2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

olabilir cnm çünkü o dediğim arkadaşımında 11 yıl sonra oldu hemde biri kız biri erkek hayırlısı olsun bende cuma gidicem o korku bendede var rabbim herkese iyi olumlu haberler almayı nasip etsin
Amin cnm insallah guzel haberlerle donersin allah isteyen herkese nasip etsin kalp atislarini duyunca rahat edecez sanirim bebek buyumese o kadar artmaz demi

Cok cok gecmis olsun cok uzuldum ya allah sabir kolaylik wersin herseyde bi hayir wardir belku dogsa allah korusun sakat olacakti sagliksiz mis ki boyle olmus diye dusun aslinda her sey bizim icin bi sinav üzulme desemde uzuleceksin biliyorum ama daha kotu de olabilirdi bunlari dusunerek teselli ol

merhaba cnm tebrik ederim beslenme hakkında bende çok araştırma yapıyorum çünkü ben diyet yaparken hamile kaldım 72 kiloyla hamile kaldım bende 6. haftamdayım araştırdığım kadarıyla özellikle ilk üç ay kilo almamaya çalış çünkü diğer aylar ister istemez alıyosun ama sağlıklı beslenmeyide ihmal etme sabahları aç karnına iki tane ceviz ye mesela beyin gelişimi için çok iyi.

canım üzülme hiç Allah bir daha verir benimde oğlumdan önce böyle olmuştu bende çok üzülmüştüm sonra doktor özürlü olabilirdi deyince Allahım herşeyin hayırlısını ver dedim üzülme hayırlısını dile belki böylesi daha hayırlıdır ....

Çok teşekkürler destek mesajlarınız için kızlar. Bugün tekrar progesteron ve hcg bakıldı ve progesteronum yüksek çıktığı için almak istemediler bebeği. "Biraz daha bekleyelim belki o bozuk görünen kesenin altında çok düşük bir ihtimal de olsa düzgün bi kese vardır." dediler. Cuma günü tekrat testler yapıp bir daha ultrasonla bakacaklar ve kararı ona göre vereceklermiş. Dualarınızda lütfen beni de unutmayın.

çok üzüldüm senin adına canım ama inşallah hayırlı bir haber alırsın

merhabalar herkese.. benim bu ay adetim 11 gün gecikti dün idrar testi yaptım anında çift çizgi çıktı çok şaşırdım. 1,5 senelik evliyim, hiç korunmadık ama bir türlü hamilelik de gerçekleşmedi. bu sene aralıkta tüp bebeğe başvurmuştuk hatta ilk aşılama için bir ay sonraya gün vermişlerdi fakat şimdi nasıl olduysa kendiliğinden hamile kalmışım pazartesi hastaneye gidicem muayne için çok heycanlıyım rabbim dileyen herkese bu sevinci ve evladını hayırlısıyla kucağına alabileceği o günleri yaşatsın inşallah :)

22.08.de yaptırdım 612.61 çıkmıştı şu anda kaç oldu bilmiyorum haftaya salı gitcem doktora daha keseye baktırmadık inşallah sağlıklıdır...

Insallah sagliklidir ne kadar pinpirikliyiz az ciksa sorun yapariz cok ciksa sorun yapariz dogum yapinca rahatlicaz herhalde şu aklp atisida bi duysam azcik oh cekecem

Dualarimiz seninle insallaah bebegin seninledir ben mucizelere o kadar inaniyorum ki sende inan iyi düşun iyi olsun

Amin cnm insallah guzel haberlerle donersin allah isteyen herkese nasip etsin kalp atislarini duyunca rahat edecez sanirim bebek buyumese o kadar artmaz demi
değer fazla oldugu için tabikide bişeylerin fazlalıgını gösteriyo cnm dediğin mantıklı büyümüşte olabilir tabi en iyi cevabı doktorun vericek bence hiç korkutma kendini

teşekkür ederim canım =) ben 52,5 kiloydum geçen ay bu ay 54.6 çıkıyorum hangi ara kilo aldım bende anlamadım hamilelikten oldu galiba bilemedim. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sabakları ve özellikle gece 12den sonra dehşet mide bulantılarım var bunun için bu aralar istesemde pek fazla birşeyler yiyemiyorum sadece süt içebiliyorum allahtan =/

teşekkür ederim cnm bende ceviz yiyorum dediğin gibi çok faydalıymıs bi makalede haftada 2 kez balık yiyin yazıyodu bende balık alamadıgım zaman ton balıgı yerim diyodum galiba ilk aylar yemek iyi değilmiş içinde civa oldugu için

moralini bozma canım =( benim bir akrabam 9 aylıkken doğuma gidince bir hafta önce canlı olan bebeğinin artık yaşamadığını öğreniyo aradan 2 ay sonra yine hamile kaldı ve şimdi ikisi de çok sağlıklılar.. senin de sağlığına bişey olmasın yeterki.. rabbim dileyen herkese hayırlısını sağlıkla sıhhatle versin inşallah...

ton balığını bende tüktiyorum ama zararlı olduğunu duymamıştım tşk cnm yemeyim bundan sonra balık sezonunu bekleriz artık

rica ederim cnm ama senin kilon çok iyiymiş hiç dert etme bence ya ben napam en fazla 10 kilo ile doğuma girerim inşallah

Aldigin kilo cok normal cnm zaten 1-2 kilo alunmasi lazimmis ilk ay sanirim ben 3 kg almisim bende bi sabah kalktigimda bulanti oluyo aradada midem yanio daha zor gunler bizi bekliyo ama saglikli olsunlarda sonuna kadar deger

merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim daha önce 7+4 haftalık bir düşük yaşadım ve 1.5 senedir bebeğimi bekliyorum bir türlü gelmiyordu. tedaviye başladık önce rahimden perde ameliyatı oldum daha sonra 3 ay klomen+ovitrelle kullandım sonuç gene negatifdi. doktorumla birlikte aşılamaya gecmeye karar verdik. ben de hem yıllık izin döneminde kafamız rahat olsun hem de vücudum ilaçlardan arınsın diye aşılamadan önce 3 ay ara verme kararı aldım. ara verdiğim ilk ay kendiliğinden hamile kaldım sat 10 temmuz ve şu anda 7 haftalık hamileyim :) 22 ağust. doktora gittim keseyi ve bebeğin eşini gördük şükürler olsun. 3 eylül de tekrar gidicem umarım bebişimi de görürüm :) umarım bu sefer bebişimizi kucağımıza almayı nasip eder Rabbim. Ve isteyen herkese de :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…