bende o berbat iğneden 3 tane oldum ama yetti bana acısı çok fena bişey geçmek bilmiyor vurulken bişey yok ta sonrasın da ağrı yanma oluyodu şimdi sadece iğne yerlerim kaşınıyo
allah yardımcınız olsun :26:
ayyyyyyy canım gerçektenmi oh ne güzel ya bende böyle bi cevap arıyodum yani bırakırsam bebeğe bi zararı olurmu diye içimi rahatlattın valla.. çok sevindim bugün koldan yaptırdım çünkü hemşire dediki kalçadan yapmaya devam edersek cerrahi müdahale gerekebilir dedi.. bugün koldan yaptırdım kolum felaket oldu kalkmıyodu şuan biraz daha iyi durumda... benimde hiç kanamam olmadı testten sonra Rabbime binlerce şükür...kimseninde olmasın inşallah... bebek doğunca bende onun poposunu ısırayımda görsün gününü
Selam...Bugün kalp atışlarımız için kontrolümüz vardı,ufaklıklardan birininkini duyduk ve kendisini de gördük :) Diğeri biraz tembel daha yavaş gelişiyor,onu göremedik ve duyamadık...onun keyfini 15 gün daha bekliycez :) Hayırlısı bakalım...Progestanı başından beri fitil olarak kullanıyorum ve devam edicem daha,clexane iğneme de
12.gün değerim 598'di
Haha :) Bilmem heralde olabilir :) Eğer öyle istiyorsan inşallah öyledirKaçıncı haftadasın?
Hayırlısı inşallahNormalde yarın 7.haftayı dolduracaktım ama bugün doktorum 7+2 dedi... (+) (-) 3 gün değişebiliyormuş,ona göre 8.haftanın içindeyim yani :)
maşallah canım seni dahada çok bekletmişler kese görmek için 5 ci haftadada gidenler falan var kalp atışını duyamasalarda görüyolar... her doktor farklı zamanda çağırıyo...Rabbim bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh
canım benimkide 550,63 acaba benimde ikiz olabilirmi :) ay çok heycanlı
[/QUOTE]QUOTE=burcin4054;33201553]Ben sizlere birşey danisicagim. Hemşire transfer sonrası ilaçları anlatırken crinone jel sonrası ilk 3 gun evde 10ar dk sonra da 45 er dk yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi. Ama bu yürüyüşler artık beni çok yoruyor. Sizde böyle yürüyüş yapıyor musunuz?
Ben sizlere birşey danisicagim. Hemşire transfer sonrası ilaçları anlatırken crinone jel sonrası ilk 3 gun evde 10ar dk sonra da 45 er dk yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi. Ama bu yürüyüşler artık beni çok yoruyor. Sizde böyle yürüyüş yapıyor musunuz?
Canim ben onbes dakika falan yapmisimdir bazen hic yurumedim:)sen yinede beni ornek alma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?