2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evet ya napicaz boylee..bugdayi denemedim hic nasil ypiosun iyiki sormusum :)
Bide ben kislik sebzelerdn dondurucuya atiyorum yaza kullanmak icin..

Haymli olsun canim tez zamanda atlatin ins.
Kis sebzelerini hic koymadim dondurucuya canim. O zaman da ne varsa onu yerler.:)
Bugdayi onceden islatiyorum mesela gece vereceksem sabahtan islatiyorum gece de haslayip sonra meyveleri ekliyorum eziyorum ayni iste:)

Yulafi bulabilirim ama ununu sanmiyorum yulafi kullanabilecegim bi tarif var mi acaba hic islem.görmemiş yulaf dedigin

Oyun minderi de oyun halısı da var ama artık pek ilgisini çekmiyor. Yurutec anne için çok kurtarıcı doğru. Tüm bebekler de seviyor. Ayakta durmak hoşlarına gidiyor ama uzun vadede zararlı olduğu için almayacağım. Doktor da almayın, varsa da ya atın ya satın dedi

Yulafi bulabilirim ama ununu sanmiyorum yulafi kullanabilecegim bi tarif var mi acaba hic islem.görmemiş yulaf dedigin
Canim bahsettiginde yulaf kepegi sanirim onuda aldim ben o var marketlerde. Meyve purelerinin icine koyuyorm 1 kasik.tafi degisik oluyo oglumda seviyor.

damlacikolata canim dondup cozulen.seylerin bebekler icin saglikli olmadigini okumustum bi arastir istersen bilmiyorum yankista olabilir
Gecen gun tv de dinledim bende bi sabah programina cocuk doktoru gelmisti. Zamani olnayan sebze meyve vermeyin mevsiminde şoklayin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…