2014 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar
yine iş yerinde bir güne başladım malesef
allah hayırlısıyla şu 3-4 ayı atlatmayı nasip etsin diyorum iş yerimde çünkü artık azap oldu malesef iş yerim
tüm bunları bi kenara bırakırsak sizi özledim dün öğleden sonra gelemedim çünkü

ADALYYYYYYYYY maşallah göbişine kız kocaman olmuş askere gidecek nerdeyse senin oğluş

HUZUNBAZZZZZZZZ aldıkların çok güzel canım güle güle giysin kuzum fakat hep badi gibi gördüm ben sanki yada öndekiler hep badi ama çok tatlılar ya

LAURANAAAAAAAAA CANIM DÜN YAZAMADIM ALLAH GEÇMİŞ ETSİN İNŞ. BİR DAHAKİ KONTROLDE DOKTOR BU KİST GEÇMİŞ DİYECEK

SPSE GÖZÜN AYDIN ANNEN GELMİŞ TATLIM

BAŞKA GÖRMEDİĞİM HAVADİS VARMI YAHUUUUUUUUUU???????????

tatlım yine de dinlensen sen....yani misafirin gelecekse de birinden yardım istesen kimse yok mu?:26:

kimse de yoksa abartma bence......sonuçta hamilesin ve dikkat etmen gerekiyor,kimse yadırgamaz

sanki birileri beni unutmuş....dün de yoktum özlememiş hiççççben o birini cok özlüyom halbukiii

lepiiiii seninde aldıklaırn çok güzel tatlım güle güle giysin kuzuşşşşşşşşşşşşş

canım çok geçmiş olsun benim ağrımı tarif etmişsin gebelikten kaynaklı işte bu ağrı büyüyen rahim ordaki sinirlere baskı yapıyor birazda yorulunca sinir ağrısı başlıyor siyatik ağrısı bu işte biri daha yazmıştı lepican senmiydin okudum ama az önce iğne batıyo gibi diye hıh işte aynı ağrı ne sağa döndürüyor insanı ne sola ayağa kalkamıyorsun ama yatıncada rahat deilsin pazar günü gün boyu çektiğim ağrı buydu

canım geçmiş olsun bilmiyorum biliyormusun bendede oldu iki kez biri 5. haftamda diğeri 11. haftamda ama ikisinide sorunsuz atlattık çok şükür sen doktorada gitmişsin bişi yok demiş endişe etme ama kendinide yorma misafir falanda alma durumunu izah et bi müddet ilişkide olmasın bence

sanki birileri beni unutmuş....dün de yoktum özlememiş hiççççben o birini cok özlüyom halbukiii

unuturmuyum hiç kızzzzzz ben yazmaya başladığımda sen henüz gelemmiştim sanırım yazını görmedim ayrıcana dün öğleden sonra bende yoktum genelinde varmıydın yokmuydun görmedim seni socaktım daha bende nerde acaba diye

dün bu yüzden gelemedim işte kuzum...nasıl bi agrı ama yaaaa...sola yatmaktan sol tarafım çürüdü resmen.....iki gündür keyfim yok...elim yüzüm şişti uykusuzluktan....çalışasım da yok.....hep yatim ben yaaaa

malesef durumu ızah edmeıyorum kaynanamlar gelıyor :S kocam yardımcı olucak ama ıste ama agır kaldırmam fakat mobılya evı supurme fılan bende olacak yerlerı o sılecek fılan bılemedım ya agrım sızımda yok dıkkate almak ıstemıyorum bu durumu ama tam olarakta emın degılım 10 gun gecsın bakalım bugun 1.gun

Güüüüüüüüüüüünayyyyyyyyyyydııııııııııııın

günayddıın

kırmızı beyaz mavi lacivert erkek renkleri bunlar
biraz yeşil biraz da kahveler hepsi bukadar:d
ama gene de güzel şeyler var
paramız yettikçe alır giydirirm bebeşime
sanırım hepşmizde o ağrılardan var kuzum
bu belin kavisinin artması anatomimizin biraz değişmesinden kaynaklı anladığım kadarıyla yarın doktora sorcam ben de
bir de hep sola yatma sağa da yatabilirsin 5 10 dk sırt üstünden de zarar gelmez bence

hamilelikle alakalı tatlım halba
hepimiz bu ağrılardan şikayetçiyiz gördüğün üzere
günaydın buaradaa

tam dicektim ki lepikini unutmuşun
alttaki mesajınla gönlümü aldın çapkın
boşver ya o "" denyoları"
bebeğine bak kendine bak
geçio günler bak yarıladık sayılır Allahın izniyle diğer yarısı da geçtimi hoop evdeyiz

yapma canım daha kanaman yeni geçtiyse hemen işe mi sarılınır
kaynanan geliosa kocan söylesin düşük tehlikesi geçirdi dye
he hala geliolarsa kon evi süpürsün yerleri silsin sen toz al

Çok geçmiş olsun jackim.Neden yordun kendini o kadar.O ağrı bende de oluyor zaman zaman.Bence iş yapmaktan kaynaklı bir ağrıdır.Ben geçenlerde sadece banyonun lavabosuyla klozeti temizledim ağrıdan ayağımın üstüne basamadım.Ayağa kalktığımda kalçamda bir ağrı oluyor zaman zamanda batma.Sen tüm gün iş yapmışın nerdeyse.Yorma kendini bu kadar bir daha.

İyiyim kuzum çok şükür. Sen nasılsın?
Leğen kemiklerimiz yukarı doğru kayıyormuş sanırım bu haftalarda. Ondandır o ağrılar..

Bende iyiyim Daha kusmalarım geçmedi bel ağrısı başladı.

Gunayyydiiinnn herkeseee...
Bugun tam 16 haftaligiz ve bugun dokyor kontrolumuz var cinsiyet kesinlesir insallah ve 4 lu test yapilacak insallah saglikli sihhatlidir bir deee bakalim bebidimiz nasil olmus buyumus mu coook merak ediyorum dua edin

KORNİKİM selam canım sanada
PROLET tatlım gunaydın bişi sorcam şu iş yerinde az mesai yapma meselsini bende talep etmeyi düşünüyorum napayım biz hakkımızı istemedikçe daha çok tepemize biniyor bu hırbolar, haftaya SGKmin maaşımdan yatmasını ve bu mesai saatlerini konuşmayı planlıyorum duruma göre sana şunu sorcaktım sanırım o 7,5 saatlik mesai olayı zorunlu değilmi tatlım işverenin insiyatifi değil yani

Nasılsın bilimim

ya bu nerede yazıo ben memurum ve geçen özlğk işlerindeki adam ben bilmiyorum onu dedi
bana yazayı tam metin verdi süt hakkım izin haklarım falan ama bu yoktu

Nasılsın bilimim

sağlık açısından şükür iyiyim bebeğimde iyi sanırım ama moralim iyi değil işte iş yerinden dolayı
artık fena bir yer haline geldi dünde çok fena şeyler oldu artık dayanamıyorum
insan hergün nefret ederek geldiği bir iş yerinde ne kadar mutlu olursa bende o kadar mutluyum işte
32.haftada iznimi başlatmayı planlıyorum artık

sen nasılsın tatlım ???

ya bu nerede yazıo ben memurum ve geçen özlğk işlerindeki adam ben bilmiyorum onu dedi
bana yazayı tam metin verdi süt hakkım izin haklarım falan ama bu yoktu

canım orayı çıkarmış vermiştir p..venk
iş yerinde tüm amirler hakkın böyle konuşasım var kusura kalmayın
canım nette yine var bu ya bi araştır istersen

kac saat calısıyorsunuz pekı bılım?
bız sabah 8 aksam 5
gunde yemek saatıde dahıl 1 saat 20 dk molamız var
sanırım 7 saat 40 d k gerıye kalıyor
o 10 dk ıstenırmı :)

günaydın ;

daha yeni geldim ne güzel uyumuşum ya aşı olucam diye izin aldım ama sonra karar değiştirdim doktora sormadan olmayım dedim
bi güze fazladan 1 saat uyumuş oldum

gece bacağımın ağrısına uyandım kramp mı sancı mı bilmiyorum ama 1-2 dk içinde geçti

ADALY ; maşallah kuzu nasıl büyümüş öyle sende yolun yarısına gelmiş bulunmaktasın bundan sonrası daha güzel geçer inşallah

lepi ; oğluşun cicileri çok güzel sağlıkla giysin kuzucum.

jack ; hoşgeldin sende bel ağrısı bu haftalarda normal sanırım bende de çok oluyor

kronik nasılsın

bblim alışveriş yapmıyorsun bu arada bizim kredikartım 216 TL gelince eşim şok oldu neyseki ona aldığım telefonda içinde

prolet nasılsn

krobikimmm napim 2 haftadır doğru düzgün dokunmuyodum eve ama hepsini birden yapmıcam daha dikkatli olcam bundan snra...iş biriktirince daha kötü oluyo.....dün aksam da ütü yapim dedim.2 pantolon 2 gömlek ütüledim pilim bitti devam edemedim

İşyeriyle alakalı bende sıkıntılıyım.İnanılmaz dedikodu var.Bende hiç gelmek istemiyorum hiç işe.Ekim sonuna kadar çalışıp daha sonra bir buçuk ay rapor alıp yedinci ayda doğum iznimi başlatmayı planlıyorum çok bunaltıyor beni iş yeri birde çok yoruluyorum.

Bu aralar çok giremiyorum senin ne sıkıntın var işyerinde

kac saat calısıyorsunuz pekı bılım?
bız sabah 8 aksam 5
gunde yemek saatıde dahıl 1 saat 20 dk molamız var
sanırım 7 saat 40 d k gerıye kalıyor
o 10 dk ıstenırmı :)
canım yanılmıyorsam yemek saatini düşmiceksin içinden yani sen şuan 9 saat mesai yapıyorsun ve 1,5 saat erken çıkman gerek 10 dakka değil yani

gunaydın speedy evet bu ara alışveriş yapmıyorum gelecek ay yaparım inş. kız 216 TL bişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…