- 8 Ağustos 2011
- 12.633
- 14.951
- 498
zeynelim ekliyim canım seni de, ama sen haziran annesi olucaksınbenide listeye ekleyiiinnnn
bat 21 eylül düüü :) ve şuanda 5+6 günlük hamişim allahın izniyle ilk bebişimallahım hepimizin yavrulaırnı bize bağışlasınnn
amin amin cumanin yuzu suiyu hurmetine hayirla nasip olur insAllahben seni hatırlıyorum gurbetgüzeli,inşallah en yakın zaman da senin de güzel haberlerini alırız allah gerçekten çok büyük sabretmekten başka bişey yok elimiz de yakında burda olacaksın eminim :)
yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz :):)
olur bunlar normal belirtilerkızlar bende temmuz annesi olacağim inşallah ama bende bi belirti var felaket doktora gitmeden önce size sorayım sizin içinizde de yaşayan varmı benim göğüslerim felaket acıyor eelrimin içi ,son omzum sırtım yanıyor öyleki yatamadım dün gece üstüne sanki ateş basmışlar hormonlar yükseldikçemi oluyor acaba korkmaya başladım
zeynelim ekliyim canım seni de, ama sen haziran annesi olucaksın
hoşgeldinn, sağlıkla gelsin bebişinn
benide listeye ekleyiiinnnn
bat 21 eylül düüü :) ve şuanda 5+6 günlük hamişim allahın izniyle ilk bebişimallahım hepimizin yavrulaırnı bize bağışlasınnn
ben bhcg değerlerinizi öğrenebilirmiyim ve öğrenme sürecinizi
ben 13 kasım için randevu aldım. o zaman gidicem. ama devlet hastanesi seçtim ilk randevu için. daha önceki durumumdan dolayı farklı testler yapmak isteyecekler sanırım.daha önce üç tane kadın doğum doktoruna gidiyordum.şimdi hiçbirine gitmek istemiyorum. bir kere olumsuzluk yaşadım ya onlardaen güvenli orası gibi hissediyorum ama kafam karışık ne kadar iyi olucak devlet hastanesi bilemiyorum:S
doktoruna güüveniyorsan sıkıntı olmaz toprakateş,bende devlette yaptırıyorum tahlıllerımı ama kalp atımını duyduktan sonra başka bir doktor araştırıp özelde devam ettırcem takıbımı,özellere para tuzagı gözüyle bakıyoruz ama aslında iyi takıp edıyolar senın kaç haftalık takvım yapsana :)
bir süre tahlilleri yaptırana kadar bende devlette devam ederim sanırım sonra araştırıcam.idrar testi yaptırdım. daha kan testi yaptırmadım. yarın yaptırıcam 4+3 günlük çok ufak :) biraz daha zaman geçsin istiyorum. tam sevinemiyorum bile temkinli davranmak zorundaymışım gibi hissediyorum.
kötü düşünme ,idrarda en son cıkar ki idarda belliyse kanda coktaan belli olmuştur ,bende doktor arastırıyorum bu aralar erkek doktor istiyorum insallah bulurum
bende erkek doktor olmasına özen gösteriyorum bilmiyorum nedenini ama daha çok uzman gibiler :) ve her sorduğun soruya daha net cevap alabiliyorsun gibi . anadolu yakasında iyi bir doktor bulursan mutlaka paylaş :) devlete hangisine gidiyosun?
yaa ne güzel görmüşsün keseciğini, maşallahbugun ultason cektırdım üstten ,kesemiz minikte olsa göründü benım hesabıma göre 5 haftalık ama doktora göre daha küçükmüş 10 gün sonra kalp atımlarını insallah duyacaz,birde myomlarım oldugunu öğrendim tehlıkesı olmazmış ama normal dogum yapamayabilirmişim bakalım insallah sıkıntı olmaz sizde ne var ne yok
yaa ne güzel görmüşsün keseciğini, maşallahiçin de rahatlamıştır :))
darısı bize..
hayırlı olsun canm bende senin qibi 28 ekimde yaptım tahlimi ve hamişim =))) allahım isteyen herkese nasip eder inşallah =)Merhaba Kızlar !
28.10.2013 tarihli kan tahlili sonucum 259,1 çıktı.Sanırım ben de anne oluyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?