..

gunaydın herkeseeeeeeeeeee nasılsınız kızlar ben dün çok kötüydüm hormonlardan sanırım ağladım durdum akşam bugün daha iyiymumarım bi aksilik çıkmaz bugün işle ilgili

speedy sıkma canını tatlım daha güzel isimler bulursun

ona çok alışmıştım sanırım ondan garip geldi

hormonlarım benim de kötü bu isim mevzusu da üstüne geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…