2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Iyi geceler kizlar bebegimi gordum sukur cok iyi kiz olabikir dedi dotorum:))))0
Ooh maşallah bebisimiz olsunda kiz erkek hic farketmez cok heyecanli di mi aayy benimkide bellli olsun yaaa daha cok var ama biseyjler almak istiyorum hep dayanamayip biberon emzik filan aldik :)) allahim kullanabilmeyi nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba benim transfer sonrası 10. Gun betahcg 209 12. Gun 502 16. Gun 3300 sizce normal mi?

normal cnm, benımde senınkıyle çok yakın değerlerim;
bugun bebısı gormeye gitcez inşallah görürürz
kaç tane transfer olmuştu senın?

Son düzenleme:
kızlar günaydııınnnnn...bende şimdi doktordan geliyorum....bebişimiz gayet iyi çok şükür....ense kalınlığı normal....görünümü normal çok şükür....2li tarama içinde kan verdik....haftaya belli olacak..... cinsiyetine de doktor % 90 kız dedi :)))) haftaya tam kesinleşir dedi.... bakalım hayırlısı...kız erkek faretmez sağlıklı olsunda....sadece eşim için sevindim....oda sağlıklı olsun hayırlısı olsun da diyordu...ama gönlünden kız geçiyordu.... bakalım inşallah haftaya değişmez cinsiyeti...

Oyyy ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah. Umarım test değerlerin de çok güzel olur. Sağlıcakla minik kızına kavusursun.

cnm hayırlı olsun ne mutlu sana :) sağlıklı olsun da önce
bende çok kız istiyorum, Allah hepimizin gönlüne göre versin

Iyi geceler kizlar bebegimi gordum sukur cok iyi kiz olabikir dedi dotorum:))))0
sağlıklı olsun da canım kız erkek farketmez benimkine de öyle dedi ama bakalım ne olacak hepimiz galiba kız annesi olacağız allahın izniyle
Arkadaşlar merhaba benim transfer sonrası 10. Gun betahcg 209 12. Gun 502 16. Gun 3300 sizce normal mi?
hayırlısı olsun canım değerlerin çok iyi çıkmış rabbim tamamını erdirir inşş
Ooh maşallah bebisimiz olsunda kiz erkek hic farketmez cok heyecanli di mi aayy benimkide bellli olsun yaaa daha cok var ama biseyjler almak istiyorum hep dayanamayip biberon emzik filan aldik :)) allahim kullanabilmeyi nasip etsin inşallah
canım sen yine bişeyler almışsın ben daha hiç bişey alamadım salı günü kont var inş belli olur kesinleşir ama o gün kısmetse mutlaka bişeyler alıcam bende dayamanıyorum artık
biz kız annesi daha rabbim inşş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canım maşallah bebişler çok iyi çok sağlıklı rabbim korusun onları bizlere bağışlasın kuzum
canım gözün aydın.....çok şükür....bunuda atlattık..bu sene kız senesi herhalde.... :))))

bu sene kız sayısın da baya bi atış olacak galiba

benım de 17. gun 4185 çıktı 10. gun 248 di. ikiz olabilir diyorlar, kısmet, hayırlısı

Ben şimdi keseyi gördüm. Tek kese görüldü. Herşey normal dedi doktorum. Sabah hafif lekelenme olunca apar topar doktora gittim. Çok şükür keseyi gördük. Çok sevindim. Hemde karindan baktığı halde görüldü. 4+2 gunlukmus. Cok sevindim. Darısı başına. Bence bekleme betahcg 1500 üstü olunca kese görünüyormus.

hayırlısı olsun canımm

amin canım...allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…