2014 Şubat Anneleri

10. haftada kanamalar olabilio ama doktorunla gene de sen bi konuş hareketlerine dikkat et artış yada devam olursa kanlı akıntıda ozaman direk doktora git bence

günaydınnn kızlarrrr
günaydıın

Gel otelde açık büfe kahvaltı kölen olsun
essah mı
ama uzaksın bacım avrupa yakası nire benim ev nire

ne var ne yok bakalım

Günaydınnnn

Nasılsınız karnında güzellik taşıyanlarrrrr
benimki yakışıklı olcak bikere
iyiyiz güzellik senden naber

uykunu aldırdın he
yeni tabirler katıosun bize bebeğim hoşgeldin

canım almanyada yurt dışında falan doğuma kadar gidilen tüm doktor konrtollerinde doktorlar alttan muayene ediyorlarmış gebeleri yani zararlı bişi olmaz zaten etmezler ordada

ama bence sen önce kanlı akıntının nerden geldiğine emin ol

mesela tam vejinal çıkışın olduğu bölgeye peçete sıkıştır bir tanede makatın oraya şıkıştır bak hangisindne geliyor

gunaydın lepican ne bileyim bizde öyle denir

Günaydınlar:))) Kızlar içimizdeki fabrika hiç durmadan çalışıyor... Kuzularımız hergün biraz daha büyüyorlar

Günaydın Şubat anneleri.

Günaydınn

ayy biri böle der simdi diye öle de yazayım dedim ama yazmadım iste....sonuçta Rabbimin verdiği güzellik erkek de olsa kız da olsa balım...genel anlamda yazdım yani kızları kastetmedim sadece....

neyseee naber lepim nasılsın.görüsemiyoruz

Geçmedi canım bugunde 12 st okuldayim:

kızlarrrrrrrrr kış geliyor malum botlatı giymekte bizim için kolay olmayacak
benim botta topukluydu zaten

böyle bir şey alsammı acaba diyorum Ürün Listesi bir baksanıza sizce nasıl aslında cırtlısı olsa daha iyi olur giyip çıkarması kolay olur

birde CAT botlar varya sarı onlardan var benim ikisi idare edermi sizce bunuda alsam ???? yad başka fikri olan varsa paylaşırsa

beninde pek içime sinmiyordu fakat kendi doktorum hiç bir sakıncası olmadığını sağlık bakanlığının zorunlu tuttuğunu söyledi, istanbul yada büyük şehir şartlarında zaten hastaneler temizdir ama doğu illerinde bu geçerli olmayabilir fakat insanlarıda sen doğudasın olucaksın sen batıdasın olmayacaksın diye sınıflandırmayıp herkese yapıyorlar dedi, sağlık ocağı doktorumsa, hastanelerin temiz olduğunu fakat deprem ülkesi olduğumuzu ya deprem olurda çadırda doğurman gerekirse diye aklımı çeldi :) mantıklı geldi, bir zararıda olmayacaksa yaptıralım hepimiz haydeee.... haydi hamişler aşıya :)

Günaydın hatunlar...

Nasılsınız bakalım,

size bir sey danışmak istiyorum, bazen sabahları magazinde çıkan haberlerle ilgili filan yorum yapıyoruz arkadaşlarla, bazen de ünlü kişilerle ilgili esprili yorumlar oluyor. ben ne zaman bir sey söylesem birisi çıkıp "sen çok fazla yorum yapma, kınama allah başına verir" gibi seyler söylüyor.vasfiye teyzeye bağladı iyicene. ne diyeceğimi şaşırdım o zaman akşama kadar sus pus oturucaz çünkü insanın her dediğinden bir anlam çıkabilir. benim bildiğim kadarıyla sırf hamilelerin değil tüm insanların sakat,gazi,hasta,özürlü insanlarımızla dalga geçmemesi, gülmemesi ve kınamaması gerekir.

Sizin bu konuda bilginiz var mı?

Resim çıkmamış bilimcim.Bence iki tane cat varsa idare eder seni bu kış.Benim botlar cat tarzı olduğu için bot almam sanırım bu sene.

günaydın hanımlarrrr canımın içleriiii

sipidi epidural sezeryan oldu ablam 23 ağststa sonda taktılar.ben sondayı hep lüks bulmuşumdur.dört kez ameliyat oldum bir rahatsızlığımdan dolayı sondanın ne muhteşem bişey olduğunu o zaman farkettim.ama hepsinde ben uyutulduktan sonra takmışlardı.

hatunlar size kefaltı hazıladım bıyrın
Eki Görüntüle 806469

Resim çıkmamış bilimcim.Bence iki tane cat varsa idare eder seni bu kış.Benim botlar cat tarzı olduğu için bot almam sanırım bu sene.
yok cat tarzı olan bir tane de onlarda çok kaba ya acaba herşeyin altına giyermiyim diyorum ya :26::26::26: birde narin bişi alsam aslında iyi olacak bakalım artık
ama gidip deneyip almaya karar verdim gelecek ay falan zira ayakta şişme falan olursa gelmez sonra 37

gunadyın canım hoşgeldin
haklısın kimsenin büyük konuşmaması gerek sadece senin değil o arkadaşına bunu anımsat bence

manyuk seni :)
sorma yaaaa.ağzımıza lafı tıkıyorlar.hele güzel çirkin falan hiç dedirtmiyorlar

öncelikle geçmiş olsun bence doktorunu arayıp bir sor bi de travazol krem demişsin travazol mu travacort mu bilemedim şimdi ama onun içinde kortizon var diye biliyorum üniversitedeyken ben de mantar olmuştum bir panikle üniversite hastanesinin profesörüne gitmiştim ve o bana bıraktırdı bu kremi bu orası için uygun bi krem değil çok ağır gelir genital bölgeye dedi diğer mantarlar için dedi başka bi krem verdi istersen bi doktoruna sor canım yine de yanlış yönlendirmek istemem tam hatırlayamadım kremin ismini ama tra ile başlıyordu

he valla çiçem gerçek olsa iyiydi.
ben daha mont kaban işini hiç düşünmedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…