2014 Temmuz Annleri bebeğinin cinsiyeti belli olanlar burayaaaaa :)

pecelim

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
116
0
296
Konya
Kızlar bugün doktora gittim.14+5 haftalık hamileyim.16.haftada gitcektim aslında doktora ama dayanamadım.Doktorum % 95 kız dedi :)) Bi şeyler almak için çok sabırsızlanıyordum,artık alışveriş zamanııı :) Gerçi değişir daha belli olmaz kesin değildir diyenler var ama..Başka cinsiyet öğrenen var mı kızlar,çok heycanlıyım herkese söyleyesim geliyo :)))

Aynen canım ben de aynı heyecanı yaşıyorum.. 16. haftadayım. Bugün ben de öğrendim cinsiyetini. Bizimki erkek :) Doktor "tam göstermedi 2 hafta sonra yeniden bakalım ama muhtemelen erkek" dedi. Çok mutluyuz.. Ben de herkese söylemek istiyorum Çook güzel bir duygu. Hemen alışverişe başlayacağım

Sence değişir mi canım yaa?Bi kaç kişi değişebilir alma bişey dedi de,kafam karıştı.Ama doktor do %95 kız dedi,çok emin konuştu.Yalnız değişen de çok kişi olmuş burdan okuduğum kadarıyla.

bende 14 haftalıkken öğrendim benim drum da emin konuştu ama kesin demedi pipiyi gösterdi :44: 16. haftada kesinleştiririz dedi... genelde bebek göstermeyip dr benzetince yanılma olabiliyor ama %95 deyip yanılan görmedim

Bende gecen hafta ogrendimm. Oglum geliyormus degisenleri gordukce iyiki erken soylememis doktorum 17.haftayi beklemis diyorum) simdi kesin sonuc aldik insallah

Bende 13 hafta 5 günlük hamileyim bugün doktora gittik yüzde 80 kız dedi deneyimli bir doktor yanılma payı olduğunu sanmıyorum ama nasip

bende 2 gün önce 14+1 de erkek olduğunu öğrendim..dr kesin dedi ama 7 şubatta kontrolüm var bakalım..

Bende 15+3 hastalığım cuma günü kızım olacağını öğrendim soktayim :) erkek diye tahmin ediyordum.. Sağlıklı gebelikler

bende 16 haftalık hamileyim kız bebiş bekliyorum değişmediyse tabi 13 haftalıkken öğrendikk bi dahaki kontrolümüz haftaya

12+5 te doktorum kesin erkek dedi, bizimki cok terbiyesiz bisii :))) heryanini aciyor ultrasonda. 2 hafta oncede kesinlesti zaten. simdi oglusumuzu bekliyoruz:)

bende 20. haftayı bitiricem ve perşembe günü ayrıntılı ultrasonda meleğimin bir prenses olduğunu öğrendim.dokuz yaşında bir kızım vardı.ikinci bir kızım daha olacak.Allah'ım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.tüm annelerinde yavrularına sağ salim kavuşmasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…