unnadoda var ve üç tane don 45 tlben gördüm ama hangi sitede hatırlamıyorum epeyde pahalıydı hatta
hep aynıyız demekki yahu.allahtan adamlarda hamilelik havasındageçen gün umoyu kendi karnını ovuştururkengördüm çok dalga geçtim ben yapmıyorum sen yapıyosun deidm
anam anam anam günaydın tatilci :)
muayeneiçin bizlerde katkı payı ödüyoruz ya bazen toplu alınıyor
geçen gün benşmde başıma geldi kıçı kırık bir ilaç için :) 36 tl de ödedim.aslında o ilaçla paranın alakası yok ama o ilacın yüzünden eczaneye gittim
benim uşağım çok tembel teyzeleri yaaa.daha pıt yapmadı:26:
hep aynıyız demekki yahu.allahtan adamlarda hamilelik havasındageçen gün umoyu kendi karnını ovuştururkengördüm çok dalga geçtim ben yapmıyorum sen yapıyosun deidm
unnadoda var ve üç tane don 45 tl
ki diğer sitelerdede benzer fiyatlar altı üstü 3 tane don be maliyeti en çok 10 tldir üçünün hadi 15 olsun donlar çok kaliteli falan filan
ben saglık cagında kalbinide duydum kütküt liseli kızlar gb atıyodu kalbi160 ölçtü ama zor ölçtü ebe sürekli kaçtı aletten bi duyuldu bi duyulmadı sesi normal dedi 130la 160 arası olması gerekiyomuş 160 çıktı bizimde kasımda çagırdı bidakine şeker yüklemesi aşı falan yapılcakmış o zman bugünde kan aldılar hemogram için kanıma bakcakalrmış
bu arada benim kızımda zeynep olucak hatta büyük ihtimalle ZEYNEP MERVE olucak sizce nasıl zeynep benim isteğim mervede kayınvaldemin umrede dua ettiği için koyarsanız sevinirim dediği isim
ama değişik güzel bi fikri olan varsa 2. isim değişebilir
ben hep eşortman felan öyle normal normal geziniyorum eşimde eve girer öper hemen duşa girer çıkar yemegini yer pc tv arasında mekşik okur ve sürekli bANA HİZMET ETTİRİR KENDİSİNE SONRA UYURDU ADAM ELBİSEYLE KAPIDA GÖRÜNCE BAYA Bİ BENLE İLGİLENDİ BENDE DİYORUM YE KÜRKÜM YEEEbizim 10 günü geçtiydi ya bende sinir oldum süslendim bu adam beni neden istemiyo diye aman canımın istediğinden değil nedense hiç bişey anlamıyorum sürekli aklım bizim sıpada veremiyorum kendimi olayın akışına
ben saglık cagında kalbinide duydum kütküt liseli kızlar gb atıyodu kalbi160 ölçtü ama zor ölçtü ebe sürekli kaçtı aletten bi duyuldu bi duyulmadı sesi normal dedi 130la 160 arası olması gerekiyomuş 160 çıktı bizimde kasımda çagırdı bidakine şeker yüklemesi aşı falan yapılcakmış o zman bugünde kan aldılar hemogram için kanıma bakcakalrmış
bu arada benim kızımda zeynep olucak hatta büyük ihtimalle ZEYNEP MERVE olucak sizce nasıl zeynep benim isteğim mervede kayınvaldemin umrede dua ettiği için koyarsanız sevinirim dediği isim
ahahahha aynen hajımm umo tam hamilelik havasındaTatilci olmasına tatilciyim de ayaklarımın üstüne zor basıyorum uzandıkça sekoya masaj yaptırıyorum adam gık demiyo valla
bu arada senin umo iyice girmiş hamilelik moduna belli
zeynep e bende bayıldımmm agaben saglık cagında kalbinide duydum kütküt liseli kızlar gb atıyodu kalbi160 ölçtü ama zor ölçtü ebe sürekli kaçtı aletten bi duyuldu bi duyulmadı sesi normal dedi 130la 160 arası olması gerekiyomuş 160 çıktı bizimde kasımda çagırdı bidakine şeker yüklemesi aşı falan yapılcakmış o zman bugünde kan aldılar hemogram için kanıma bakcakalrmış
öyle zaten duplör gibiyiz o iş sırasında ben öyleyim en azından hani derler ya böyle buzdolabı gibi kadın ama öyleyim valla bu aralar neyse eski ateşli günlere saysınlar artıkım
Kendi ismim diye demiyorum ama Zeynep ismi hiç modası geçmeyecek olan ve nadir güzellikte nostaljik hem de günümüze yakışır bir isin
ahahahha aynen hajımm umo tam hamilelik havasında
zeynep e bende bayıldımmm aga
delisin yaaaa
Zeynep ismine bayılırsın tabi benim ismim ya hajım unuttun mu
ne unutması hajım.hatta cadaloz diye kasttetiğim grubun ön safhalarındasın
İtina ile cadaloz da olunur melekte
Benim de hafta başında dinledi canım kalp atışlarını. 10 sn falan baktın. 120 civarı çok iyi dedi. 130-160 arası mı olmalıymış
Bu arada annemle isim konusunu konuştuk geçen gün. Ben ilkbaharın ilk günü doğduğumdan babam Bahar koymuş adımı. O adını kendi seçti demiş. Annem de çok beğenmiş ve Bahar olmuş ama yıllarıdr içimde Zeynep ismi var, çok severim dedi. Hatta ben üniversiteye gidene kadar sürekli doktorlara gittiler bana kardeş yapmak için ama olmadı. Kardeşim olsaymış ve kız olsaymış Zeynep koyacakmış adını..
oyy kurban olurum sanaa
kızlar ben kefaltı (kahvaltı) yapam .umo beni çığırıyi :)
gidiyorum diye sevinmeyin dönicim
aman canım saglık ocandakilere ne bakıyosun iyidir o iyidir benim doktorum ordaki testleri bile kale almıyo gidiyoruz işte prosüdürdenüzme sen tatlı cnaını şuncacık kalpleryle 120 atıyolar çok bile benimki anası gb heycanlandı ondan gümbür gümbür yaptı bu arada sende zeynep koyarsın gönülleri olur kız mıydı senin hatırlayamadım bi an:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?