Iyi geceler kizlar bebegimi gordum sukur cok iyi kiz olabikir dedi dotorum:))))0
Arkadaşlar merhaba benim transfer sonrası 10. Gun betahcg 209 12. Gun 502 16. Gun 3300 sizce normal mi?
Ooh maşallah bebisimiz olsunda kiz erkek hic farketmez cok heyecanli di mi aayy benimkide bellli olsun yaaa daha cok var ama biseyjler almak istiyorum hep dayanamayip biberon emzik filan aldik :)) allahim kullanabilmeyi nasip etsin inşallahIyi geceler kizlar bebegimi gordum sukur cok iyi kiz olabikir dedi dotorum:))))0
Arkadaşlar merhaba benim transfer sonrası 10. Gun betahcg 209 12. Gun 502 16. Gun 3300 sizce normal mi?
Iyi geceler kizlar bebegimi gordum sukur cok iyi kiz olabikir dedi dotorum:))))0
normal cnm, benımde senınkıyle çok yakın değerlerim;
bugun bebısı gormeye gitcez inşallah görürürz
kaç tane transfer olmuştu senın?
canım gayet normal ilerlemiş....çok iyi...gözün aydın....allah tamamına erdirsin inşallah......
Normal tabiki hatta cok guzel hayirli olsun
kızlar günaydııınnnnn...bende şimdi doktordan geliyorum....bebişimiz gayet iyi çok şükür....ense kalınlığı normal....görünümü normal çok şükür....2li tarama içinde kan verdik....haftaya belli olacak..... cinsiyetine de doktor % 90 kız dedi :)))) haftaya tam kesinleşir dedi.... bakalım hayırlısı...kız erkek faretmez sağlıklı olsunda....sadece eşim için sevindim....oda sağlıklı olsun hayırlısı olsun da diyordu...ama gönlünden kız geçiyordu.... bakalım inşallah haftaya değişmez cinsiyeti...
Inşallah bebisini görürsün. Benim 2 embriyo transfer edildi. Keseyide bir görsem rahayliycam azıcık.
kızlar günaydııınnnnn...bende şimdi doktordan geliyorum....bebişimiz gayet iyi çok şükür....ense kalınlığı normal....görünümü normal çok şükür....2li tarama içinde kan verdik....haftaya belli olacak..... cinsiyetine de doktor % 90 kız dedi :)))) haftaya tam kesinleşir dedi.... bakalım hayırlısı...kız erkek faretmez sağlıklı olsunda....sadece eşim için sevindim....oda sağlıklı olsun hayırlısı olsun da diyordu...ama gönlünden kız geçiyordu.... bakalım inşallah haftaya değişmez cinsiyeti...
sağlıklı olsun da canım kız erkek farketmezIyi geceler kizlar bebegimi gordum sukur cok iyi kiz olabikir dedi dotorum:))))0
hayırlısı olsun canım değerlerin çok iyi çıkmış rabbim tamamını erdirir inşşArkadaşlar merhaba benim transfer sonrası 10. Gun betahcg 209 12. Gun 502 16. Gun 3300 sizce normal mi?
canım sen yine bişeyler almışsın ben daha hiç bişey alamadımOoh maşallah bebisimiz olsunda kiz erkek hic farketmez cok heyecanli di mi aayy benimkide bellli olsun yaaa daha cok var ama biseyjler almak istiyorum hep dayanamayip biberon emzik filan aldik :)) allahim kullanabilmeyi nasip etsin inşallah
biz kız annesi dahakızlar günaydııınnnnn...bende şimdi doktordan geliyorum....bebişimiz gayet iyi çok şükür....ense kalınlığı normal....görünümü normal çok şükür....2li tarama içinde kan verdik....haftaya belli olacak..... cinsiyetine de doktor % 90 kız dedi :)))) haftaya tam kesinleşir dedi.... bakalım hayırlısı...kız erkek faretmez sağlıklı olsunda....sadece eşim için sevindim....oda sağlıklı olsun hayırlısı olsun da diyordu...ama gönlünden kız geçiyordu.... bakalım inşallah haftaya değişmez cinsiyeti...
canım gözün aydın.....çok şükür....bunuda atlattık..bu sene kız senesi herhalde.... :))))
cnm hayırlı olsun ne mutlu sana :) sağlıklı olsun da önce
bende çok kız istiyorum, Allah hepimizin gönlüne göre versin
benım de 17. gun 4185 çıktı 10. gun 248 di. ikiz olabilir diyorlar, kısmet, hayırlısı
Ben şimdi keseyi gördüm. Tek kese görüldü. Herşey normal dedi doktorum. Sabah hafif lekelenme olunca apar topar doktora gittim. Çok şükür keseyi gördük. Çok sevindim. Hemde karindan baktığı halde görüldü. 4+2 gunlukmus. Cok sevindim. Darısı başına. Bence bekleme betahcg 1500 üstü olunca kese görünüyormus.
biz kız annesi daharabbim inşş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canım maşallah bebişler çok iyi çok sağlıklı rabbim korusun onları bizlere bağışlasın kuzum
bu sene kız sayısın da baya bi atış olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?