- Konu Sahibi bebetommmm
-
Merhaba anne adayları ben 10haftalik hamileyim...darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda olsun...
2014 Mart ayının bası veya ortasına geliyor doğumum... Dedim benim gibi ayni zamanda aynı yılda dogum yapacak olan arkadaşlarımız o mutlu sevinçli gunu beraber beklerdik...herkese hayırlı kazasız belasız hamilelik süreci ve doğumlar yapmayı , bebegimizi kucagimiza almayi diliyorum yüce RABBİM'DEN...
Merhaba anne adayları ben 10haftalik hamileyim...darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda olsun...
2014 Mart ayının bası veya ortasına geliyor doğumum... Dedim benim gibi ayni zamanda aynı yılda dogum yapacak olan arkadaşlarımız o mutlu sevinçli gunu beraber beklerdik...herkese hayırlı kazasız belasız hamilelik süreci ve doğumlar yapmayı , bebegimizi kucagimiza almayi diliyorum yüce RABBİM'DEN...
Merhaba herkese :) öncelikle Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de 7+5 haftalık hamileyim. Yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Hamileliğim bulantı ve baş dönmesiyle geçiyor. Hiç eski neşem yok herşeyden tiksiniyorumbu günlerin geçmesini bekliyorum biran evvel.
Hayırlı uğurlu olsun canım inşaallah bir an önce sıkıntılarından kurtulur rahat bir hamilelik geçirirsin...Benim 2.hamileliğim 3 aylık şuan bebeğim şu aralar iyiyim ondan öncesi kabus gibiydi midem bulanıyor ama çıkaramıyordum öğürüp duruyordum,sürekli acıkıp hemen şişiyor yarım saat sonra tekrar acıkıyordum her açıktığımda ve doyduğumda da midem bulanıyordu neyseki baya baya azladı bu sıkıntılar,benim oğlum 3 yaşında hala bez bağlıyoruz maleseff bir tek onun kakasını temizlerken midem havaya kalkıyor hele dün akşam kusucaktım nerdeyse ağlaya ağlaya temizledim... Sıpa inat ediyor bir türlü söylemiyor aslında herşeyi konuşup anlatabiliyor ama bezi bırakmak işine gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?