- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
günaydın hanımlarrrr canımın içleriiii
sipidi epidural sezeryan oldu ablam 23 ağststa sonda taktılar.ben sondayı hep lüks bulmuşumdur.dört kez ameliyat oldum bir rahatsızlığımdan dolayı sondanın ne muhteşem bişey olduğunu o zaman farkettim.ama hepsinde ben uyutulduktan sonra takmışlardı.
hatunlar size kefaltı hazıladım bıyrın
Eki Görüntüle 806469
ben o üşütme riskine giremem
bizim burası kışın çok soğuk olur kapamalıyım ben önünü
neyse aldım zaten gelince bi bakayım beğenmessem yollarım
ben biraz erkenciyim her konuda sanırım
aslında idare ederim belki diyordum ama sanırım idare zor olacak ya işe gidip gelmesek evde olsak idare ederizde aslında
e hergün dışarı çıkıyoruz işe gidip geliyoruz en az ocağa kadar bu böyle olacak benim için gebe montu alırsamda sonradan giyemem ama böyle bişi alırsam sonradanda giyerim iki kış belki çünkü malum bir süre kilo vermek zor olacak
az az ağrıyor tam geçti denemez ama günlük hayatımı etkilemiyor bu ağrı şimdilik
sen nasılın ??
ya bi kaç kişi daha akıl verin hele yaaaaaaaaaaaaa kaban konusunda
ne güzel demekki karnın büyümedi fazla ben bayram ertesinden beri gebe kıyafeti giyiyorum artık
bizim burda soğuklar başlamadı daha tam ama birden gelir soğuk mesela biz pek mevsimlik giyemeyiz şu ara hırka ile başlar ekim ortası bulmadan kabana geçeriz belkide
kızlar üçlü testimin sonucuna baktım şimdi internetten 3 değer de risksiz bölgede bulunuyor çok şükür doktoruma yarın göstericem sizinle de bu güzel haberi paylaşayım dedim
kızlar üçlü testimin sonucuna baktım şimdi internetten 3 değer de risksiz bölgede bulunuyor çok şükür doktoruma yarın göstericem sizinle de bu güzel haberi paylaşayım dedim
beni uyuttuktan sonra istediklerini yapabilirler bide onu çıkartması var gerçi
blim botu görmedim ama benim de aslında cat tarzı bota ihtiyacım var sanırım biraz daha soğusun alırım hiç bakmadım çünkü
kaban içinde kotonda gördüm komple bol 150 kg olsam da giyilir o tarz bişey alabilirsin epey geniş tarzı öyle ama giyermisin bilmem.
ben hala inatla kışı montumla geçirebileceğimi düşünüyorum bi çıkardığımda denerim
gaziantepte canım soğuk olur burasınerde oturuyorsun tatlım sen hangi şehir
yok o kadar bol bişi giyemem ya dedim ya doğumdan sonrada kullanabilmem gerek oğlumda doğumdan sonra mont kaban olmadı evdekiler apar topar gittim dandik bir marketten kötü üzerime olabilen bulduğum tek montu almıştımbeni uyuttuktan sonra istediklerini yapabilirler bide onu çıkartması var gerçi
blim botu görmedim ama benim de aslında cat tarzı bota ihtiyacım var sanırım biraz daha soğusun alırım hiç bakmadım çünkü
kaban içinde kotonda gördüm komple bol 150 kg olsam da giyilir o tarz bişey alabilirsin epey geniş tarzı öyle ama giyermisin bilmem.
ben hala inatla kışı montumla geçirebileceğimi düşünüyorum bi çıkardığımda denerim
sağol tatlım ben otobüs yada tramvay kullanıyorum işe gelip giderken araba olunca sorun olmaz pek haklısınValla kuzum sen karar ver. Kabanım yok zaten alacaktım demişsin o zaman alınabilir ama kabanı olanlar bence idare edebilir.
Mesela ben montlarımı giyip boynuma bi şal atıp idare etmeyi planlıyorum. Bi tane de spor ayakkabı aldım 40 numara bağcıklarını gevşetip gevşetip gicem inşallah bu kışBotlarım çizmelerin olmayacak muhtemelen. İşe de arabayla geleceğimden fazla sorun yaşamam herhalde. Ama herkesin şehir ve ortam farkı var.
Neyse almışsın zaten. İnşallah içine siner güle güle kullanırsın
görümcemde öyle yaptı canımhamilelikten sonra 4 kilo verdim 3 kilo geri aldım, bedenen aynıyım ama göbiş çıktı biraz ama hali hazırda biraz bol şeylerimi ve de çoğunlukla taytları giyiyorum. kış mevzusunda bende tırsıyorum ama taaaaa 3-5 sene öncesinden kalan bol olduğu için giymediğim ama yeni olduğu içinde atmaya kıyamadığım kabanım vardı belkim o olur diye umut ediyorum, benim bir arkadaşım normal kabanının altına kalın hırka giyip (önü kapanmıyodu ama) kışı öyle geçirmişti
bizim burda soğuklar başlamadı daha tam ama birden gelir soğuk mesela biz pek mevsimlik giyemeyiz şu ara hırka ile başlar ekim ortası bulmadan kabana geçeriz belkide
yok o kadar bol bişi giyemem ya dedim ya doğumdan sonrada kullanabilmem gerek oğlumda doğumdan sonra mont kaban olmadı evdekiler apar topar gittim dandik bir marketten kötü üzerime olabilen bulduğum tek montu almıştım
bunu doğumdan sonrada giyerim inş. çünkü malum kollar genişliyor omuzlar genişliyorevdeki kabanlar olmuyor
ben oğlumda 15 kilo almıştım yani öyle acayip şişmedim bile
panço kullanmayı düşünmezmisineklediğin kaban çok hoş buarada
neden bulamıyorsun canım nasıl bişi arıyorsunki ??????????? böyle uzun pardesü tarzımı ???kıyafet muhabbeti başlamış kızlar ya ben kışı geçtim normal hamile kıyafeti bulamıyorum tesettüre uygun
bunu da giyersin ama tarzına uyar mı bilmem
bunu buldum internette sadece ama kese kağıdı rengi falan güzeldi
Eki Görüntüle 806555
onu bende düşündüm aslında o tarz bişi alayım diyordum ama pançolar çok kalın olmıyor sanki değilmi yani mont-kaban gibi
hiç panço kullanmadım ben daha o yüzden bilmiyorum aslında birde biraz daha kısamı olur acaba kabana göre
ay ne bilim ya
sonu yaza gelen gebelik iyiydi oğlumu ekimde doğurdum ne mont derdim oldu nede bot
şimdi hepsini gebeye göre düzenlemek gerekcek pufffffffffffffffffff masraflıymış kış gebeliği
fena değil ama sanki çok bolmu ne :26:
sen hangi şehirde yaşıyorsun hamarat hatun ?? maşallah ne kadar çok şey yapmışsın hemencikgerçekten çok masraflıelinden geliyorsa yada annenden falan rica etsen kalın alizenin falan çok güzel ipleri var hem çabuk biter kalın olunca da....örersin.....ben örmeyi düşünüyorum.....elimde bebeğimin yeleği var şuanda...o bitsin...zaten 3 tane ben ördüm,2 babannesi,2 3 tane de teyzesi ördü...hediye de glir zaten...ona örmeyeceğim artık bir süre...kendime başlayayım diyorum
bol duruyor evet ama hoşuma gitti benim evdeki olmazsa böyle bakabilirim sonrası içinde iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?