Günaydın cici anneler..
dün akşam eşimle yaşanan ufak bi tartışmadan sonra ağlama krizi ve sonucunda kasılmamla hastanede bulduk kendimizi..
çok şükür herşey yolunda , kas kasılması dedi doktor.
miniğinde oturur pozisyonda keyfi yerindeydi
Ama biraz aşağıdaymış , 24. haftaya kadar normalmiş.
O zamana kadar yukarı çıkması gerekiyor küçük hanımefendinin..
canlarımmm günaydınnn
dün gecegözyaşları sel olmuş desenize
hormonlarımız sağolsun
sipidi ben aden isminin ibranice olduğunu biliyordum ama senin yada eşinin kültüründen bir parça olabilir diyebirşey demedim.sadece duru yada elif duru da güzel aslında
lipicim benim sağ memiş zönk diye iki yerden çatladı aman dikkat :)
günaydın sana da canım,
bu haftalardan sonra yavaş yavaş yukarı çıkarmış diye okumuştum ben de bir yerde, geçmiş olsun
Geçmiş olsun amelie. Benimde biraz aşağıdaymış çıkmasını bekliyoruz bizde
hayatta tartışmaz artık seninle sen ne desen o olur artık evdegeçmiş olsun canım sıpada bagdaş kurmuş nasılda heycanlndırdım sizi diyo dimi aman cocukalr duymasın başlamış şimdiden
bizde geçen gün ilişki şeytcektikallahım en heycanlı yerinde anam bi agrı kasıgımda ama kesinlikle bebek sanki açmış elini bacanı geriniyo nasıl sıkıldı kasıklarım hemen eşimi kenara attım dur dedim bebiş zmanı elimle ovaladım sevdim yumuşadı eşimde diyo uyuttun mu he dedim uyuttum gel bu sıpalar daha şimdişden parmagında oynatıyo bizi
huzunbaz günaydın canım hoşgeldin
meme dedinde aklıma geldi
kızlar benim mememde arada böyle bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor hemen geçiyor ama anlık bişi sizdede oluyormu ??
önümüzdeki hafta (çağlanın tavsiyesiyle) rapor almaya çalışıcam bakalım..
dinlenmeden olmuyor , yolda çok yoruyor beni..
dün ağla ağla bi hal oldum ona bişey olacak diye..
yok kız yahudilerin kitabında yazdığını görünce zaten direk vazgeçtik
Elif ismini eşim çok istiyor ama ailede 2 tane olduğu için ben istemiyorum
hayatta tartışmaz artık seninle sen ne desen o olur artık evdegeçmiş olsun canım sıpada bagdaş kurmuş nasılda heycanlndırdım sizi diyo dimi aman cocukalr duymasın başlamış şimdiden
bizde geçen gün ilişki şeytcektikallahım en heycanlı yerinde anam bi agrı kasıgımda ama kesinlikle bebek sanki açmış elini bacanı geriniyo nasıl sıkıldı kasıklarım hemen eşimi kenara attım dur dedim bebiş zmanı elimle ovaladım sevdim yumuşadı eşimde diyo uyuttun mu he dedim uyuttum gel bu sıpalar daha şimdişden parmagında oynatıyo bizi
yok bana olmadı hayret.genelde herşey olurda bana :)huzunbaz günaydın canım hoşgeldin
meme dedinde aklıma geldi
kızlar benim mememde arada böyle bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor hemen geçiyor ama anlık bişi sizdede oluyormu ??
allah seni netmesin "he uyuttum gel" koptum kıssssss
ben bu hafta içi yırttım şükürki bel ağrısı bilmem ne falan hafta içi dokunmadı banaama haftada henüz bitmediki tühhhhhhhhhhhh
bence acele etmeyin speedyim, bazen de bebek doğar doğmaz yüzüne bakınca öyle biri isim gelir ki aklına, bebek kendi isimini kendi koymuş olur, sizin duru diye güzel biri isminiz var zaten, bu süreçte ikinci bir isim bulursunuz mutlaka.
sen şimdiden duru'm diye bebişini sevebilirsin ne güzel...
benim bugünlerde yine oluyor nedense birde bugünlerde daha hareketlendi bebik ya maşallahbana oluyordu ama geçti gibi şimdi büyümeye devam ediyorlar
geçmiş olsun canım
benimde şuanda aşağıda ama doktor risk görmedi
bence acele etmeyin speedyim, bazen de bebek doğar doğmaz yüzüne bakınca öyle biri isim gelir ki aklına, bebek kendi isimini kendi koymuş olur, sizin duru diye güzel biri isminiz var zaten, bu süreçte ikinci bir isim bulursunuz mutlaka.
sen şimdiden duru'm diye bebişini sevebilirsin ne güzel...
Güzel ve keyifli günler bayanlar :)
Gözyaşlarınıza kıyamam ya ah bu hormonlar yokmu...
Speedycim biliyorsun kızım olsa melek rüya koyacaktım ama sadece duru ismi çok hoş bence.
Sabah eczaneye gittim ilaçlarımı almaya reçeteyi verdim adam dedi ki; okmeydanı hastanesinde bekleyen ödenmemiş bir muayene ücreti var isterseniz işlem yapmayalım ilaçların reçetesiz fiyatları daha uygun.Sonra başka işlemlerde uygulanır prosedür 43.00 TL için gerek yok...Şaşırdım kaldım neyin nesidir.Eşimde ben hallederim gidince sen ilaçlarını al dedi..
tabiki hafta içinin bitmemesine hafta sonu zaten kaçamıyorumda bari hafta içi geçseydi yaaaaaaaaao ka hazırlık boşamı gitmemiş bari
yok bana olmadı hayret.genelde herşey olurda bana :)
bel ağrısınamı tühhh hafta içi geçmediğine mi
aylar öncesinden gittiysen tatlım o çıkmıştırGüzel ve keyifli günler bayanlar :)
Speedycim biliyorsun kızım olsa melek rüya koyacaktım ama sadece duru ismi çok hoş bence.
Sabah eczaneye gittim ilaçlarımı almaya reçeteyi verdim adam dedi ki; okmeydanı hastanesinde bekleyen ödenmemiş bir muayene ücreti var isterseniz işlem yapmayalım ilaçların reçetesiz fiyatları daha uygun.Sonra başka işlemlerde uygulanır prosedür 43.00 TL için gerek yok...Şaşırdım kaldım neyin nesidir.Eşimde ben hallederim gidince sen ilaçlarını al dedi..
Güzel ve keyifli günler bayanlar :)
allah seni netmesin "he uyuttum gel" koptum kıssssss
ben bu hafta içi yırttım şükürki bel ağrısı bilmem ne falan hafta içi dokunmadı banaama haftada henüz bitmediki tühhhhhhhhhhhh
kızlar kızıma bu külotlardan yapmak istiyorum da o ortadaki çiçekler o şekilde arma olarak satılıyomudurki hiç gördünüzmü çarşıda falan ???
yada başka figürde olabilr gerçi
Eki Görüntüle 800975
tabiki hafta içinin bitmemesine hafta sonu zaten kaçamıyorumda bari hafta içi geçseydi yaaaaaaaaa
LİBİDO sıfırın altında bende
tabiki hafta içinin bitmemesine hafta sonu zaten kaçamıyorumda bari hafta içi geçseydi yaaaaaaaaa
LİBİDO sıfırın altında bende
aylar öncesinden gittiysen tatlım o çıkmıştır
hoşgeldin ayrıca
rahat oturabilirmi acaba kuzumm bu kilotlarlakızlar kızıma bu külotlardan yapmak istiyorum da o ortadaki çiçekler o şekilde arma olarak satılıyomudurki hiç gördünüzmü çarşıda falan ???
yada başka figürde olabilr gerçi
Eki Görüntüle 800975
ben hep eşortman felan öyle normal normal geziniyorum eşimde eve girer öper hemen duşa girer çıkar yemegini yer pc tv arasında mekşik okur ve sürekli bANA HİZMET ETTİRİR KENDİSİNE SONRA UYURDU ADAM ELBİSEYLE KAPIDA GÖRÜNCE BAYA Bİ BENLE İLGİLENDİ BENDE DİYORUM YE KÜRKÜM YEEEbizim 10 günü geçtiydi ya bende sinir oldum süslendim bu adam beni neden istemiyo diye aman canımın istediğinden değil nedense hiç bişey anlamıyorum sürekli aklım bizim sıpada veremiyorum kendimi olayın akışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?