- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
Amin cnm insallah guzel haberlerle donersin allah isteyen herkese nasip etsin kalp atislarini duyunca rahat edecez sanirim bebek buyumese o kadar artmaz demiolabilir cnm çünkü o dediğim arkadaşımında 11 yıl sonra oldu hemde biri kız biri erkekhayırlısı olsun bende cuma gidicem o korku bendede var rabbim herkese iyi olumlu haberler almayı nasip etsin
Merhaba kizlar,
Haberlerim kotu...Vajinal muayenede de keseyi goremedi doktor sonra daha hassas bir alete gittik bir de burda bakalim dedi ve keseyi gordu. Yalniz kese bozukmus. Olmasi gerektigi gibi degilmis. Dis gebelikte olabilir, bebek olusmaya baslayip ölmüş de olabilir fakat her halukarda almamiz gerekecek dedi... Simdi yarin bir takim testler yapip nedenini anlamaya calisacaklar sonra da persembe, en gec cuma gunu bebegimi alacaklar benden... O kadar kotuyum ki anlatamam... Bu kadar baglandigimi bilmiyordum, daha en basi oysa ki bir kere bile kalp atislarini duymadim ama canim cok yaniyor.
mrb kızlar bende nisan annesi olucam inşallah daha doktora gitmedim sadece test yaptım 7 haftalık galiba cuma günü gitmeyi düşünüyorum.ilk gebeliğim 6 yıllık evliyim 3 ay önce bebek kararı aldık inşallah doktorda olumlu sonuçlar alırız çok heycanlıyımbulantım yada baş dönmesi yok sadece göğüslerimde biraz ağrı ve şişlik oluştu.beslenme hakkında bildiğiniz şeyler var mı
canım üzülme hiç Allah bir daha verir benimde oğlumdan önce böyle olmuştu bende çok üzülmüştüm sonra doktor özürlü olabilirdi deyince Allahım herşeyin hayırlısını ver dedim üzülme hayırlısını dile belki böylesi daha hayırlıdır ....Merhaba kizlar,
Haberlerim kotu...Vajinal muayenede de keseyi goremedi doktor sonra daha hassas bir alete gittik bir de burda bakalim dedi ve keseyi gordu. Yalniz kese bozukmus. Olmasi gerektigi gibi degilmis. Dis gebelikte olabilir, bebek olusmaya baslayip ölmüş de olabilir fakat her halukarda almamiz gerekecek dedi... Simdi yarin bir takim testler yapip nedenini anlamaya calisacaklar sonra da persembe, en gec cuma gunu bebegimi alacaklar benden... O kadar kotuyum ki anlatamam... Bu kadar baglandigimi bilmiyordum, daha en basi oysa ki bir kere bile kalp atislarini duymadim ama canim cok yaniyor.
22.08.de yaptırdım 612.61 çıkmıştı şu anda kaç oldu bilmiyorum haftaya salı gitcem doktora daha keseye baktırmadık inşallah sağlıklıdır...Cnm sende kan tahlilini ne zaman yaptirdin kac cikti tam anlamadim
çok üzüldüm senin adına canım ama inşallah hayırlı bir haber alırsınÇok teşekkürler destek mesajlarınız için kızlar. Bugün tekrar progesteron ve hcg bakıldı ve progesteronum yüksek çıktığı için almak istemediler bebeği. "Biraz daha bekleyelim belki o bozuk görünen kesenin altında çok düşük bir ihtimal de olsa düzgün bi kese vardır." dediler. Cuma günü tekrat testler yapıp bir daha ultrasonla bakacaklar ve kararı ona göre vereceklermiş. Dualarınızda lütfen beni de unutmayın.
22.08.de yaptırdım 612.61 çıkmıştı şu anda kaç oldu bilmiyorum haftaya salı gitcem doktora daha keseye baktırmadık inşallah sağlıklıdır...
Dualarimiz seninle insallaah bebegin seninledir ben mucizelere o kadar inaniyorum ki sende inan iyi düşun iyi olsunÇok teşekkürler destek mesajlarınız için kızlar. Bugün tekrar progesteron ve hcg bakıldı ve progesteronum yüksek çıktığı için almak istemediler bebeği. "Biraz daha bekleyelim belki o bozuk görünen kesenin altında çok düşük bir ihtimal de olsa düzgün bi kese vardır." dediler. Cuma günü tekrat testler yapıp bir daha ultrasonla bakacaklar ve kararı ona göre vereceklermiş. Dualarınızda lütfen beni de unutmayın.
değer fazla oldugu için tabikide bişeylerin fazlalıgını gösteriyo cnm dediğin mantıklı büyümüşte olabilir tabi en iyi cevabı doktorun vericek bence hiç korkutma kendiniAmin cnm insallah guzel haberlerle donersin allah isteyen herkese nasip etsin kalp atislarini duyunca rahat edecez sanirim bebek buyumese o kadar artmaz demi
teşekkür ederim canım =) ben 52,5 kiloydum geçen ay bu ay 54.6 çıkıyorum hangi ara kilo aldım bende anlamadım hamilelikten oldu galiba bilemedim. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sabakları ve özellikle gece 12den sonra dehşet mide bulantılarım var bunun için bu aralar istesemde pek fazla birşeyler yiyemiyorum sadece süt içebiliyorum allahtan =/merhaba cnm tebrik ederim beslenme hakkında bende çok araştırma yapıyorum çünkü ben diyet yaparken hamile kaldım 72 kiloyla hamile kaldım bende 6. haftamdayım araştırdığım kadarıyla özellikle ilk üç ay kilo almamaya çalış çünkü diğer aylar ister istemez alıyosun ama sağlıklı beslenmeyide ihmal etme sabahları aç karnına iki tane ceviz ye mesela beyin gelişimi için çok iyi.
teşekkür ederim cnm bende ceviz yiyorum dediğin gibi çok faydalıymıs bi makalede haftada 2 kez balık yiyin yazıyodu bende balık alamadıgım zaman ton balıgı yerim diyodum galiba ilk aylar yemek iyi değilmiş içinde civa oldugu içinmerhaba cnm tebrik ederim beslenme hakkında bende çok araştırma yapıyorum çünkü ben diyet yaparken hamile kaldım 72 kiloyla hamile kaldım bende 6. haftamdayım araştırdığım kadarıyla özellikle ilk üç ay kilo almamaya çalış çünkü diğer aylar ister istemez alıyosun ama sağlıklı beslenmeyide ihmal etme sabahları aç karnına iki tane ceviz ye mesela beyin gelişimi için çok iyi.
moralini bozma canım =( benim bir akrabam 9 aylıkken doğuma gidince bir hafta önce canlı olan bebeğinin artık yaşamadığını öğreniyo aradan 2 ay sonra yine hamile kaldı ve şimdi ikisi de çok sağlıklılar.. senin de sağlığına bişey olmasın yeterki.. rabbim dileyen herkese hayırlısını sağlıkla sıhhatle versin inşallah...Merhaba kizlar,
ton balığını bende tüktiyorum ama zararlı olduğunu duymamıştım tşk cnm yemeyim bundan sonra balık sezonunu bekleriz artıkteşekkür ederim cnm bende ceviz yiyorum dediğin gibi çok faydalıymıs bi makalede haftada 2 kez balık yiyin yazıyodu bende balık alamadıgım zaman ton balıgı yerim diyodum galiba ilk aylar yemek iyi değilmiş içinde civa oldugu için
rica ederim cnm ama senin kilon çok iyiymiş hiç dert etme bence ya ben napam en fazla 10 kilo ile doğuma girerim inşallahteşekkür ederim canım =) ben 52,5 kiloydum geçen ay bu ay 54.6 çıkıyorum hangi ara kilo aldım bende anlamadım hamilelikten oldu galiba bilemedim. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sabakları ve özellikle gece 12den sonra dehşet mide bulantılarım var bunun için bu aralar istesemde pek fazla birşeyler yiyemiyorum sadece süt içebiliyorum allahtan =/
değer fazla oldugu için tabikide bişeylerin fazlalıgını gösteriyo cnm dediğin mantıklı büyümüşte olabilir tabi en iyi cevabı doktorun vericek bence hiç korkutma kendini
http://www.anneoluncaanladim.com/1/...ali-durumlar-ve-dogru-bilinen-yanlislar-nelerton balığını bende tüktiyorum ama zararlı olduğunu duymamıştım tşk cnm yemeyim bundan sonra balık sezonunu bekleriz artık
Aldigin kilo cok normal cnm zaten 1-2 kilo alunmasi lazimmis ilk ay sanirim ben 3 kg almisim bende bi sabah kalktigimda bulanti oluyo aradada midem yanio daha zor gunler bizi bekliyo ama saglikli olsunlarda sonuna kadar degerteşekkür ederim canım =) ben 52,5 kiloydum geçen ay bu ay 54.6 çıkıyorum hangi ara kilo aldım bende anlamadım hamilelikten oldu galiba bilemedim. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sabakları ve özellikle gece 12den sonra dehşet mide bulantılarım var bunun için bu aralar istesemde pek fazla birşeyler yiyemiyorum sadece süt içebiliyorum allahtan =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?