2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

amin canımmmm, canım seninki dahada azmış ne güzel, ben ikişer ikişer yaptırıyorum yarın 30 olucak sonra pazartesi doktor bırak dedi ama tekrardan sorucam gerçekten dayanımıyorum zaten halim yok iyce kötü oluyorum gerçi bebeğim için herşey ama çok zor Rabbim yardımcımız olsun...

Bana birsey olmadi canin insallah sende de bisi olmaz ama zarari olsa doktorun birak demez hele bir dogsun neler yapicam ben ona mincaracam hep

Ben sizlere birşey danisicagim. Hemşire transfer sonrası ilaçları anlatırken crinone jel sonrası ilk 3 gun evde 10ar dk sonra da 45 er dk yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi. Ama bu yürüyüşler artık beni çok yoruyor. Sizde böyle yürüyüş yapıyor musunuz?

Selam...Bugün kalp atışlarımız için kontrolümüz vardı,ufaklıklardan birininkini duyduk ve kendisini de gördük :) Diğeri biraz tembel daha yavaş gelişiyor,onu göremedik ve duyamadık...onun keyfini 15 gün daha bekliycez :) Hayırlısı bakalım...Progestanı başından beri fitil olarak kullanıyorum ve devam edicem daha,clexane iğneme de

canım maşallah bende haftaya cmrtsi görücem inş. senin ikizlerin var maşallah 12. gün test değerin kaçtı canım

Haha :) Bilmem heralde olabilir :) Eğer öyle istiyorsan inşallah öyledir Kaçıncı haftadasın?

Haha :) Bilmem heralde olabilir :) Eğer öyle istiyorsan inşallah öyledir Kaçıncı haftadasın?

5hafta 3 günlük :) şuanda haftaya 6+3 olunca görücem inşşşşşşşşşşşşş.ikiz yada tek fark etmez ama olursada tabiki dahada çok sevinirim :) senin kaç haftalık canım

Son düzenleme:
Hayırlısı inşallah Normalde yarın 7.haftayı dolduracaktım ama bugün doktorum 7+2 dedi... (+) (-) 3 gün değişebiliyormuş,ona göre 8.haftanın içindeyim yani :)

Hayırlısı inşallah Normalde yarın 7.haftayı dolduracaktım ama bugün doktorum 7+2 dedi... (+) (-) 3 gün değişebiliyormuş,ona göre 8.haftanın içindeyim yani :)

maşallah canım seni dahada çok bekletmişler kese görmek için 5 ci haftadada gidenler falan var kalp atışını duyamasalarda görüyolar... her doktor farklı zamanda çağırıyo...Rabbim bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh

Yok ben keseleri zaten 5.haftada görmüştüm :) Bugün sadece kalp atışları içindi kontrol...ama birisi assolist hala meydana çıkamadı,bana çekmiş tembel :)

QUOTE=burcin4054;33201553]Ben sizlere birşey danisicagim. Hemşire transfer sonrası ilaçları anlatırken crinone jel sonrası ilk 3 gun evde 10ar dk sonra da 45 er dk yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi. Ama bu yürüyüşler artık beni çok yoruyor. Sizde böyle yürüyüş yapıyor musunuz?[/QUOTE]

[/QUOTE]

ben çalıştığım için tam öğle arasından önce yapıp çıkıyorum yemeğe, gidiş dönüş yürüyüş oluyor. yoksa dakika tutmuyorum cnm ya.

Canim ben onbes dakika falan yapmisimdir bazen hic yurumedim:)sen yinede beni ornek alma:))

ben çalıştığım için tam öğle arasından önce yapıp çıkıyorum yemeğe, gidiş dönüş yürüyüş oluyor. yoksa dakika tutmuyorum cnm ya.[/QUOTE]

Anladım canım benim sagol. Ama sanada doktor yaptıktan sonra yürüyüş verdi yani değil mi?

kızlar selam bende 6 yıl aradan sonra ilk kez pozitif gördüm şükür ama degerlerim nasıl yorumlarmısınız

7 gün 98
12 gün 400
16 gün 1224 kese ya baktı görünmedi salı günü gel görünür dedi
bebegimi görsem kalp atışını duysam içim den oh diyecegim birdr tüp bebekde dr lar neye göre hesaplıyor hamileligi

kizlar jel kullaniyorum ama. jel ciktigi zaman siyahimsi oluyor azcik kotu.bisey degildir dimii beyaz olarak akiyor ama icerde siyahlasiyor normalmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…