2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

öyle oluyor canım burda hepimiz aynı durumdayız sürekli kendimizi dinleyip bişiler buluyoruz ama konuşunca burda rahatlıyoruz biz hep buralardayız iyi geliyor burası bana eminim birçoğumuzada öyle geliyordur

öyle oluyor canım burda hepimiz aynı durumdayız sürekli kendimizi dinleyip bişiler buluyoruz ama konuşunca burda rahatlıyoruz biz hep buralardayız iyi geliyor burası bana eminim birçoğumuzada öyle geliyordur

Öyle valla doğru söylüyorsun. Ben bu sefer transfer aşamasında girmedim sadece çünkü cok etkileniyor stres yapıyordum. Ama sonuctan sonra hemen okumaya başladım tekrardan; )

aynen valla...banada burası iyi geliyor....senle aynı kaderi paylaşan ortak noktada buluşan birçok kişi var burda....kendimizi her dinlediğimizde çıkan sonucun aynısını burdaki diğer arkadaşlarda da çıkmasını umut ediyoruz....öyle olunca da seviniyoruz....benim başıma bu geldi sizde de oldu mu???ben bunları hissediyorum...sizde ne var ne yok???bu na benzer bir çok şey....komik aslında...bir o kadar da doğal şeyler.... bizim bebişlerimiz hep söylüyorum kıymetlilerimiz.... allahım onları bizden ayırmasın inşallah.....

amin amin rabbim herkese nasip etsin bizlere nasip etti şükürler olsun:)

oh çok sevindim ayyyyy ne kadar güzel... sabırsızlıkla bekliyorum o günü...İnşallah.... Allah bebişlerimizi korusun
inşş canım sen de bunları yaşacaksın allahın izniyle benim ilk kont heyecandan kalbim ağzım da atıyodu
hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirir inşş o normal canım hiç korkma sen yat dinlen yorma kendini bu haftalarda
canlar nasılsınız taze anneler siz nasılsınız aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim tamamına erdirsin
biz iyiyiz kuzum yarın ilk tetanoz aşım var çok tırsıyorum valla :18:çok ağrı yapıyomuş inşş çok fazla ağrı olmaz :26:
belim çok ağrıyor iyimi kötümü anlayamadım kontrolüm yarın bi göreydim bebişimi çok özledim çokda merak ediyorum
benim de bel ağrım var normalmiş yani yarın bebişe bizden slm söyle annesi inşş çok iyidir minik kuzu
aynen benim de canım göbeğim hala şekil almadı çok fazla bende kilo almış gibi duruyorum ne kadar sabırısız valla
bendeee burda olmakatn sizi tanıdığım için çooooook ama çooooooooooooook mutluyum iyiy ki varsınız canım arkadaşlarım :124::124::124::124:

Soylerim canim benim sende korkma vurulurken agrimiyomud sonradinda agriyor hem biz ne acilara katlandik bu neki

canlar nasılsınız taze anneler siz nasılsınız aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim tamamına erdirsin
İyiyiz çok şükür canım ama daha yeni olduğum için olaylara fıransız kalmış gibi hissediyorum)))))))) ayyy inşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz göbüşlerde

hasretim o aşı 20. haftada yapılmıyor muydu??? ben öyle biliyorum...sağlık ocağındaki hemşire öyle demişti bana...

kızlar nasılsınız ? öncelikle herkese bulantısız günler diliyorum... benım yakamı hiç bırakmıyor..sureklı bı bulantım var kımı zaman atak yapıp daha kötü bır hal alıyor.. özellikle gece uykumda dönerken bıle öğğ ööğğ oluyorum.. varmı önerılerınız bulantıyı azaltmak için:26:

[hUOTE=hasretim_;33144170]inşş canım sen de bunları yaşacaksın allahın izniyle benim ilk kont heyecandan kalbim ağzım da atıyodu

hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirir inşş o normal canım hiç korkma sen yat dinlen yorma kendini bu haftalarda

biz iyiyiz kuzum yarın ilk tetanoz aşım var çok tırsıyorum valla :18:çok ağrı yapıyomuş inşş çok fazla ağrı olmaz :26:

benim de bel ağrım var normalmiş yani yarın bebişe bizden slm söyle annesi inşş çok iyidir minik kuzu

aynen benim de canım göbeğim hala şekil almadı çok fazla bende kilo almış gibi duruyorum ne kadar sabırısız valla

bendeee burda olmakatn sizi tanıdığım için çooooook ama çooooooooooooook mutluyum iyiy ki varsınız canım arkadaşlarım :124::124::124::124:[/QUOTE]

Sagol arkadasim teşekkür ederim tavsiyelerin için. ben de öyle yapıyorum zaten bol bol dinleniyorum allah hepimizi bir an önce bebeklerimize kavuşturur inşallah.

Soylerim canim benim sende korkma vurulurken agrimiyomud sonradinda agriyor hem biz ne acilara katlandik bu neki
yeğenimizedne güel haberler bekliyorum canım valla canım vurulurken acımuyo da sonrasın da çok ağrı oluyo ve kaşınıyo iğne yeri
aynen canım çektiğim diğer acıların yanın da bu hiç kalır neler gördüm geçirdim :26:
hasretim o aşı 20. haftada yapılmıyor muydu??? ben öyle biliyorum...sağlık ocağındaki hemşire öyle demişti bana...
aynen kuzum zaten yapılmadı bugün aşım daha bebek harektlerini hissedemediğim için yapılmadı bakalım bidaha ki ay ne olacak dr daha hissedemezsin çok küçük demişti salı günü kont tekrar soracağım :44:
inş bi an önce iyi olursun canım eminim çok kötü günler geçiriyosun sabır kuzum bu günlerde allahın izmiyle geliğ geçecek beyaz leblebi çubuk kraker ve haşlanmış patates iyi gelir diye biliyorum ben

Sagol arkadasim teşekkür ederim tavsiyelerin için. ben de öyle yapıyorum zaten bol bol dinleniyorum allah hepimizi bir an önce bebeklerimize kavuşturur inşallah.[/QUOTE]

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşş bi an önce aylar gelip geçse allahın izniyle yavrularımızı alsak kucağımıza

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşş bi an önce aylar gelip geçse allahın izniyle yavrularımızı alsak kucağımıza [/QUOTE]

önerilerın için saol canım leblebı kavanozum onumde mıdemın suyunu alıyor gerçekten bıraz rahatlatıyor... benım sorun ben kusmuyorum sureklı öğürüyorum.. inşş geçer yıne halıme şükrediyorum daha kötü olanlarda varmış.. ama mide işte insanın keyfını çok kaçırıyor ama bulandıkça bebeğiminde benımle olduğunu bılıyorum buda ayrı bı mutluluk verıyo ne garip

yaaa kızlar bende felaket gaz sorunu var...ne yesem gaz yapıyor....gaz yapmayacak şeyler bile gaz yapıyor...çatlayacağım artık...birde reflü var....hem gaz hem reflü mahfetti beni....ne yapsam geçmiyor????siz ne durumdasınız var mı böyle sorunu olan... ve çözüm bulan... (((

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşş bi an önce aylar gelip geçse allahın izniyle yavrularımızı alsak kucağımıza

önerilerın için saol canım leblebı kavanozum onumde mıdemın suyunu alıyor gerçekten bıraz rahatlatıyor... benım sorun ben kusmuyorum sureklı öğürüyorum.. inşş geçer yıne halıme şükrediyorum daha kötü olanlarda varmış.. ama mide işte insanın keyfını çok kaçırıyor ama bulandıkça bebeğiminde benımle olduğunu bılıyorum buda ayrı bı mutluluk verıyo ne garip [/QUOTE]
inşş canım bi an önce geçer sende rahatlarsın kuzum ee tabi o açıdan düşündüğün de hep bebiş kendini hatırlatıyo annesine

valla benim de gaz sorunum ama çok değil reflüm de yok :44:herkez de değişimler farklı olabiliyor canım ben her gün kendimi dinlemekten bazen yoruluyorum

canım gaz sorunu bende de var gazman gibi oldum resmen Allahtan eşim gunduz işte valla yanında utanıyom mıde bulantımda bıle önce gaz cıkıyo öğürürken mıde yanmasına maden suyu ıyı gelıyo o da gaz cıkarıyo ama rahatlatıyor en azından.. allah yardımcımız olsun

Yediğim seylere gore degisiyo gaz sorunu insallah atlatursiniz kizlar hic bilmiyorumki ne yapmak lazim usuttuncede olur derler bende zirt pirt kabiz oluyorum bıktım valla bacakalrim ve belim agriyo benim artik bi de bugun utu yaptim baya bi iyice artti agri allah hepimizin yardimcisi olsun

canım kabızlığın en güzel çözümü kayısı sabahları aç karnına ıkı tane ye bıraz su iç ustune ve kahvaltını ole yap gerçekten işe yarıyo .. ben hareketsızlıkten çektım bu sıkıntıyı valla bana yaradı ama şu günlerde kayısıdan tıksındım yıyemıyorum 3. aydan sonra mıde bulantıları geçer dıolar doğrumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…