Inşallah canım benim inşallah ne kadarlikmis? Kalp atışıda duyulmus hayırlı olsun.
gözün aydın canım... darısı bize o zamana kadar kalbim durmazsa tabiiii
cnm bu gun 5+6 dayız. kalp duyulmadı da ekrandan yanıp sönuyordu sadece attıgını gördük, iki hafta sonra dinlicekmişiz hayırlısıyla,
darısı başına cnm
O zaman bugün senin normal kontrol gunundu? Keseyide gorunce isler biraz daha kolaylaşıyor ama artık bebisin bizimle olduğu kesin o yüzden de sorumluluk artıyor. Bol bol dinleyip kendimize iyi bakma zamanı
kızlar merhaba bende pazartesi hamile olduğumu öğrendim
5.gün transferi 9. gün 142,35 11 . gün 352,02 çıktı
size sorum olacak yürüken bugün kasıklarımda batma oluyor normalmidir
korkuyorum da bişey olacak diye
perşembede inşallah kese görmeye gideceğiz
canım gözün aydın hayırlı olsun.
bende rahımde batmalar olmuştu, ama kişiden kişiye değişıyor. suan yerleşmeye çalışıyor zaten minnak
tşkler bitanem kan değerlerim iyimi :) 2. kan testimde 2,5 katı artışım oldu şükür
bişey olacak diye çok korkuyorum :)otururken yok ta yürürken oluyor :) seninde hayırlı olsun canım
aynen cnm darısı başına zaten az kaldı senın de
bende çok heyecanlandım kalbım gum gum atıyodu, çok acayip bir şey yaşayınca anlıcaksın sende yakında
benımde 2,5 kat artmıştı senkıde bence gayet iyi.
benım 8. gun 103, 10. gun 247ydi. aynı gıbı değerlerimiz senınle
ben kendımı bu gune kadar yedım durdum herşey yolundamı dıye, elımde olsa her gun kan testı yaptırırdım sana önerim hiiöç kafanı takma keyfını cıkar herşey yolunda maşallah
kızlar hamilelikle ilgili kitap okuyomusunuz okuyosanız banada tavsiye edebileceğiniz kitap varsa söylerseniz sevinirim... resimli olsun amabu hafta sonu almayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok:26:
cnm bende bugun onu düşündüm. internetten araştırıp bulalım ben burdakı kk yorumlarına ve tavsiyelerine çok güveniyorum. karar verdıgınde yaz olur mu bende alıyım.
bir de benım çok ızlemek istediğim bir belgesel var. bebeğin anne karnındaki gelişimini doğana kadar gösteren, anlatan bir belgesel varmış. onu bulabılırsem alıcam
inşallah bulabiliz canım şöyle hafta hafta gebeliği anlatan ve bebeğin gelişim reşimleri olan bir kitap istiyorum...
gözünaydın canım çok şükür görmüşsün bebeğinikızlar bebeğimi gördüm tekmiş
kalp atışını da gördük dünyalar bizim oldu
İnşallah Allah tamamına erdirir hepimizinkini inşallah
kızlar merhaba bende pazartesi hamile olduğumu öğrendim
5.gün transferi 9. gün 142,35 11 . gün 352,02 çıktı
size sorum olacak yürüken bugün kasıklarımda batma oluyor normalmidir
korkuyorum da bişey olacak diye
perşembede inşallah kese görmeye gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?