2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

gözün aydın canım....darısı diğerlerine inşallah....hiç bitmiyor çünkü bu stres canım...allah hepimizin yardımcısı olsun...

Sağol canım benim ya ne sancılı bir surecmis böyle; )

aynen canım sorma daha ne stresli günler geçireceksin kuzum ben hala diken üstündeyim her dr gidişim de çok tedirginim ne olacak dr ne diyecek herşey yolunda mi diye allahın izniyle doğurana kadar rahat huzur yok :26:

aynen canım sorma daha ne stresli günler geçireceksin kuzum ben hala diken üstündeyim her dr gidişim de çok tedirginim ne olacak dr ne diyecek herşey yolunda mi diye allahın izniyle doğurana kadar rahat huzur yok :26:

Öyle valla bu iş bebislerimizi kucağımiza alana kadar bitmeyecek. Allah yardımcımız olsun.

canım gözün aydın :) bende senın gıbı olmuştum 4+4 de kanamam olmuştu hemen doktorda aldık soluğu ve karından bakıp keseyı gormuştu şükür :)çok dıkkat et kendıne yat dınlen iş yapma eğilip kalkma çok yenı daha çok özen ıstıyo bızım bebişler :)allah kucağımıza almayıda nasıp etsın inşş :)

maşallah canım bizde bır an once görsek o gunlerı darısı başımıza :)bır kız annesı daha heryer cimcime olcak bu sene inşşş

Valla bende öyle yaptım zaten gelir gelmez yattım. Yatagimi bile toplamadim. Ama pazartesi ise başlıyorum bakalım o zaman ne olucak. Allah hepimize yardimci olsun bebislerimizi sağlıcakla kucağımiza alalım.

kızlar bebeğimi gördüm tekmiş
kalp atışını da gördük dünyalar bizim oldu
İnşallah Allah tamamına erdirir hepimizinkini inşallah

gözün aydın canım ne güzel bugün herkes bebeğini görmüşş özendim valla bende görmek ıstıyorum

cnm sen benden 1 hafta öndesin sanırım görebilirsin artık, senınde haberlerini belkiyoruz hayırlısıyla, saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…