2014 te doğum yapacak anne adaylarını buraya bekliyoruz ;)

Bende 2014 te doğum yapacağım. Doktorum 11 Mart dedi ama Rabbim bilir şuan 17. haftanın içerisindeyim. Çok mutluyum :) inşallah dediğin gibi kazasız belasız kucağımıza alırız yavrularımızı :)

ben de 2014 ocak 25 te yapacam doğumumu kısmetse inşallah

Merhaba kizlar rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin inssss
Bende 8+haftalik hamileyim 2 .cocuguma dogum mayis 1 gibi gorunuyor ama sezeryan olacagi icin nisan sonu gibi ooacagini dusunuyorum hayirlisi ile

Merhaba ben de 18+4 haftalik hamileyim ve dogumum 26 subat... Ama daha hareketlerini hissedemiyorum ultrason randevusu 17 ekimde. Nasipse o zaman kendisini de, sayet gosterirse cinsiyetini de gorecegiz. Gun sayiyorum! :)

Merhaba kızlaaarrr

Bende 8+2 günlük hamileyim nisan sonu mayıs başı gibi görünüyor sezeryan olacağı için muhtemelen nisan sonu olur die düşünüyorum rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin

Allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimize inshallah isteyen her kesede Rabbim kisa zamanda nasip etsin amin.insallah nasip kismet 22mart 2014 gosteriyor ultrasyon

Merhaba herkese :) öncelikle Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de 7+5 haftalık hamileyim. Yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Hamileliğim bulantı ve baş dönmesiyle geçiyor. Hiç eski neşem yok herşeyden tiksiniyorum bu günlerin geçmesini bekliyorum biran evvel.

Merhaba kizlaaar :) ben de 23 haftalik hamileyim, insallah bir kizimiz olacak :) ayni duygulari, durumlari burada paylasmak cok guzel. ilk baslarda ben de cok sorun yasadim ama simdi cok sukur iyiyiz... herkesin bebisi hayirli olsun, coook sansliyiz bunlari yasiyoruz

Hayırlı uğurlu olsun canım inşaallah bir an önce sıkıntılarından kurtulur rahat bir hamilelik geçirirsin...Benim 2.hamileliğim 3 aylık şuan bebeğim şu aralar iyiyim ondan öncesi kabus gibiydi midem bulanıyor ama çıkaramıyordum öğürüp duruyordum,sürekli acıkıp hemen şişiyor yarım saat sonra tekrar acıkıyordum her açıktığımda ve doyduğumda da midem bulanıyordu neyseki baya baya azladı bu sıkıntılar,benim oğlum 3 yaşında hala bez bağlıyoruz maleseff bir tek onun kakasını temizlerken midem havaya kalkıyor hele dün akşam kusucaktım nerdeyse ağlaya ağlaya temizledim... Sıpa inat ediyor bir türlü söylemiyor aslında herşeyi konuşup anlatabiliyor ama bezi bırakmak işine gelmiyor

Ben de seni tebrik ederim Cnm çok şükür kalp atışını da duydum 8. Haftamıza girdik . Hayırlısı Allah'tan hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Benim ablamın oğlu da uzun birsüre bezden vaz geçemedi. Hiçbir problemi yok kas problemi yok konuşuyor fakat bezini çıkarmak istemiyordu. Psikokojik birşey mi diyerek psikolog bir arkadaşıma danıştım. Bazı çocuklar büyümek istemezlermiş emzik gitti bez de gidince ilginin azalacağını düşünürmüş bu konuda üstüne hiç gitmeyin görmezden gelin zaten kendide sıkılacak bezden çünkü bez çocuğa sıkıntı verir. Cidden bizimkinde de öyle oldu.tabi kas kontrolü nasıl bilmiyorum belki de kasları hazır değildir.

selam kızlarr bende 2014 annesi olucam ama doktorumuz ilk 7 şubat 31 ocak dedi dün kontrole gittim oğlum biraz tombikmiş maşallah
doktorum ocağın 26sına kalmaz doğurursun maşallah iyi beslenmiş sıpacık dedi. böyle devam ederse 2014 annesi olurmuyum bilmiyrum ama allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin

kızlar meraba benimde nisan sonunda bebişim gelecek ama cinsiyeti belli değil hala merak ediyoruum :) 13. haftadayım ne zaman belli olur ki acabaa :)

merhaba konu sahibesi ve diğer arkadaşlar bende 24 haftalık hamileyim mart başı doğum yapıcam kısmetse çok heycanlıyım şimdiden gerçi uzun zamandır yazan olmamış ne durumlardayız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…