2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ya ben netten cok alısverıs yaparım ama bebıs ıcın hıc ıcımden gelmedı basından berı hep gezerek aldım. en son lcwden sadece bırkac parça aldım sadece.
ama bu malzemelerı bulabılırmıyım bu fıyata dısarda bılemıyorum. istanbulda olsaydım durum farklı olurdu orda tıftıgını atardım. ama burda yok böyle seyler. hazırlarda 1.5 - 2 tl cok pahalı.
ya sakal bıyık modundayım :)
ooo o 400 u kesın asar.. baksana bunlar resmen ayrı bır masraf kapısı...

kızlar bırde magnetlı olarak bunlara bakmıştım aksam bunlarda hoşuma gıttı.
özellikle kumsallı cok hoşuma gıttı hanı yaz bebişi yaa :)))) isim tarih yazıyor cok hos.

Eki Görüntüle 1094627 Eki Görüntüle 1094628

bunlarda çöok şirinmiş ne kadarmış bunların fiyatı güzel bi süslemeyle hoş olur yaz bebişlerimize
canım benden o kadar çok bakıyorum oğluşa bişeyler ama hiç bişey almak nasip olmadı güvenemiyorum bir türlü
bizim süsleme yapmak için evde çok malzememiz var o yüzden bazı şeyleri evde kendimiz yapalım diyoruz maliyette düşer daha önemlisi bizde evde yapalım onun heycanını tadalım el emeğimiz olsun diyoruz ya bakalım napcaz hiç bilmiyorum şu eksiklerimizi sağ salim bitirsek biran önce sonra sadece bunlara odaklancaz
bu arada sana özel mesaj attım görmedin sanırım bi baksana mesaj kutusuna

ayy cok güzel olmuş güzel ne kelime coook karizmatik olmuş Masallah:nazar:

sağol canım benim teşekkür ederiz şimdi düz krem rengini örüyo bakalım o nasıl olcak aynısının kahvesinide büyük teyzemiz örmüş
çok hoşuma gidiyo bu yelekler adam yeleği gibi :1: içine beyaz gömlek kıravat uwww kızlar gözünü ayıramıcak bizim paşalardan

bugun cook cnim sikiliyo neden bilmyrm icimde bi sikinti war bitsin su gun ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sen de çalışmıyosun sanırım ben de her gün evdeyim sıkılıyorum..

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Eki Görüntüle 1094639
Eki Görüntüle 1094640
ananemizden bir yelek daha hazır nasıl olmuş kızlar oğluşumun adam yelesiiiii

:53::52::52:
ayyy bu orgumu bilgee harika yaaa damatlık yeleği gibii maşallahhh :nazar::nazar::nazar:
kuzum sağlıkla gıysın.. :emir_bebek::16:

bunlarda çöok şirinmiş ne kadarmış bunların fiyatı güzel bi süslemeyle hoş olur yaz bebişlerimize
canım benden o kadar çok bakıyorum oğluşa bişeyler ama hiç bişey almak nasip olmadı güvenemiyorum bir türlü
bizim süsleme yapmak için evde çok malzememiz var o yüzden bazı şeyleri evde kendimiz yapalım diyoruz maliyette düşer daha önemlisi bizde evde yapalım onun heycanını tadalım el emeğimiz olsun diyoruz ya bakalım napcaz hiç bilmiyorum şu eksiklerimizi sağ salim bitirsek biran önce sonra sadece bunlara odaklancaz
bu arada sana özel mesaj attım görmedin sanırım bi baksana mesaj kutusuna

aynen canım bırde nette bellı yerlerden yapıyorum normalde alısverıs. o yüzden tırsıyorda ınsan.
bakayım canım hemen.

canım 50 liraya aldık işte :) uygun baya. hatta hazır olanlarıda var içinde şeker olan arkası mıknatıslı lavantalı falan :))

Gayet iyiye almışsın cnm valla..bakıcam bnde ya bunlarda yada kutulu bişeylerden alcam kapı susde yapıcam zaten toptan alır cıkarım
biz hiç bırakmadık başladığımızdan berı. arada almaya fırsat olmadığımız olunca ıcımıze ıcımıze oturuyordu verdıgımız sigara parası :)))
birde ben cok pazarlıkçıyımdır :) yıllardır aynı yerden alıyoruz cok komık fıyata cok kalıtelısını alıyorum. nazım gecıyor artık çocuğa :))
valla bende o konuda şanssızım o kadar bulantım vs..m oldu sigaradan gram tiksinmedim.
maalesef kaçırıyorum arada :17::17::17: afedersin her halta çelik gibi iradem var buna cok zorlanıyorum. :50::50::50:

onların bu hareketi kime yutturursak işte.. ben hıc normal gormuyorum oyle arada odenmıs faturaları bır daha kol gıbı yolluyorlar.... :19:
ahhh ahhh sorma sevgim benımde oyle kıyıntılarım oluyor ama hep gıdıyor bu sene o kadar darlandık ki dokuldum hepsini..
yıllardır bende hep kotugun parası 3-5 koyarım bıseyler..
en son yaptığım bırıkımı ılk defa goz onunde yaptım. bır baktım eşim 1 ayda kavonozdan almış almış harcamış... :41::19:
ne sinir oldum var ya cok buyuk kavga ettık o yüzden. ben dedım yıllardır yapıyorum bunu ılk defa gızlı yapmadım bu mu senın karşılığın dıye koptum..
gecen ay küçükten gızlı gızlı yıne başladım. ya bizim kadar yarını düşünmüyorlar.. ben hiç zor gun parası bırıktıren erkek duymadım..
bak pazar param bez param dıye sağlama almaya çalışıyorsun kendını. halbukı bu ıkı kısının gorevı.. ama hep bıze kalıyor..

yaaa kıyamam ben paşama.. oyle deme kızz bende cok almadım. şimdi çok almak mantıklı değil zaten. bılmıyoruz kı tombık mı olucaklar mınyon mu olacaklar. diyorum ya çıplak kalmasın mınnosla ılk geldıklerınde yeter :))))
atttt ne demek bakıcanmııııııııııııı :52::52: tamam ama cok bekletme benı merak edıyorum düldülünü :)))

aynen canım ıcımın fenalığı beğenmemden :))) mınnos sekerı yaaaa annesı bı tuhaf oluyor ınsan :16:
bırde buyuk olanı sankı kumbara gıbıde yerı var. sonra kumbara olarak kullanılsın dıye yapmışlar sanırım. resimde oyle gordum.

ah canım yaaa bırazcık da onlarda tutumlu olsa gam yemiycem damlaya damlaya gol olur dıye bosa dememışler ..gecen aylarda eşimle tartışmıştık bu para mevzusu uzerıne bana hiçbişey yapmıyomuşum muamelesi yaptı..bnde iki üç ay boyunca para vermedım ona maasımı dahı gostermedim evin ufak tefeklerını hallettım sanada soyledım mı bılmıyorum cnm servis aldı eşim ilk ay kredisini biz vericektik ama eşimde para yoktu geldi bnden istedi inan söyliycegğim o kadar laf vardıkı ama dedım canı sağolsun verdim elimdeki parayı kredıyı odedi..ufak bi kredi de değil iki tane kredi çekmiş bide...neyse dedim bnde...
sana bişey diycem varya benim en sinir oldugum şey eşimin herşeye benim demesi...şimdi şöyle söylim bn işe başladıgımda altınlarımla ve benim çektığim kredıyle araba aldık eşim cok istıyordu bnde ıyı alaım yatırım olur hem dedım (aslında neler goturdu de bnden) aldım arabayı..neyse biz baya bi hevesimizi aldık arabadan şimdide dedim ya gecenlerde servis aldık ..ama sinem eşim her şeye benim diyo bizim demiyor o kadar gücüme gidiyor ki halbuki bnm katkım o kadar buyuk ki kendisinden fazla hemde ama o herşeye benim diyo buda benım sinirimi bozuyor..ne diycemi sasırıyorum adama ..:41::41:

kızz bekle atayım cicilerini azda olsa :43:
Eki Görüntüle 1094639
Eki Görüntüle 1094640

ayyyy bilge ne kadar güzel bu yaaa yakışıklı prensin sağlıkla giysin inş.cnm ananemizde pek zevkliymiş ama heeee :9:

:53::52::52:
ayyy bu orgumu bilgee harika yaaa damatlık yeleği gibii maşallahhh :nazar::nazar::nazar:
kuzum sağlıkla gıysın.. :emir_bebek::16:

aynen canım bırde nette bellı yerlerden yapıyorum normalde alısverıs. o yüzden tırsıyorda ınsan.
bakayım canım hemen.

amin canım teşekkür ederiz
bak artık sen resim istemeden ben ekliyorum :1:

Gayet iyiye almışsın cnm valla..bakıcam bnde ya bunlarda yada kutulu bişeylerden alcam kapı susde yapıcam zaten toptan alır cıkarım

ah canım yaaa bırazcık da onlarda tutumlu olsa gam yemiycem damlaya damlaya gol olur dıye bosa dememışler ..gecen aylarda eşimle tartışmıştık bu para mevzusu uzerıne bana hiçbişey yapmıyomuşum muamelesi yaptı..bnde iki üç ay boyunca para vermedım ona maasımı dahı gostermedim evin ufak tefeklerını hallettım sanada soyledım mı bılmıyorum cnm servis aldı eşim ilk ay kredisini biz vericektik ama eşimde para yoktu geldi bnden istedi inan söyliycegğim o kadar laf vardıkı ama dedım canı sağolsun verdim elimdeki parayı kredıyı odedi..ufak bi kredi de değil iki tane kredi çekmiş bide...neyse dedim bnde...
sana bişey diycem varya benim en sinir oldugum şey eşimin herşeye benim demesi...şimdi şöyle söylim bn işe başladıgımda altınlarımla ve benim çektığim kredıyle araba aldık eşim cok istıyordu bnde ıyı alaım yatırım olur hem dedım (aslında neler goturdu de bnden) aldım arabayı..neyse biz baya bi hevesimizi aldık arabadan şimdide dedim ya gecenlerde servis aldık ..ama sinem eşim her şeye benim diyo bizim demiyor o kadar gücüme gidiyor ki halbuki bnm katkım o kadar buyuk ki kendisinden fazla hemde ama o herşeye benim diyo buda benım sinirimi bozuyor..ne diycemi sasırıyorum adama ..:41::41:

ayyyy bilge ne kadar güzel bu yaaa yakışıklı prensin sağlıkla giysin inş.cnm ananemizde pek zevkliymiş ama heeee :9:
sağol canım teşekkür ederiz bu yeleğin aynısının kahvesini büyük teyzemiz örmüş bide dün krem rengi örüyo annem çok beğeniyorum bu tars yelekleri renk renk olsun dolabında küçük adam olcekler kız yerim ben onları

Cnm bizde hamisligimden beri 4yada 5sefer yaramazlik yaptik 2seferdir kanamam oldu bizde korktuk daha yapmiyorz haftaya kontrolum var sorcam doktora cok asiri akintim var zaten acaba yara falanmi varki rahim agzinda beraber olunca kaniyor

yara da olabilir canım ama ben çok zorlandım bu sefer adama da çaktırmadım ki rahatsız olmasın diye gaiba benim zor olduğu için oldu sanki vajina kapanmış gibi :( neyse sor bi doktoruna sen bakalım ne diyecek rabbim kimseyi korkutmasın ya nasıl vicdan azabı çektim gece gece:43:

Bu köpek eşimin eve getirdiği misafirimiz adı herkül ama bn ona herküş diyorumm..

Oglusumun cicileri 3,4 tane daha vardım onları atamadim yaa kabul etmedii

Naçizane ;);)

Eklentiler

• $1398867003024.webp
    $1398867003024.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $1398867022100.webp
    $1398867022100.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $1398867037092.webp
    $1398867037092.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $1398867053490.webp
    $1398867053490.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $1398867078912.webp
    $1398867078912.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $1398867091989.webp
    $1398867091989.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $1398867102997.webp
    $1398867102997.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $1398867114830.webp
    $1398867114830.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 39
sağol canım teşekkür ederiz bu yeleğin aynısının kahvesini büyük teyzemiz örmüş bide dün krem rengi örüyo annem çok beğeniyorum bu tars yelekleri renk renk olsun dolabında küçük adam olcekler kız yerim ben onları

ayyy valla cnm süper bu tarz şeyler hakkaten küçük adam oluyor bunlarla hele o gömlekler yok muuuu benı bnden alıyo valla totolarını ısırasım gelıyo :16:

Bu köpek eşimin eve getirdiği misafirimiz adı herkül ama bn ona herküş diyorumm..

Naçizane ;);)

ayyy valla cnm süper bu tarz şeyler hakkaten küçük adam oluyor bunlarla hele o gömlekler yok muuuu benı bnden alıyo valla totolarını ısırasım gelıyo :16:

kız çok güzel cicişleriniz iyi günlerde giysin tosun paşa hele o ayakkabılara bayıldımmmmm
baba oğul takım gömlek bulsam kaç para olsa alcam o kadar çok özeniyorum bende takım gömlek pantolan giydireyim ama hiç bi yerde denk gelmedim buldunmu öle bişey nerde olursa bana haber et özellikle kurban bayramında istiyorum takım giysinler

Naçizane ;);)

cicilerinizi güzel günlerde kullanın canım benim:16::16::16:

Eki Görüntüle 1094639
Eki Görüntüle 1094640

oyyy ellerine sağlık annanesinin çok güzel olmuş iyi günlerde giysin canım,beşik içini ne yaptın geçmişe bakamadım son arkadaşın yüklediği daha güzeldi sanki sen bilirsin ama benim fikrim odanıza bence o daha çok yakışır gibi,biraz geç oldu ama halınıza bayıldım çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullansın rüzgar bey :nazar:

oyyy ellerine sağlık annanesinin çok güzel olmuş iyi günlerde giysin canım,beşik içini ne yaptın geçmişe bakamadım son arkadaşın yüklediği daha güzeldi sanki sen bilirsin ama benim fikrim odanıza bence o daha çok yakışır gibi,biraz geç oldu ama halınıza bayıldım çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullansın rüzgar bey :nazar:

sağol canım teşekkür ederiz daha güzelleri sizn olsun inş.
beşik derken hangi konuydu o ay akşam oldu ay akşam oldu kafa gitti biliyon mu affersin valla
bugün uyku setlerine baktım ben ama karar veremedim onada hangisi olsun forumda herkez açık renkliyi beğendi bende onu daha çok beğendim ama kullanış açısından düşündüm bide eşim ayıcıklıyı beğendiği için biraz kararsız kaldım biçok şey benim seçimim oda babası yani diyorum onun beğendiğimi olsa acep

Naçizane ;);)

güle güle kullanın canım ama yavru aslan olanın rengi sarı lacivert olsa dahada güzel olurdu sanki :1: tabi şaka yapıyorum iyi günlerde kullansın hepsini

ya canım kaç yıllık evlısınız bılmıyorum ama bu ben ben olayı bızde de vardı baslarda. ama bu aileden gelen bir şey bence. bizde cok kavga ettik bu yüzden. çok ta mide bulandıran bır olay senı cok ıyı anlıyorum.

ben cok rest cektım bu konuda sen böyle ayırıyorsan ben alaaa ayırırım dıye. artık ben kelımesını unuttu :))) bır anda kesilip atılan bırsey değil bu. resmen alışkanlık. bazen tatlı dılle bazen sert dılle bu alışkanlıktan kurtarmak gerekiyor.

dükkânımız varken bıle kv devamlı oğlumun ısyerı dıyordu. bende başladım bu nasıl ıs madem benım işyerim değil işçiyim o zaman hanı maaşım demeye...
bak şimdi 2-3 yıldır çalışmıyorum. kimse onun maaşı dıyemıyor.. cunku maasla bıtmıyor bır evın gecımı. ben yıllarca calısmıs bırıyım paranın kurusuna kadar değerını bılıyorum. o parayı harcamakta mesele. maaşlar zaten malum geldıgı gıbı gıdıyor. yanı suan calısmadıgım halde kımse gık dıyemıyor..
ben yaptığım tasarrufla her ay nerdeyse 1 maas sokuyorum eve zaten.
sende ara ara ayarını ver bence cunku böyle konular tatsız konular budaklanmadan kesmek lazım.

kök saldım kız hadiii koyyy totişin cicilerini :))

amin canım teşekkür ederiz
bak artık sen resim istemeden ben ekliyorum :1:
:66: kablonun gozunu seveyım :))) taze taze geliyor böyle resımler :)

sağol canım teşekkür ederiz daha güzelleri sizn olsun inş.
beşik derken hangi konuydu o ay akşam oldu ay akşam oldu kafa gitti biliyon mu affersin valla
bugün uyku setlerine baktım ben ama karar veremedim onada hangisi olsun forumda herkez açık renkliyi beğendi bende onu daha çok beğendim ama kullanış açısından düşündüm bide eşim ayıcıklıyı beğendiği için biraz kararsız kaldım biçok şey benim seçimim oda babası yani diyorum onun beğendiğimi olsa acep

uyku setinden bahsediyorum canım ben nedense beşik içi diyorum ona evet açık renkli olana bayıldım ben tabi siz bilirsiniz içinde kalacaksa babasının istediği olsun

kız çok güzel cicişleriniz iyi günlerde giysin tosun paşa hele o ayakkabılara bayıldımmmmm
baba oğul takım gömlek bulsam kaç para olsa alcam o kadar çok özeniyorum bende takım gömlek pantolan giydireyim ama hiç bi yerde denk gelmedim buldunmu öle bişey nerde olursa bana haber et özellikle kurban bayramında istiyorum takım giysinler

Sağolll cnm benım ...tabiki haber verırım ne demek çünkü bnde bayılıyorum gömlrkli takımlara ....gözümden kacmaz merak etme seeenn :27::27::27:
cicilerinizi güzel günlerde kullanın canım benim:16::16::16:
sağol cnm en guzelleri sizin olsun :54::54:
güle güle kullanın canım ama yavru aslan olanın rengi sarı lacivert olsa dahada güzel olurdu sanki :1: tabi şaka yapıyorum iyi günlerde kullansın hepsini

teşekkur ederiiiz cnm yok şekerim biz rengimizden memnunuz :34::34::34::1::1: heheh en guzellerı sizlerın olsun inş..:16:

uyku setinden bahsediyorum canım ben nedense beşik içi diyorum ona evet açık renkli olana bayıldım ben tabi siz bilirsiniz içinde kalacaksa babasının istediği olsun

bende açık rengi çok beğendim işte yaaa offf valla bilemedim akşam gitcez bakalım hangine karar vercez orda belli olucak ama eşim ayıcıklıyı beğendi annem görmeden daha telde anlattım biraz oda ayıcıklı olsun dedi babamda kesin ayıcıklıyı beğencek bi ben beyazı beğenmiş olcam bakalım artık bi gidip gözle görelimde yarın eklerim aldığımızın resmini

Back
X