2014 Şubat Anneleri

ben gördüm ama hangi sitede hatırlamıyorum epeyde pahalıydı hatta
unnadoda var ve üç tane don 45 tl
ki diğer sitelerdede benzer fiyatlar altı üstü 3 tane don be maliyeti en çok 10 tldir üçünün hadi 15 olsun donlar çok kaliteli falan filan
hep aynıyız demekki yahu.allahtan adamlarda hamilelik havasında geçen gün umoyu kendi karnını ovuştururkengördüm çok dalga geçtim ben yapmıyorum sen yapıyosun deidm

benimki hiç hamile havasında değil valla, bazen şikayet ediyor eski günlerini özledim diye
anammmmmm nerdeeeeeee benden 1 sene umudunu kes diyorum bende
çünkü doğum sonrası dahada beter oluyor insan ilk 5 ay falan ben öyle olmuştum en azından

ben saglık cagında kalbinide duydum kütküt liseli kızlar gb atıyodu kalbi 160 ölçtü ama zor ölçtü ebe sürekli kaçtı aletten bi duyuldu bi duyulmadı sesi normal dedi 130la 160 arası olması gerekiyomuş 160 çıktı bizimde kasımda çagırdı bidakine şeker yüklemesi aşı falan yapılcakmış o zman bugünde kan aldılar hemogram için kanıma bakcakalrmış

bu arada benim kızımda zeynep olucak hatta büyük ihtimalle ZEYNEP MERVE olucak sizce nasıl zeynep benim isteğim mervede kayınvaldemin umrede dua ettiği için koyarsanız sevinirim dediği isim

ama değişik güzel bi fikri olan varsa 2. isim değişebilir

hep aynıyız demekki yahu.allahtan adamlarda hamilelik havasında geçen gün umoyu kendi karnını ovuştururkengördüm çok dalga geçtim ben yapmıyorum sen yapıyosun deidm

Tatilci olmasına tatilciyim de ayaklarımın üstüne zor basıyorum uzandıkça sekoya masaj yaptırıyorum adam gık demiyo valla

bu arada senin umo iyice girmiş hamilelik moduna belli

unnadoda var ve üç tane don 45 tl
ki diğer sitelerdede benzer fiyatlar altı üstü 3 tane don be maliyeti en çok 10 tldir üçünün hadi 15 olsun donlar çok kaliteli falan filan

aynen çok pahalıydı demek orada görmüşüm

çok seviyorum zeynep ismini canım ama sevmediğim birilerin de var ailemde

öyle zaten duplör gibiyiz o iş sırasında ben öyleyim en azından hani derler ya böyle buzdolabı gibi kadın ama öyleyim valla bu aralar neyse eski ateşli günlere saysınlar artıkım

Kendi ismim diye demiyorum ama Zeynep ismi hiç modası geçmeyecek olan ve nadir güzellikte nostaljik hem de günümüze yakışır bir isin

zeynep güzel
eski ama eskimeyen bir isim mervede hoş adıyla yaşasın canım kızın

Tatilci olmasına tatilciyim de ayaklarımın üstüne zor basıyorum uzandıkça sekoya masaj yaptırıyorum adam gık demiyo valla

bu arada senin umo iyice girmiş hamilelik moduna belli
ahahahha aynen hajımm umo tam hamilelik havasında
zeynep e bende bayıldımmm aga
öyle zaten duplör gibiyiz o iş sırasında ben öyleyim en azından hani derler ya böyle buzdolabı gibi kadın ama öyleyim valla bu aralar neyse eski ateşli günlere saysınlar artıkım

delisin yaaaa

Benim de hafta başında dinledi canım kalp atışlarını. 10 sn falan baktın. 120 civarı çok iyi dedi. 130-160 arası mı olmalıymış

Bu arada annemle isim konusunu konuştuk geçen gün. Ben ilkbaharın ilk günü doğduğumdan babam Bahar koymuş adımı. O adını kendi seçti demiş. Annem de çok beğenmiş ve Bahar olmuş ama yıllarıdr içimde Zeynep ismi var, çok severim dedi. Hatta ben üniversiteye gidene kadar sürekli doktorlara gittiler bana kardeş yapmak için ama olmadı. Kardeşim olsaymış ve kız olsaymış Zeynep koyacakmış adını..

aman canım saglık ocandakilere ne bakıyosun iyidir o iyidir benim doktorum ordaki testleri bile kale almıyo gidiyoruz işte prosüdürdenüzme sen tatlı cnaını şuncacık kalpleryle 120 atıyolar çok bile benimki anası gb heycanlandı ondan gümbür gümbür yaptı bu arada sende zeynep koyarsın gönülleri olur kız mıydı senin hatırlayamadım bi an:44:

zeynep babasının süsü demek çok degerli mücevher demekmiş bide:))
mervede çakıl taşlı ve dağın ismi ama mervenin geniş anlamında çakıl taşını manalandırmışlar yani o taş dışı sert ama kırıldıgında toz gb yumuşak mış merveler bu yüzden zor ama yumuşak kalpliymiş :)) b,ilemicem artık bi arkadaşımın adı mervede zorla anlam yüklüyoda olabilir adına

benim adımda özge... başka herkezden farklı yabancı demeek

Hanımlar pazartesi randevum vardı. Doktorcuğum dörtlü testimi yaptı. Bebişimin pipisini gösterdi :) Çok şükür sağlığı yerinde. Oğluşun ayak parmaklarını bile gördüm yesin annesi onları. Kilolu olduğum için kilo almamam gerektiğini tekrar söyledi. Ama benim cnım bu aralar sürekli hamur işi istiyor Salı günü de sağlık ocağıda tetanoz aşısı oldum.

bu arada bebeklerimize ne isim verceğiniz kafanızda oluştumu arkadaşlar

Kız canım kız. Babası daha doktor kız der demez koydu adını. Öykü olacak diye
Annem zaten koyun diye söylemiyorum dedi en başında. Öykü'yü de çok beğendi.
O zaman gelsin de babası nüfus müdürlüğünde neler yapacak bakalım.

kızımı bu şarkıyla uyutucam zeynep bu güzellik var mı soyundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatabisi anası

[video=youtube;wS9fIsBPIQk]http://www.youtube.com/watch?v=wS9fIsBPIQk[/video]

Zeynep bu güzellik var mı soyunda
Elvan elvan güller biter bağında
Arife gününde bayram ayında
Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim
Beş köyün içinde şanlı Zeynebim

Zeynebe yaptırdım altından tarak
Tara zülüflerin bir yana bırak
Zeynebe gidemem yollar pek ırak

Söğüdün yaprağı narindir narin
İçerim yanıyor dışarım serin
Zeynebi bu hafta ettiler gelin

Kangaldan aşağı Mamaşın köyü
Derindir kuyusu serindir suyu
Güzeller içinde Zeynebin huyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…