2014 Şubat Anneleri

Ama bu yapılmazki ya olan var olmayan var.

Ben spor giyindiğim için çoğunlukla cat tarzı giyerim ben eğer klasik giyiniyorsan bir tane alman lazım sanırım senin.

Bendeçok beğendim bunu

he valla çiçem gerçek olsa iyiydi.
ben daha mont kaban işini hiç düşünmedim yaa

ben biraz erkenciyim her konuda sanırım
aslında idare ederim belki diyordum ama sanırım idare zor olacak ya işe gidip gelmesek evde olsak idare ederizde aslında
e hergün dışarı çıkıyoruz işe gidip geliyoruz en az ocağa kadar bu böyle olacak benim için gebe montu alırsamda sonradan giyemem ama böyle bişi alırsam sonradanda giyerim iki kış belki çünkü malum bir süre kilo vermek zor olacak

Ama bu yapılmazki ya olan var olmayan var.
bende ekrana yapıştım kronikim yaaaaa

bel ağrıların geçti değilmi kuzum

boşuna ağzınızı sulandırmaya kızlar, en büyük m beden varmış :) oda sanırım şu şartlarda ancak olur kışa önünü kapatmak için lastik takmak gerekir

boşuna ağzınızı sulandırmaya kızlar, en büyük m beden varmış :) oda sanırım şu şartlarda ancak olur kışa önünü kapatmak için lastik takmak gerekir

ben L bedenini attım sepete ama siyahının önü dediğin yer karın kısmımı o kısım bol geldi bana o yüzden gebeye uygun olabileceğini düşündüm zaten :26::26::26:

Günaydın kızlar oğluşumun pipisiyle uyandım bugün ya takmış durumdayım pipiye
dün akşam gaz patlaması yaşadım bu sabahta istifar ederek güne başladım çok şükür geçti iyiyim biraz rahatladım siz ne var ne yok ?:26:

az az ağrıyor tam geçti denemez ama günlük hayatımı etkilemiyor bu ağrı şimdilik
sen nasılın ??

ya bi kaç kişi daha akıl verin hele yaaaaaaaaaaaaa kaban konusunda

bende iyi sayılırım çiçem.sol yumurtalığımda 3 gündür ağrı var.pzt doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek.
.okula gideceğim ama bugün kefaltı sırası bende kalkam kefaltı hazırlayıp umoyu çığıram

geçmiş olsun tatlım
fakat niye pipiye taktın ?????????

az az ağrıyor tam geçti denemez ama günlük hayatımı etkilemiyor bu ağrı şimdilik
sen nasılın ??

ya bi kaç kişi daha akıl verin hele yaaaaaaaaaaaaa kaban konusunda

bence eski kabanlarını giyip üstüne şal atabilirsin o zaman düğme açık olsa da anlaşılmaz ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü böyle bişey alsam da sonra kollarımız vücudumuz şişeceği için yine olmıyacak o yüzden şalla kullanıcam paltolarımı ben hem göbeği saklamış oluruz

ben L bedenini attım sepete ama siyahının önü dediğin yer karın kısmımı o kısım bol geldi bana o yüzden gebeye uygun olabileceğini düşündüm zaten :26::26::26:

ahaaa sen kapmışsın demek L yi :) şimdik dedin ya ocağa kadar eskilerim idare eder, e zaten ocaktan sonrada doğum iznine ayrılırsın kanımca, çalışan anne adayı olunca hergün ne giycem derdi var tabi, ben bile ki çalışmıyorum her dışarı çıkarken aman ne giycem derdine düşüyorum, henüz hiç hamiloş kıyafeti giymedim, eskilerimi kullanıyorum

geçmiş olsun tatlım
fakat niye pipiye taktın ?????????

ilk hamile kaldığımda hep kız çocuğu emziriyordum rüyalarımda sonra erkek olduğunu öğrendim o günden itibaren hep oğlan görüyorum ryamda ama pipisini görüyorum nedense

Bende böyle düşünüyorum ya da kabanın üstüne panço giymeyi düşünüyorum

ne güzel demekki karnın büyümedi fazla ben bayram ertesinden beri gebe kıyafeti giyiyorum artık

benim eski kabanda olmaz sanırım çünkü kolları falan eski bedenime tam geliyordu biraz daha kilo alırsam dar gelir diye düşünüuorum zaten bu yıl kaban alacaktım ben gebe kalmasam bile olmassa ben bunu bir alayım hoşuma gitmesse yollarım geri
ilk hamile kaldığımda hep kız çocuğu emziriyordum rüyalarımda sonra erkek olduğunu öğrendim o günden itibaren hep oğlan görüyorum ryamda ama pipisini görüyorum nedense
ilginçççç

bende kar yağsın istiyom giyiyim botlarımı yürüyüm istiyom muhabbet açılınca kalktım denedim şuan çoğu oluyor ama 1-2 ay sonrasını kestiremiyorum ama almam yani önünü kapamadan giyerim

günaydın anneler kızımın büyüdüğünü an ve an hissediyorum dün akşam o ne hareketlerdi ya dedim ki kızım büyümüş :)

bende kar yağsın istiyom giyiyim botlarımı yürüyüm istiyom muhabbet açılınca kalktım denedim şuan çoğu oluyor ama 1-2 ay sonrasını kestiremiyorum ama almam yani önünü kapamadan giyerim

ben o üşütme riskine giremem
bizim burası kışın çok soğuk olur kapamalıyım ben önünü
neyse aldım zaten gelince bi bakayım beğenmessem yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…