2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

ben de bugün kontrole gittim. 75mg lık şeker yüklemesinde herşey yolunda çıktı :) hemoglobin 11.89 çıktı sabah akşam kan hapı kullanıcam başka bir sıkıntı da yok şükür ki herşey yolunda gidior

Hemoglobin alt sınırı 11,5 sabah akşam kan hapı çok değil mi acaba

Haklısın canım ne derlerse onu yapıyoruz TE="PISTIGIM, post: 38734926, member: 510725"]bilmiorum ki doktorun söylediği böyle biz de napıcamızı şaşırdık artık[/QUOTE]
Hakl

cnm cihaza göre alt - üst değerler değişkenlik gösterebilir o yüzden sen sabah akşam iç tabiki

cnm cihaza göre alt - üst değerler değişkenlik gösterebilir o yüzden sen sabah akşam iç tabiki
başladım içiorum bakalım doktorum bol c vitaminiyle birlikte al emilimi kolay olr dedi. kan hapı kullanan arkadaşların da bilgisi olsun

bende aksam ac karna ferrum fort iciyorum. demir değerlerim ve demir baglama degerim düşük cıktı.
normalde previt positive içiyorum aksam yemek sonrasında, bide öncesinde bu eklendi..

Selam bayanlar günlerdir dışarı cikmiyorum hasta olurum ya da duserim falan diye bugün öğlen eşim aldı beni yemek yedik döndük arabayla ama kasiklarica bi ağrı girdi böyle çatı kemiklerim ağrıyor resmen hani ilk spor yapınca bi ağrı olur kolunu kaldiramazsin ya aynen öyle gelmeyince acile gittik ordaki Dr da bu havada niye dışarı cikiyorsun yok unutmuş olabilirsin ağrıların gecmezse erken doğum kasilmalari olabilir dedi bebise baktı herşeyi normal 668 gr 30 cm 24 haftalik, progestan verecekti kendi drum vermişti ama bende ağır yan etkisi oldu dedim o zaman sıvı al bol bol dinlen dedi, ay şiirden ağladım ya, kayinvalidemde usutmussun dedi bebekte gelişiyor normal catin hazırlanıyor dedi, biraz içimi rahatlattı pazartesi şeker testi için kendi duruma gidicem Ayy uyuz herif ya bide bu haftalarda dolara yasama şansı yok dedi mal herif neyse ayaklarimi sıcak suya koyucam birazdan

Selam bayanlar günlerdir dışarı cikmiyorum hasta olurum ya da düşerim falan diye bugün öğlen eşim aldı beni yemek yedik döndük arabayla ama kasiklarima bi ağrı girdi böyle çatı kemiklerim ağrıyor resmen hani ilk spor yapınca bi ağrı olur kolunu kaldiramazsin ya aynen öyle geçmeyince acile gittik ordaki Dr da bu havada niye dışarı cikiyorsun yok üşütmuş olabilirsin ağrıların gecmezse erken doğum kasilmalari olabilir dedi bebise baktı herşeyi normal 668 gr 30 cm 24 haftalik, progestan verecekti kendi drum vermişti ama bende ağır yan etkisi oldu dedim o zaman sıvı al bol bol dinlen dedi, ay sinirden ağladım ya, kayinvalidemde usutmussun dedi bebekte gelişiyor normal catin hazırlanıyor dedi, biraz içimi rahatlattı pazartesi şeker testi için kendi duruma gidicem Ayy uyuz herif ya bide bu haftalarda dogarsa yasama şansı yok dedi mal herif neyse ayaklarimi sıcak suya koyucam birazdan

burda da 2 gündür kar heryeri kapladı ama ben yürüyüşümden hiç ödün vermiyorum
napiyim hem otur otur sıkılıyorum hem de normal doğum için her gün yürüyüş şart
ayrıca mis gibi kar havası alıyorum oooooooh misss

başladım içiorum bakalım doktorum bol c vitaminiyle birlikte al emilimi kolay olr dedi. kan hapı kullanan arkadaşların da bilgisi olsun
bnm kanım çok düşük ben de c vitaminiyle beraber alıyodum ama drum kan ilacı içtiğinde miden boş olsun 2 saat dedi hakkaten her dr ayrı telden çalıyo

günaydın hanımlar birazdan 2.aşımı olmak için sağlık ocağına gideceğim. umarım 1. aşı gibi 1 hafta ağrımaz kolum

Her ay alerji aşısı olduğum için vücut alışık herhalde tetanozun ağrısı bi kaç gün sürdü geçmiş olsun

Canım kantoron Yağını kullanmanı tavsiye ederim ben şiddetli kusmalardan dolayı migren ağrısı yaşamıştım o zaman enseme başıma sürmüştüm çok iyi gelmişti gerçi hala kullanıyorum doğal harika bişey bi dene bakalım

Ayrıntılı ultrason 18-24 haftaları arası yapılıyo canım kaygılanma hemen Zeynep Kamil perinatolojiye sevk etti dimi eğer böyle bi risk görüldüyse perinatoloji uzmanı olan bi doktorun görmesi çok daha iyi olur ama rahat ol bazen doktorlar yanılgıya düşebiliyor boşu boşuna Kaygı çekiyosun önce bi görün bakalım ne dicek doktor gönlünü ferah tut sen

Kızlar ben de aranızdayım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım doktorum bebişimin doğacağı tahmini tarihini 27 Nisan olarak söyledi hayırlısı bakalım hastane araştıran var mı hangi hastanede doğum yaptırmayı düşünüyorsunuz bilgi verir misiniz?? Ben tüp bebek doktoruma devam ediyordum ama ne yazık ki bırakmak zorundayım doğum yapacağım bi hastane araştırıyorum tüp bebek olunca ve onca zorluk atlatınca haliyle çok titizleniyorum Esenler medipol hastanesi nasıl bileniniz var mı bir de Via hospital o da bana çok uzak Anadolu Yakasında ama iyi bi hastane diye duydum zor işler bunlar

öncelikle hoşgeldin diyim bende
büyüme hala devam ediyo ama doktorlar önemssenicek bişey yok diyolar anlamadım gitti
bi böbreği 4mm ötekisi 6 mm imiş. hala normale dönmedi
rabbim tüm bebişlerimizin yardımcısı olsun kimseye evlat acısı göstermesin Allah'ım
bu arada ben ümraniyede erdem hastanesine gidiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…