İşyeriyle alakalı bende sıkıntılıyım.İnanılmaz dedikodu var.Bende hiç gelmek istemiyorum hiç işe.Ekim sonuna kadar çalışıp daha sonra bir buçuk ay rapor alıp yedinci ayda doğum iznimi başlatmayı planlıyorum çok bunaltıyor beni iş yeri birde çok yoruluyorum.
Bu aralar çok giremiyorum senin ne sıkıntın var işyerinde
gunaydın speedy evet bu ara alışveriş yapmıyorum gelecek ay yaparım inş. kız 216 TL bişimi
kroniknasılsın
krobikimmm napim 2 haftadır doğru düzgün dokunmuyodum eveama hepsini birden yapmıcam daha dikkatli olcam bundan snra...iş biriktirince daha kötü oluyo.....dün aksam da ütü yapim dedim.2 pantolon 2 gömlek ütüledim pilim bitti devam edemedim
İşyeriyle alakalı bende sıkıntılıyım.İnanılmaz dedikodu var.Bende hiç gelmek istemiyorum hiç işe.Ekim sonuna kadar çalışıp daha sonra bir buçuk ay rapor alıp yedinci ayda doğum iznimi başlatmayı planlıyorum çok bunaltıyor beni iş yeri birde çok yoruluyorum.
Bu aralar çok giremiyorum senin ne sıkıntın var işyerinde
özel sektörmü? canım
kredi kartı dışında bebeğin tüm alışverişini eşimle birlikte yaptık
eşim diyor ki çok merak ediyorum herşeyini aldık hala ne alıyorsnortada pek bişeyde yok harbiden birlikte aldık eminçnüne gidip
Bel ağrısı dışında iyiyim spidim sen nasılsın
canımsın bence bu dediğin olmaz doğum izni başlatmak açısından yani iyi araştır çünkü bildiğim kadarıyla doğum iznine başladığında geriye dönük en az 90 gün sigortanın yatmış olması gerek yani sen rapor aldığında o sigorta yatmamış olacak bunu iyi araştır doğum parası açısından
benim sıkıntım iş yerindeki haksızlıklar, bayanları ezme eğlimi, hakkımı alamamak gerek maddi gerek manevi SGKmın asgari ücretten yatması neticesinde rapor paramı 2000 tl kadar eksik alacak olmam v.s v.s
Bizde yarın doktora gittikten sonra arabamızı alcaz.Belki ıvır zıvır da alırız eminönüne inip
canımsın bence bu dediğin olmaz doğum izni başlatmak açısından yani iyi araştır çünkü bildiğim kadarıyla doğum iznine başladığında geriye dönük en az 90 gün sigortanın yatmış olması gerek yani sen rapor aldığında o sigorta yatmamış olacak bunu iyi araştır doğum parası açısından
benim sıkıntım iş yerindeki haksızlıklar, bayanları ezme eğlimi, hakkımı alamamak gerek maddi gerek manevi SGKmın asgari ücretten yatması neticesinde rapor paramı 2000 tl kadar eksik alacak olmam v.s v.s
otururken falan dikkat edin diyorlar koltuğuna yastık falan koy istersen devamlı masa başındayız bide
unkapanına gidiceksiniz dimi hangi arabaya karar verdiniz ?
otururken falan dikkat edin diyorlar koltuğuna yastık falan koy istersen devamlı masa başındayız bide
blim biraz işleri sallasan nasılsa seni hamilelikte çıkartma gibi hakları yok..
işini yavaşlat en azından sen yorulmazsın anlayan da anlar
Raporluyken de sigortan yatmıyor mu guzum.Benim yengem böyle yaptı doğum parasınıda aldı normalBu doğum parasını konuştun mu.
aslında daha cok erken kızlar bılıyorsunuz dımı Allah korusun ama aılelerınız kızmıyormu :) ben ılk bebegımde ılk kez ona gıysıyı 12 haftadan sonra almsıtım sonrada 28 haftada oda bebek arabası ve alısverıs yapılmıstı bu seferde 32 sonra alırımd ıye dusunuyorumkredi kartı dışında bebeğin tüm alışverişini eşimle birlikte yaptık
eşim diyor ki çok merak ediyorum herşeyini aldık hala ne alıyorsnortada pek bişeyde yok harbiden birlikte aldık eminçnüne gidip
bence mutlaka konusmalısın canım bızım sukurmaaslarımız ıyı aldıgımızdan gosterılıyor 6500 tl gıbı bır dogum parası almam lazım ama benımde sıkıntım bu parayı toplu degılde her ay alamıyormuyum ?canımsın bence bu dediğin olmaz doğum izni başlatmak açısından yani iyi araştır çünkü bildiğim kadarıyla doğum iznine başladığında geriye dönük en az 90 gün sigortanın yatmış olması gerek yani sen rapor aldığında o sigorta yatmamış olacak bunu iyi araştır doğum parası açısından
ne almaya karar verdıgınız benım ıkı arabam var bırı 1 sene kullandıgımız kraf horn puset ıcın dıgerıde maclaren bunuda gecen sene almıstım :) 6 ay dan sonra kullanabılıyoruz puset ve bebek arabası kılıfını yenıden alıcam :) sıyahtı kırmızı dusunuyorum :)Evet maalesef
Bizde yarın doktora gittikten sonra arabamızı alcaz.Belki ıvır zıvır da alırız eminönüne inip
ama sanırım yatmıyor sıgortanRaporluyken de sigortan yatmıyor mu guzum.Benim yengem böyle yaptı doğum parasınıda aldı normalBu doğum parasını konuştun mu.
tatlımmm msj kutun dolu msj atamıyorum sana ıstersen bı bosalt olurmuözel sektörmü? canım
KORNİKİM selam canım sanada
PROLET tatlım gunaydın bişi sorcam şu iş yerinde az mesai yapma meselsini bende talep etmeyi düşünüyorum napayım biz hakkımızı istemedikçe daha çok tepemize biniyor bu hırbolar, haftaya SGKmin maaşımdan yatmasını ve bu mesai saatlerini konuşmayı planlıyorum duruma göre sana şunu sorcaktım sanırım o 7,5 saatlik mesai olayı zorunlu değilmi tatlım işverenin insiyatifi değil yani
günaydın ;
daha yeni geldim ne güzel uyumuşum ya aşı olucam diye izin aldım ama sonra karar değiştirdim doktora sormadan olmayım dedim
bi güze fazladan 1 saat uyumuş oldum
gece bacağımın ağrısına uyandım kramp mı sancı mı bilmiyorum ama 1-2 dk içinde geçti
ADALY ; maşallah kuzu nasıl büyümüş öyle sende yolun yarısına gelmiş bulunmaktasın bundan sonrası daha güzel geçer inşallah
lepi ; oğluşun cicileri çok güzel sağlıkla giysin kuzucum.
jack ; hoşgeldin sende bel ağrısı bu haftalarda normal sanırım bende de çok oluyor
kroniknasılsın
bblim alışveriş yapmıyorsun bu arada bizim kredikartım 216 TL gelince eşim şok olduneyseki ona aldığım telefonda içinde
proletnasılsn
Ya evde biraz iş yapınca öbür gün belim ağrıyor
Evet unkapanından alcaz. Wei-B aklımızda ama şeyi sorcaktım sana siz mamas papasdan neden vazgeçtiniz.:26::26::26:
canım onuda düşündüm ama bana dicek bişileri olmasın dilleri uzun olmasın diyorum hep, şimdi sgkmı söylicem işte bana tutupta sende şunu eksik yapıyorsun demelerini istemiyorum güya
ama işte bunlara ne yapsan yaranamıyorsun o ayrı azımızla kuş tutsak neden iki tane tutmadım dicek kapasitede insanlar malesef
üstelik sağolsunlar ben gebeyim güya iş yüküm azaltılmalıyken iş yüküm artırdılar bu ay çok düşünceliler çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk
raporluyken sigortan yatmaz canım mümkün değil bu yani bunu kesin biliyorum ama doğum parası alması konuısunda bişi diyemicem onu araştır
bu işyerleri ne kötü
devlette isen dedikodu gırla
özelde ezilmek :S
benim de görevli olduğum bi yer daha var
görevlendirmeler yapılıodu onu ben yapamam özel durumum var x kişiye dedim demiştim.
sen git herkese (daha söylemediklerim dahil) lepi giremicekmiş galba hamile diye mail yaz
sana mı düştü ya telle söyle o kısmı valla öküz çok memlekette
en az 30 kişi bilio hamile olduğumu bunların 5 ine anca ben dedim
millet ne meraklı haber yaymaya valla sinir oldum
tatlımmm msj kutun dolu msj atamıyorum sana ıstersen bı bosalt olurmu
aslında daha cok erken kızlar bılıyorsunuz dımı Allah korusun ama aılelerınız kızmıyormu :) ben ılk bebegımde ılk kez ona gıysıyı 12 haftadan sonra almsıtım sonrada 28 haftada oda bebek arabası ve alısverıs yapılmıstı bu seferde 32 sonra alırımd ıye dusunuyorum
Müdürüm Diyarbakır'a düğüne gitti cennet gibi ofis. Kötü olur muyum hiç?Sen nasılsın canım?
yok cute topluca alabilirsin yada ikiye bölünme şeklinde oda şu şekilki doğum öncesini doğumu yaptıktan sonra doğum sonrasını ise işe başladıktan sonra şeklinde alabilrisinaslında daha cok erken kızlar bılıyorsunuz dımı Allah korusun ama aılelerınız kızmıyormu :) ben ılk bebegımde ılk kez ona gıysıyı 12 haftadan sonra almsıtım sonrada 28 haftada oda bebek arabası ve alısverıs yapılmıstı bu seferde 32 sonra alırımd ıye dusunuyorum
bence mutlaka konusmalısın canım bızım sukurmaaslarımız ıyı aldıgımızdan gosterılıyor 6500 tl gıbı bır dogum parası almam lazım ama benımde sıkıntım bu parayı toplu degılde her ay alamıyormuyum ?
ne almaya karar verdıgınız benım ıkı arabam var bırı 1 sene kullandıgımız kraf horn puset ıcın dıgerıde maclaren bunuda gecen sene almıstım :) 6 ay dan sonra kullanabılıyoruz puset ve bebek arabası kılıfını yenıden alıcam :) sıyahtı kırmızı dusunuyorum :)
ama sanırım yatmıyor sıgortan
bu işyerleri ne kötü
devlette isen dedikodu gırla
özelde ezilmek :S
benim de görevli olduğum bi yer daha var
görevlendirmeler yapılıodu onu ben yapamam özel durumum var x kişiye dedim demiştim.
sen git herkese (daha söylemediklerim dahil) lepi giremicekmiş galba hamile diye mail yaz
sana mı düştü ya telle söyle o kısmı valla öküz çok memlekette
en az 30 kişi bilio hamile olduğumu bunların 5 ine anca ben dedim
millet ne meraklı haber yaymaya valla sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?