2014 Şubat Anneleri

beni uyuttuktan sonra istediklerini yapabilirler bide onu çıkartması var gerçi

blim botu görmedim ama benim de aslında cat tarzı bota ihtiyacım var sanırım biraz daha soğusun alırım hiç bakmadım çünkü
kaban içinde kotonda gördüm komple bol 150 kg olsam da giyilir o tarz bişey alabilirsin epey geniş tarzı öyle ama giyermisin bilmem.

ben hala inatla kışı montumla geçirebileceğimi düşünüyorum bi çıkardığımda denerim

müdürün arkasından çok konuştum sanırım sürekli iş veriyor

az önce geldi bi yanımda çay önümzde a4 kağıt kabak çekirdeği yiyordum hiç istifimi bile bozmadım
adam sanırım gitse de kurtulsam diyordur

az az ağrıyor tam geçti denemez ama günlük hayatımı etkilemiyor bu ağrı şimdilik
sen nasılın ??
ya bi kaç kişi daha akıl verin hele yaaaaaaaaaaaaa kaban konusunda

Valla kuzum sen karar ver. Kabanım yok zaten alacaktım demişsin o zaman alınabilir ama kabanı olanlar bence idare edebilir.
Mesela ben montlarımı giyip boynuma bi şal atıp idare etmeyi planlıyorum. Bi tane de spor ayakkabı aldım 40 numara bağcıklarını gevşetip gevşetip gicem inşallah bu kış Botlarım çizmelerin olmayacak muhtemelen. İşe de arabayla geleceğimden fazla sorun yaşamam herhalde. Ama herkesin şehir ve ortam farkı var.
Neyse almışsın zaten. İnşallah içine siner güle güle kullanırsın

ne güzel demekki karnın büyümedi fazla ben bayram ertesinden beri gebe kıyafeti giyiyorum artık

hamile kaldıktan sonra 4 kilo verdim 3 kilo geri aldım, bedenen aynıyım ama göbiş çıktı biraz ama hali hazırda biraz bol şeylerimi ve de çoğunlukla taytları giyiyorum. kış mevzusunda bende tırsıyorum ama taaaaa 3-5 sene öncesinden kalan bol olduğu için giymediğim ama yeni olduğu içinde atmaya kıyamadığım kabanım vardı belkim o olur diye umut ediyorum, benim bir arkadaşım normal kabanının altına kalın hırka giyip (önü kapanmıyodu ama) kışı öyle geçirmişti

Son düzenleme:
kızlar üçlü testimin sonucuna baktım şimdi internetten 3 değer de risksiz bölgede bulunuyor çok şükür doktoruma yarın göstericem sizinle de bu güzel haberi paylaşayım dedim

kızlar üçlü testimin sonucuna baktım şimdi internetten 3 değer de risksiz bölgede bulunuyor çok şükür doktoruma yarın göstericem sizinle de bu güzel haberi paylaşayım dedim

gözün aydınnn... bende geçen hafta tam hastaneye sonuç almaya gitmek üzereyken (zeynep kamil) sitesi düzelmişmi bakayım derken hem düzelmişti hemde sonucum çıkmıştı hemde temizdi :) çok sevinmiştim. şimdi sırada detaylı ultrasonlarımız var, hepimizin hakkında hayırlısı

sondanın cıkarılması cok acıyormus
bana dogum sırasında takılıp
ben kendıme gelmeden cıkarmıslardı bence bosuna taktılar neyse :)

nerde oturuyorsun tatlım sen hangi şehir
gaziantepte canım soğuk olur burası
yok o kadar bol bişi giyemem ya dedim ya doğumdan sonrada kullanabilmem gerek oğlumda doğumdan sonra mont kaban olmadı evdekiler apar topar gittim dandik bir marketten kötü üzerime olabilen bulduğum tek montu almıştım
bunu doğumdan sonrada giyerim inş. çünkü malum kollar genişliyor omuzlar genişliyorevdeki kabanlar olmuyor
ben oğlumda 15 kilo almıştım yani öyle acayip şişmedim bile

sağol tatlım ben otobüs yada tramvay kullanıyorum işe gelip giderken araba olunca sorun olmaz pek haklısın

görümcemde öyle yaptı canım
ama ben önü açık giyemiyorum kabanları

bunu da giyersin ama tarzına uyar mı bilmem

bunu buldum internette sadece ama kese kağıdı rengi falan güzeldi

panço kullanmayı düşünmezmisineklediğin kaban çok hoş buarada

onu bende düşündüm aslında o tarz bişi alayım diyordum ama pançolar çok kalın olmıyor sanki değilmi yani mont-kaban gibi
hiç panço kullanmadım ben daha o yüzden bilmiyorum aslında birde biraz daha kısamı olur acaba kabana göre
ay ne bilim ya
sonu yaza gelen gebelik iyiydi oğlumu ekimde doğurdum ne mont derdim oldu nede bot
şimdi hepsini gebeye göre düzenlemek gerekcek pufffffffffffffffffff masraflıymış kış gebeliği

gerçekten çok masraflıelinden geliyorsa yada annenden falan rica etsen kalın alizenin falan çok güzel ipleri var hem çabuk biter kalın olunca da....örersin.....ben örmeyi düşünüyorum.....elimde bebeğimin yeleği var şuanda...o bitsin...zaten 3 tane ben ördüm,2 babannesi,2 3 tane de teyzesi ördü...hediye de glir zaten...ona örmeyeceğim artık bir süre...kendime başlayayım diyorum

sen hangi şehirde yaşıyorsun hamarat hatun ?? maşallah ne kadar çok şey yapmışsın hemencik
bende oğluma 1 tane yelek örmüştüm
annemim elinde sorun var öremez birde ben çok üşüyen biriyim yaaa kışın acayip donarım öyle örgü falan ısıtmaz beni
hele elim ayağım buzdur sürekli benim :26::26::26: iki kat çorap giyerim yinede ayaklarıma dokun buz gibidir

bol duruyor evet ama hoşuma gitti benim evdeki olmazsa böyle bakabilirim sonrası içinde iyi olur

canım o kotondaki dediğin ne kadrdı hani gördüm dedin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…