gunaydın kızlar , gecen phafta persembe gunu kanlı akıntı geldıgını zannedıp dr gıtmıstım ege rbır daha gelırse yatıs verıcez sana demıslerdı kanama alanı gozukmemıstı neyse , cuma aksamı makattan kan geldıgını fark ederek ben dun yanlıs anlamadım demekkı kanlı akıntı degıldı o dıye dusundum cumartesı gunu dr durumdan bu sekılde bahsettım
ılerı derecede ıdrar yolu enf ve mantarım var fıtıl kullanıyorum 7 tane 1 tane kaldı ve krem suruyorum travazol dıye
dun aksam ısten eve gıttıgımde camasırımda beyaz akıntıda kan damarları gordum kanlı akıntı bu oluyordu herhalde baska gelmedı ama o an sankı sıldıkce ufak ufak pecetede gorudm doktoru aramadım cunku annem enf fıtıl atıyosun ondan belkıde dedı eger tekrarlarsa arayayım dedım ayrıca rapor verırler dıyede korkuyorum cunku ıc yerım bunu kabul etmez sorun yasarız benım gorevımde baska bırı yok ısler sarpa sarar tabıkı bebegım cok onemlı ama agrım sızım yok cumartesı tekrr dotkordaydım kanama alanıda yok bugun 10+0 ılk gebelıgım tup bebektı ancak hıc boyle bısey yasamamıstım
yasadıgım sey cıddımı kestıremıyorum
günaydııngünaydınnn kızlarrrr
essah mıGel otelde açık büfe kahvaltı kölen olsun
benimki yakışıklı olcak bikereGünaydınnnn
Nasılsınız karnında güzellik taşıyanlarrrrr
uykunu aldırdın hegunaydın kızlar nasılsınzı gece iyi uyudum ben bugün yani 4 kez uyandım sadece uykumu aldırmış oldum
bugün burda hava çok kapalı yağmur yağdı yağacak hava soğudu
CUTE canım bencede doktorunla görüş bir
pekı 10 haftalıkken altan muayne olurmu?
ellemı bakarlar of ne bıcım ıs ya ınt arastırıyorum gebelıkte kanlıa kıntı yazıyorum kanama cıkıyor
sadece kanlı akıntı sebebı yazdıgımda ıdrar yolu enf olabılecegınıde yazıyorlar bılemedım doktoru arayayım 10 gıbı
İyi gibiyim bende belim ağrıyorÖzledim seni sende beni özledin mi
gunaydın lepican ne bileyim bizde öyle denir
10. haftada kanamalar olabilio ama doktorunla gene de sen bi konuş hareketlerine dikkat et artış yada devam olursa kanlı akıntıda ozaman direk doktora git bence
günaydıın
essah mı
ama uzaksın bacım avrupa yakası nire benim ev nire
ne var ne yok bakalım
benimki yakışıklı olcak bikere
iyiyiz güzellik senden naber
uykunu aldırdın he
yeni tabirler katıosun bize bebeğim hoşgeldin
Günaydın Şubat anneleri.
10. haftada kanamalar olabilio ama doktorunla gene de sen bi konuş hareketlerine dikkat et artış yada devam olursa kanlı akıntıda ozaman direk doktora git bence
günaydıın
benimki yakışıklı olcak bikere
iyiyiz güzellik senden naber
essah mı
ama uzaksın bacım avrupa yakası nire benim ev nire
ne var ne yok bakalım
Özlemem mi loooooo balım kaymagımmmmmmmmm
Memurlar her ay maaş alıyor canım. Özel sektörde çalışanlara maaş yatmıyor doğum izninin sonunda toplu alıyorlar. Seni etkilemez bildiğim kadarıyla.
Nasılsın bu arada? Ağrın geçti mi?
Canım benim hem annem hem kayınvalidem 6.aydan önce bişey alınmaz bebeğe alma diye direttiler. Baktılar dinlemiyorum şimdi kendileri de alıyor. Takma sen kafana. Canının istediğini al. Birşey derlerse de he de geç. Kendini üzmene değmez.
Canım bildiğim kadarıyla 20.haftada ilk dozu yapılan tetanoz aşısı bebekteki yeni doğan tetanozunu önlemek ve annenin doğum esnasında aletlerden tetanoz olmasını engellemek için yapılıyor. Zararlı birşey olsa tüm sağlık ocakları tek tek arayıp çağırmaz doktorlarımızda yaptırmayın derdi. Bende yaptırmalısın. Ben haftam gelince yaptırıcam..
Ben ilk hamileliğimde olmamıştım doktorum ozellikle ol dememişti ama saglık ocagından da arayıp kimse haber vermemişti. Bir sorun olmadı allaha şükür ama bu sefer saglık ocagından hemşire aradı 20. Haftada gelin dedi tam da emin değilim ama haftasından,
Ama emin değilim ben henüz yaptırsam mı yaptırmasam mı diye..
Daha once yaptıran var mı ilk hamileliğinde falan? Bir rahatsızlık yapmıyordur herhalde değil mi?
hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün.
normalde herkese 20. hafta da diyor benim 21. hafta hala gitmedim diğer aşın ile arasında 3 ayoldukten sonra problem olmaz
yani 5. ay ile 6. ay içinde gidebilirsin daha zamanının var
kızlarrrrrrrrr kış geliyor malum botlatı giymekte bizim için kolay olmayacak
benim botta topukluydu zaten
böyle bir şey alsammı acaba diyorum Ürün Listesi bir baksanıza sizce nasıl aslında cırtlısı olsa daha iyi olur giyip çıkarması kolay olur
birde CAT botlar varya sarı onlardan var benim ikisi idare edermi sizce bunuda alsam ???? yad başka fikri olan varsa paylaşırsa
yok cat tarzı olan bir tane de onlarda çok kaba ya acaba herşeyin altına giyermiyim diyorum ya :26::26::26: birde narin bişi alsam aslında iyi olacak bakalım artıkResim çıkmamış bilimcim.Bence iki tane cat varsa idare eder seni bu kış.Benim botlar cat tarzı olduğu için bot almam sanırım bu sene.
Günaydın hatunlar...
Nasılsınız bakalım,
size bir sey danışmak istiyorum, bazen sabahları magazinde çıkan haberlerle ilgili filan yorum yapıyoruz arkadaşlarla, bazen de ünlü kişilerle ilgili esprili yorumlar oluyor. ben ne zaman bir sey söylesem birisi çıkıp "sen çok fazla yorum yapma, kınama allah başına verir" gibi seyler söylüyor.vasfiye teyzeye bağladı iyicene. ne diyeceğimi şaşırdım o zaman akşama kadar sus pus oturucaz çünkü insanın her dediğinden bir anlam çıkabilir. benim bildiğim kadarıyla sırf hamilelerin değil tüm insanların sakat,gazi,hasta,özürlü insanlarımızla dalga geçmemesi, gülmemesi ve kınamaması gerekir.
Sizin bu konuda bilginiz var mı?
beninde pek içime sinmiyordu fakat kendi doktorum hiç bir sakıncası olmadığını sağlık bakanlığının zorunlu tuttuğunu söyledi, istanbul yada büyük şehir şartlarında zaten hastaneler temizdir ama doğu illerinde bu geçerli olmayabilir fakat insanlarıda sen doğudasın olucaksın sen batıdasın olmayacaksın diye sınıflandırmayıp herkese yapıyorlar dedi, sağlık ocağı doktorumsa, hastanelerin temiz olduğunu fakat deprem ülkesi olduğumuzu ya deprem olurda çadırda doğurman gerekirse diye aklımı çeldi :) mantıklı geldi, bir zararıda olmayacaksa yaptıralım hepimiz haydeee.... haydi hamişler aşıya :)
sorma yaaaa.ağzımıza lafı tıkıyorlar.hele güzel çirkin falan hiç dedirtmiyorlarGünaydın hatunlar...
Nasılsınız bakalım,
size bir sey danışmak istiyorum, bazen sabahları magazinde çıkan haberlerle ilgili filan yorum yapıyoruz arkadaşlarla, bazen de ünlü kişilerle ilgili esprili yorumlar oluyor. ben ne zaman bir sey söylesem birisi çıkıp "sen çok fazla yorum yapma, kınama allah başına verir" gibi seyler söylüyor.vasfiye teyzeye bağladı iyicene. ne diyeceğimi şaşırdım o zaman akşama kadar sus pus oturucaz çünkü insanın her dediğinden bir anlam çıkabilir. benim bildiğim kadarıyla sırf hamilelerin değil tüm insanların sakat,gazi,hasta,özürlü insanlarımızla dalga geçmemesi, gülmemesi ve kınamaması gerekir.
Sizin bu konuda bilginiz var mı?
gunaydın kızlar , gecen phafta persembe gunu kanlı akıntı geldıgını zannedıp dr gıtmıstım ege rbır daha gelırse yatıs verıcez sana demıslerdı kanama alanı gozukmemıstı neyse , cuma aksamı makattan kan geldıgını fark ederek ben dun yanlıs anlamadım demekkı kanlı akıntı degıldı o dıye dusundum cumartesı gunu dr durumdan bu sekılde bahsettım
ılerı derecede ıdrar yolu enf ve mantarım var fıtıl kullanıyorum 7 tane 1 tane kaldı ve krem suruyorum travazol dıye
dun aksam ısten eve gıttıgımde camasırımda beyaz akıntıda kan damarları gordum kanlı akıntı bu oluyordu herhalde baska gelmedı ama o an sankı sıldıkce ufak ufak pecetede gorudm doktoru aramadım cunku annem enf fıtıl atıyosun ondan belkıde dedı eger tekrarlarsa arayayım dedım ayrıca rapor verırler dıyede korkuyorum cunku ıc yerım bunu kabul etmez sorun yasarız benım gorevımde baska bırı yok ısler sarpa sarar tabıkı bebegım cok onemlı ama agrım sızım yok cumartesı tekrr dotkordaydım kanama alanıda yok bugun 10+0 ılk gebelıgım tup bebektı ancak hıc boyle bısey yasamamıstım
yasadıgım sey cıddımı kestıremıyorum
gunaydın huzunbaz hoşgeldin tatlım kahvaltı çok makbule geçerdi aslında keşke gerçek olsa
Vero Moda Mont 10083675 Togo Mont | Morhipo.com
birde şu kaban hoşuma gitti aslında fiyatıda uygun ve tam bizlik sanırım ama yinede kararsız kaldım yaaaaaaaaa:26::26::26: ay bu çıkar inş. resmi kayıt edemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?