bilmiorum ki doktorun söylediği böyle biz de napıcamızı şaşırdık artıkHemoglobin alt sınırı 11,5 sabah akşam kan hapı çok değil mi acaba
başladım içiorum bakalımcnm cihaza göre alt - üst değerler değişkenlik gösterebilir o yüzden sen sabah akşam iç tabiki
bnm kanım çok düşük ben de c vitaminiyle beraber alıyodum ama drum kan ilacı içtiğinde miden boş olsun 2 saat dedi hakkaten her dr ayrı telden çalıyobaşladım içiorum bakalımdoktorum bol c vitaminiyle birlikte al emilimi kolay olr dedi. kan hapı kullanan arkadaşların da bilgisi olsun
Hadi bakalım inşşşgünaydın hanımlar birazdan 2.aşımı olmak için sağlık ocağına gideceğim. umarım 1. aşı gibi 1 hafta ağrımaz kolum
ne alerjisi??Her ay alerji aşısı olduğum için vücut alışık herhalde tetanozun ağrısı bi kaç gün sürdü geçmiş olsun
Bu bacak ağrısı beni bitiyor kızlar ya sol bacağım hep ağrıyor, uyuşuk ve yanıyor resmen 2 tüp krem bitirdim banamisin demiyor off evden çıkmaya korkuyorum ya kasiliyor hep 4 ay daha sabret diyorlar ama gece olunca yatmak olum geliyor soluna yatamiyorum artık baldirlarim bile acıyor sağ tarafa dönmek de istemiyorum napicami bilmiyorum var mı böyle ağrı çeken, herşeyden etkileniyor insan bi ara damar tıkanıklığı var bacağını kesiciler diyip duruyordum. Hamile psikolojisi çok fena ya
offfff moralim çok bozukkkk
dün haydarpaşaya gittik muayene olmak için. bebişimin böbreğinde büyüme varmış ama burda ayrıntılıya bakamıyoruz zeynep kamile sevkedicem seni dedi. orda da taaaa haftaya cumaya randevu görünüyo.
napıcam kızlar akıl fikir verin bana 23. haftada bitmiyo mu ayrıntılı ultrason zamanı
öncelikle hoşgeldin diyim bendeAyrıntılı ultrason 18-24 haftaları arası yapılıyo canım kaygılanma hemen Zeynep Kamil perinatolojiye sevk etti dimi eğer böyle bi risk görüldüyse perinatoloji uzmanı olan bi doktorun görmesi çok daha iyi olur ama rahat ol bazen doktorlar yanılgıya düşebiliyor boşu boşuna Kaygı çekiyosun önce bi görün bakalım ne dicek doktor gönlünü ferah tut sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?